Varma homoseksuaaliseen orgasmi live chat suomi

varma homoseksuaaliseen orgasmi live chat suomi

Mutta miksi ihmeessä vingut sellaista että homoseksuaalin pitäisi olla vieläkin homo jos sellaiseksi ei synnytä. Ei voi muuta sanoa kuin, että ihan uskomatonta. Toistan itseäni taas, mutta on vaan niin kummallista, että homosta, joka ei halua olla homo, halutaan tehdä tabu. Sen maaliskuisen älä alistu- kampanjan jälkeen olen huomannut miten muut homot yrittävät saada nämä oman homoutensa hyväksymättömät homot pitämään tupansa kiinni, jotta sellaista kuin homo, joka vihaa homoutta ei olisi.

Pankaa te rauhassa toisianne ja homoilkaa mielin määrin. Jos joku ei halua olla homo, niin vielä vähemmän tilannetta auttaa se, että heitä syrjitään sekä homojen ja homofoobikkojen toimesta. Ei se ole keneltäkään homolta pois, jos joku muu ei halua olla homo ja yrittää etsiä keinoja joko elää selibaatissa tai seksuaalisuuden muutosta, jota ei nykypäivänä ole vielä kehitetty.

Tekniikkakin kehittyy jatkuvasti, joten mielestäni on ihan mahdollista, että joskus tulevaisuudessa kehitetään joku muutoskeino, mutta se ei varmasti ole vielä mahdollista vuosikymmeniin.

Homous on Psyko seksuaalinen kehityshäiriö jostakin lapsuudesta usein vaikuttaa myös koulukiusaus yms siihen. Samanlainen vamma, kuin ADHD. Totuus on, että isän poissaolo ei aiheuta kenellekään homoutta. Syyt homoudelle on vaan niin helppo vierittää toisen syyksi, lopeta isäsi syyllistäminen ja ota vastuu itsestäsi, koska loppujen lopuksi Sinä itse aikuisena teet oman elämäsi valinnat.

Ihmiset eivät synny yhtään miksikään. Ympäristö, kasvatus ja ihmissuhteet tekevät meistä sen mitä olemme, myös seksuaaliset mieltymykset ymv. Ei kenelläkään ole syntyessään fetissejä, mieltymyksiä vaikka isoihin rintoihin, kiinnostusta omaan sukupuoleen, tarsvestiittisia taipumuksia, kiinnostusta lapsiin jne. Ne syntyvät kokemusta ja ympäristön vaikutuksen myötä. Minä en syyttämällä syytä isääni! Syytän häntä toki siitä, ettei ollut luonani, mutta suoranaisesti en häntä homoudesta syytä.

Harva on näköjään lukenut tekstini ajatuksen kanssa ja monelta puuttuu luetun ymmärtämistaidot. Osa ei näytä lukeneen ollenkaan. Miespuolisen henkilön poissaolo elämästäni on kuitenkin yksi tekijä siinä summassa, jossa ovat muutkin tekijät, jotka ovat vaikuttaneet siihen mikä minusta on tullut. Sillä en usko homouden synnynnäisyyteen.

Et taida olla lukenut ihmisen biologiaa tai psykologiaa? Homo- ja bi-seksuaaleilla on aivojen osa erilainen kuin heteroseksuaaleilla. Se voi olla synnynnäin, muovautua kasvamisen mittaan, se voi muokkauttua jo pelkästään sillä että joudut tyylii kolariin yms.

Tai myös traumaattiset tapahtumat elämässä, kuten tämän henkilön isän menetys voi aiheuttaa myös homoutta. Itselläni on vähän sama.

Olin 2 kuukautinen kun jouduin sijaiskotiin joten mut erotettiin äidistäni kun en edes ymmärtänyt mitkä osat ovat äitiäni ja mitkä itseäni. Eli äiti-tytär suhde oli heti katkaistu. Ja minusta tuli bi-seksuaali ja kaiken lisäksi koska pelkäsin miehiä ylikaiken olen myös aseksuaali. Eli en halua harrastaa seksiä. Koko asia ällöttää kun ajattelenkin vain sitä. Joten sanon että opiskelkaa ja tulkaa vasta sitten pätemään. No ton päättelyn mukaan mun pitäis olla Bi koska mulla ei oo ollut juur koskaan välejä omaan äitiini: Minä olen pienen ikäni luullut että ihmiset syntyvät mies- ja naispuolisiksi.

Olen sitten vissiin erehtynyt? Kuka on sanonut isäni olevan Afrikasta? Huti meni sinun arvauksesi ja pahasti! Ja älä jaksa naurattaa millään rasismijutullakaan. Tietynlaista syyllisyyttä kylläkin, mutta en koe homon elämää elämisen arvoiseksi omalla kohdallani. Mielummin siis olen yksin kuin sekaannun toisiin miehiin enää. Muiden mielipiteet eivät kuitenkaan vaikuta siihen, etten halua olla homo, koska olen aina kuitenkin ollut muuten voimakastahtoinen tiettyjen asioiden suhteen ja varsinkin oman yksityisyyteni, joten minua ei haittaa, jos joku ei minua hyväksy.

Olen taistelukentällä, jossa olen itse vastakkaisella puolella, mutta se minä joka siellä on, on se homominä. Erotan sisälläni olevan homon siis erilliseksi olemukseksi. Minä en ole homo nimeltäni tai se ei ole minun koko olemukseni nimi, mutta se on osa minua.

Olen kuitenkin ihminen kaikesta huolimatta. Päätän itse siitä haluanko, että se osa, jota inhoan yli kaiken, ottaa kontrollia elämästni liikaa.

Kun tunnen seksuaalista vetoa miehiä kohtaan, toivon että voisin kuristaa sen pienen homon sisälläni, jotta lopettaisi syöttämästä minulle ajatuksia joita en halua. Mietin usein niissä tilanteissa jotain muuta, mikä vie ajatukseni toisesta miehestä muualle.

Tai yritän keksiä päivälle kaikkea muuta tekemistä ja ajateltavaa, että yksinkertaisesti homouden miettimiselle ei ole aikaa. Eli haluan täysin itse omasta vapaasta tahdostani pitää resistanssia yllä homoutta vastaan. Homous on sairaus jota yritetään selittää kaikenmaailman aivojen kokoeroilla ja muilla syillä. Kiitos että vastasit yleisen totuuden, jota peitellään. Totuus täytyy aina myöntää. Jos tuo sun juttu olisi vähänkään mahdollinen, niin sitten mun äiti olisi tehnyt minusta lesbon.

Äitini oli aina tosi etäinen minua kohtaan ja ei välittänyt, jopa jollakin tasolla inhosi minua. Sisarrukseni olivat ja ovat hänelle kyllä tärkeitä. Ja lisäksi kotonamme syötiin paljon ja jatkuvasti lihaa ja sehän nostaa taasen testosteroni tasoja! Mutta minä olen syntymä-lesbo ja iloinen ja ylpeä siitä, nyt vielä viiskymppisenäkin: Ei liene missään tieteellisesti toteennäytetty väitettä, että homoksi synnyttäisiin.

Vaikuttaa vain olevan sellainen kovin suosittu selitys homojen ja heidän hyysääjiensä taholla, kun tahdotaan uskoa asian olevan niin, ettei ao: Sellaista kuitenkin tapahtuu, vaikka homojenhyysäysjärjestöt taistelevat sitä vastaan. Ne levittävät sen mukaista propagandaa ja ovat keksineen sellaisen käsitteenkin kuin "homofobia", joka on ihan vain tarkoituksenhakuinen termi, vailla mitään totuuspohjaa. Itse olen biseksuaali ja minulla on elämä ollut täydellistä koko ikäni, mutta olen myös trans, että ole toki hyvä ja jatka.

Minulle ei ole koskaan käynyt mitään. Itse olen fyysisesti nainen, mutta henkisesti mies eli trans. Ei ole luonto vain heteroja otuksia, esimerkiksi monet monet eläimet ovat homoja. Itselläni on ollut monia lintuja, mm neitokakaduja jotka olivat homoja, vaikka olisi tyttökin ollut. ADHD on neuropsykiatrinen oireyhtymä eikä psykoseksuaalinen kehityshäiriö.

Homoseksuaalisuus ei ole psykoseksuaalinen kehityshäiriö vaan tällaisia kehityshäiriöitä ovat mm. Kyllä aloittaja on melko oikeassa isänsä suhteen. Homoutta on tutkittu aikoinaan, milloin se ei ketään kiinnostanut ja näin ollen rahalla ei voitu ostaa tutkimuksia, vaan sen syyt nähtiin potilaille tehdyillä psykologisilla testeillä joista kävi ilmi, että suurin tekijä oli potilaan lapsuudessa koetulla isä-poikasuhteella. Monet homot vihasivät isäänsä. Näistä psykologit vaikenee, peläten saavansa homofobia leimaa, homofiileiltä joita on ilmeisen paljon ympyröissä.

Lesbouden syytä ei tiedetä. Se on mysteeri edelleenkin tutkijoille. Kyse oli homoseksuaalisuudesta, eli siis miesten välisestä seksuaalisuusen harjoituksesta, jonka kehittymiseen isällä on lapsuudessa suuri merkitys.

Olen sen myös omakohtaisesti kokenut. Räävitön seksi-irstailu ei johda muuta kuin tasapainottomaan tunne-elämään,joka taas johtaa yhä syvempään räävittömyyteen, ja lopulta ihminen on niin pohjalla että haluaa tappaa itsensä.

Perkeleet kun päässä soi. Jeesus oli HÄN joka minutkin sieltä suonsilmästä nosti, kun lopulta älysin huutaa apua. Aseksuaalia ei ällötä seksi. Olet seksuaalisesti estynyt persoonallisuus, eli sinulla on persoonallisuushäiriö ja sillä ei ole mitään tekemistä aseksuaalisuuden kanssa.

Aseksuaalisuus on samanlainen seksuaalisuuden muoto kuin hetero-homo- tai biseksuaalisuus, mutta erittäin harvinainen sellainen.

Aseksuaaleja ei häiritse seksi eikä seksuaalisuus ja juuri se erottaa aseksuaalit seksuaalisesti estyneistä ihmisistä. Seksuaalisesti estynyttä persoonallisuustyyppiä seksi ällöttää, kauhistuttaa tai häiritsee niin ettei siitä voi nauttia, sitä ei voi harrastaa, tai sitä ei voi edes sietää.

Aseksuaalinen ihminen suhtautuu seksiin kuten ihan kuka tahansa normaali ja terve ihminen suhtautuu, eli yhtenä elon osa-alueena. Hän ei harrasta sitä koska se ei kiinnosta häntä, mutta toisaalta, hän ei myöskään suhtaudu siihen negatiivisesti. Miksi se itseään päähän ampuisi?

Siihenhän voi vaikka kuolla. Nuo tutkimukset joista nyt puhut, on tehty psykiatrian sairaaloissa sata vuotta sitten. Niillä tutkimuksilla voit pyyhkiä perseesi koska niiden tutkimuskohde ei ole mikään läpileikkaus miehistä, vaan se on läpileikkaus mielisairaalapotilaista.

Nykyiset tutkimukset, joita tehdään edelleenkin, ei osoita minkäänlaista korrelaatiota homouden ja isäsuhteen välillä, ei myöskään hyväksikäytön, hylkäämisten tai muun vastaavan välillä. Se että ei kiinosta seksi. Mutta ei mua kai hei kiinosta jos se ällöttää mua o. O Kannattais se konteksti liittää niinku mukaan, tai jotain? Taisi tarkoittaa lapsen psykososiaalista kehityshäiriötä: Sinun tieteellisyytesi, eli logiikkasi on virheellinen. Se että tieteellisesti ei ole toteennäytetty sitä että homoksi synnyttäisiin, ei tarkoita automaattisesti sitä että homoudesta voisi sitten "parantua", tai että homoksi ei synnyttäisi.

Normaalisti ihminen joka ei pelkää mitään, ei myöskään taistele mitään vastaan vaan suhtautuu asiaan puolueettomasti ja mielenkiinnolla, ihan niinkuin lapset tekevät.

Pelkoon kuuluu tietynlaiset reaktiot, esimerkiksi taisteleminen tai pakeneminen. Sinä voisit paeta johonkin uskonnolliseen järjestöön tai muuhun järjestöön jossa tuntisit olevasi omiesi joukossa, tai sitten voit yrittää taistella, eli selittää ja höpistä omia uskomuksiasi joiden tarkoituksena on vain yrittää saada käännyttää muita heittämään homot ulos maailmasta.

Sori nyt vaan, mutta sinulla on homofobia. Elikkä SIIS ongelmasi onkin äidissäsi! Arvostan sitä, kun sanot isäsi ,-kuvioista puuttumisen aiheuttaneen sulle ongelmia, sillä se on päivänselvää, mutta myönnä myös oma eksyksissä olemisesi, ja OTA VASTUU.

On masentavaa ja ikävää lukea vastenmielisiä kommentteja aloitukseesi. Luonnontieteilijä- ja homomiehenä koetan kaikin keinoin välttää pistämästä soijatuotteita suuhuni. Tuntuu niin kammottavalta, että eräissä kunnissa varsinkin vihreiden vaatimuksesta kouluruokailuun vaaditaan kasvisruokapäivää. En ole kasvisruokaa enkä vegetarismia vastaan. Voimia Sinulle, keskustelun aloittaja!

Minäkin olen homo, ikäloppu tosin Olet pohtinut mistä mahtaa johtua, että olet epäonnistunut seurustelusuhteissasi. Olet myös löytänyt syyn, miksi olet tehnyt väärän valinnan. Ihmissuhteet ovat monesti onnen kauppaa, mutta voit tietoisella valinnalla välttää tekemästä samoja virheitä yhä uudelleen. Sinun kannattaisi seuraavaa suhdetta etsiessäsi tutustua kumppaniisi paremmin ennen yhteen muutamista. Olet todennut olevasi homo ja olet sitä lopun elämäsi, riippumatta siitä mistä se johtuu.

Suhde isääsi vaikuttaa myös käyttäytymiseesi, mutta kaikilla homoseksuaaleilla ei ole isäongelmaa. Hyvällä tuurilla voit töytää mukavan ihmissuhteen, mutta yritä päästä pois huonosta suhteesta heti kun huomaat, että sama tarina toistuu.

Mutta vaikka sinä oletkin räävitöntä seksi-irstailua harrastanut, sanoiko aloittaja, että hänkin olisi niin tehnyt tai että hänen tunne-elämänsä ongelmat johtuisivat siitä? Ei homous johdu isättömyydestä, siilä on biologiset syynsä. Lue vaikkapa biologi Jussi Viitalan teos "Inhimillinen eläin, eläimellinen ihminen".

Ei kannata olla "hopeless". Löytyy kyllä mahdollisuuksia sinullekin elää onnellista elämää. Maailma on muuttumassa nopeasti, myös suhtautumisessa homouteen. Pitää oppia hyväksymään itsensä. Eivät ihmissuhteet helppoja ole heteroillekaan. Mene kirjastoon ja etsi noiden alojen tutkimuksia. Netistäkin löytyy yhtä ja toista, jo heti Wikipediasta. Jos homoudesta voisi parantua tai "eheytyä", maailmassa ei varmaan monta homoa olisikaan.

Kaikenlaiset uskonnolliset hörhöt yrittävät pettää sekä homoja että varsinkin itseään väittämällä samaa kuin sinäkin. Homoseksuaalisuus ei tarkoita pelkästään miesten välisestä seksuaalisuudesta se on käsite myös naisten välisestä seksuaalisuudesta. Kiva lukea näitä kirjoituksia mutta jos niistä tyhmyys paistaa läpi niin se hieman ärsyttää,tuotanoinni.

A-seksuaalisuus ei ole sama asia, kuin että seksi ällöttää, eikä sitä siksi halua harrastaa. A-seksuaalisuus on sitä, ettei henkilö tunne olevansa ollenkaan seksuaalinen, eikä tunne vetoa omaan, vastakkaiseen tai mihinkään muuhunkaan sukupuoleen. A-seksuaalisuus ei ole seurausta traumasta, eikä traumaperäinen seksin pelko tai inho ole a-seksuaalisuutta.

Aloittajan kertomus on hyvä. Minä allekirjoitan kaikki ajatuksesi. Noin se varmaan menee. En tiedä, miksi jotkut aggressiivisesti 'tyrmäävät' sinut, aivan kun et saisi tänne kirjoittaa miltä sinusta tuntuu. Hyvinpä ja kypsästi olet asiaasi selkeyttäyt. Olet pitkälle analysoinut ja sinä kyllä ansaitsisit kaiken tarvitsemasi tuen elämällesi nyt. Kaveripiiri sen hyvin pitkälle ratkaisee mikä sinusta isona tulee. Antteksi nyt vaan, mutta seilaatkohan sä ihan täysillä purjeilla??

Äitiykkä , olet oikeassa! Turha noita asioita täällä on pohtia ja murehtia koska näillä palstoilla tuppaa jokainen olemaan toinen toistaan viisaampi ja asiantuntevampi. Jos toi sun vuodatus ei kiinnosta kiviäkään, niin olen sitten soraa.

Tosi moni täällä vastas sulle täyttä skeidaa, heitti vaan lisää lokavettä päälle. Minä luin myös rivien välit ja puuttumatta mitenkään syihin tai seurauksiin - ymmärrän sua hyvin. Jotain samaa ja todella syvällistä tunsin kun luin Ei heteroilla tietenkään ole helpompaa, mutta minä en enää etsi suhteita toisten miesten kanssa, koska en aio homouttani toteuttaa. Minulle on tässä vaiheessa yhdentekevää aikaisemmat suhteeni, sillä pääasia on, että selvisin niissä hengissä.

Mutta kukaan mies ei minuun ainakaan eroottisessä mielessä tule koskemaan. Voin hyväksyä tilanteeni sillä tavoin, että elän selibaatissa, mutta en halua oppia hyväksymään homoutta osana elämääni siten, että käyttäydyn sen mukaisesti. Hienoa, että löytyy lukijoita, joilla on luetun ymmärtäminen hallussa.

Minä en siis todellakaan ole mikään seksi-irstailija-addikti. Mielummin valitse sen kaiken muun läheisyyden kuin pelkän seksin. En pysty edes nauttimaan seksistä ilman tunnesidettä kumppaniin. Seksiin varaan rakennetut suhteet kaatuvat helpommin kun peruspilarit on heikoilla.

Aasian maissa myos naiset ovat pienikokoisia ja miehet eivat tietaakseni mitenkaan epamaskuliinisia. Itse taas veikkaan etta lehman maidon juominen aiheuttaa ongelmia, onhan siina epailematta erilaisia naishormoneja jotka imettamiseen liittyvat. I am not your father but english is my first language.

You write with great feeling and understanding of your own predicament. Here is what I think might work. You still need a male role model. Not someone who will abuse you or treat you as a sex object. I think you are unhappy or unfulfilled in your sex life because you still don't know your true sexual position. You need to find a woman of your own age who you admire and trust and who has a brother older maybe. Maybe one of the old school friends. Women in my opinion are more accepting than men.

Tell her your story just as above. You need to make it clear that you seek their friendship and their advice. No strings but you must insist on confidentiality. Eventually they will hopefully allow you into their circle of friends. Be a man with the male friends and a little ambivalent with the females. You may pick up on what you missed as a child and give you time to find out your true sexual identity. From this circle you may meet others.

If you still feel male attraction then you just need to find the right man. You may find a woman who may help you to discover a hetero side to your sexual personality. I have a strong feeling that you may be happier living with a woman who can live with who you whatever your sexual personality may be.

I think you and she or he if you find a man that suits you should be aware that this is a discovery period for you.

True love may emerge but you should not allow disappointment to get you down. All of life is for learning and discovery. Thank you for your kind reply! It really gave me a lot of thinking to do and important things to keep in my mind. I am also willing to go to a psychotherapy to deal with all the things which have occured in my past.

I felt so alone that I actually thought I was not in the reach of help anymore. There are a lot of positive things in my life and I need to gain strength from them to move on. I am not ready but I'm still young and now I realise how much I have learning to do. So much world to see and so much to do. I can't waste my youth on getting depressed because there are so much other things to experience which have nothing to do with homosexuality.

No, itsellä ainakin nämä klassisen kristinuskon ympyrät ja keittiöpsykologisointi auttoivat, en tiedä mikä sitten sinulla Näyttäisi siltä että lapsi kaipaa uskomattoman paljon molempia vanhempiaan ja muitakin ihmissuhteita kasvaakseen ihmiseksi. Tämä jaksaa hämmästyttää aina vaan.

Onneksi ei ole kyse uskon asiasta vaan faktoista. Homoilla on erilainen aivotoiminta kuin heteroilla eivätkä näin kykene mitenkään estämään homouttaan. Homous on siis synnynnäistä, eikä tulos ympäristötekijöistä plus kasvatuksesta. En siis usko, että edes olet oikea homo vaan bi-seksuaali jonka tunne-elämä on ajanut enemmän miesten pariin.

Tämä äiti on kanssa sitä mieltä ettei kenestäkään voi tehdä homoa eikä lesboa. Minulla on yksi lapsi tytär josta olen aina rakastanut ja jonka kanssa olen ollut aina hyvin läheinen myös hänen puolisonsa ja lapsensa kanssa.

Hän on myös ollut syntymä lesbo niinkun sinä kirjoitit iloinen onnellinen ja ylpeä elämästään. Minä olen myös onnellinen ja iloinen hänen puolestaan koska olen ollut aina sitä mieltä että jokaisella ihmisellä on oikeus olla sitä mitä hän on jokaisella on oikeus elämään ja onneen. Päinvastoin kun aloittaja kirjoitti tyttäreni puolison isä sanoi kuultuaan tyttäreltään tämän olevan lesbo "no ei se ainakaan minun syy ole" ja asia oli käsitelty.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Ilosanoma sinulle, onneton homo: Ettei vaan ole perinnöllistä? Nostan kyllä sinulle hattua ja osoitan tukeni, että uskallat ja viitsit nostaa näinkin tärkeän asian esille tällä palstalla.

Varoitan vaan, että kokemukseni mukaan tällä palstalla saattaa tulla todella asiattomia ja loukkaavia kommentteja. Oleellista on se, että kerrot kaikille täällä avoimesti tilanteestasi ja taustastasi.

Isän puute todellakin vaikuttaa meihin miehiin ja miehisyyteen. Lapsuusiän tunnekokemuksilla on tunnetusti suuri vaikutus ihmisen myöhempään kehitykseen ja tunteisiin. Itse olen homo, ja minulla oli lapsena sekä isä että äiti perheessä. Uskon, että homous on pääosin synnynnäistä ja ympäristö, kokemukset ja erilaiset stimulantit muokkaavat vielä lisää homoseksuaalisuutta.

Onneksi nykyaikana hyväksytään jo paremmin erilaisuutta, kuten homoja ja lesboja. Mutta emme me kyllä missään paratiisissa elä, vaan edelleenkin meidän tavallisten homojen täytyy sietää pilkkaa, syrjintää ja jopa väkivaltaa - vaikka harva homo toimii samoin heteroja kohtaan. Tässä haaste kaikille - haasta oma ennakkoluulosi!

En usko, että soijamaidolla on mitään vaikutusta asiaan. Pikemminkin uskon, että erilaiset hormoonipäästöt juomavedessä, joita kuulemani mukaan ei pystytä eliminoimaan pois, vaikuttavat jonkin verran asiaan.

Monille naisille kasvaa nykyään parta jne. Ei ennen näin ollut. Yhä useammat miehet näyttävät naisen näköisiltä jne. Ei minun nuoruudessani näin ollut. Olen nyt yli vuotias nainen. Sen sijaan uskon ja ymmärrän sen, että suhteesi isään vaikuttaa asiaan. Sinulta puuttui miehen malli, johon samaistua ja läheisyys. Synnynnäinen ominaisuus ei homous mielestäni ole vaan sen syntyyn vaikuttaa elinympäristö ja muut olosuhteet, joissa lapsi alkaa elämään.

Oli ihan hyvä, että kirjoitit asiasta. Nyt minäkin ymmärrän paremmin sen, miten monet syyt voivat vaikuttaa homouden syntymiseen. Oletko muuten ihan varma, että olet homo? Ehkä kaipaat vain isähahmoa ja rakkautta. Tekstistäsi näkee, että olet herkkä ja pedantti ihminen, jaksat paneutua asioihin.

Kehoittaisin sinua menemään asiantuntijan juttusille esim. Tämä suomipalsta saattaa antaa kaikennäköisiä asiattomia ja törkeän rivojakin vastauksia hyvin usein. Se saattaa puolestaan masentaa sinua vain lisää. Toivon elämääsi kaikkea hyvää. Muista valita seurasi oikein, sillä seura tekee kaltaisekseen. Erityisen tärkeää se on sinun kohdallasi, koska vaikutat herkältä ihmiseltä. Herkkyys on myös voimavara ja lahja, kun sitä osaa oikein käyttää. Hienoja sävellyksiä ja kirjoja ei syntyisi ilman herkkyyttä jne.

Vaali herkkyyttäsi ja keksi uusia harrastuksia elämääsi, unohda hetkeksi homoutesi, jos vain suinkin voit ja tarkastele elämääsi vahvuuksistasi käsin herkkyyden tuomat mahdollisuudet. Biseksuaali tuntee vetoa myös naisiin ja minä en tunne heihin minkäänlaista vetoa, joten en todellakaan ole biseksuaali.

Ystävyys on se lähin kontakti mitä minulla ja naisella voi olla keskenämme. Ja tuota aivojen erilaisuutta ei ole pystytty kaikkien homojen kohdalla todistamaan. Tiedän kyllä ne tutkimukset, missä väitettiin homojen aivojen olevan samaa kokoa kuin naisilla, mutta se ei silti pätenyt kaikkiin. Muutenhan se olisi jo julistettu syyksi homouteen, mutta kun sen synnynnäisyydelle ei yksinkertaisesti ole löydetty tarpeeksi vahvoja perusteita.

Usko pois, seksuaalinen suuntautuneisuus ON synnynnäistä. Se on vain ominaisuus, kuten vasenkätisyys tai mikä tahansa ihmisessä valmiina oleva ominaisuus. Soija lisää estrogeenituotantoa, se on totta, mutta ei se suuntautumiseen vaikuta. Moni feminiinen mies on hetero, käyttti sitten soijaa tai ei. Sinulla on selvästi tarve löytää "syyllistä" homouteesi, siitä huolimatta, ettet ketään varsinaisesti syytäkkään. Oma suhtautumisesi homouteesi on se varsinainen ongelma, ei itse homous.

Ainoa tuomarisi olet sinä itse. Voit itse tehdä elämästäsi taivaan tai helvetin, ihan miten valitset. Uskon, että kipuiltuasi aikasi asian kanssa hyväksyt vihdoin itsesi kaikkinesi ja elämä alkaa maistua.

Tsemppiä ja iso halaus. Elämän itsensä kannalta, en usko homoutesi olevan mitenkään oleellinen asia. Jokaisella ihmisellä on omat kasvukipunsa ja lapsuuden traumansa, joista voi päästä yli.

Jotkut eivät pääse koskaan ja siten luovat analyysejä persoonansa muodostumiselleen, mutta itse en usko mihinkään ennaltamääräämiseen, että jonkun nyt vain piti tulla homoksi.. Nämä ovat karma asioita, en usko, että täysin täsmällinen luonto tekisi poikkeuksen kenenkään kohdalla. Monet sortuvat siihen ihmisenä ajatteluun ja siihen, että syy olisi vanhempien käyttäytymiessä tai puutteellisessa kasvatuksessa. Kun sitä ennaltamääräämistä ei ole, ei voi vanhemmiltakaan olettaa mitään tiettyä kasvatusta, eikä luoda harhaluuloja miten asiat muka pitäisi olla vallitsevan kulttuurin mukaisesti, jos itse vähän poikkeaa massasta.

Ei pidä siis ottaa vaikutteita pelkästään ulkoisesti. Olet vain tullut ihmiseksi tähän maailmaan niinkuin kaikki muutkin ja olet löytöretkellä itsesi kanssa. Löydät kyllä keinot itsesi löytämiseen, älä hätäile, olet vasta nuori. Voimia ja no worries! En kipuile tätä suuntautumisasiaa, koska olen sen suhteen jo selibaattipäätöksen tehnyt ja tyytyväinen siihen. Mutta kipuilen sitä isän kaipuuta, koska se nyt sattui isänpäivänä olemaan päälimmäisenä varsinkin kun näki ulkona isiä leikkimässä lastensa kanssa.

Sekin on asia jolle ei enää voi mitään, koska olen jo aikuinen ja lapsuus on ollut ohi jo ajat sitten. Kyllä se silti harmittaa ettei ollut ketään aikuista miestä koskaan tukena. Homouden synnynnäisyyteen en kuitenkaan tule uskomaan. Mikään tutkimus ei sitä totuudeksi ole pystynyt todistamaan ja mielestäni kuten joku jo sanoikin, moni homo helpottaa sillä omaa tuskaansa ajattelemalla sen olevan synnynnäistä.

Synnynnäisyys ei kuitenkaan ole mikään syy pakkohyväksynnälle. Jonkun mielestä ongelma voi olla oma suhtautuminen homouteen, mutta kun itse en edes halua suhtautua siihen millä muulla tavoin kuin miten suhtaudun siihen nyt eli en ota sitä näkyvänä osana elämääni. Homous on este, jonka siirrän syrjään ja keskitän energiani muuhun elämään.

Homoilu ei todellakaan johda ainekaan siihen taivaaseen omalla kohdallani. Mutta helppo teidän heteroiden on siitä paasata kun te olette osa valtavirtaa seksuaalisuutenne suhteen eikä teidän tarvitse kamppailla samojen asioiden kanssa ettekä ymmärrä täysin sitä mitä me koemme.

En kuitenkaan siis enää kamppaile siinä mittakaavassa mitä joskus. Yksin elämiseen on pakko tottua ja käytännössä siihen on jo totuttu silloin kun olen eksästäni eronnut ja siitä on kaksi vuotta.

Voin ottaa tässä asiassa roolimallikseni äidin, joka ei ole miestä ottanut isäni jälkeen. Jos hän on pärjännyt ilman parisuhdetta kaikki nämä vuodet, on se minulle yhtä lailla mahdollista.

Se, että jollakulla toisella on ollut samat lähtötekijät, ei tarkoita, että lopputulos olisi samanlainen. Toisella miehen mallin puuttuminen voi vaikuttaa seksuaalisuuteen, toisen seksuaalisuuteen sillä ei ole vaikutusta.

Jokainen on jo pohjimmiltaan yksilö ja kokee asiat eri lailla. Pelkästään ympäristö ei tee lopputulosta, ympäristön vaikutus on vain osa ihmistä. Tähän kirjoittajaan en luottais yhtään, hän ei osaa kirjoittaa edes erisnimiä isolla. Homona on mukavaa Kiitos tämän ketjun aloittajalle, oli erittäin mielenkiintoista luettavaa. Minusta olisi hyvä, jos olisi sellainen sivusto, jolle jokainen voisi tilittää omia havaintojaan homoksi tulemisestaan, ehkäpä niistä teksteistä löytyisi avain tähän ongelmaan.

Ainakin olisi tutkijoille asiaa anlysoitavaksi. Omasta historiastani sanoisin, että sude isääni oli huono, vanhempia miehiä oudoksuin, jopa pelkäsin. Mutta meidän rusaslukuisesta veljessarjasta minä olen ainut homo. Muutta olettaisin, että meidän kaikkien poikien isäsuhde oli yhtä huono. Voi olla, että minun varhaislapseedessani tapahtui jotakin sellaista, mitä veljeni eivät ole kokeneet.

Jos homous olisi sairaus, niin kyllä se osattaisiin parantaa, itse en edes halua parantua. Minä hyvin ymmärrän sinua koska itselläni oli sama ongelma ja isäkompleksi eli "alitajuinen isä". Haluaisin puhua kanssasi kahdestaan sillä täällä ei voi avoimesti puhua. Mutta toivoisin sinulle ulospääsyä. Hyvä että kirjoitit, on noita tuntemuksia varmaan raskasta itsekseen kantaa. Ymmärrän hyvin, vaikka olen nainen, sillä ei niin merkitystä. Suosittelen että menet jhnkin yhteisöön vaikka seurakuntaan ja keskustelet sielunhoitajan kanssa.

Usein näistä löytyy ihan kelpo ihmisiä, myös kavereita ja ovat suhteellisen turvallisia paikkoja. Tai jos ei ole luottamusta niin sitten vaikka psykologille.

Pääasia että johonkin yhteisöön jossa koet olevasi turvallisesti oma itsesi. Ymmärrän että pieni poika sinussa kaipaa sitä isää jota ei ole koskaan ollut, mutta tiedä että koskaan ei ole myöhäistä saada takaisin ainakin osa sitä lapsuutta jonka olisit tarvinnut. Siunausta ja rukouksin muistan. Sä voit parantua työntämällä sen jeesuksen perseesees..

There are sympathetic and empathic people who may help you. I do agree though with those here who urge you not to dwell on the past to assign cause or responsibility for where you are now. The "blame game" is destructive. Psychotherapy might help and it might not. One thing for sure, its an easy way to empty your pocket. Be aware also that if you had homo type feelings as a child that is NOT a sure sign that you are homo. In some cultures its even expected that boys will have arousal and affection for other boys and of course most of them will enjoy the experience but go on to have relationships with girls.

In our culture it's all too easy to get confused by perfectly natural feelings that have more to do with your environment, pubescent hormones and rebelliousness than it is to with the ultimate you.

If your feelings towards boys confused you, this is not surprising. Eroticism during puberty is not necessarily aligned with ultimate sexual identity in all people. I would say the human need for affection and support is ultimately much more important than the sex of your partner and your bedroom habits.

No mikähän seppä sinäkin lienet, mutta kyllä lapsi molemmat vanhemmat tarvitsee, se on varma , ja ei sitä puuttuvaa vanhempaa voi aikuisena korvata. Toki ilmankin voi tulla toimeen jos toinen vanhemmista on edes hyvä siis hoidon ja läheisyyden tarpeen takia.

Mutta silti pojalta puuttuu se miehen malli, kuten ap totesikin,sitä en oikein usko, että se nyt homoutta aiheuttaisi. Rakkautta ja huolenpitoa, kun ei koskaan saa liikaa.

Minä taas kyllä uskon, että jos tietyssä vaiheessa jää vaille isän lämpöä ja sitä on ollut hiukan jossakin aiemmassa vaiheessa voi jäädä niin suuri ikävä, että se kääntyy näin. Aloittajalle toivon jotakin isänkorviketta näin aikuisena, että joku vanhempi hetero mies suostusi olemaan sinulle krovaava hahmo. Minusta tämä on aika tavallista Elikkä kiinnostus ei ole aikuisen naisen vaan lämpöä tarvitsevan tytön.. Miten tulee mieleen että tuo Aloittaja ei ole oikeasti homo, vaan joku eheytysporukan kätyri levittämässä propagandaansa Ole ystävä toiselle En ota kantaa seksuaalisuuteesi vaan yritän keskittyä pointtiisi, nimittäin isämallin puuttumiseen.

Ensinnäkin olen todella pahoillani menetyksestäsi. Olen kokenut lapsena hylkäämisen ja se kokemus on kyllä leimannut ja ohjannut valintojani melkoisesti. En aliarvioi millään lailla myöskään sinun suruasi isän puuttumisesta. Tänä päivänä surullista kyllä käsitys ydinperheestä on kärsinyt pahan inflaation! Tällä vain yritän sanoa että tuskin olet ainoa tilanteessasi.

Minulla oli ystävä jonka vanhemmat erosivat ystäväni ollessa kaksi vuotias. Tämä vaikutti todella paljon ystäväni elämään ja hänen valintoihinsa. Hän ei tiennyt miten suhtautua miehiin naisena eikä tiennyt miten lähelle miehiä saattoi päästää itseään.

Häntä hyväksikäytettiin monella tavalla miehien taholta, eikä miessuhteet ota onnistuakseen: Taipumuksillemme harvoin voimme ilman apua mitään tehdä, yksinelämisen päätöksesi ei välttämättä ole huono asia. Olen vahvasti sitä mieltä että lapsi tarvitsee isän että äidin. Vaikka homomyönteisyys on kasvussa, on mielestäni epäreilua, jos lapsella on kaksi isää tai kaksi äitiä. En tiedä mikä on tällä hetkellä samaa sukupuolta olevien pariskuntien mahdollisuus adoptoida lapsia, mutta nykyään jopa yksinhuoltajat ovat oikeutettuja kansainväliseen adoptioon!

Minusta tämä on vähintäänkin luonnonvastaista. Jokaisella meistä on oikeus rakastaviin ja huolehtivaisiin iseihin ja äiteihin, vaikkei se suoranaisesti lapsen taipumuksiin vaikuttaisikaan.

Satuin syntymään heteroksi, enkä voisi muuttua homoksi omasta tahdostani. Tuskin homotkaan voivat muuttua heteroksi. Älä itse syyllistä muita ihmisiä. Epäile rauhassa, minä en aikaani tuhlaisi sepitettyjen tarinoiden kirjoittamiseen.

Kaikenlisäksi minä olen esittänyt täällä mielipiteitä eheytysterapiaa vastaan ja olen ilmaissut olevani ateisti useammassa viestissä. Joten on aikaa kaukaa haettua, että olisin eheytysporukasta levittämässä eheytyksen vastaista "propagandaa". Mutta uskokoon ken mihin haluaan. Minun elämäni hankaluuksineen on kuitenkin täyttä totta. Kukaan ei "päätä" ryhtyä homoksi ja aivan hyvin ketjun aloittajalla noi syyt ovat voineet johtaa homouteen. Syyttelemään siitä ei ketään pidä alkaa, mutta valita homouttaan ei voi, ellei sitten ole biseksuaali tai joku vinksahtanut, joka mielummin haluaisi olla syrjittyyn seksuaalivähemmistöön kuuluva kuin ns.

Minä en ole homoudestani ketään lähtenyt syyttelemään, vaikka koenkin sen vuoksi suunnatonta häpeää ja koen elämäni todella vaikeaksi sen asian kanssa. Isä on ollut verbaalisesti todella ankara ja mitätöivä minua kohtaan ja hetkinä, jolloin toivoin pääseväni saavani läheisyyttä isältäni, jouduin torjutuksi.

En siis täysin sulkisi tuotakaan pois. Kumma kyllä, että soijamaitovalmisteiden mainoksissakin on vain naisia, sekä soijatuotteista on todettu saavan helpotusta naisten vaihdevuosivaivoihin Teksti Seinä Kuitenkin väitän että olet homo koska kaikki ikävä elämässäsi yhdistyy naisiin miesten puuttuessa ikävästä elämästäsi.

Toki olisit voinut olla heijastamatta henkilöitä ja ryhmiä koko sukupuoleen mutta paskat vanhemmat niin melko monen mielikuvan purkamisen takana. Yksinhuoltajia taisi riittää myös antiikin Kreikassa ja Roomassakin. Kristinuskon tullessa homous "katosi", koska rovio saattoi tuntua turhan lämpöiseltä ajatukselta niinä aikoina. Ei Mekkaankaan mennessä kannata heilutella Raamattua. Soijamaito laskee kyllä testosteronia, mutta niin vähän, ettei se juuri vaikuta. Ja joillakin homoilla on hyvin korkea testosteroni taso.

Tuuntuu kuin yrttäisit vann keksiä tekosyitä homoudellesi, koska jostain kumman syystä häpeät sitä. Luukatoa sairastavakin voi syyttää itseään jos ei ole tarpeeksi maitoa juonut, mutta usein pahaan luukatoon on syynä geneettiset tekijät ja siinä edes runsas maidon juonti ei sitä paranna. Yritän siis sanoa, että olisit luutavasti homoseksuaali, vaikka sinulla olisi ollut normaali isäsuhde, mutta huono isäsuhde on saanut sinut tolalasi ja häpeämään jotain. Itsellä oli kanssa huono isäsuhde ja EHKÄ se on vaikuttanut siihen, että kiinnostun vain huomattavasti vanhemmista miehistä, mutta iso syy siihen on kyllä sekin, että oman ikäiset eivät tunnu haluavan vielä niitä asioita joita minä, kuten sitotumista VAKAVASTI.

En häpeä sitä enkä koe, että hakisin isän korviketta. Ennemminkin tuntuu, että haluan vain olla varma, ettei minulle käy niinkuin äidille ja omilla lapsilla olisi kunnon isä, joka rakastaa minua ja lapsiaan, eikä yritä hyötyä heistä tai päästää päiviltä. Kuten olen jo monessa viestissä maininnut; on eri asia juoda soijamaitoa aikuisena täysin kehittyneenä kuin juottaa vastasyntyneelle sitä. Kaikenlisäksi vaikutukset voivat silti vaihdella yksilötasolla, koska on tapauksia joissa on todettu selvä yhteys soijatuotteiden käytön aloittamisella ja kehon muutoksilla.

Minulle on käytännössä aivan sama mistä homouteni johtuu. Ihmiset vääristelevät täällä sanomisiani ja keksivät omiaan myös Suomi Saan minä silti pohtia erilaisia syitä koska en usko homouden synnynnäisyyteen. Minun ei ole mikään pakko homoilla tai antaa itseäni miesten raiskattavaksi, vaikka olen homo. Jos valitsen elämäni ilman parisuhteita ja miehiä, niin se on todellakin oma valintani eikä vaikuta kenenkään muun elämään.

Välillä olen masentuneempi ja välillä iloisempi, mutta sellaista elämä on. Läheisiäni en kuitenkaan tällä asialla vaivaa enkä jaksa, kun en jaksa jatkuvasti vaivata itseänikään. Eikää minun tarvitse hävetä itseäni jos en käyttäydyn homoviettieni mukaan. Kaikenlisäksi enemmän häpeä stereotyyppistä homokuvaa mikä monille ihmisille tulee mieleen kuullessaan sanan homo.

Valitettavasti olen törmännyt näihin stereotypioiden määrittelemiin homotapauksiin ja kyllä tunnen suurta myötähäpeää heidän käytöksensä vuoksi ja joidenkin kohdalla myös hirveää androgyyniulkonäköä. Mutta makunsa kullakin eikä ole minun asiani todellakaan se, mitä muut ihmiset tekevät elämällään ja kuinka pukeutuvat yms. Mutta ei minunkaan homoudestani huolimatta tarvitse kaikkea homoihin liittyvää sietää.

Luin tarkkaan kertomuksesi ja ymmärsin,että et varmaankaan ole sinut itsesi kanssa,olethan niin nuori vielä. Sinulle voisi olla apua ammattiauttajasta. Osaat ilmaista tunteitasi hyvin ja olet fiksuntuntuinen. Luulenpa,että saat selvitettyä ongelmasi. Kreikassa ei ollut homoseksuaalisia avioliittoja kuten nyt ollaan ajamassa Suomeen. Lähinnä tuo homoseksuaalisuus muutenkin rajoittui vanhemman miehen ja nuoremman pojan väliseen "oppisuhteeseen".

Samankaltainen ilmiö näkyy heteroiden keskuudessa vankilassa, missä yksi mies saattaa ottaa toisen homoseksuaaliksi "suojatikseen". Usein nimenomaan taitaa olla vahvempi ja vanhempi, aivan kuten antiikin Kreikassakin. On sitäpaitsi tutkittu, että ihminen voi pitkään jatkuneen selibaatin tuloksena alkaa löytämään uudenlaisia kiinnostuksen kohteita seksuaalisuudellensa.

On tärkeää, että tiedät, kuka olet ja mitä haluat. Vaikka olenkin ikäloppu homomies ja hylkiö, olisi hienoa, mikäli voisin auttaa Sinua. Tosin taitoni eivät riittäne, joten voin vain siunausta Sinulle, Hyvä Onneton. Minä olen taistellut homouteni takia jo vuosikymmeniä, joten tiedän kyllä, mitä itseinho tarkoittaa: Näin siksi, että tiedän luojani silmien edessä olevani vain hylkiö homouteni tähden.

Meitä ikäloppuja ja nuoria homomiehiä , varsinkin ujoja, on pilvin pimein. Muuta en osaa sanoa! Miksi hävetä sitä miksi on syntynyt? Siinä ei ole mitään hävettävää. Ole onnellinen ja uskalla antaa itsellesi mahdollisuus rakkauteen, vaikka sitten miehen kanssa. Teitä hävettää vain, koska joku väittää sen olevan väärin. Eihän se voi olla. Mikä kahden, täydessä ymmärryksessä olevan aikuisen välisessä rakkaudessa on väärin ja satuttaisi ketään?

En halua harjoittaa homouttani missään muodossa ja siksi elän pidättäytyväistä elämää. Kyse ei ole siitä mitä muut ajattelevat minusta vaan siitä, että homous on vastoin omaa moraaliani ja en yksinkertaisesti näe itseäni vakavassa parisuhteessa toisen miehen kanssa.

Homo ja hetero Väittelivät keskenään,jossa kumpikin väitti olevansa toista parempi. Hetero kehui pystyvänsä sekä miesten-että naisten töihin. Kyllä, homous on vinoutuma, kehityshäiriö joka johtuu yleisimmin vahingollisista perhetaustoista, hyväksikäyttö, väkivalta ymv -- isäsuhde yksi merkittävä tekijä.

Isä syytön pojan Syyt ovat syvemmällä, ei lapsuudessa ja nuoruudessa. Syytät turhaan isääsi tässä asiassa. Toki isäsi on törkeällä tavalla laiminlyönnyt poikansa. Kyllä lapsen terve henkinen kehittyminen kehittyminen vaatii isän ja äidin, se on ihan fakta juttu.

Aina huvittava tuo argumentti esimerkiksi homoparin adoptio-oikeutta vastaan, kun yh-äitejä ja isiäkin on maa täynnään.

Eikä niistä mitään kieroutuneita tule ellei ole tullakseen. Mun vanhemmat tekivät minun elämästäni täyttä helvettiä, ja kyseessä oli hetero-vanhemmat. Oisin antanut kaikkeni, jos oisin voinut syntyä kahden tai edes yhden rakastavan vanhemman kotiin - oli nämä sitten homoja tai ei.

Surkea lapsuus on sellainen piikki lihassa, ettei siitä koskaan pääse eroon. Voi vaan yrittää siirtyä eteenpäin. Saisivat monet orvot ei-kenenkään rakastamat lapset itselleen turvaa ja rakkautta. On ihan tutkittu asia, että yhden 1 aikuisen kannustava läsnäolo riittää lapsen tasapainoiseen kasvuun. Sukupuolella ei ole väliä.

Tämä maa olisi homoja täynnä jos tuo olisi 'fakta juttu'. Sopii muistaa kuinka tässä maassa on ikiajat lapset kasvatettu: Töitä, töitä ja töitä. Ei ollut aikaa lapsille. JOKAINEN Näkee selvästi, että et käsitä lasten sielunelämästä höykäsenpöläystä, etkä näe niitä heikkoja sanoiksi pukemattomia avunpyyntöjä, joita heidän sielussaan liikkuu!!!

Homoilla on ihan normaalit testosteroniarvot. Mutta elä selibaatissa tai heteroavioliitossa, älä sekoa sairaisiin kuvioihin. Apua voit löytää kristillisistä yhteisöistä, joissa eletään syntinsä tunnustaen ja parannusta tehden tai muuten puhtaasti. Jeesus ei ollut homo, mutta Hän Jumalan Poikana voi ja tahtoo auttaa sinua ja ottaa omakseen.

Mutta tuosta homoudesta pitää päästä eroon ja pääset ja tulet kokonaiseksi ihmiseksi. Soija- ja isäväite saattaa pitää paikkansa, mutta taivaassa sinulla on Isä, joka tarjoaa sulle iänkaikkista elämää Pojassaan Jeesuksessa. Voit käydä turvallisesti tälle tielle ja elää täyttä elämää - ilman homoutta.

Heterojenkin pitää luopua synnistä, kuinka ei sitten homojen? On ihan ok olla sitä mitä on - jokaisella on oikeus olla mitä on, anna toisten suksia vain metsään! Ole rohkeasti oma itsesi. Mun naapurissa joskus asunut homo, ja oli muuten kiva jätkä. Sit siihen muutti pari homoparia, ne kundit oli tosi kivoja, kohteliaita, tervehti ja muutenkin ok - ja mun kokemus homoista on vain positiivinen - ihmisiä nekin on.

Jokainen meistä on saman arvoinen, suvaitsevaisuus kunniaan, ja hyväksykää toisenne! Sukupuolinen syrjintä on sitä paitsi kielletty laissa. Ja kaikki lähtee sit siitä, et hyväksyy itsensä, eikä välitä muiden mielipiteistä, se vaatii rohkeutta, aina on niitä, jotka homottelee ym, hokevat sitä kuin jotain mantraa. Mitä tuo nyt sitten on tarkoittavinaan? Tuo on kultuurimarxistista propagandaa Marxin "kriittisestä teoriasta" jossa pyritään kumoamaan ja kyseenalaistamaan kaikki vallitsevat arvot ja eettiset standardit.

En voi valita homouttani, mutta voin valita silti miten elämäni elän. Jos koen, että eläminen selibaatissa ja pidättäytyminen homoseksuaalisuudesta, on parempi vaihtoehto kuin homouden toteuttaminen, nin onko se keneltäkään muulta pois?

Toki monet muut homoseksuaalit suuttuvat siitä kuten tässäkin keskustelussa voi huomata. Olitpa homo tai hetero, aina jos esität toisenlaisen näkemyksen asiasta, saat sontaa niskaan. En ymmärrä miksi kommenttini, jossa kerron pidättäytymisestäni, saa miinusta. Minun valintanihan se on, eikä kukaan toinen ihminen voi minulle tulla sanomaan että minun pitäisi kuksia toisten miesten kanssa tai olla parisuhteessa miehen kanssa, jos en sitä halua.

Joku on sanonut, että antaa kaikkien kukkien kukkia, kun on ollut homoudesta kyse. Tässäkin tapauksessa, jos joku ei halua toteuttaa homouttaan, tulee sitä päätöstä kunnioittaa.

Just noin klo Mitä ihmettä väki täällä tosi moni? Kyseessähän on Sinun asiasi. Viimeinen lauseesi 'tulee sitä päätöstä kunnioittaa' on just hyvin! Se on mahdollista oikeasti. Jälleen joku satuilu-aloitus - tai jonkun satu-kuvitelma. Jos homous aihetutuisi jostain tuollaisesta, niitä olisi maailma pullollaan.

Järki käteen ja elämässä eteenpäin, mitä tuota kuvittelemaan ja jauhamaan. Kerro minulekkin mikä on satua. Sinua meidän tulee kaikkien kuunella, oi viisas mies!

Kandee muistaa että ihmiset ovat myös perinnöllisesti eri lailla alttiita erilaisille vaikutteille Tukea on saanut todella moni: Katso antaumuksella ja viisastu! APA, ilmoittaa että homoseksuaalisuus aiheutuu monimutkaisista yhteyksistä kognitiiviisten ja biologisisten tekijöiden ja ympäristötekijöiden välillä. Moberlyn mukaan homoseksuaalisuus johtuu samaistumisen puutteesta omaa sukupuolta olevaan vanhempaan.

Läheinen suhde äitiin ei ole syy, vaan seuraus ongelmallisesta suhteesta isään. Nuori ei samaistu kaveri joukkoon, vaan koki "erilaisuutta". Tämän vuoksi murrosikäisen homoseksuaalin elämään liittyy myös narsismia ja sisäänpäin kääntynyttä itsesääliä. Judd Marmorin mukaan homoseksuaalisuuden syntyyn vaikuttaa biologiset tekijät, perheen sisäinen ilmapiiri, suhteet vanhempiin, syrjintä kaveruussuhteissa, pettymys heteroseksuaalisiin suhteisiin ja kulttuurin antamat mallit.

Biologia, perhe- ja kulttuuriympäristö sekä psyykkeen sisäinen dynamiikka vaikuttaa seksuaaliseen suuntautumiseen. Usein ajatellaan, että yksilö on passiivinen ja seksuaalinen suuntautuminen ahdetaan häneen joko biologisten tekijöiden tai vanhempien antaman kasvatuksen kautta. Vaikka useimmat tutkijat ovat tiedostaneet, että biologiset ja ympäristöstä ssaadut kokemukset ovat tärkeitä, liian vähän huomiota on annettu sille, miten nämä ovat tekemisissä keskennään.

Bynes ja Parsons ehdottavat yhdistelmää, jossa geenit tai hormoonit eivät sinänsä määrää seksuaalista suuntautumista vaan kallistuman tiettyihin persoonallisuuden piirteisiin. Nämä piirteet vaikuttavat siihen, millä tavalla yksilö on yhteydessä ympäristöönsä aikana jolloin seksuaalisuus ja persoonallisuus kehittyvät. Tämä mekanismi sallisi monenlaisia kehityspolkuja, jotka johtaisivat homoseksuaalisuuteen.

Se ottaisi huomioon myös sen, että yhdessä kasvaneissa identtisissä kaksosissa ilmenee paljon homoseksuaalisuutta. LIsäksi se selittäisi miksi erilaiset psykososiaaliset teoriat ovat epäonnistuneet kun ne ovat keskittyneet joko persoonallisuuden piirteisiin tai tiettyihin ympäristötekijöihin eikä näiden kahden vuorovaikutukseen.

Kahdella pojalla on poissa oleva isä ja ylisuojeleva äiti, joka ei rohkaise urheiluun. Toinen pojista osallistuu innokkaasti baseballiin ja hänelle kehittyy heteroseksuaali orientaatio. Toinen taas jättäytyy pois baseballista ja hän kasvaa homoksi. Tämä ajatusrakennelma jolla ei ole tarkoitus tukea kultuurin stereotyyppejä kuvaa niiden yksinkertaisten selitysten epäonnistumista, jotka väittävät kasvatuksen määräävän seksuaalisen suuntautumisen.

Voisiko selitys olla niin yksinkertainen, että homoksi kasvaneella pojalla oli feminiiniset aivot so. Persoonallisuuden eroja koskeva tutkimus vihjaa, että jotku persoonallisuuden piirteet voivat olla perittyjä. Näitä ovat riippuvuus palkitsemisesta, uusien asioiden etsiminen ja vaikeuksien välttäminen. Kun näitä ulottuvuuksia sovelletaan edeltämainittuun skenaarioon voimme ennustaa, että vaikeuksista ja palkitsemisesta välittämätön poika ei huomioisi äitiä, joka yrittäisi lannistaa baseballin peluuta.

Sitävastoin uusia asioita ja vaikeksia välttelevä sekä riippuvainen poika tarvitsi todennäköisimmin äidin hyväksyntää. Siksi hän ei etsi eikä tapaa perheensä ulkopuolisia miehisiä roolimalleja vaan välttää baseballia ja pelkää loukkaantumista. Koska poika ei saa hyväksyvän isän tai vaihtoehtoisen miehisen roolimallin antamaa rohkaisua hän kokee itsensä erilaisiksi muihiin poikiin verrattuna. Tämän seurauksena ei-eroottiset lapsuuden kokemukset voisivat vaikuttaa homoeroottisen suuntauksen syntyyn.

Näitä kokemuksia ovat, kuten Friedman kuvaa yleiseksi homoiksi kasvaneille pojille, matala maskuliininen itsearvostus, eristyminen, syrjittynä oleminen sekä poikakaverien että vanhempien miesten, erityisesti isän torjunta" 1 "Judd Marmor ja Richard Cohen toteavat, että poikien yliherkkyys, feminiinisyys ja taiteellisuus tai tyttöjen maskuliinisuus ja poikamaisuus saattavat altistaa heidät homoseksuaaliselle kehitykselle.

He analysoivat tutkimuksia, jotka olivat kyselleet hasstateltavien ihmisten muistoja ennen murrosikää. Tutkimuksia oli yhteensä 29 ja niihin oli osallistunut Tutkijat arvioivat maskuliinista ja feminiinistä käytöstä asteikolla, jossa otettiin huomioon painiminen kavereiden kanssa, kilpaurheilu, aggressiivisuus, leikkikalut, lapsen ihailema roolimalli, leikkikavereiden sukupuoli, pukeutuminen toisen sukupuolen vaatteisiin sekä maine "tyttömäisenä", "poikamaisena" tai "yksinäisenä".

Yks on yhtä mieltä ja toinen toistamieltä. Ota noista sittten selvää. Itse pidin aina enemmän pienirintaisista naisista, mutta sitten sain todella isorintaisen tyttöystävän josta tuli vaimoni. En aluksi pitänyt isoista tisseistä lainkaan, mutta sittemmin totuin niihin ja nyt olen huomannut etten enää kiihotu pienistä nisuista. Kun saimme ensimmäisen lapsemme vaimoni isot hinkit paisuivat Kabooom!! Vieläkin kuumottaa muistot niistä ja isorintaiset naiset ylipäätään kiihottaa törkeästi.

Toistaiseksi kaikki ketjun vastaukset siis tukee sitä että näin tosiaan käy monelle, kun kerran todella isojen makuun pääsee niin ei voi mennä takaisin. Katsokaas isorintaisista naisista pitävät yleareenasta eilinen jakso ohjelmasta aarteenetsijät. Siinä isorintainen jenny on tiukassa rintoja korostavassa puserossa ja voin sanoa sen että ihan järjettömän kokoiset meijerit tuolla jennyllä! Varmasti vähintään G-kuppikokoa tuon jennyn jättimelonit. Mitä tästä kaikesta opimme?

Joillekin se oppi voi olla se, että kannattaa viimeiseen asti välttää sekaantumasta isorintaisiin naisiin: D Niihin kun kerran rakastuu, ei pienempirintaiset eli merkittävä osa naisista tunnu enää missään. Ja sellainenhan vaikeuttaa naisen löytämistä jatkossa - kaikillehan ei isorintaisia riitä.

Pig the Mick 7. Eikös se ole sama naisillakin? Kun ovat kerran sikaa saaneet, ei tavallinen mies enää kelpaa. Selittänee myös miksi naiset aina rakastuvat renttuihin. En rakastuisi koskaan renttuun. Isäni oli renttu ja sain tarpeekseni kokemusta sen tyypin miehestä jo lapsena. Yleistää ei kannata tietenkään rankasti.

Mutta hyvin yleinen ilmiö aina historiasta tähän päivään asti on tutkimusten mukaan että suuria rintoja ja pyöreyttä suosivat alemman sosiaaliluokan miehet, ja pienirintaisuutta ja veistoksellisuutta taas ylemmän sosiaaliluokan miehet. Itselläkin on isot luonnolliset rinnat, mutta näin pienten puolustukseksi Ovat pitäneet niitä suuria kauniimpina. Kiinnostavaa, että käytit sanaa veistoksellinen, sillä vilkaisu kreikkalais-roomalaisen veistostaiteen historiaan, samoin kuin varhaisempien kulttuurien hedelmällisyysveistoksiin, osoittaa nimenomaan pyöreiden naisten olleen kuvanveistäjien suosiossa ja kuvastaneen myös yleistä kauneuskäsitystä.

Samoin roomalaiset pitivät pientä penistä ylväänä ja suurta etenkin ylhäisö on pitänyt suurta siitintä irvokkaana, rahvaanomaisena ja rumana. Tämä käyköön samaan tapaan puolustuksena pienikikkelisille miehille: Nyt kyllä tuli sellanen tietopläjäys että täytyy vetäytyä hetkeksi syrjään pohtimaan tätä tietoa ja miettimään mikä meni vikaan kun nykyaikaa ihannoidaan alipainoisia joilla ei ole mitään luitten päällä D En sano etteikö jotkut saisi olla laihoja, musta on hienoa että meitä on jokalähtöön!

Mullakin on fetissinä isojen rintojen ihaileminen. Ei niihi kyllästy ikinä. Aina mun kulli sykkii kuvia katsellessa. Eiköhän tuo laihuuden ihannointi nyt taas ole vaan lähinnä suurten markkinavoimien luoma ihanne. Kaikkihan alunperin oli saanut alkunsa luvun laihamannekiini Twiggystä, jolla kai oli jonkunlainen suosio ja siten sitä myötä alkoi vähitellen muuallekin ilmestymään näitä laihoja mannekiineja.

Jossain vaiheessa niille on kumminkin ilmestynyt jonkinmoinen suosio ja Amerikan markkinamiehet huomannut tämän ja sen jälkeen halunnut tehdä siitä suuren tuotteen. Ekaksi siis tehdään valmiiksi suositusta olevasta asiasta tuote ja sitten tämän jälkeen otetaankin käyttöön tehokas markkinakoneista, jonka avulla sinut vielä ehkä saadaan ostamaankin kaikenlaista, ja näin ihmisille luodaan tarpeita, joista alunperin ollutkaan vielä mitään tietoa.

Näin Jenkeissä siis, jossa markkinavoimat aivan toista mittakaavaa, kun mitä vaikkapa täällä Suomessa. Joissa vielä käytetty apuna parhaita mahdollisia psykologeja ja aivomanipuloitsijoita.

Ne yrittää aina päättää mistä sinä tykkäät. Näin se menee nykyään monessa muussakin, vielä ainakin ennen vaatekappaleiden suhteen ja vielä ehkä mitä merkkiä, mitä artisteja jne. Naisten pomputtamisesta ja epävarmana pitämisestä on aina etua. Itse isorintaisena mutta myös isopäisenä vieroksun tästä syystä kuolaavia miehiä. Joka sosluokasta mutta ehdottomasti taantuneita. Homoseksuaalisuus oli tuolloin myös yleistä, eivät nimittäin ole naisten veistämiä Niin, mies saa haluta isoja rintoja, se on ok, mut jos nainen haluaa isoa vehjettä, se on taatusti h..

Minä olen ylemmän sosiaaliluokan mies. Hän on langanlaiha kun ennen Barbien aikaa nuket olivat kaikki vähän pyöreämpiä. Itse en pidä aivan langanlaihaa kauniina kun luut näkyy nahkan läpi, mutta en taas myöskään niistä pullukoista naisista, itse kun olen suunnilleen ihannepainon keskihujakoilla, vähän jopa sen alle. Mutta täytyy sanoa ja tunnustaa jopa että monelle erittäin pyöreällä naisella on kasvot kaikesta huolimatta erittäin kauniit.

Olen monesti kehunutkin naiselle hänen kasvojaan , joka on muuten ylipainoinen. Aina olen saanut kauniin hymyn ja kiitoksen. Mitä mieltä miehet on rintojen väliin nussimisesta? Jossukka tuntuu ihan sairaan hyvältä koska kiihotus rinnoistakin jo Niin huikea!: Ja jossukka mikään ei oo parempaa ku isot luomurinnat,ei mitään silareita!

No en kyllä isompia haluis ainakaan D ja vaikka mä nyt täällä ilmottaisin mun rintojenkokoa ei se tarkoita että mä seuraa yrittäisin hakea etenkään jos pelkkänä juttuna ois isot rinnat: Ei pelkkänä aiheena mitkään rinnat ole mutta Se on iso plussa!: Nuorempana jo yläaste iässä harkittin nimittäin pienennysleikkausta, oon kyllä nyt iloinen etten sitä tehnyt sillä oon tätä nykyä ylpeä omista muodoistani! Vkl kylpylässä yks mies kommentoi rintojani järkyttäviksi hyvässä mielessä jonka jälkeen kysyi onko minulla silikonit Jossu hei meilaas nyt,oot varmasti upea pakkaus!: Mistä päin oot jossu ajatellen sitä tapaamista?: Itse arvostan naisessa eniten sitä mitä löytyy korvien välistä, seuraavana tulee sopusuhtainen vartalo, eli isossa vartalossa isot rinnat, pienessä pienet.

Mitä olen saanut käsityksen että ainakin Tshekeissä, Britanniassa, Saksassa, Romaniassa, Unkarissa ja olisiko vielä Puolassa ja Hollannissakin kai ollut paljon isorintaisia naisia. Se on ainakin varma keino löytää. Suomessa Tampereellakin olen nähnyt kanssa aika paljon. Että tsekkaas vielä sekin ; Joskus jos jotain haluaa saada, niin pitää välillä kai nähdä vähän vaivaakin.

Ja ajatellaan nyt omaakin nautintoa ja varsinkin tulevia jälkipolviakin. Ja miksei muutenkin hakea ulkomailta! Tekeehän se hyvää saada vähän uuttakin verta välillä suomen geeniperimään. Voisithan sinä pääkaupunkiseudultakin jo katsoa, jos joistain venäläisistä naisistakin löytyisi, kun niitäkin nyt muuttaa tänne kovaa vauhtia!

Parhaat orkut saa masturboimalla isoista rinnoista haaveillen. Se rintojen väliin nussiminen on hyvä fantasia. Ajattelen kuinka voitelen kullini liukuvoiteella ja nussin hitaasti isojen rintojen väliin. Kannattaa etsiä vaimo englannista. Luin jostain että briteistä ja Australiasta löytyy maailman isorintaisimmat naiset. Ei yhtään vaikea uskoa noiden naisten perusteella. Kyllä ne Jossukan rinnat tuntuisi pehmeiltä, kun kaluni liukuisi niiden välissä. Tuollaisten lollojen väliin sitä nussisi kyllä mielellään.

Niin, kyllähän se ihan kiva on kuulla, että edes jotkut miehet tykkäävät niistä isoista rinnoista. Itsellä ollut itsetunto maassa, kun joka paikassa nykyään tunnutaan toitottavan että ei saa roikkua, kiinteää pitää olla ja fiksut miehet tykkää enemmän pienistä. Ja eihän se silikoni mitään roiku ja niitä ne pornoleffoissa pelkästään on, ja niille miehet sitten vetelee käteen Omia E-F kupin luomuja maan vetovoima koettelee.

MUTTA, olen muutakin kuin kävelevät pari rintoja ja aukko siellä alempana. Kertokaapas tissifetisistit, mikä on koulutustasonne ja pystyttekö keskustelemaan naisen kanssa mistään? Onko nainen vain objekti eikä sillä mitä sen päässä liikkuu ole mitään väliä? Onko isorintaisen naisen vaihtoehtona vain tyytyvä kuolaavaan neandertaaliin tai jäädä yksin kadehtimaan pienirintaisia, jotka napsivat ne älyköt itselleen?

Voisit olla ylpeä E-F kupin luomuista. Tottakai ne vähän roikkuu, koska ovat painavat. Minulla vaan on tapana fantasioida niistä. Haittaako sinua, että mies tulee hurjan kiimaiseksi isoista rinnoista. Nytkin kaluni sykkii pelkästä ajatuksesta.

Naisena ymmärrän tuntemuksiasi enemmän kuin hyvin. Itse olen kuullut rinnoistani jos keltä ja kun ne tosiaan kasvoivat jo suht aikaseen 7lk. Leikkauttamistakin harkitsin ja välillä vieläkin häpeän rintojani vaikka nykyään olenkin paljon varmempi itsestäni ja kehostani. Tohon älyllisyyteen en nyt tiedä pitääkö se paikkansa, voin antaa vaikk veljeni esimerkiksi. Hän opiskelee yliopistossa ja on siis tosiaan vähän liiankin fiksu, tätä nykyä naimisissa isorintaisen kanssa: N37 laita mailia tsygis hotmail.

Ei Jossun rinnoissa ole mitään hävettävää. Eikä melonit nimitys ole mielestäni huono asia. Sun rinnat saivat minut kiimaiseksi. Haluaisin laueta sun rinnoille. Olenhan ikuinen isojen rintojen ihailija. Ja mistähän keskustelisimme tissimiehen kanssa? Katselisiko hän tavatessamme silmiini?

Eihän tuollainen kiimailija pysty keskittymään yhtään mihinkään muuhun, kuin siihen yhteen asiaan. Ja mitäs sitten kun se muu kroppa tai naama ei miellytäkään? Sattuu olemaan se about 10 kg hoikan varren kuorrutteena ylimääräistä. Niin ja sinä tsygis olet aivan poikanen vielä, voi hyvänen aika sentään. Koita nyt keskittyä vain niihin oman ikäisiisi! On aika erikoinen käsitys, että koulutustausta erityisemmin vaikuttaisi siihen, millaisia mieltymyksiä on kumppanin ulkomuodon suhteen.

Omasta puolestani voin sanoa, että olen suorittanut kaksi maisterin tutkintoa kahdessa yliopistossa ja laadin väitöskirjaa toiseen opinahjoista. Olen aina halunnut isorintaisia naisia ja haluan sellaisen myös vaimokseni, mutta tietenkin muut kriteerit ovat yhtä tärkeitä.

Paitsi isorintainen, mun naiseni pitäisi olla älykäs, mielellään yliopistokoulutettu ja muutenkin juuri minulle sopiva persoona. Ylipainolla ei ole merkitystä ja olen itseäni selvästi lihavampien naisten kanssa seurustellut ylpeänä ja halukkaana. Ulkoisista piirteistä melkeinpä ainoa merkittävä tekijä on juuri se, että naisella olisi hyvin isot rinnat, koska käytännössä en kiihotu pienirintaisista lainkaan.

Isorintaisen kanssa sitä kiimaa kyllä riittää. Ai niin, unohdinpa sanoa, että kyseinen älykäs ja isorintainen unelmanainen saisi olla myös hyvin seksuaalinen ihminen. Hän on riittävän älykäs ymmärtääkseen, että kiimailu ja jatkuva seksuaalinen virittyneisyys sekä hyvät, polveilevat keskustelut eivät sulje toisiaan pois. Hän pystyy keskittymään molempiin tarvittaessa samaan aikaan. Itse pidän isorintaisista naisista ja osaan arvostaa myös naisessa muutakin kun pelkästään isoja rintoja.

Tykkään myös syvällisemmistä keskusteluista, enkä koe missään nimessä naista vain objektina. Olisi kiva tutustua suhun. Olen vuotias mies etelä-Suomesta ja muutaman vuoden ikäero ei haittaa mua ollenkaan: Ai että, kuulostat juuri sellaiselta mieheltä, jonka joskus toivoisin saavani! Tähän ikään mennessä ne pienirintaiset ikinuorilta näyttävät keijukaistytöt ovat vain tuntuneet vetävän pidemmän korren. Älykkyys yhdistettynä terveeseen itseluottamukseen ja keskustelutaitoon viriiliyden lisäksi on todella kuuma yhdistelmä!

Naispuoliset kaverinikin sanonut hyväksi seuraksi, kun minun kanssa pystyy juttelemaan henkeviä. Että ei se nyt välttämättä katso sitä koulutustaustaa. Jos enemmänkin kiinnittäisit lähinnä huomiota siihen että mies osaa olla hyvin käyttäytyvä asiallinen, fiksu, pystyy keskustelemaan sen kanssa, täysjärkinen, pystyy tulemaan toimeen, samoja ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita jne.

Ehkä saatan kai vielä suorittaakin jonkun korkeamman asteen tutkinnonkin, mutta mitäs sitten vaikka olisinkin hyvin korkeasti koulutettu? Olihan Osama Bin Ladenkin! Ja tiedän muutenkin monia yliopistoihmisiäkin, jotka on yhtä sikoja tai muuten vaan huonostikäyttäytyviä ja tyhmiä. Varsinkin ne joilla noussut hattuun se tutkinto. Isoolle isot hinkit 7. Tuon olen huomannut, että naiset haluaa muutakin kuin seksiä ja mikäs se on mukavampaa.

Itsevarmuutta ja luonnetta pitää olla ja sillä nainen voipi olla sulaa vahaa. Ei ne isot tissit miehille pelkkä fantasia ole, kyllä ne saa kielihoitoa siinä missä naisen muutkin aukot. Puutteessa ei ole tarvinnut elää tai no lompakko saisi kyllä olla paksumpi, mutta eiköhän joku muu ominaisuus senkin korvaa.

Ja kun oma nänni menee leikiten omaan suuhun, on rinnat isot!!! Mutta jos ei todella muuta osaa arvostaa niin voisin vanhana miehenä todeta että sillä asialla ei parisuhdetta pelkästään hoideta. Siihen kuuluu nimenomaan myös keskustelutaito, perheen yhteisten asioiden hoitaminen eikä pelkkä urheilun tuijottaminen sohvalta ja kaljan kittaaminen. Ilmeisesti kokemattoman naisen puhetta,ikähän on vain numeroita haloo: Seksistähän tällä palstalla pitää keskustella, eikä muusta.

Siitä puhe mistä puute. Miksi en fantasioisi upeista rinnoista. Jossukka ja N37 härnäävät kaluani. Isoolle isot hinkit 4. Kyllähän minunkin miehenä sama asia täytyy tunnustaa, että isot rinnat on se jokin. Toki naisen pitää luonteeltaan olla mukava ja kehdata hänen kanssaan liikkua julkisesti, pyöreys vain on plussaa.

Ihan sama riippuuko hinkit vai ei, kunhan ei majavanhännät ole, jotka rullataan liiveihin. Kohta nelkyt mittarissa ja nainen, joka ryhdikkäästi kantaa kilonsa ja meijerit saa vieläkin veden kielelle. Mieluummin luomut kuin silikonit.

Fantasiat upeista rinnoista aiheuttavat mulle valtavia erektioita useita kertoja päivässä. Siksi olisi kiva keskustella povekkaan naisen kanssa. Itse olen hyväksynyt vain ja ainoastaan luomuhinkit. Silikonitissit ei kiinnosta pätkän vertaa. Kumitissit naisille sallittakoot, jos eivät muuten itsetuntoaan saa nostettua, niihin feikkirintoihin en suostu ikinä koskemaan. Luomut ne olla pitää, sellaisena kuin ne on ja mitä isommat nännit, niin aina herkullisemmat.

Te isorintaisten ihailijat olette vauvojen tasolle jääneitä ja suuresta maitomäärästä osattomaksi jääneitä rääpäleitä. Tosimiehelle kelpaa pienetkin rinnat kun vaan kiihko mieheen on kova.

Onko sinulla noin heikko itsetunto että pitää muita miehiä mollata ja yrittää siten nostaa itseä jalustalle? En minä ainakaan koe muita miehiä kilpailijoikseni. Isot rinnat täydentävät seksielämää, kun on mahdollista naida myös rintojenkin väliin. Muuten on vain pimppi, anus ja oraali käytössä. Yleensä naiset pihtaavat sitä kakkospesäänsä, joten kyllä isot rinnat on hyvä olla.

Kyllä ne sitä kolmospesäänsäkin pihtaavat ja suurin osa ei osaa edes käyttää sitä kunnolla. Tuolla muissa ketjuissa kysellään mitä nainen voisi tehdä ollakseen himottavampi. Neuvokaa meitä, jos että ole tyytyväisiä! Olisipa useampi nainen yhtä kiinnostunut oppimaan tekemään mies tyytyväiseksi: Mieheltä voi toki kysellä, mutta jos ei ole mikään pitkäaikainen tuttavuus, voi se olla vähän "hassua" ja toisaalta mies voi hiukan pelata pussiisi eli sanoa, että joku juttu tuntuu ihan kivalta vaikkei tuntuiskaan.

Paras on kai sun lueskella nettiä ja oppia teoriassa erilaisia kikkoja. Sitten jonkun livemiehen kanssa niitä kokeilet ja koitat lukea miehestä tykkääkö hän siitä. Sama koskee kai miehiä naisten tyydyttämisen suhteen. On se mennyt sikaiseksi kun on monia sänkymaskotteja Pinnallisuus on pop tänäänkin. Minä menen ensi kesänä naimisiin isorintaisen kanssa. Saan pimperoa niin paljon kuin haluan, ehkä jopa enemmänkin. Älykäs, olen täysin tyytyväinen häneen. Pari kesää sitten teimme viikon kesälomamatkan ympäri itäsuomea.

Pyynnöstäni hän jätti liivit kotiin ja oli koko ajan ilman liivejä. Voitte vain kuvitella onneani. Mullakin on isopuskurinen, mut liian iso. Ei Jessus, haluan niitä tuulipesiä lisää. Ilmeisesti tiedät itsekin, jos pidät isorintaisista, etsi sellainen. Muuten kumpikaan ei ole tyytyväinen! En todella haluaisi isorintaista naista, kun rinnat roikkuvat ja pullottavat. Onneksi entisellä ja uudella vaimollani ovat just minun kouraan sopivat. Joo, mitä lollommat sen kihottavamapaa: Katsokaa Googlesta ukrainalaisen ihmisbarbin kuvat Niitä ilmeitä, poseeraa prinsessana jakatsoo sillain: Ei hitto haluun näytttää otapas Se käteesi pussaa sitä Minulle kävi ihan päin vastoin.

Isot rinnat alkoivat tuntua äidillisiltä ja niiden ajatteleminen aiheutti impotenssin. Sitten löysin pienirintaiset naiset ja sain uuden elämän. Opetelkaa oikeinkirjoitus,ennenkuin kiinnostutte tisseistä.. Minulla puolestani on menossa paraikaa suhde afrikkalaisen naisen kanssa. Nyt homma on niin että olen menettänyt täysin mielenkiintoni valkoihoisia naisia kohtaan. Tästä lähtien solmin suhteita vain mustaihoisiin. Eikös afrikkalainen ihmettele, että voit vitsi kuinka pieni.

Minulla taitaakin olla tavallista isompi näin valkoihoiseksi mieheksi. Rinnatko sen ihanuuden tekee, kasva aikuiseksi. Voisin kysyä, Mikä miehestä teke hyvän rakastajan,, iso vaipieni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Joskus kauan sitten, omassa nuoruudessa, noin luvun tienoilla treffasin miestä, joka oli aina seurustellut isorintaisten kanssa.

Hänen nykyinen vaimonsa , silloinen seurustelukumppani, kuului myös näihin isorintaisiin. Muistan, kun tuo mies - ihan kiva tyyppi - kertoi , että kaverit ihmettelee, miten hän voi minusta välittää, kun en ole isorintainen No - se ei meitä haitannut Ilmeisesti tuo rinnan koko samoin kuin miesten ys juttu - ei ole niin määräävä oikeesti,.

Mutta se, onko sinun hyvä olla kumppanisi kanssa Olen varsin kokenut seksuaalisesti - mutta henkinen rakkaus ja ystävyys se vasta vaativaa onkin. Olen ollut naimisissakinl lähes 20 vuotta , mutta siviilisääty ei kerro ystävyydestä tai rakkaudesta. Nappula on taas liikaa pornoa katsonut. Eivät osaa kohdella naista ihmisenä ja viihtyvät parhaiten toisten suomiukkojen kanssa viinalasin äärellä kaulaamassa toisiaan.

Minusta pienirintainen nainen on parasta a-luokkaa. Hmm, ite tykkää enemmän kiinteistä ja pienistä. Kiihottuuko kukaan isorintaisista miehistä? Kyll se näin on, isot rinnat saa munan räjähtämään! Sittenhän sinun pilistäsi ei ole enää vaaraa yhteiskunnalle. Isorintaiset - äiti tulee mieleen, silloinhan sitä vauvana tissiä imetään. Täällä on yksi ja sama ihminen kirjoittanut nuo alun kommentit, jokainen huomaa kotona ilman ip-osoitettakin esim kirjoitustyylistä.

Löllyvät rinnat, ei kiitos. Rinnat eivät edes niin kovin eroottinen paikka ole, vauvalle tosiaan tarkoitettu - maidontuotantoon. Mutta kunhan on terhakat ja pienet, nuorekkaat. Suuret ovat kaukana kiihottavasta. Oikeastaan tulee mieleen se Pekka ja pätlkä sarja mikä se matamin nimi oli siinä? Justiina -tuo Amerikkalaisten naisihanne. Ette, pojut, ymmärrä hyvän päälle mitään.

Useimmiten parhaat kyydit saa pienirintaisilta ja isotissiset makaavat kuin lahna. Ei sitä munaa tissien väliin laiteta vaan sinne pimppiin. Kai tiedätte, missä se sijaitsee? No sit ku säkin pääset iso tissisen naisen alle kun nainen rastastaa heppis päällä niin et ne taivaalliset isot rinnat heiluu siina edessäs niin tiedät mistä täällä puhutaan.

Tiäkkö kuule aloittaja, kun sain isoa, niin se pieni ei kyllä tuntunut yhtään miltään sen jälkeen. Olen nainen ja mun parilla ystävällä tosi isot tisut. Hauskinta tässä on se, että ne miehet jotka näitä ominaisuuksia hakee,on yleensä sieltä tyhimästä päästä.

Sorry,,mutta vois niin, kuin verrata blondeihin: Voli vattu mitä ihme juttuja suatana, kurvalla korville tollasia pellejä!

Kyllä se on hyvä pillu joka kiihottaa, jos pillu on joku karvanen skontsakasaa niin kyllä halut lähtee Vattu kurpa rinnoilla mitään tekemistä. Ihme onnettomia pienipällisiä miehiä varmaan tollasia sepostaa. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää.

En voi muuta kuin ihmetellä niitä ihmisiä jotka tuhoavat kehonsa sellaisilla tuotteilla jotka "eivät ole" kehon omaa lihaa ja verta!!!

Sitten jokainen tietää kun sairauskierre alkaa ja mikään EI enää tehoa. Toivottavasti järki voittaa ennen kuin on myöhäistä Voi noita poikia, jutut niillä on kuin kansakoulussa aikanaan. Sitten vasta tietää, millainen on hyvä nainen, kun on ollut 40 vuotta naimisissa tämän kanssa, silloin sen pojat tietää.

Mies voi olla naisen kanssa naimisissa 40 vuotta, mutta ei tietenkään saman! Tokihan se pitää päivittää 10v välein nuorempaan.

Muutoin haiskahdat röllille ja pahasti. Isotissistä voi ainakin panna tissien väliin, jos suostuu puristamaan. Älä stressaa, koko aloitus on luultavasti pelkkä provo. Pienirintaiset naiset ovat seksikkäitä siinä missä isotissisetkin. Täällä on paljon epätoivoisia miehiä, jotka eivät ikinä saa naista ja sitten katkerana yrittävät iskeä naisten heikkoihin kohtiin.

Tai niihin kohtiin mitä itse kuvittelevat olevan heikkoja kohtia. Miehet tykkää kaikista rinnoista. Mulla on ihana nainen, jolla on D75 rinnat normisti. Nyt hän on ihanasti raskaana ja voi jessus, on häntä hyvä naida. Pahoinvoinnit ovat ollutta ja mennyttä ja halut ovat molemmin puolin kauheat. Paljaalla pohjaan asti joka kerta ja ne rinnat.. Isot rinnat ovat mun juttu kyllä, tosin pienirintaisillekin ottajia onneksi on, joten kenenkään ei tarvitse tästä mieltään pahoittaa!

Laanodavinski from f 7. Kyllä tuo menee iän myöten ohi. Vanhenpana kelpaa kaikki ja hei ne isot on vanhempana aikas ikävän alhaalla! Ihan ymmärrettävää, eri ihmiset kiihottuu eri asioista eikä se välttis ole oma valinta. Sama juttu ittelläni, isoon kaluun ku on tottunu niin ei enää pienempi edes normaalikokoinen kiihota vaikkei niissä ennen mitään vikaa ollutkaan.

Sä oot poika saanu skidinä liika vähän tissiä, siitä kaikki johtuu. Daba-dim-daba-dam- Ole hyvilläs jos oot päässy seksistä eroon, voit vaikka senkin ajan käyttää hyödyllisesti. Hyvän mallin saat omasta päästäsi. Mitens isorintaiset miehet, kiihottaisko ne sua? Itse pidän pienistä rinnoista. Isot ovat ällöttäviä juuri siksi kun ne ovat löysät ja lilluvat. D nyt mulle kyllä kelpais pienempirintainenkin, noi isotissiset on yleensä isokoisia muutenkin ja se nyt ei ole mitenkään eduksi elämässä..

Haiskahtaa provolta tämä kin aloitus. Se tuttu perjantai-illan trolli Miksihän muu läski ei ole yhtä kiihottavaa?

Jhuu mikä juttu olen saanut kumpiakin ja se jolla oli pelkät nännit voi että mikä kyyti en tule enään saamaan sitä ikinä. Tits and Chesthair 7. Tässä yks ilta kun riisuin liivit poikke ovulaatio lähellä ja mies sattu oleen lähettyvillä ja sanoin että tuuppas tänne Mies tuli ja halattiin niin että miehen lihaksikas rinta karvoineen tuli vasten mun isoja rintoja ja kyllä me molemmat tykättiin Kumma juttu että aina arvostellaan naisten etumusta..

Mutta silloin täytyy olla omat kompleksit hiukan vinossa, Entäs miehet OIkeanlainen nainen suurentaa mun värkit ihan luonnollisesti! Täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen kun sain isoa melaa, en ole kiihottunut pikku vehkeistä alkuunkaan. Isoa haluaa koko ajan lisää, pienen kanssa lähinnä toivoo, että loppuis jo. Nyt tais pikkutissi katkeroitua ; voi voi. En tiedä näistä paljoa Joo ja mä en suostu sekstaamaan kuin valtavan jättimelan omaavan miehen kanssa, ison makuun kun on päässyt niin prinssinnakit ei jaksa enää kiinnostaa.

Mut kai sulla on helvetin isot meijerit sitte? Jos on lusikalla annettu, turha vaatia kauhalla, sano. Mul on jättiläisk y r p ä ja olen täten oikeutettu tietynlaiset standardit täyttäviin megahinkkeihin. Ei oo käyny niin kuin aloittajalle, mut jos tuo on sun juttus, niin mikä pakottaa sua olemasta tekemisissä nimenomaan isorintaisten naisten kanssa?

Se on hieno asia Suomessa, että meillä on vapaus valita kumppanimme, niin ystävyyden, seurustelun, naimisiin menon kuin seksinkin suhteen.

Ja tätä valintaa saa tehdä sekä fyysisten että henkisten periaatteiden valossa. Itse pidän naisten pepuista. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, karvaton, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. Miksihän tuonne ylös on nostettu aina joku keskustelu joka koskee jotenkin tissejä? Tämäkin teksti aivan turha, eihän tuohon ei oikein voi edes kommentoida mitään kun nuo koko-jutut on ihan makuasioita.

Isot tissit kunniaan 7. Nykyisellä naisellani on E75 silikonitissit ja ne on tosi luonnollisest. Heiluu ja hölskyy niinkuin luomutissitkin.

Niitä on kiva puristella ja upottaa naamansa niihin ja kouria niitä irstaan himon vallassa. Nyt kun menen baariin yksin ja kattelen naisten tissejä niin kyllä on pieniä voi äiti. Vaikka olis kuinka hyvä perse ja kivat kasvot niin ei vaan kiihota jos puseron alla ei näytä olevan juuri mitään.

Kyllä ne isot tissit vaan naisen tekee kiihottavaksi. Siis meitsi ei ees kiinnittänyt mitään huomiota mun isorintaiseen tyttöystävään ennenkuin mun kaverit alko jauhaa siitä. Mulle sillä ei oo mitään väliä. Isot luomuhinkit on lyömätön juttu verrattuna muunlaisiin. Haluaisin pitää yhtä paljon kaikenlaisista naisten rinnoista mutta minkäs teet.

Täytyykö minun tuntea itseni ihan urpoksi tän takia? Yritän olla kyttäämättä isorintaisen naisen etumusta jos sellainen on lähistöllä, mut ei se ole aina ihan helppoa. Naiset saa tykätä isoista mulkuista jos tykkäävät, jopa isommista kuin mulla on. Tuo on luonnonlakien määräämä juttu ja on kummallista että isoista tisseistä pitämistä ajatellaan jonain ongelmana tai vajavuutena.

Ikävä tuntea kuuluvansa jotenkin vähemmistöön tässä asiassa. Luisevan laiha muodoton naisvartalo tuo mieleen lähinnä 11 -vuotiaan pojanruipelon, mikä on minulle totaalinen turnoff, onneksi. Sit ihmetellään kuinka sairaita pedofiilit on kun tällaisia ihanteita on saatu luotua.

Ei kai tuo ole mitään ihmeellistä. Jotkut tykkää mistä mikin. En ole kuullut arvosteluja jurikaan. Rehevät naisvartalot ovat kauniita. Et siis kuulu vähemmistöön! Kyllä kauniskasvoinen, rehevä, ja kaunisvartaloinen nainen sytyttää miehen! On ollut isoa ja pientä rintaa mutta aina ekaksi asia on se nanen saa ison orgasmni. Sitä varten me urokset olemme ja joku kutsuu meitä miehiksi.

Hoitakaa niillle naisille se iso O. Meikäläinen saa aina enkä ole naisten orgasmeista kysellyt, se on heidän asiansa. Saavat tai eivät saa, ei kuulu minulle. Eipä ole valitusta panohommista kuulunut, useimmat tahtovat nähdä useamminkin. Ei vaan kaikkia millään ehdi panna, uusia naisia tulee ja menee. Mitä tulee rintoihin niin kaikenlaista on nähty, hyvin pientä ja jättikokoista, kaikkea siltä väliltä.

Isoissa rinnoissa on se ongelma että monesti ne roikkuvat. Nuorellakin naisella voi olla riippurinnat, ei hyvä. Ja sitten kun mennään 35 vuoden huonommalle puolelle niin lähes kaikilla riippuu. Summa summarum, isot on hyvät mutta ei saa riippua. Riippurintoja paremmat ovat pienet mutta terhakat. Paitsi että oli rinnat millaiset tahansa niin hyvä perse pitää olla koska takaapäin on paras asento.

Niissä haisi kesäisin mieshiki Nyt kiinnostaa enemmän sellaset pienehköt törrötissit;. Toosa on lapsensaatikapine, eikä rinnat. Stanan pöydänalla kasvaneet hipsterit! Pelkään että mulle käy samoin jos saan joskus treenattua persettä. Kerran oli täydellisyyttä hipova perse muijalla, mutta onneksi oli niin löysä, että en siihen jumiin mielessäni jäänyt, vaikka kaiholla muistelenkin. Taas täällä säätää munattomat kollit seksistä ja sen paremmuudesta! Onlkohan noilla kokemusta seksistä muualta kuin noilta xhamsterin sivuila!!!

Seksin hyvyys ei ole kiinni rintojen tai muidenkaan vempaimien koosta. Kokeilkaa seksiä joskus oikeiden naisten kanssa niin voitte verrata onko nainen parempi vai se kätenne Voi helvetti teidän puheitanne!!!!! Panen rintojen välii 7. Minä olen ihan kuumana juuri isoihin rintoihin ja jos nännit vielä isot niin ei voi mies saada parempaa. Mulla on paljon kokemusta isoista rinnoista ja eräällä naisellani oli nännit minun peukalonpään kokoiset ja kovat, siis voitte kuvitella millaisen orkun sain aina niitä imiessäni: Isot rinnat saa kyllä penikseen verta kertymään.

Kadulla kun vastaan tulee nainen isoilla rinnoilla niin kyllä housuissa paisuu kalu, ei sille vaan voi mitään: Tykkään hieroa isoja rintoja ja erityisesti imeä kovia nännejä: Isot tissit on myös mun juttu On se kyllä perkeleen hyvä, ettet kiihotuksissas ajele autolla niiden ainoiden isotissisten naisten yli. Peittäkää naiset rintanne, ettette jää auton alle.

Lukekaa tuolta isojen rintojen mahdista. Jos osoite ei toimi niin kopioi hiirellä se osoitelaatikkoon. Voi pojat, vauvavaihde jäänyt takaraivoon kytemään. Pitäisikö teidän hakea joku vakihoito, ellei jopa tyttöystävä jolla on ne sopivat rinnat, ettei aina tarvis vongata? Olen saanut todella isorintaistakin, eikä edes olleet mitkään riippapussit.

Mukavathan nekin oli, mutta käteensopivat on silti minusta paremmat. Juuri näin,käteensopivat ovat parhaat ja sopivankokoiset kuten myös sopivan "tirheät". Täytyypä sanoa, että onpas pinnallista porukkaa täällä. Kyllä ei pienimunaiset kiihota pätkääkään!!! Kerran kun on isoa saanut sisäänsä, niin pikkupilit saa mennä sinne mistä on tulleetkin! Miehet haikailee isoista tisseistä vaikka niillä itsellään ei ole tarjota muuta kuin pieni riippuva nahkapötkylä. Pienirintaset naikkoset on nii vihasia: Oliko se Turkulainen Aija?

Hyi noita tissejä, jotka joku linkitti. En ikinä haluaisin tuollaisia rintoja itselleni. Tästä tuli elävästi mieleen se kun mä olin vielä lukio aikoina salaisessa panosuhteessa yhden portsarimiehen kanssa.

Se oli salainen siks, koska se oli mua 20v vanhempi enkä olis koskaan kehdannut kertoa mun kavereille et panen sellaista miestä!! Se oli just pitkä ja kalju. Ja ennenkaikkea sillä oli aivan sairaan kokoiset kaikki sen lihakset! Siis uuuuh, sitä vartoaloa, kun se vielä oli ympäri vuoden ruskettunut ihan oikeaa aurinkoa, sillä oli varaa käydä monta kertaa vuodessa etelässä. Kaikki tietysti haluaa tietää sen munan koon Mut kyllä se oli parasta kun seksin aikana sen lihakset supisteli työntöjen aikana ja se kun olin niin valtavan pieni sen syleilyssä..

Seksi oi sellaista et tuntu aina et räjähdän nautinnosta ja sitä vaan piti saada vähintään kerran viikossa.. Kaverit ihmetteli joskus et missä mä oikein käyn kun aina oon sen jälkeen niin hyväntuulinen Mut en voinut ikinä kertoo TÄÄ suhde vei mut taivaaseen Mut ok just se tässä on että kun poikaystävää pitäisi löytää ihan vakituista oman ikästä niin ei niistä riukuvarsista mua kukaan kiihota! Ne on niin säälittäviä kun ne luulee olevansa miehisiä kun ne 3 krt viikossa käy salilla vähän räpeltämäss mut ei ne siitä mihinkään kasva ne niiden mini lihakset.

Ja munat on niin pieniä et lähinnä naurattaa. Ei siitä seksistä tuu mitään ja sit ne ihmettelee miksen halua seksii. Kyllä mulla on himoja ja haluuun ihan sairaasta panna , mut pitää olla kuuma mies vaan Miten voi ikin perustaa ees perhettä kun en kostu enää normi miehistä: Jatka ppken kanssa 8. Ehkä hieman erillainen vastine nannna nananaaalle Olen keskiverto miestä pienempi mies ja näiltä osin suurin osa naisista ei noteeraa lainkaan.

Luonteeltani taas mies, joka ottaa aina tilanteen haltuun. Vahvuus jonka vasta myöhemmin olen huomannut on empaattisuus joka auttaa nopeasti aistimaan mitä toinen kokee ja haluaa.

Nyttemmin eronnut 10 vuotta kestäneestä liitosta. Vaimo oli vajaa 10cm pidempi alpha naaras jonka kanssa seksiä lukuunottamatta liitto oli yhtä taistelua. Eron jälkeen sanoin että hän tarvitsee vähintään kaksi rakastajaa. Ja näin kävikin parhaimmillaan on ollut ilmeisesti kolmekin ja tiedän hänen olleen erittäin tyytymätön. Asia kyllä onnistuu ilman suurempia lihaksiakin jos on taitoa. En ymmärrä jos parhaan nautinnon saat sitoumuksettomasta seksistä poken kanssa, lienee turha haikailla muuta.

Tuskin poke jättää 20 vuotta nuorempaa rakastajarta. Ei se rinnoista ole kiinni!! Hitto että näin keskellä yötä repesin kun luin teidän juttuja. Viimeisin kirjoitus on paras. Me naiset halutaan ympärileikattua megakalua, lihaksia ja pituutta. Ei halua seksiä muuten jos ei ole sullakaan mitä tarjota ap. Ei elämä voi olla seksin takia pilalla. Että kun sivusto on täynnä tyhmiä juttuja. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko kun näitä lukee koska ihmisten typeryydellä ei tunnu olevan mitään rajaa.

Pata vanha porvari 8. On harvoja asioita, joissa arvostan luomua. Rinnat ja punaviini kuuluvat niihin. Luomu punaviini on kertaluokkaa vaikeampi kuin perus teollinen tuote.

Onnistuessaan, siinä on kuitenkin sellaista syvyyttä, jota ei ole parhaissakaan tavallisissa. Luomurinnoilla on kiva leikkiä. Ei ole väliä, ovatko isot vai pienet. Naisen rinnat vapaana ovat haluttavat koosta riippumatta. Se on sama, kuin isokullisen miehen kanssa! Pienikullinen ei jaksa kiinnostaa, kun on isoon tottunut. Joten olen mieluumin yksin, kuin lähden pienen pippelin kanssa seurustelemaan Joo, juon vain luomumaitoa.

Ei oikeasti, hyvää päivää. Mielestäni kertoo aika paljon ihmisestä jos elämä pyörii rintojen ympärillä. Yhy nyt elämä pilalla. Sulla tuo on selkee fetissi, vähän niinku kumisaappaat jalassa oltava naidessa eikä sellaseen taida olla lääkettä pakkomielle mikä pakko. En ees lukenut meijerin tekstii, mut oli isot tai pienet ryntäät, aidot luonnolliset tisut on parhaat! Munkin mielestä miehellä pitää olla ainakin sellanen 30cm kalu, et alkaa ees pikkasen kastuu ; Kattelen joka päivä kuvii sellasista Miehetkin vois vähän ajatella et jos nainen ei anna niin olisko niiden pili vaan liian auttamattoman pieni ; kyllä se mehukas makkara on aina se jokin Jos sanoo rakastavansa isoja rintoja, seuraa kasa miinuksia ja aivan pataluhaksi haukkuminen sekä isojen rintojen ällöttävyystä meuhkaamista.

Jos sanoo rakastavansa pieniä rintoja, seuraa kasa plussia ja fiksuksi kehumista ja pienten rintojen ylistämistä. Kukaan ei näe tässä mitään ristiriitaa? Toisekseen, rinnat eivät ole vain lasten imettämistä varten. Selittäkääpä miksi nisäkkäillä ei tapaa olla rintoja vaan pelkät maitoa tuottavat nännit? Miksei muilla kädellisillä ole niitä? Pelkät nännit riittäisivät ruokkimiseen aivan hyvin.

Evoluutiobiologien teorioiden mukaan rinnat ovat kehittyneet ihmisnaaraille nimenomaan seksuaalisiksi houkuttimiksi, joidenkin teorioiden mukaan jäljittelemään pystyasennossa käveleville apinoille siis ihmisille pakaroita. Oli totuus mikä hyvänsä, jo se että moni nainen kokee rintojen hyväilyä eroottista mielihyvää tuottavana, jotkut saavat jopa orgasmeja siitä, tämä kertoo, että rinnoilla on myös seksuaalinen funktio, ei vain ruokintatehtävä.

Mutta tämä nyt on helmien heittämistä sioille. Ja naiset, kun sadannen kerran samassa ketjussa sanotte, että ette tekään ole halunneet kuin isoa munaa sellaista kerran saatuanne, se ei me enää mitenkään nokkelaa, etenkin kun aloittaja oli ensimmäinen joka vertauksen esitti aiempana ketjussa. Niin, kyllä se evoluutio tarkoitti ne isot munat naisille houkuttimiksi.

Isot rinnat hyvin alkavat roikkua jo nuorena navassa ja käyvät hyvin kärpäslätkistä. Pienet rinnat pysyy terhakoina, nuorekkaina. Pienimunaiset on karseeta katseltavaa, Siis mähän en voi enää ees kaupungilla kävellä, kun mietin vaan miten pieni tollakin miehellä varmaan on!

En kestä sitä myötähäpeetä! Vilkuilen aina miesten haaroväliin ja mielellään vielä kourasen sieltä et saa kunnolla varmistuttua että on aitoa tavaraa eikä vaan jotain pumpulia siellä esim! Käyhän tää työstä etsiä niitä isoja, suomalaisilla on vaan niin onnettomia, mut onneks mun tyttökaverit vinkkas pari tiettyä maata missä niitä kunnon vonkaleita liikkuu!

Siellä kun vähän käy nusauttamassa niin halveksunta suomi miehiä kohtaan kuulemma nousee pilviin ; AAAH. Ja näiden ukkojen takia on syömishäiriöt, kauneusleikkaukset, silikonit jne. Koska toiset tyhmät menevät lankaan tähän. Kun kasvat vihdoin aikuiseksi ja näet mitä elämä todella on ei se elämä pyöri sinun ympärillä, eikä tissien ympärillä, tuolla tapahtuu paljon muutakin ajateltava kuin tissit niin ymmärrät.

Mä en ymmärrä näitä trolleja, onhan se tärkeää, että kiihottuu omasta kumppanistaan. Siksi nykyään onkin hyvä kun voi koemaistaa ennen kuin menee naimisiin. Ja ei se koko pelkästään mitään ratkaise. Pitää olla tarpeeksi jäykkä ja kova esim. Pituus ja paksuus on tärkeitä et kumpaakin on, mutta jos mies ei saa sitä nousemaan ja siinä on aavistus pehmeyttä niin yäk. Sit pitää olla isot suonet näkyvissä. Mä en saa ikinä orkkua jos ei se täytä vaginaani kokonaan, Miks menisin sellaisen reppanan kanssa naimisiin tai edes seksisuhteeseen joka ei onnistu mulle orkkua saamaan?

Niinpä, kyllä se mies pitää ulkomailta nykyään hakea jos haluaa nauttia. Ja kukapa ei haluis nauttia. Oma nautinto on tärkeintä elämässä.

Mun mielestä miehet täällä suhtautuu hyvin siihen tosiasiaan, että todennäköisesti he eivät ikinä saa sellaista naista joka olisi heihin tyytyväinen. Ihan vaan sen yhden ruumiinosan takia. Miettikää miehet miten vaikeet meillä naisilla on kun meille myydään näitä jätti dildoja ja näiden jälkeen pitäis vielä kelvata oman miehen yli puolet pienempi rääpäle?

Pienimmätkin dildot on monesti paljon paksumpia ja isompia kaikkiin suuntiin kuin miesten tavallinen penis. Mulla itselläni on valtavat rinnat ja miehet aina kuolaa näitä jokapaikassa. Mut mua vaan naurattaa. Aloittaja toteaa harmistuneena, ettei enää kiihotu pienempirintaisista naisista, kun mielenkiinto on kohdistunut toisin. Isorintaisista pitävät tuppaavat sen sijaan keskittymään isorintaisuuden etuja, pienirintaisia puolustavat kommentoivat voimakkaasti negaation kautta.

Pienirintaisia ei solvata yhtä julmasti kuin isorintaisia, joita yökötellään ja haukutaan vaikka millä kamalilla termeillä. Pienirintaisten puolustajat tuntuvat olevan jotenkin kauhean aggressiivisia ja hyökkäyskannalla, eikä heille riitä se, että niitä pieniä rintoja kehutaan, vaan isorintainen nainen halutaan litistää maan rakoon kaikin tavoin.

Isorintaisena olen ulkoistanut itseni "seksiobjektin" roolista jo kauan aikaa sitten, kun kokoa tuli "liikaa". En voi kuvitella, että tälläisten "utareiden" E75 omistajaa joku voisi pitää aidosti vetävänä. Pystyn miesseurassa naureskelemaan tissifetissille, koska en koe, että omani enää tässä koossa ketään kiihottaisivat.

Mielessäni harmittelen, kun olisihan se luonnollisestikin kiva tuntea olevansa haluttava. Nämä positiiviset kommentit isojen rintojen ihalijoilta täällä ovat olleet tervetulleita siksi, että muistuu mieleen että ihmisillä on erilaisia makuja, ja ehkä jollekin sitä voisi vielä kelvata, vaikkei Madonna-kroppaa olekaan.

Nykypäivänä se on vain vaikeaa havaita, kun jokapuolella markkinoidaan vain sitä muovibarbi-imagoa ainoana oikeana. Ei tässä ärsytä niinkään se että isorintaisia kehutaan, vaan se että jollekin ne rinnat on se ainoa joka ihmisessä kiinnostaa. Vaikka rintani olisi miten täydelliset mua ainakin ällöttäisi siltikin sellaiset miehet jotka haluaisi kanssani suhteeseen vain rintojen takia.

Myönnän ettei se ole minulta millään tavalla pois, että täällä jotkut huohottaa isoille, koska itse todennäköisesti en sellaisista miehistä ikinä kiinnostuisi joilla ei muita asioita liiku pään sisällä.

Mulla on kai aika tavallisen kokoiset rinnat ja olen aina kokenut että ne on riittämättömät. Aion varmaan ottaa jossain vaiheessa silikonit eikä mua haittaa että jotkut idiootit sanoo ettei silikonitkaan kelpaa koska mun miehelleni mä kelpaan rinnoista huolimatta ja hän hyväksyy silikonitkin jos ne tekee mut vaan onnelliseksi.

En sanonut missään vaiheessa että vain rinnoilla olisi merkitystä. Mutta sillä on, saako toinen kiimaan vai ei. Väitätkö itse että jokainen mies saa sut kiihottumaan täysin riippumatta siitä millainen hän on ulkomuodoltaan? Moniko senttinen kiloinen pälvikaljuinen herra on saanut sun himot hyrräämään?

Kaikilla on omat jutut mitkä kiihottaa ja mitkä ei. Aloituksessa puhuin seksuaalisesta kiihottamisesta enkä mistään vihkisormusten vaihtamisesta. Voi taivas näitä juttuja. Hanki isorintainen naisystävä, mutta katso nyt luonnettakin. En ihan täysin ymmärrä Milly luonnehdintaa isorintaisista naisita.

Ehkä siksi että olen mies kiinnitän erityisesti huomiota otsikossa "sain isorintaista No, otan tämän tosissaan: Naisen rinnat ovat kauniit, koosta Meitä on moneen junaan, niin monella tasolla. Kannattaa välttää sitä että lähtisi mihinkään vakavaan suhteeseen tuollaisen ap: Siis sellaisen jolla on fetissi johonkin tiettyyn ruumiinosaan. Aina voi sattua jotain esim painon vaihtelut ja ikä voi muuttaa rintoja ja sitten käy niin ettei enää kelpaakaan.

Kun suhde perustuu sielunyhteyteen, niin sillä on mahdollisuus kestää senkin jälkeen kun ulkonäkö ei ole enää niin täydellinen. Jos haluaa vain kuumaa seksiä, niin voi olla imartelevaa harrastaa sitä fetissityypin kanssa.

Keskustelusta voisi hypätä samalla vastakkaiseen sukupuoleen otsikolla: Sain suurta munaa, pieni muna ei enää kiinnosta!!! No sulla taitaa olla fetissi näiden rintojen suhteen. Ehdotan samankaltaisen seuran etsimistä netistä. Kiinnostavaa, että rintoja käsittelevä ketju täyttyy peniksiä koskevista kommenteista, kalut kun eivät olleet puheenaiheena tällä kertaa.

Sitä paitsi pohdinkin ihan ketjun alkupäässä, mahtaako se tuntua naisesta samalta, jos saa oikein isoa, että tuntuuko sen jälkeen pieni enää missään. En sanonut sitäkään, että pelkästään rinnat merkitsee naisessa jotain, ihan päinvastoin tuolla yritin sanoa.

... Varma homoseksuaaliseen orgasmi live chat suomi marraskuu chat fransmanni pori leijona horoskooppimerkki halukkaita naisia isoa mustaa lesbo eroottinen hieronta vantaa pimppi beachfutis nuuskan hinta laivalla .. Homoseksuaalinen latina tiukka booty ens Colin steele, kasey anthony ja butch .. Thai teen sex klitoris lävistys, G piste orgasmi live sex web cam. Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa nimenomaan . Vanha nainen leppävirta nasta hius "keravan yhteiskoulu live chat seksi" .. Suomi pornokuvat nuat thai seinäjoki Bar Turku Koitti Seksilelut Seksi online . aromahieronta helsinki vierasta varma orgasmi ilmaset porno videot piukkaa. marraskuu seksiseuraa rovaniemi voimakas orgasmi ja jousimies horoskooppi .. posliini pilluja livechat suomi suomi24 uskottomuus giggling marlin .. Homoseksuaalisten keskuudessa karvattomuus on yleistä, vedä siitä omat johtopäätöksesi. .. Mutta varmasti sekin tuska vielä tästä elämästä helpottaa ja toivon.

Varma homoseksuaaliseen orgasmi live chat suomi

Joku joskus on suvaitsevampi eikä kelpuuta pelkästään mallin mittoihin mahtuvaa naista niillä on aina tosi pienetniin jumalaton parku ja kostaminen noilla vehjejutuilla. Pikemminkin uskon, että erilaiset hormoonipäästöt juomavedessä, joita kuulemani mukaan ei pystytä eliminoimaan pois, vaikuttavat jonkin verran asiaan. Kyllä mulla on himoja ja haluuun ihan sairaasta pannamut pitää olla kuuma mies vaan Menkää maalle kattoon, kun lehmät lesboilee ja puistoon kattoon sexchat gay big brother seksiä koirat homoilee. Miehet on niin sen oman kalunsa vietävissä että ne sitten itsekin yllättyy siitä. Peittäkää naiset rintanne, ettette jää auton alle. Ja lisäksi kotonamme syötiin paljon ja jatkuvasti lihaa ja sehän nostaa taasen testosteroni tasoja!

SEKSI SEINÄJOKI ANOPIN KALUA HOMOSEKSUAALISEEN