Treffit varatuille homoseksuaaliseen paksu kalu

.

Minä olen bi-mies, mutta sukupuolella on suuri merkitys. En ole koskaan ihastunut miehiin, enkä usko koskaan ihastuvani. Näen miehet seksuaalisessa mielessä ja vain siinä mielessä, mutta naisia sekä himoitsen että rakastan. Saatan haaveilla ja välillä kokeilla miehen kovasta peniksestä suussani ja kädessäni, mutta en vain osaa ihastua miehiin.

Suhteessa se tarkoittaa lähinnä sitä, että voimme naiseni kanssa joka on myös bi, mutta enemmän edellä mainitun tapainen katsella yhdessä miehiä ja naisia kadulla, nauttia yhdessä niin hetero-, homo-, lesbo- kuin bi-pornostakin, fantasioida yhdessä vaikkapa miehestä, joskus taas naisesta. Ja kyllä, harrastaa strap on -leikkejä ja muuta kivaa makuuhuoneessa.

Tämä oli sivuasia, mutta pointti oli, että yhden ihmisen biseksuaalisuus on aivan eri juttu kuin toisen, joten emme voi ap: Pipo ei kiristä Tässä huomaa, että biseksuaalisuus on seksielämää rikastuttava asia. Asia voi ahdistaa lähinnä uskovaisia ja muita hyvin ahdasmielisiä tai heikolla itsetunnolla varustettuja ihmisiä. Huono itsetunto voi aiheuttaa, että toisen rikkaampi seksielämä koetaan uhkana, koska silloin toinen pystyy paremmin arvioimaan myös puolisonsa taitoja.

Tämä on aika tyypillistä miehille, jotka etsivät kokematonta tyttöystävää. Myös aika paljon voi johtua ihan tiedon puutteesta. Eihän heterokaan ihastu jokaiseen vastakkaisen sukupuolen edustajaan, joten miksi homo- tai biseksuaalinen tekisi niin. Alkuperäiselle kirjoittajallakin vaikuttaa olevan itsetunto-ongelma ja hän pelkää omaa riittämättömyyttään.

En ole aloittaja mutta nyt tajusin, että biseksuaalien rakkaus ei rajoitu sukupuolielimiin vaan perustuu syvempiin arvoihin. Ei heteroidenkaan rakkaus kestä, jos se on vain sukupuolielinten hinkkaamista vastakkain. Ne jotka alemmista kasteista pauhaavat, menkööt Intiaan. Siellä tuskin kovin korkeaan kastiin pääsevät mokomat möläyttelijät. Möläytys ei ole muuta kuin aivopieru. Mielipiteen tukena on aina perustelu. Eipä luokitella vaan annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Jos homot tai bit rakastavat toisiaan, ei se ole minulta pois. Ei sillä että pettäminen yleensäkään olisi suotavaa mutta vielä kirsikkana kakun päällä toi Plussat eivät korreloi yleisen mielipiteen kanssa. Ehdottomasti bi-seksuaalisuus on monipuolistava juttu,itse saattaisin jopa olla ylpeä jos puolisoni olisi bi.

Miksi naisen bi-seksuaalisuus alkoi sua häiritä pahasti? Jos asia sua häiritsee niin vaihda naista ja ala tapailla heteronaisia, ja kysyt heti ekaksi että olethan varmasti hetero? Niin eipä tarvi sitten miettiä täällä palstalla. Itse bi-naisena oon törmännyt miesten puolella juurikin siihen ennakkoluuloon että olisin jotenkin enemmän pettäjä tyyppiä kuin heteronaiset ja nimenomaan mies pelkää eniten niitä muita naisia, ei niinkään muita miehiä. Ihan kuin olisin jotenkin taipuvaisempi pettämään tai seksuaalisuus olisi ylikorostunutta tavalla että kaikki kelpaa ja koska vaan.

Tai että voidaan alkaa ehdotella kimppoja sen takia että oon bi. Itse en ainakaan haaskaisi aikaani mieheen joka on noin tolvana. Mun ex on biseksuaali. Ei siitä mitään haittaa ollut. Minun puolesta sai nauttia toisesta naisesta. Toinen nainen ei olllut ainakaan tämän bi-naisen miehelle kilpailija. Ja parhaimmillaanhan sitä voi harrastaa kivaa kolmistaan ; Se kyllä edellyttää aika kovaa luottoa.

Erityisesti parisuhteen nainen voi kokea sen vaikeaksi, koska pelkää miehen ihastuvan toiseen naiseen. Eniten minua häiritsi hänen seksuaalisuudessaan se, että hän häpesi sitä. Vieläkin salailee jopa parhaimmilta ystäviltään asian. Sehä on parempi jos se puoliso tykkää toisesta naisesta joka on toivottavasti myös bisesuksuaali niin voitte harrastaa vähän kolmisteen: Nii mut jos mies tyrkkää sen sinne perälle ja sen jälkeen naiseen sinne.

Olen itse seurustellut joskus bi-naisen kanssa ja se ei olut ongelma. Ihmisen luonne ja persoona ratkaisee. Jos seksiä ajattelee, niin kannattaa ainakin opetella tyydyttämään naisensa kunnolla, ettei ala haikailemaan muita.

Toinen nainen osaaa varmaan antaa naiselleen hyvää seksiä kun tietää mikä tuntuu hyvältä ja saattavat olla parempia keskustelemaan asioista kuin mies ja nainen keskenään. Rakkaus on pääasia, ei sukupuoli. Bi voi rakastaa ihan tosissaan miestä tai naista. Onnellista suhdetta aloittajalle ja hänen tyttöystävälleen!

Jotkut ovat bi vaan seksimielessä hetken nuorena, eivät menisi suhteeseen. Mun ex-mies oli bi tai enemmänkin homo kun bi , No, suvaitsi sen kertoa vasta sitten kun oltiin naimisissa ja vauva tulossa. Sen jälkeen ei ukko minuun koskenut, koska inhosin sitä. Petin heti kun vaan pystyin, enkä ollut ollenkaan pahoillani. Minä halusin vain lapseni ja eron, ja 6 vuoden jälkeen ukko löysi toisen. Olin niiiin kiitollinen kun siitä pääsin eroon.

Sängyssä se ukko oli kun passiivinen nainen, ja kun olin kokematon niin pelkästään ihmettelin. Niin kammottava oli se mies, että vieläkin tulee kylmät väreet.

Aloitit inhoamaan ukkoasi aika pienestä asiasta. No pilastpa hyvällä syyllä 6 vuotta teidän molempien elämästä.

Ja jos miehen täytyy miettiä tätä asiaa ni sit todellakin kannattaa vaihtaa heteroon!!!! Ja oma parisuhde kuoli juuri siihen kun mies "muka ymmärti mun seksuaalisuuden" mut totuus oli et sen mustasukaisuus ja epävarmuus rupesi hallitsemaan sen elämään Tämä on sit vain mun mielipide tästä ja aivan sama mitä kukin ihminen ajatelee eiköhän tässä maassa ole vapaus sanoa omat mielipiteet!! Jatketaan ihmiset omaa elämääme ja annetaan kaikille oma vapaus on ne sit mitä tahansa!!!.

Onko se jotenkin hyväksyttävämpää ja kauniimpaa kuin jos mies pettäisi sinua vaika käymällä huoran luona? Muuten homotkin ovat kumppaneilleen uskollisia ja halveksivat pettämistä. Ja uskollisuutta on heteromiehenkin oikeus bi-naiseltaan odottaa jos parisuhteessa elävät.

Bisset eivät ole homopiireissä kovin hyvässä maineessa. Bi-nainen on vaimona mainio. Voi joskus pitää oikein kimppakivaa vaimon ystävättärien kanssa. Sairas suhde sellainen -kokeillut- parisuhteeseen kuuluu kaksi ihmistä!! Heteronainen on myös mainio vaimo, kun voi pitää kimppakivaa vaimon miespuolisten ystävien kanssa.

Ei sillä ole mitään väliä onko naisesi bi. Sinuun hän on ihastunut. Ei biit tai homot ole sen uskottomampi tai uskollisia kuin heterot Tyydytä naistasi usein ja hyvin, niin hänen ei tee mieli toista naista..

BI voi rakastua molempaan sukupuoleen,tässä tapauksessa sinuun. En ymmärä tätä , miksi epäilet suhdetta,voi rakastaa naista ,mitä sitten, rakastui sinuun ,oletko epävarma omasta miehisyydestäsi vai mikä on ongelma. Miten muuten suhtautuisit bi-mieheen joka nauttii välillä siitä miten mies tekee miehelle hyvää? Seurustelisitko miehen kanssa joka kertoo nauttivansa naisten lisäksi kalun imemisestä ja ottaa mielellään hanuriin?

Voisitko suudella miestä joka huulien tiedät olleen hetki sitten toisen miehen munan ympärillä? En minä miehiin kyl rakastu vaikka jotain välillä pitää saadakkin.. On muuten jännä juttu että itse tykkään ihan älyttömästi ajatuksesta että jätkä tykkää myös jätkistä, etenkin jos se olisi oma jätkä. Mutta vain ajatuksen tasolla.

Jos oikeasti paljastuisi että poikaystäväni jota ei siis tällä hetkellä ole , olisi bisse niin en tiedä pystyisinkö olla hänen kanssaan: O Ja mitäänhän minulla ei ole homoja miehiä eikä bissejä vastaan, lesbous kieltämättä hieman Jotenkin siinä kai miehisyys karisee jos mies tykkää molemmista sukupuolista No mut jos on homppeli, pääsee televiisioo tai eduskuntaa. Eduskunnas on helppo olla.

On niiku H- Moilane. Mielestäni bi-henkisyys pitäisi ottaa suhdetta rikastuttavana asiana. Se ei tarkoita, että puoliso pettäisi mitenkään enemmän tai mitään muutakaan. Hai haittako tuo jos mikään. Hai sittenhän sinulla on noita. Lopeta jännittäminen ja turha miettiminen, elämä on muutenkin liian lyhyt.

No voihan noin käydä muutenkin. Ja voi se nainen ilmoittaa löytäneensä toisen miehenkin ja ottaa eron. Minä taas tutustuin tyttöön, joka on muuten mukava, mutta hänelle ei kumppanin hiusten värillä ole väliä.

Voiko hän ikinä rakastaa vaaleaa miestä, jos hänelle kelpaisi myös tumma mies? Tässä kiteytyi koko asia parilla lauseella. Älä välitä siitä kumpaa on, ihan sama se on anna mennä vaan t: Mieheni ei halua jakaa minua edes naisen kanssa ja siihen olen sitoutunut.

Välillä tosin ikävä naisen kosketusta mutta se menee ohi.. Mitä itse haluat haluatko kolmen kimppaa ja ootteko samalla aaltopituudella näissä asioissa vai haluatko että ei kumpakaa sukupuoli tule häiritsemää teidän suhdetta..

Itse olen bi-nainen, ja en ole koskaan pettänyt, tai 'vaihtanut' kiinnostuksen kohdettani seurustelun aikana ;D rakastun persoonaan, en sukupuoleen jne. Tulikin mieleeni myös mainita, että vaikka itse olen bi, en voisi seurustella bi-miehen kanssa Sehän on pelkkää plussaa jos nainen bi.

Meillä ainakin antoisia hetkiä makuuhuoneessa kolmistaan,,,,,. Jos bi myöntää suuntautumisensa onko hän silloin ok? Samanlainen reikä seon on nainen bi tai hetero,aloittaja hankki vaan kumiakan pumpattavan,ei valita ja on taatusti hetero. Sama "vaara" on heterosuhteessakin olemassa, että nainen rakastuu toiseen mieheen. Elä nyt vaan päivä kerralla ja nauti siitä että saat jakaa elämääsi nykyisesi kanssa ja seurata rakkautesi kukoistavaa kauneutta.

Ihminenhän sekin, paitsi nyt siinä on kaksinkertainen mahollisuus siihe että se rakastuu toisee, jos oletusarvoisesti maailmassa on tasapuolisesti miehiä sekä naisia ;D. Totta kai suhteesta voi tulla ihan normaali! Bi-vaimosi rakastaa juuri Sinua juuri sellaisena kuin olet - hänelle ei vain ole väliä, kumpaa sukupuolta olet. Ja ihan totta, "älä mieti", voihan heteronainen tai -mieskin aivan yhtä hyvin rakastua uuteen ihmiseen, eli älä anna ainakaan kumppanisi seksuaalisen orientaation häiritä itseäsi!

Ainoat, jotka tässä ketjussa ovat sairaita, ovat ne, joille toisen ihmisen biseksuaalisuus aiheuttaa kovia aggressioita. Jos et pidä biseksuaaleista, älä seurustele sellaisen kanssa. Ei pitäisi olla vaikeaa. Onneksi minunkaan ei tarvitse seurustella mieleltään niin sairaiden ihmisten kanssa kuin tämän ketjun oksettavat paskaheterot. Hyi helvetti, että tuollaisia juntteja on olemassa. Oksettaa kun tän keskustelun perusteella Suomessa on yhä niitä jotka vihaavat seksuaalivähemmistöjä niin paljon ja haluavat jopa väkivaltaa.

Ei kukaan terve ihminen hyväksy väkivaltaa ketään kohtaan, ei edes hetero. Mutta on kyllä pakko huomauttaa se mitä näistäkin kommenteista taas nähdään homojen ja lesbojen osalta, eli dramaattista ylireagointia. Ei kaikesta tarvi saada helvetillisiä hepuleita, samassa elämässä me heterotkin elämme ja samoja asioita kohtaamme ja pystymme käsittelmään asiat huomattavasti tyynemmin. Heterot tai ylipäätään "terveet normaalit ihmiset" eivät kohtaa samaa kuin vähemmistöt, koska enemmistöön ei kohdistu ennakkoluuloja.

Voitko antaa esimerkkejä heteroiden kiusaamisesta, arvostelusta tai pahoinpitelyistä seksuaalisuuden takia? Tämä sama pätee kaikkiin vähemmistöihin: Homo joutuu pelkäämään enemmän kuin hetero. Kehitysvammainen saa sääliviä katseita tai tulee kiusatuksi.

Tummaihoinen on sossu ja terroristi. Ruotsia puhuva on automaattisesti elitisti ja epäisänmaallinen. Romaneista eli "manne mustalaisista" tuskin edes tarvitsee mainita.

Fyysisesti terveen, suomenkielisen ,valkoihoisen heteron ei tarvitse selitellä itseään eikä puolustaa itseään ennakkoluuloilta. Homot vaan levittävät homoutta lisää ja kuvittelevat itsestään liikoja. On olemassa järkeviäkin ,erilaisia ja tietoisia homoja,mutta yleiskuva homosta siihen "maineeseen"ovat homot ihan itse syynä ei ole kovinkaan fiksu vaan aiemmin mainitsemani. Ja suomalaisen heteromiehen kuva taas on kaljaa kittaava ääliö. Homoutta pitäisi alkaa tutkia mistä se oikeasti johtuu,esim.

Eipä kai siitä mitään haittaa ole, vaikka naisesi tahtoo välillä myös maistaa piparia.. Itselläni ainakin 3 exää ovet olleet bi, eikä se ainakaan minua ole mitenkään haitannut. No voi huh huh tämä maailman tarkkuutta, elämä menee koko ajan. Minäkin tajusin vasta hiljattain tuntevani vetoa muihin naisiin,vaikka seurustelen miehen kanssa. Olen suudellut toisia naisia oman mieheni ollessa vieressä ja omaa miestäni ei asia ole haitannut. Vaikka olen miettinyt ja nähnyt unta minkälaista olisi olla naisen kanssa ja tehdä erilaisia asioita naisen kanssa,niin se ei tarkoita,että miestäni pettäisin.

Mutta se ei tarkoita,että olisin yhtään erilainen,kun kukaan muukaan. Toinen on hyväksyttävä sellaisena,kun on. Ehkä joskus sitä voisi kokeilla,kun sellainen tilanne tulee: En oikeasti tajua näitä seksuaalivähemmistöjen vihaajia Miksi vitussa muiden elämä teitä häiritsee?

Eihän se teille kuulu tippaakaan. Itse oletan ja uskon, että monissa ns. Eli, te normaalin suhteen puolesta huutajat, älkää yllättykö, jos olettekin suhteessa ihmisen kanssa jolla on taipumusta bi seksuaalisuuteen tai jos jopa itsestänne sitä löytyy Tätä se sitten teettää kun seksistä ja seksuaalisuudesta on tehty uskontojen ja "korkean moraalin" vuoksi hirvittävä mörkö joka täytyy tukahduttaa ja kieltää kaikin tavoin.

Aloittajakaan ei tiedä mitään seksuaalisuudesta, ei omasta eikä muiden. Aloittaja, mitä jos naisesi on hetero? Et tiedä mitä ajatella, voisiko se olla koskaan normaali parisuhde jos vaimo tykkää muistakin miehistä. Seksuaalisuus ei ole sama asia kuin seksi, eikä se ole myöskään sama asia kuin rakkaus. Jos sinä voit rakastua naisiin, niin se ei tarkoita kuin sitä että sinulla on vaihtoehtoja rakastumiselle vähemmässä kuin esimerkiksi biseksuaalimiehellä, tai biseksuaalinaisella.

Sehän ei tarkoita sitä että sinä käyt naimassa jokaista vastaantulevaa naista? Jos taas provoilet jollain homokammolla, niin suosittelen vielä muutaman vuoden kodissa kasvamista ennenkuin tulet tähän maailmaan. Olen 15 vuotias nuori naisen alku joka on onnellisessa parisuhteessa. En ole ikinä kuullut että joku olisi jättänyt toisen, koska hän on bi!

Oma poikaystäväni hyväksyy sen että olen bi. Myöhemmin hän on jopa kertonut että on aina halunnut bi-tyttöystävän.

Eikö sitä sanota ettei rakkaus katso ikää, sukupuolta, seksuaalista suuntautumista tai mitään vastaavaa. Näin suoraan sanottuna oot aika idiootti jos jätät kyseisen naisen!

Psykologi Santeri Kallionpää Tätä se sitten teettää kun seksistä ja seksuaalisuudesta on tehty uskontojen ja "korkean moraalin" vuoksi hirvittävä mörkö joka täytyy tukahduttaa ja kieltää kaikin tavoin.

Sinä et nyt vielä tiedä mitään juuri vasta potalla ylös noussut ja jo parisuhteessa , ihanko sukupuolisessa, siehän rikot lakia ja moraalia niin että paukkuu, minkäslaiset vanhemmat sulla oikeen on, kun tuommosen sallii! Voisit ihan hyvin kysyä itseltäsi, voitko sinä rakastaa täysin yhtä ainoaa naista Olen seurustellut lähes poikkeuksetta vain "bi-muijien" kanssa, ja usein homma on paljastunut jälkeenpäin ja olen ollut asiasta oikein tyytyväinen. Mutta oletko varma että kyseessä on bi eikä bi-utelias.

Nimittäin moni bi-nainen ja bi-mies haluaa vain seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa, joten silloin he eivät ole aitoja bissejä, näitä bi-uteliaita omatkin eksäni ovat olleet, tuskin koskaan ovat olleet tai tulevat olemaan naisen kanssa. Tutustuit ja on jo vaimo??!!!

Mä en tuomitse ketään, mut jokainen laittaa rajat omien arvojensa mukaan, kysymys ei ole siitä, etteikö hyväksyisi, vaan tuntuuko se itsestä sopivalta.

Ja jos ei jotenkin tunnu, niin sitten hasta la vista! Jotkut miehethän haaveilee kaikenlaisista naisista, ja meitä mahtuu joka jumalan junaan täällä maailmassa, jotkut itselle ei sovi, jotkut ihan ok. Mä itse kallistun ihan yksiavioiseen suhteeseen, siis yhden kanssa kerralla on mulle ok, enkä jaksa pettää, koska se on typerää ja lapsellista, seksi paranee ajan myötä, kun on yhden kanssa, ja pettäminen kaivertaisi omaa parisuhdetta, mutta tästäkin voi olla monta mieltä - tärkeintä että molemmilla on sama näkemys asiasta!

Ei eroa muista naisista, ei osaa rakastaa sen enempää kuin puhtaat heterotkaan. Ei naisten kanssa voi haaveilla mistään romanttisesta rakkaudesta. Naiset haluaa seksiä, taloudellista turvaa ja kivaa tekemistä. Sitten tulee joku uusi johon on kiima tai ihastus. Miehet hukkaa aikaansa etsimällä tulevaa vaimoa, se kuului aikaan jolloin nainen ei voinut vaihtaa miestä aina halutessaan, mikä on usein.

Olen avoliitossa miehen kanssa joka on biseksuaali ja itsekin olen myös bi ja olen nainen. Huomaan että naiset kiinnostavat minua enemmän ja ihastun naisiin helpommin kuin miehiin joten kuvittelin aina että päätyisin suhteeseen toisen naisen kanssa, mutta toisin kuitenkin kävi.

Avomieheni taas on "enimmäkseen hetero", mutta on aikoja jolloin hän haluaisi olla miehen kanssa, ja hänellä oli pari vuotta sitten ennen kuin edes tapasimmekaan, suhde miehen kanssa. Näitä tulee ja menee joskus ja minulla itsellänikin on samanlaisia kausia että haluaisin kumppanikseni naisen. Nämä jaksot käytäme erilaisia seksileluja ja leikimme roolileikkejä. En ole huolissani suhteestamme, koska me kuitenkin rakastamme toisiamme emmekä kaipaa uutta kumppania.

Seksi saman sukupuolen kanssa houkuttelee joskus, mutta olen koska olemme rakastuneita sillä ei ole meille kuitenkaan väliä mitkä värkit toisella on tuolla alakerrassa. Se että joskus tekisi mieli kokeilla mansikkaa suklaan sijasta ei vaikuta suhteeseemme koska molemmat haluamme olla yhdessä. Olemme sitoutuneet toisillemme ja niin kornilta kuin se kuulostaakin rakkaus on himoa paljon vahvempaa. Tekeehän joskus hetoro parien tai homo parienkin mieli kokeilla uutta seksikumppania, mutta eivät kuitenkaan toimi näiden ajatusten mukaan.

En voisi kuvitella elämääni ilman avomiestäni. Rakastut siihen ihmiseen, et siihen mitä toisella on housuissa tai jos näin on niin sitten voisi sanoa että suhde ei ole kovinkaan terveellä tai vakaalla pohjalla. Joillakin ihmisillä tuntuu olevan sellainen outo käsitys että jos on bi tai homo silloin kaikki samaa sukupuolta olevat kiinnostavat. En minäkään tunne kaikkiin naisiin vetoa. Avomieheni sanoi että parasta minussa on se että minun kanssani hän voi puhua naisista. Istumme vaikka katsomassa telkkaria yhdessä ja jos telkkarissa on joku mielestämme hyvän näköinen nainen puhumme siitä avoimesti.

Inhonväreet meni selkäpiissä tuota lukiessa. Juuri tollasia kaikkien kanssa sählääviä tautipesiä. Tiedän että et lukenut viestiäni kunnolla, koska jos olisit et sanoisi että sähläämme kaikkien kanssa. Sanon nimen omaan useaan otteeseen että olemme vain kahdestaan.

Tuo on juuri peruskäsitys monella ihmisellä homoista ja biseksuaaleista. Että muka hypittäisiin sänkyyn jokaisen kanssa ja naitaisiin kaikkia. Toki suhteemme on avoimempi kuin keskiverto parisuhde, mutta me emme ole kiinnostuneita parinvaihdosta ; Sen kumppanin kanssa pysytään, joka on valittu. Sulla taitaa se tauti pesiä korvienvälissä, kun luulet olevasi joku toisten ihmisten tuomari.

Hyvä että joku ymmärtää. Mutta oli se ennustettavissakin että ihmisille meijän parisuhde on kauhistus. Kummankaan lähipiiri ei aluks ees tienny koko asiasta ja sitten kun tiesivät kaikki oletti että no eihän siitä mitään tuu ja että me petetään toisiamme aina kun selkä kääntyy.

Jotkut vaan ei ymmärrä millasta on olla bi tai homo. Ja mitään tauteja ei oo kumpikaan ikinä saatu koska ollaan käytetty kondomia, eikä me hypitä sängystä sänkyyn. Molemmat ollaan ns parisuhde ihmisiä eli siinä suhteessa pysytään mihin on sitouduttukin.

Ja pettämistä ja irtosuhteitahan nyt tapahtuu ihan heteropariskunnillakin, eikä vaan homo - ta bipareilla. Meidän suhde ei ole ole eroa tavalliseen hetero pariin. Me tehdään normaaleja asioita mitä muutkin parit kuten käydään ulkona syömässä, jaetaan kotityöt, vietetään hiljasia koti-iltoja ja tavataan ystäviä ja molemmilla on entisiä suhteita, eikä ne meille oo sen kummosempii kun jos nää entiset suhteet ois tapahtunu vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Mä olen onnellinen suhteessani ja mä oon jo kauan aikaa sitte päässyt yli siitä miten ihmiset tuomitsee meidät meidän seksuaalisen suuntaumisen takia.

Musta jokaisella parilla on oikeus tehdä omat sääntönsä, se mikä toimii toiselle ei välttämättä toimi toiselle. Ja mieluumin mä olen avoin suhteessani kun että pidän kaiken sisällä piilotettuna ja musta on tosi hienoo että mun avomies luottaa muhun niin paljon että se on kertonut omasta suuntautumisestaan mulle.

Avomies ei mee tuolla kaduilla mainostamassa että hän tykkää myös vähän miehistäkin ja se piilottelee sitä aika monilta ihmisiltä ja musta nähän olkoon sitten kaapissa jos se siellä kerta haluaa olla, en mä sitä voi sieltä kiskoo väkisin uloskaan. Ite oon ollu avoin ja kaikki tietää vanhempia myöten että mä olen biseksuaali. Me ei ketään vahingoiteta tällä meidän suhteella, eikä me tehdä mitään laitonta joten en nää tässä mitään väärää.

Se että joku on niin kapea katseinen ja ajatusmaailma on suorastaan Raamatun ajoilta ei ole mun ongelma. Mä uskallan olla avoin ja musta on tajuttoman ihanaa elämää elämääni sellasen ihmisen kanssa joka mua ymmärtää ja jolleka voi myös oikeesti puhua. Musta on todella ihanaa että mä voin elää elämääni miten haluan ja oon löytäny jonkun, jonka kanssa mä voin tätä elämää elää.

Huomioikaa lukijat että nuo miinukset ja plussat eivät korreloi kansan mielipidettä. Niitä tehtailee eräs häirikkö. Minä olen heteromies ja elämäni aikana olen tavannut lukuisia naisia joihin olen ihastunut ja jotka ovat sytyttäneet minua seksuaalisesti, mutta olen rakastunut tähän astisen elämäni aikana vain kerran. Minä rakastuin yhteen henkilöön joka seksuaalisen suuntautumiseni huomioiden yllätyksettömästi on nainen, mutta rakastuinko minä häneen siksi että hän on nainen?

Omasta mielestäni en, vaan siksi että hän on erillainen kuin kukaan toinen tapaamani nainen. Minä rakastuin häneen persoonana ja yksilönä, enkä hänen edustamanaan sukupuolena. Siksi minä en näe mitään järkeä tässä että joidenkin vähäjärkisten pitää päivitellä, ettei sen puolison kanssa nyt voi elää normaalisti, kun se on kerta bi ja omaa enemmän potenttiaalisia ihastuksen kohteita kuin jos olisi hetero ja tämäkään ei välttämättä ole automaattisesti totta.

Jos puolisosi rakastaa sinua, pitää sinua seksuaalisesti vetävänä ja on sinut kumppanikseen valinnut, niin luulisi olevan aivan se ja sama ovatko hänen muut ihastuksensa olleet miehiä tai naisia, sillä hän on jokatapauksessa omasta vapaasta tahdostaan tahtonut parisuhteen nimenomaan sinun kanssasi. Jos teidän keskinäisessä seksuaalisessa kemiassanne ei ole mitään vikaa, niin millään muulla osalla kumppanisi seksuaalisuudesta ja seksihistoriasta ei pitäisi olla suhteenne kannalta suuremmin merkitystä.

Ihan näin olohuonepsykologialla sanoisin, että tärkeintä on tietää, mitä itse haluaa ja mitä itse ei. Siis lähtökohta on se, mitä itse haluaa ja mitä ei, ja mitä itse hyväksyy tai minkä asioiden kanssa on sinut ja minkä kanssa ei. Maailmassa ja elämässä törmää kaiken maailman ilmiöihin, ja välillä miettii itse, et olenko normaali vai suvaitsematon, vai kenties en omaa avarakatseisuutta Vet inte, summasummarum, pitää tuntea itsensä, jotta tietää, mikä omassa nahassa viihtyy ja mikä ei - se on kaiken pointti, v-itut muista, jokainen olkoon mikä on, ihmisiä kaikkia ollaan katsomatta sukupuoliseen suuntautumiseen.

On tässä sen verran kuullut kaikenlaista tarinaa ihmisten suusta, kuitenkin tärkeintä on tietää, mikä itselle on ok ja sitähän rajaa ei muut voi määritellä saati tuomita. Ihan hemmetin erikoista tai hienoa, jos pystyy molempiin olemaan suhteessa, siis sukupuoleen, mut mä olen itse tätä miettinyt ,ja mulle vain mies on se juttu, edes kokeilematta tiedän sen, en vain viitsi rajoja ylittää, vaikka kuinka naiset joskus tulee halaa ja mietin ,että mitä v-ittua, mut ok ymmärrän kaikkia ja suvaitsen, siis kaikki on pohjimmiltaan ihmisiä.

Jos ei tiedä, mitä haluaa, sitten ajautuuu kaikenlaisiin suhteisiin. Kokemusta on, ja ikävä tietysti on, jos vielä rakastuu, mut kolhujen kautta ymmärtää, että we two person had different values in life and that it the point. Vaikeinta on tutkiskella itseään ja helpointa etsiä vikoja itseään - näitä tarinoita on itsellä ja kuulee muilta, ja sitten tekee mieli kysyä, että mikäs oli sun osuus asiaan??!! Ehdottomasti voi olla normaali parisuhde. Olen bi ja seurustellut jo melkein 6 v.

Kyse on vain siitä täytätkö naisen kriteerit. Onko teillä haaveissa samankaltaisuuksia, toivotteko suunnilleen samoja asioita jne. Niin se on kaikissa suhteissa. Joko ollaan ystäviä tai sitten ei olla. Joko sitä ollaan kimpassa tai ei olla. Itse päätin jo kauan sitten että haluan lapsia.

Niitä ei pahemmin naisen kanssa tehdä, joten päätin että haluan elää loppuelämäni miehen kanssa. Nain biseksuaalin joka petti minua koko avioliitomme ajan samaa sukupuolta olevien kanssa kaiken lisäksi saimme tytön joka ilmoitti olevansa lesbo revi siitä. Niin minäkin, enkä sukupuoleen. Itse sanoin nuorena että voisin olla naisen kanssa, en tosiaan ollut kuitenkaan. Sanoin siksi koska se oli muotia! Kyseessä on rehti ja rehellinen nainen, niitä bi-impulsseja on monissa naisissa, -salaa,.

Bi-impulssi jos iskisi, tajuaisin olevani pahasti sekaisin ja menisin vaikka lobotomiaan. Mutta pahiten sairaathan ette edes itse tajua tilaanne, hässitte vain kaikkea mikä liikkuu.

Teillä on hormonit sekaisin. Varmaan puolet naisista on biseksuaaleja, kaikki ei vaa kerro sitä miehilleen koska ne pelkää just tuota, että se häiritsee miestä jotenkin. Kyllä hän voi rakastaa sinua ihan täysillä! Ja kyllä se voisi olla normaali parisuhde, bi ja hetero tytyt on samanlaisia, luulen vielä että tämä sinun tyty on kiinnostunu tällasista poikamaisista tytyistä. Naiset ovat suomessa heteroja. Heitä vielä jotain skeidaa lisää. Miehet ovat useammin biseksuaaleja tai homoseksuaaleja koska heiltä löytyy sekä X että Y- kromosomi.

Naiset ovat lähes aina heteroita koska naisilla kaksi X-koromosomia. Tyhmyyden huippu kuvitella että muut naiset olisimme samanlaisia sekopäisiä bi-seksuaaleja kuin itse olet. En tiedä mitään kuvottavampaa!! Ei sitä noin lasketa vitun tollo vaan se lasketaan siitä että miehillä on vaan yks alapään tavallaan kiintopiste, mutta naiset jakaantuu kahteen osaan koko alapäänsä osasista, eli siitä sen saa laskettua että miehet on vaan yhtä asiaa eli heteroita ja naiset on kaks jakosia lesboja.

Päinvastoin se lasketaan; naiset ovat selvästi vain naisia X,X , miehillä on sekä naisiin että miehiin viittaavia ominaisuuksia X,Y ja siksi kiinnostuneempia myös omasta sukupuolestaan. Voi kun nuo peruskaavat ei ole laskettavissa noin miten sinä niitä yrität laskea. Jos on kaksi samaa niin sitten on luonnostaan homo eli lesbo , jos on sama ja eri niin sitten myös muunlaisetkin kiinnostaa ja se on heteroa, eikä sitäpaitsi noista kromosomeista niitä edes lasketa.

Kaikki parittomat numerot lisääntyy heteroiksi eli parillisiksi ja parilliset numerot lisääntyy homoiksi eli parittomiksi, se on tavallaan käänteinen se laskutapa koska siihen pitää lisätä se partneri. On sulla tässä nyt sitten ongelma Miksi ihmiset etsimällä etsii ongelmia tai valituksen aiheita? Mikset vain nauttisi yhteisestä elämästä naisesi kanssa ja jos jokin asia mietityttää mene kysymään asiaa naiselta itseltään.. Muoti ei liity suhteisiin mitenkään.. Muoti nimenoman vaikuttaa ja kulttuurin leviäminen mm.

Jos ei homous olisi in,ei se olisi levinnyt näin paljon. Jos olisit elänyt esim. Yleensäkin saatanan tiukentuva ote ihmisistä ja ateismin leviäminen,kuten on ennustettukin.

Siinä on vahtimista, kun kaksi akkaa mennä hakkaa vieraisiin. Aika varmasti hyvin moni nainen on biseksuaali. Kuten myös moni mies. Biseksuaalien määrä liikkuu miehissä ja naisissa on n. Mutta siinä on vasta ne ihmiset jotka tunnustautuvat biseksuaaleiksi. Hyvin paljon useampi on joskus elämässään harrastanut seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa, mutta ei silti katso olevansa biseksuaali.

Myös useat heteroseksuaalit fantasioivat joskus oman sukupuolensa edustajista ja saattavat jopa harrastaa seksiä heidän kanssaan, mutta silti eivät pidä itseään biseksuaaleina. Monet ovat myös ns. Onkin vaikea kysymys milloin ihminen on biseksuaali.

Riittääkö siihen pelkkä ajoittainen kiihottuminen myös samaa sukupuolta olevasta vai tuleeko biseksuaalin olla elänyt suhteessa samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa? Tai monet voivat vasta myöhemmällä iällä huomata olevansa biseksuaaleja. Myös yleinen asenne vaikuttaa siihen identifioituuko henkilö biseksuaaliksi. Nykyään etenkin naisen on hyväksyttävää ehkä jopa muodikastakin tunnustautua biseksuaaliksi.

Loppujen lopuksi kaikki ovat kuitenkin seksuaalisestikin persoonallisia ja nauttivat erilaisista asioista ja ihmisistä. Monille sukupuolella ei ole niin suurta merkitystä kuin toisille. Olisi hyvä jos ihmiset saisivat toteuttaa itseään seksuaalisesti vapaasti tietenkään satuttamatta muita. Kyllä nyt on ap: Siinä kuluu varmaan otsa kurtussa asiaa puntaroidessa useampi toppa Aromaa ja Rizzloja! Ja entäs yöt sitten? Silmämunat vaan unettomina öinä loistaa pimeässä huoneessa, ja öiseen kerrostaloatmosfääriin sekoittuu kroonistuva, syvä ja huolestunut huokailu Onko ap harkinnut esim.

Ainoa oikea kriteeri tuomita ketään mistään pitäisi olla se, että aiheutuuko toiminnasta haittaa kenellekään; itselle, toiselle tai kolmannelle osapuolelle.

Kaikki muu on kulttuurisidonnaista ja muka-korkeamoraalista tuubaa, jonka ei pitäisi kuulua enää tälle vuosituhannelle. Mutta kun ajat kovenee, niin samoin käy myös asenteille. Naisista on muuten n. Älä levitä perätöntä tietoa.

Jos naiset eivät muka tunnustaudu sekopää lepakoiksi, niin eivät miehetkään. Olen bi-seksuaali ja olen miehen kanssa parisuhteessa. Rakastan miestäni hyvin paljon ja meillä on loistava suhde ja lapsikin. Yhä ihmisiä painostetaan median ym. Biseksuaalisuutta pidetään yhä vain "siirtymävaiheena" heterosta homoksi, vaikka monet viettävät koko elämänsä biseksuaalina.

Meidän kulttuurimme on dualistinen ja jakaa ihmiset homoihin ja heteroihin. Monissa muissa kulttuureissa asia on toisin. Siis ainakin osaksi syynä voi olla kulttuurilliset tekijät henkilökohtaisten syiden lisäksi. Itsekkin olen bi mutta juurikin niin että olen kiinnostunut suhteeseen vain miehistä, naisista kiinnostun vain seksuaalisessa mielessä. Nyt jo kolmekymppinen ämmä kun olen ei taida kyse olla "teiniajan" muotivillityksestäkään ; Yhtäkään miestä en ole pettänyt ja olen todennut että paremmat hoidot saa mieheltä siltikin Olin ollut pari vuotta biseksuaalinen miehen kanssa suhteessa.

Olin siis bi-nainen,mutta kyllä bi-nainen täysillä rakastaa miestä todella. Bi voi olla vaikka mieheen rakastumisesta ja naiseen vain mielessä vetoa erottiseen. Rakastuminen ja ihastuminen aika vähän eri asiaa. Biseksuaalinen ihminen kiinnostaa molemmista sukupuolesta ja parisuhde kestää jos hyvä. Kyllä on joskus elää naimisissa jotka biseksuaaleja,mutta heillä kestää aika hyvin. Minusta se aivan normaali parisuhdetta vaikka onkin biseksuaalinen,mutta sehän hyvä asiaa jos paljastunut olevansa niin ei tarvitse olla "piilossa".

Hyväksyisin kyllä jos mieheni olisi biseksuaalinen miespuoliseen,mutta tietysti siinä voi sukupuolitartuntoja jos huolehtii hyvin. Seksi on hieno asia, sitä kaikki tarvitsevat, mutta on hullua nostaa seksi joksikin ykköstarpeeksi.

Moni pelimies joka saa seksiä paljon, haaveilee silti omasta naisesta, jonka kanssa voisi elää elämää ja perustaa ehkä perheenkin. TÄmä syö kyllä sen aatteen, että pelkällä pillulla olisi väliä. Olet oikeassa, ei mies pelkkää pillua halua. Ymmärtäväisen ja rakastettavan naisen. Kuka nainen taas haluaa miehen? Miehet tarvitsee naista enemmän kuin mies naista. Jos nainen tarvitsee ja haluaa miestä vähemmän kuin mies naista, onko kuvitelmaa se että nainen haluaa useammin naimisiin, vakiinnuttaa parisuhteen ja sitoutua?

Antaa siis miehelle sitä piparia on a regular basis: D Esitä perustelusi, ihminen. Nainen tarvitsee ja haluaa miehen täsmälleen yhtä paljon, ellei enemmän kuin mies naisen. Ja vieläpä suurelta osin samoista syistä. Nainen tarvitsee ja haluaa seksiä myös, niin kuin mieskin, ja miehellä on läheisyyden ja kumppanuuden tarpeita aivan kuten naisellakin.

Oletko eri mieltä siitä että nainen ja mies ovat ensisijaisesti yksilöitä, vasta sitten sukupuolensa edustajia? En jaksa enää pohtia tätä. Mä oon ihastunut pahasti yhteen naiseen, mutta en tiedä mitä sanoisin sille. Mitä nainen haluaisi kuulla?? Kuten sanottua, valitettavaa niiden kannalta jotka yrittävät ymmärtää kutakin sukupuolta kollektiivisena könttänä, me olemme, joka ikinen, yksilöitä.

Mitä nainen haluaa kuulla? Riippuu siitä kuka hän on, millaisessa elämäntilanteessa hän on, ja mitä hän sinusta jo valmiiksi ajattelee.

Mitä jos olisit oma itsesi. Joko tykkää tai ei? Jos sinun pitäisi teeskennellä, keksiä mitä hän haluaa kuulla eikä sanoa mitä sinulla on sanottavaa, onko hän oieka ihminen jonka kanssa viettää aikaasi? Minä uskon että se jonka kanssa on hyvä olla, on ajan arvoinen. Älä haaskaa aikaasi ihmiseen jonka vuoksi pitäisi yrittää olla jotain muuta kuin mitä on: Yksi asia on minkä jokainen ihminen tahtoo kuulla, nainen tai mies.

Vilpittömän ihailun mistä tahansa asiasta. Ruumiin piirteestä ei intiimiosat! Vaikka kaikki naiset on "yksilöitä" niin varmaan he kaikki haluaa jonkin sortin jännitystä elämään. Meinasin jo tehdä aloitteen, mutta eräs toinen nainen tuli paikalle ja sekosin ajatuksissani.

Naiset voi tehdä miehen hulluksi: Kun huomaa ihastuneensa oli kuinka tuhoontuomittu suhde tahansa niin mielestäni kannattaa aina yrittää. Jaettu aika kenen kanssa tahansa ei mene hukkaan. On suuri lahja ihastua. Pelkuruus sen sijaan on niin vaikeasti voitettavissa, ja aiheuttaa agressioita. Miehet ei ole niin paljon "yksilöitä". Heidät voi iskee helposti: Sanot vaan, haluuks panna? Jo muuttuu tylsinkin mies onneliSeksi. Mitä itse sitten haluaisit kuulla tuntemattomalta kiinnostavalta mieheltä??

Jos kerran "yksilö olet" eikä sulle voi ihan mitä vaan sanoa. Kaikki naiset eivät suinkaan halua mitään jännitystä elämäänsä, jotkut haluavat toki. Ja minkä sortin jännitystä, ihan adrenaliinihuumaa, ihastumisia, ihmissuhdepelejä, matkailua Ihmiset tekevät toisiaan hulluiksi kuvaamallasi tavalla päivittäin. Toisaalta se on haaste ja mukavaa! On hienoa että ajattelet jaetun ajan olevan aina arvokasta, vaikka se ei johtaisikaan vakavaan suhteeseen tai todelliseen kumpanuuteen. Hyvä elämänfilosofia, jota noudattamalla mitään ei tarvitse katua, kaikki on plussaa.

Ihastuminen on lahja, ja sitä voi käyttää hyödykseen monin tavoin. Vaikka vain nauttimalla tunteesta, siitäkin kun vihloo. En ole miehen iskemisestä ihan samaa mieltä, tosin. Koska nainen etsii miehessä niin paljon muutakin kuin vain seksiä, pelkällä lupauksella seksistä napattu mies ei edes lupaa mitään muuta.

Seksi on toki mukavaa, ja sinkkuna satunnainen molemminpuolisesta halusta kumpuava seksi on hieno asia. Mutta esimerkiksi nainen joka etsii kumppania, ei välttämättä löydä sitä van hakemalla pantavia kerta toisensa jlkeen.

Hän todennäköisesti haluaa kehittää jonkinlaiset tunteet meistä kohtaan ennen seksiin rupeamista. On myös monen motna meistä joita ei kiinnosta pelkkä paneminen, vaan he haluavat myös henkistä kumppanuutta. Ole hyvä älkä väitä tässä vastaan, meillä voi molemmilla olla omat kokemuksemme.

Minä arvostan miehiä enemmän kuin sinä, nähtävästi. Miksi käytät lainausmerkkejä puhuessasi minusta yksilönä? Olen yksilö, en "yksilö". Mitä minä haluaisin kuulla tuntemattomalta mieheltä? Koska olen naimisissa oleva perheenäiti, en välttämättä yhtään enempää kuin sen satnnaisenja vilpittömän kohteliaisuuden ulkonäöstäni tai käytöksestäni.

Jos oletetaan että olisin sinkku ja etissin kumppania, tahtoisin kuulla että mies ei ole vain seksin perässä vaikka toki halaua sitäkin , vaan pitää minusta oikeasti ja haluaa tutustua vielä enemmän. He haluavat erottua muista, vaikka periaatteessa kaikki haluaa samoja asioita.

Tosiaankin kun ihastuu, eikä saa asiaansa eteenpäin niin tuntee sisällään pienen hulluuden. Kun tarpeeksi usein näin tapahtuu, niin herkän miehen pää voi joutua agression valtaan.

Tämän takia heille voisi antaa "siedätyshoitoa"-seksiä. Tarkoitit varmaan Froid, mikäli osaat lukea. Siitä huolimatta, mennäänkö teille?? Voisin arvioida sinut naisena. Anteeksi nyt kamalasti, mutta minä olin ihan samanalinen ajatuksineni ja tunteineni myös ennen kuin allekirjoitin avioliittosopimuksen: D en minä mitenkään radikaalisti ole siinä hommassa muuttunut. Perustelisitko hieman miksi koet naimisissa olevat naiset erilaisiksi kuin naimattomat?

Vai onko koko teoriasi kohdistettu vapaisin nuoriin sinkkunaisiin? Älä huijaa itseäsi luulemalla tietäväsi naisista jotain olennaista jota he eivät tiedä itsekään. Saat siinä itsellesi vain varman pettymyksen kun toimit sellaisen oletuksen pohjalta, kuuntelematta viisaampiasi.

Minä olen kuitenkin juuri tuon sukupuolen edustaja, ja sinua aiheessa huomattavasti kokeneempi. Älä ohita ihan olankohautuksella sitä mitä sanon, voit vaikka oppia jotain: D Tiedän tunteen, ihastumisenja hulluksi tulemisen. Tiedän yös miltä tuntuu elää yksin, luulla ettei kkaan välitä ja haluta vain toista lämmintä ihmistä vierelleen, vaikka edes satunnaiseen seksiin jos ei muuta, mutta mikään ei onnistu.

Tiedän myös mitä on olla vakaassa parisuhteessa, rakastettu ja kunnioitettu. Ne "samat asiat" joita naiset haluavat mielestäsi, mitä ne ovat? Perhe, rakkaus, ymmärrys, kunnioitus, ehkä jopa se vanha kunnonintohimo? Näitä kaikkia suurin osa ihmisistä varmati haluaa, ei vain naiset. Etkö itsekin toivo näitä? Hyvä konsti on kohdella naista kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.

Vanha läppä, mutta toimii yllättävän hyvin. Mieti mitä tietyssä tilanteessa tahtoisit itsellesi sanottavan, ja kokeile mennä samoilla linjoilla. Ja varo niitä intiimialueita: D ja jos seksiin tähtäät, muista yksi kikka. Nainen lämpenee puhumalla, tilanne on kaikki kaikessa, Se että Hän tuntee olevansa haluttu.

Sinun arviointisi minä kintaalla viittaan enkä pienintäkään piittaa! Jos olisit mies niin voisin jo kuunnellakin arviointiasi mutta kun et ole. Siitä voit olla ihan halleluja!! Mitä sinä ajattelit että täällä "meillä" tekisit??? Pikku nakillasiko arvioisit minut naisena???!!! Sen kun vetäisit esille niin saisi koirani eturuokana. Jos huolisi, en usko. Mitäs jos yrität keskittyä siihen pillun saantiin sen ihastuksesi kanssa joka ilmeisesti myös näyttää sinulle kenkää, enkä yhtään ihmettele.

Koitapas jos käteenveto sais niitä rattaita raksuttamaan vähän terveempään tahtiin. Teitä neroja kun on useiampiakin niin tavasin esi-isäsi nimen muotoon. Minkäs teet jos ystävällisesti tarjoaa rakkauttaan ja tullaan torjutuksi. OOn komea kuin mikä, ehkä vähäsen seksihullu ja hullu, mutta niin kaikki miehet ovat.

Ne jotka ei myönnä sitä, tuntee hiljaista kärsimystä. Esittää "kovaa miestä" tyylin: Koiras vois ihastua mun isosta molosta. Nuolisi sitä varmaan paljon paremmin kuin sä. Suosittelen sulle taideterapiaa, että voit purkaa vihan vaikkapa piirtämällä. Kun viha on laantunut ja halut taas tallella niin voisin pistäytyä mulkkuni kanssa siellä teillä: Tekis sullekkin vaan hyvää "vapautua".

Luulen vakaasti, että naimisiinmeno ei sovi kaikille. Kun esimerkiksi ajattelen omia vanhempia, niin mitä siitä seurasi: Naivat ja saivat äipän masusta tällaisen runkkarin! On erittäin hienoa mennä naimisiin ja tukea ydinperhe mallia, joka takaisi varmaan yhteiskunnalle parhaan "turvatakuun".

Kannatan naimisiinmenoa, mutta pitäisi mielestäni harkita tarkkaan kenen kanssa menee. Koska silloin se on sitten menoa, ei paluuta myrkytys. Ero on erittäin huono juttu toki joksus välttämätön ja pirstoo yhteiskuntaa. Suomessa erotaan ihan liian paljon. Mikä yksinäistää miehiä miksei naisia ja aiheuttaa taas agressioita.

Jos elää sinkkuna niin on vapaa, mutta toki joidenkien ongelmien kanssa. Kyllä mä tiedän ettei naisille voi nyt ihan miten vaan puhua, mutta enmä voi koko ajan ajatella että miltäköhän naisesta tuntuu. Hauskaa on mielestäni se jännitys. Siis se kun menee pala kurkkuun kun näkee edes.

Kyllä mä yritän silti ymmärtää sun sanomiset. Jos Itseäni haluaisin kohdeltavan niin, että nainen antaa mulle. Niin silloinhan mun pitäis antaa naiselle melko suoraviivaisesti.

Vanha läppä on vähintääkin epäilyttävä, tai mä oon tosiaan seonnut. Mutta luullakseni suurin osa miehistä haluaa seksiä kohtuu nopeesti tavattuaan sellaisen naisen. Jos kiinnostus on molemminpuolista, kyllä se nainenkin haluaa seksiä kohtuu nopeasti. Ja jos se sitä haluaa, ei se loukkaannu siitä että sitä siihen suuntaan johdatellaan. Varo vain loukkaamasta, tai antamasta ymmärtää että päämääräsi on pelkkä seksi ja nainen pelkkä seksin antaja.

Sen kun pidät mielessä niin kyllä se nopea ja aika suorakin lähestyminen käy. Muista myös kuulostella miltä sinusta itsestäsi tuntuu! Ja sano se ääneen.

Ei sitä tarvitse pelätä. Olen samaa mieltä, naimisiin meno ei sovi kaikille, ja jokaiselle pariskunnalle se tarkoittaa hieman eri asioita. Kuten meille; se on vain sopimus joka allekirjoitettiin jotta perhe saisi yhteisen nimen ja perimys turvattaisiin.

Yhdessä me haluaisimme olla, elämämme jakaa ja rakentaa yhteistä kotia vaikka koko paperia ei olisi, ja liitto olisi laillisesti avosellainen avion sijaan. Joillekin toisille avioliitto tarkoittaa pakkoa olla yhdessä, toisille valintaa. Joillekin se on rikottavissa oleva instituutio eikä eroamisessa ole häpeää, tinen kuolee mieluummin kin myöntyy eroon, myöntyy epäonnistuneensa suhteessa.

Tahtoisin kyllä tietää miten se liitto sinusta myrkyttää ihmisen, tai muuttaa häntä. Molemmat vai vain naisen? Missä kohtaa, miten ja miksi? Minusta ero on aina hyvä ratkaisu jos yhteiselo ei syystä tai toisesta suju. Se ei yksinäistä ektään sen enempää kuin huono liittokaan. Eikä seksillä huonoa liittoa pelasteta, vaikka joskus liiton alamäki oireilee toisen osapuolen haluttomuutena. Haluttomuus on oire, ei alkusyy. Ja fiksu ihminen osaa sillekin tehdä jotain, jos syyn saa selville, sen saa todennäköisesti myös korjattua!

Jos nyt pari menee naimisiin ja saa lapsia ja eroaa niin lapset herkkämielisinä saattavat saada jonkinlaisia oireita. Mielestäni on parempi olla sinkkuna kuin mennä naimisiin vain muodollisesti. Tälloin voi sekstailla miten haluaa,loukkaamatta puolisoaan. Jos avioliitto toimii vapasti niin hyvä on. Itse en menisi sellaisen naisen kanssa naimisiin joka pettäisi. Nainen saa silti tehdä vapaasti kaikkea ennen naimisiinmenoa.

Tulla ihmiSeksi ja kasvaa aikuiSeksi, taistella sen puolesta tai ainakin edes yrittää, mutta sinkkuna saa taas ehdottomasti olla sellainen iso kakara, vaikka runkkari. Siis avioliitto mielestäni vie vapauden olla hullu myrkytys , mutta ehkä se on niinkin, että löytää sellaisen ihmeellisen puolison jonka kanssa voi jakaa kaikkea. Onnittelut sille joka löytää! Pidä se "rakkaus" siellä pöksyssä niin taitaa olla parasta kaikille Onneksi miehiäkin vielä löytyy.

Niitä pehmeitä, inhimillisiä, rakastavaisia, helliä, ihania, viisaita, turvallisia Koirani voisi kyllä ihastua sun molosta siinä suhteessa että se tykkää purra nahkapatukkaa. Se on kyllä tottunut vähän suurempaan kun siihen pikku "rakkauteen" jota sinä niin kauppaat ja tyrkytät jokaiselle haluttomalle. Luuletko että täällä tärppää? Saat pillua joltakin jonka olet ketjussa haukkunut vaikka miksi? Oletan että näin kuvittelet epätoivoissasi koska jokaisen luokse tyrkytät tulla "rakkautesi" kanssa.

Ovet lukkoon yöksi, Suomen kansa! Jos ymmärsin oikein niin sanoit että suhteessa kanssasi nainen saa mielestäsi pettää, mutta naimisiin menon jäökeen enää ei. Miten voisi olettaa että ihminen joka pettää, lopettaisi sen avioliiton solmimisen yhteydessä? Minusta tuo ei kuulosta kovin realistiselta. Puolisoaan loukkaamatta ei "voi sekstailla miten haluaa", ellei kyse ole yhteisesti sovitusta avoimesta suhteesta. Jos suhd on yksiavioinen, ei ole väliä ollaanko naimisissa vai ei.

Mitä eroamiseen tulee, niin lapset traumatisoituvat vanhempien huonosta liitosta ja riidoista rutkasti enemmän kuin erosta joka lopettaa sen huonon tilanteen, ja saa parhaassa tapauksessa vanhemmat tulemaan keskenään toimeen.

Lapset eivät ole syy jäädä huonoon liittoon, vaan paras syy erota. Ei se erokaan ihan syyttä suotta vain "tule" vaan siihen johtavat vakavat ongelmat. Kiitos onnitteluista, minäkn löysin ihmisen jonka kanssa haluan jakaa kaiken, ja joka tuntee samoin minua kohtaan.

Miehen johon voin luottaa ja joka antaa minun olla oma itseni, kuten minä hänen. Hyväksyntä ja molemminpuolinen kunnioitus. Voit uskoa että tämä on hyvä tial elää: D tässä tilassa elimme jo kauan ennen avioliittoakin. Minusta kuulostaa oudolta tuo käsite, että seurustelevana saisi pettää mutta avioliitto olisi jotenkin erilainen tila.

Jos mielestäsi avioliitossa saa pettää, niin olet kai aika harvinainen nainen. Luulisi monien pitävän itsestään selvyytenä, ettei pettäminen kuulu avioliittoon. Arvostan modernia näkemystäsi paljon, ja luultavimmin monille miehille sopii juuri sellainen liitto hyvin.

Itselle voisi olla tiukka paikka egolleni tietää vaimoni pettänenen minua. Tuskin kuitenkaan edes menen naimisiin. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että riidat ja ongelmat voi vahingoittaa lasta enemmän kuin ero. Ehkä kohdallani on käynyt niin. Vanhemmat ei oo vieläkään eronneet. Silti riidoissa on oma salainen viehätys ja kiehtova puoli: Ne jalostaa ihmisiä, kunhan ei käytetä väkivaltaa.

Mutta toki myönnän, että oman pään mukaan pitää mennä eli jos ero tuntuu hyvältä, niin mikäs siinä. Seurustelussa "saa" pettää mielestäni, koska ei ole mitään sen kummempaa estettä. Jos näkee jonkun "viehättävämmän" niin mikäs siinä. Harmittais jälkikäteen, jos ei olis saanut siltä: Toki voi olla tosi rakastunut, vaikkei olisi naimisissa. Silloin tuskin haluu ees pettää. Vaikuttaa siltä ettet osaa oikein suhtautua vieläkään seksuaalisuuteesi tarvittavalla tavalla. Katso Polanskin elokuva Inho.

Ymmärrät varmaan sitten kuinka vapauttavaa on tajuta, että seksi on täysin normaalia. Luulin että naiset yleensä haluaa vähän poikkeavan miehen. Ei semmoista junttinörttihomoa mitä kuvailit. Niille ehdotinkin valtion bordellia. Koska se olisi yhteiskunnan turvallisuuden kannalta hyväksi.

Mikäs sen eksoottisempaa kuin sekstata jonkun seksihullun kaa?? Ei tarvii mennä ees teille, mennään johonkin erikoiseen paikkaan, vaikka sun koirankoppiin. Eikä se mua hetkauta vaikket haluaisi panoa. Joku toinen onnekkaampi nainen saa mun ihanaa kullia: Sanoin että jos suhde, vaikka violiitto, on molempien yhteisymmärryksessä sovittu avoimeksi suhteeksi, sekin on ihan ok.

Jokainen suhde on erilainen ja jokainen pari määrittelee omat sääntönsä ja rajansa. D ja olensitä mieltäe ttä jos puolisoni joskus hairahtuu, en tahdo moisesta edes tietää. Mitä en tiedä, ei minua satuta! Käsityksesi seurustelusta on silti minusta outo: Silti, jos on ydhessä sellaisen ihmisen kanssa jolla on taiumus ja halu pettää, ei se halu muutu miksikään häiden tai yhteenmuuton jälkeen. Miksi koet että seurustellessa ei pettämiselle ole mitään estettä? Eikö sen toisen ihmisen kanssa seurustelu juuri ole se este..?

Jos viehättävämpiihminn vie omasta rakkaasta voiton, ja sen perään on lähdettävä, ei moinen suhde ole edes tekohengityksen arvoinen. Ellei se tosiaan kuulu yhteiseen sopimukseen. Olen tosiaan tavannut suhteita joissa molemmilla on suhteen ulkopuoisia seksikumppaneita, mutta he ovat henkisesti sitoutuneet toisiinsa loppuelämäkseen, nuo kaksi, muut ovat vain seksiä. Minäkin olen sen puolesta, että voi olla seksikumppaneita toisaalla, mutta seurustella toisaalla, mikäli kumppanille sopii.

Avioliittoa en itse haluaisi pitää avoimena. Sittenhän kannattaisi mennä avoliittoon. Toisaalta juuri se saattaisi olla tulevaisuutta. Olet naisen oveluudellasi keksinyt juuri sen loistoidean että seksi on vain seksiä ja rakkaus rakkautta.

Toisin sanoen seksipartneria voi vaihtaa, mutta rakkauspartneria ei niinkään ainakaan helposti. Selitä se sitten niille tuhansille naisille jotka haluavat pitää seksin ja rakkauden visusti yhdessä. Monimuotoiset ihmissuhteet ovat tosiaan tulevaisuutta. Normaaliksi tulevat kaikki nekin muodot jotka ovat tähän asti olleet hävettäviä, hiljaa toteutettuja ja paheksuttuja. Kuten sanoin, elän itse yksiavioisessa avioliitossa, enkä tahtoisi mitään muuta. Mutta se seksin ja rakkauden erottaminen toisistaan ON tosiasia, mutta yksilökysymys.

Yksi pystyy seksiin ilman rakkautta tai rakkauteen ilman seksiä, toinen tahtoo pitää nuo kaksi visusti samassa. Ja ihmistkin muuttuvat iän myötä,s e ehdottomuus joka nuorella ihmisellä on, voi vanhemmiten laimentua ja muuttua vapaammaksi. Avioliiton ja avoliiton ero avoimessa suhteessa, en taaskaan ymmärrä miksi avoimessa suhteessa pitäisi mielestäsi ennemmin tyytyä avo- kuin avioliittoon.

Se ei ole sitoutumisen asteen kysymys, vaan sen halutaanko nämä juridiset oikeudet ja velvoitteet ottaa osaksi suhdett vai ei. Minäkin halaun pitää seksin ja rakkauden visusti samassa, omalla kohdallani.

Sen sijaan kennekään toisen suhteeseen minulla ei ole mitään sanottavaa, vain se että rakastaa voi vallan hyvin ei-seksuaalisessa suhteessakin, ja seksiä voi hyvin harrastaa vaikkei rakastaisikaan. D Mutta kun ollaan sovitussa ihmissuhteessa toiseen yksilöön, yhteiset pelisäännöt pitää olla ja niitä pitää noudattaa. Ei väitetä, että naisen muilla ominaisuuksilla ei olisi merkitystä, totta kai on ja paljon, pitkässä suhteessa mielestäni enemmän kuin seksillä.

Mutta allekirjotan itekin väitteen, että jos ei löydä muijaa ja ei saa seksiä, niin katkeroituu. Siinä mielessä bordellit olis aika hyvä ratkasu. Mitä esim se nörtti sitten voi sille, ettei se oo hyvännäkönen ja ettei oo hyvä itsetunto? Kyllä se on useesti varmaan kattonu peiliin ja miettiny, mutta ei se siitä miksikään parane. Ja jos on torjuttu useaan kertaan, niin sehän sitä itsetuntoa syö, siitä voi tulla sellanen oravanpyörä: Edelleen tältä kannalta bordellit ois hyvästä.

Menee avautuu jossain pubis jolleki vai ja saa naurut vai? Ja jos sillä ei oo muijaa, niin ei jää välitettäväks ku kaverit ja suku. Heh "Moni pelimies joka saa seksiä paljon, haaveilee silti omasta naisesta, jonka kanssa voisi elää elämää ja perustaa ehkä perheenkin. Te oisitte kyllä ihan ilmetty pari, tai voisitte koittaa ryhmää sen koiran kans. Sano mulle kuka tietää jotain. Tuskin pillu ainakaan on mulkkua viisaampi. ToiSeksi kuulin kuinka pillusi valitti, kun sen piti tohon aikaan yöstä jaksaa istua vielä koneen ääressä.

Olis mun suuri mulkku kostuttanut sen ja vieläpä antanut sille hierontaa. Sun koirakin olis saanut jotain mitä nuolla, varmaan sekin uikutti kopissaan yksinäisenä ja myrtsinä. Saipahan mulkkuani sitten yks aivan suurenmoisen ihana huora: Eikö se bordelli nostaisi lyötyhen miesten itsetuntoa?? Heillä kun ei ole livenä "mitään" mahkuja.

Hyvät hyssykät onhan siitä tukimustuloksia, mutta ei semmoisiin käy luottaminen. Älä edes vertaa itseäsi minuun. Olen jollain aivan toisella tasolla kuin sinä. Sitä paitsi tämä miehen agressiivisuus "puutteesta" on tunne jonka tunnen omassatunnossani,järjessäni. Se on syvä olettamus. Ei ole mitään faktaa. Sen takia kaikki elämän asiat toimii terapiana. Joka on elämää suurempi! Kiitos älykääpiöiden ja muutaman älykkään naisen. Tuota, eiköhän se metsä vastaa juuri niin kuin sinne huudetaan.

Jos esimerkiksi suhteessa on seksielämä huonosti siitä syystä, että nainen ei anna, on kyllä silloin yleensä miehelläkin peiliin katsomisen ja pienen itsetutkiskelun paikka. Tottakai voi olla, että nainen ei vain piittaa seksistä, mutta yleensä parisuhteen ongelmiin tarvitaan kaksi. Mutta jos mies ei pitkään, pitkään pitkä aika on yksilöllistä ja jotkut miehet kestää pitempiä aikoja, tosi tosi harvat miehet kestää koko elämän, mutta ne on pääosin taiteilijoita tai munkkeja: Seksi on normaali asia, ei mikään uskonnollinen rituaali.

Kyllä alle 50 vuotiaiden kuuluisi harrastaa seksiä melko aktiivisesti. Jos mies ei saa tietyn ajan kuluessa, niin sen agressiot lisääntyy. Se on valitettava fakta. Näkyy Suomessa tietyissä tilastoissa, varsinkin nuorilla miehillä. Edelleenkin joko Suomen naisissa on vikaa, tai Suomen yhteiskunta jotenkin tappaa suomalaisten seksielämän.

Kun ei pääse purkamaan paineita,niin agressio kasvaa? Ainakin väkivallan kohdalla päästessä toteuttamaan väkivaltaista toimintaa aggressio kasvaa,eikä suinkaan pienene. Opettele rakastamaan, jaa Rakkautta!

Ilman seksiä on vaikea rakastella. Ja jos sanot mulle, että opettele rakastamaan, niin se on vähän sama kuin sanoisit kalalle: Opettele lentämään, kasvata siivet!

Kyllä mä joskus varmaan rakastunkin, mutta entä sitten kun parisuhteeni seksi loppuu?? Näytä naiselle että välität ja rakastat häntä. Huomioi hänet, älä jätä kotitöitä naiselle. Äläkä tee näitä seksin takia vaan siksi että välität! Arvosta naista kokonaisena ihmisenä. Pyri rakastellessa henkiseen yhteyteen. Kun intohimo ja arvostus välillänne elää seksuaalinen kipinäkin säilyy.

Ei nämä miehet täällä paljon ymmärrä. Seksi on pelkkä suoritus näille, tunteiden päälle eivät ymmärrä mitään. Ne miehet jotka ymmärtävät kuinka naisia kohdellaan eivät jää ilman. Opetetaanko Suomen koulussa ihmissuhdetaitoja? Opetetaanko armeijassa miten naista kohdellaan? Ei, kyllä jokinen on parisuhteissaan aika lailla omillaan, hyvä jos on edes todellisia ystäviä.

Kyllä minä rakastan ilman sitä seksiä. Seksittömyys taas tekee agressiiviseksi. Täydellisen rakkauden taito on ihmiselle luullakseni mahdotonta, vaikka suomen naiset osaavat tietysti täydellisesti sen "henkevän rakkauden" se vaan ei riitä. Vai armeijassa pitäisi opettaa naisten kohtelua? Eikö armeija ole lähinnä miesten pystyttämä ja pönkittämä instituutio, ja kai olisi myös miesten asia purkaa se?

Armeija on valtion välttämätön turvallisuuskoneisto. Siinä ei ole mitään pahaa sinänsä. Ongelma on siinä, että ihmisille ei Suomessa opeteta missään instituutiossa ihmissuhteista. Kukin pärjätköön parisuhteissaan ja ihmissuhteissaan miten parhaiten osaa, kunhan on tutkintoja niin hyvä. Eiköhän just ne miehet eniten saa: Tosin ei aina saman kanssa pitkään Mut kaikille se yhden ja saman kanssa oleminen ei vaan toimi. Ja hirveetä yleistämistä, sitä on naisten kommentit.

Onhan todettu, että mieheillä on ihan yhtä paljon tunteita kuin naisilla, jos ei enemmän. Miesten tapa näyttää niitä ei VOI olla sama kuin naisilla. Silti on paljon miehiä, jotka ne tunteet näyttää. Toisaalta on paljon naisia, joille romantiikka ei ole yhtä kuin kynttiläillallinen onneksi! On paljon miehiä, jotka ei saa tyydyttävää seksiä.

Se on yhteiskunnan kannalta melko vaarallista. Onneksi aina joskus löytyy niitä ihania naisia. Suomessa on vain n. Tarraudut liikaa asiaan, et ajattele mitään muuta! Ihminen, mieskin voi jos haluaa hallita mieltään ja ruumistaan. Niin miehen kuin naisenkin ruumis ja henki on luotu rakkauteen ja se on muutakin kuin sexi. Kyllä sinä sen tiedät. Opi tuntemaanitsesi syvällisemmin ja paremmin! Taitaa päässä olla vikaa jos ei seksi kiinnosta.

Ei elämää ole hauska elää ilman sitä piparia. Ihminen kuolee henkisesti, kun intohimon loppuu. Aivotoiminnankin kannalta seksin saaminen olisi tärkeää.

Toisaalta jotkut pystyvät elämään munkkeina ja nunnina elämänsä näyttämättä agressioitaan muille. Minkälainen agressio itseään kohtaan ajatella ettei tarvitse seksiä. Ei saa pettää itseään. Myönnän, että monet elävät elämäänsä hiljaa kärsien, rauha heidän sieluilleen. Sitten on niitä, jotka ei kestä sitä puutetta. Tää taitaa olla taas jonkun jännityksenkipeän Otaniemen nörtin teksti, mutta kommentoidaan nyt sen verran että on naisenakin vaikeaa.

Jos ei anna, miehet valittavat ja jos antaa, miehet haukkuvat huoraksi. Koita päättää mitä haluat, runkkari. Älä hauku otaniemen nörttejä. Ensinnäkin siksi, että saavat valmistuessaan niin hyvää palkkaa, että jo rahalla saavat hyvää seksiä. Ei ole kivaa kun haukutaan runkkariksi. Jos taas olisin innokkaasti "tunteellinen naisen huomioiva" teilaisitte varmaan feminiiniseksi homoksi. Jos taas olen liian innokas niin olen pervo.

Jos en ole innostunut olen taas homo tai muuten vaan tylsä. Normaali mieskin on kuulemma tylsä. Joskus silti se oikea sattuu kohdalle, kuka kestää odotuksen, kuka ei. Katsokaa nyt peiliin naiset. Jo netissä tuntemattomalle miehelle sillä tavalla haukkua runkkariksi! Mitä ihmeen hienotunteista siinä on?

Tarkoitus oli keskustella järkevästi herkästä aiheesta. Joo, seksihän se parantaa mielisairaudet, sotahulluuden, koulukiusaamiset, sadismin, ihmisten kieroutumat Voit uskoa uniisi, mutta näin ei valitettavasti vaan ole.

Mitä nyt lukee vaikka uskottomuus tai parisuhde palstaa, niin vaikka nainen olisi kuinka aulis ja antelias, niin miestä ei välttämättä halutakaan. Tai jos haluttaa, niin se on jonkun vieraan naisen pimpsaa. Sillehän me ei mahdeta mitään jos sä olet saamaton ja ruma vatipää, joka todellakin saa sitä piparia vain maksulliselta naiselta. Joka sekin varmaan pidättelee oksennusta. Mies tarvitsee juuri sitä tyydyttävää pimpsaa!!

Ongelma on siinä, että seksillä on oikeasti miehelle merkitystä ja naisen on vaikea tajuta sitä. En yrittänyt keskustella siitä, kuka saa piparia ja kuka ei. Sitä paitsi olen komea mies: Ongelma on siinä, että tyydyttävän seksin puute tekee vaan miehen agressiivSeksi. Seksi ei edelleenkään toivottavasti ole mikään vapaamuurarien rituaali, vaikka joillekkin se voi olla sitäkin. Minä ainakin kierrän kaukaa tuollaiset nymfomaanit,joille tärkein asia elämässä näyttää olevan seksi Tuskin mikään parisuhde estää nuoruusvuosia v ilman seksiä.

Kyllä se on miehellä melkein koko ajan mielessä. Jos ei se, niin sitten on jotain vialla. Mitä on tyydyttävä seksi sun mielestä ja huomioitko myös naisen halut ja toivomukset? Naiset valittaa siitäkin, että miehet ei viitsi edes sen vertaa hoitaa esileikki puolta, että saisi naisen kostumaan ja oikeaan mielentilaan.

Ehkäpä sä olet niitä miehiä jotka käskee naista pyllistämään, kun sä tökkäset pari kertaa prinssinakillasi, samalla tekniikan maailmaa lukien. Naisenkin pitäisi saada oma osansa siitä huvista. Uskon, että näillä miehillä täällä ei ole mitään käsitystä siitä miten rakastelu ja nussiminen eroavat toisistaan.

Eli täten en ihmettele miksi kaikilla miehillä ei ole naista. Ei pelkkä tökkiminen ja ravistus johda vielä mihinkään. Hyvillä rakastajilla ei ole seksistä eikä naisista puutetta. Miksi melkein kaikki kirjoittajat luulevat, että kyse on minusta? Kuule vatipää, asia on niin, että yritän pohtia ratkaisumallia syrjäytymiseen seksin avulla. En halua mitään panovinkkejä itselleni.

Mähän panen kolme kertaa päivässä niitä muijia mitä mua huvittaa jos huvittaa. Fakta on se, että yleensä syrjäytymiseen liittyy myös naiset, koska oletan, että hyvää seksiä saava mies ei tee mitään järjettömiä veritekoja.

Mieheltä kun puuttuu nainen niin ongelmat alkaa kasvaa ajan mittaan. Näin se vaan menee. Siihen kun keksis ratkaisun..

Kai naisenkin pitää huomioida miehen tarpeet. Eli olla se seksiautomaatti. Luovutan naisellisen ylivertaisen tunneälysi edessä.

Kerro vielä mitä ne naisen tarpeet ja halut on ellei seksiä? Kunnioita naista, huomioi naista, ota nainen tasavertaisena ihmisenä, äläkä pelkkänä pilluna. Ole hänelle avuksi mutta älä alistu kynnysmatoksi. Jos välität hänestä, näytä se hänelle äläkä piilottele tunteitasi. Ole hellä ja huomaavainen.

Näytä myös että nainen on mielestäsi haluttava, kerro se. Ole oma itsesi ja anna myös naisen olla oma itsensä. Siinä oli nyt naisen tarpeita näin alkuun.. Kyllä nainen seksiäkin tahtoo ja turvallisen, luotettavan, välittävän kumppanin kanssa tahtookin paljon! JOs kaikki naiset on tollasia, niin munhan pitää esittää jotain ihme idioottia koko elämä. Vähän kuin joku romanttisen komedian homppeli.

Ei, kyllä mulla on oikeus olla oma itseni. Se juttu onkin se, milloin mä tapaan sellaisen naisen jota mä haluun ja joka mun "hulluudestani" huolimatta haluu myös mua. Muuten sitten ollaan methällä vaanimassa sellaisia helppoja naisia: Eihän mies kestä sitä, että sen elämä on vaan naisen tyydyttämistä kun työpaineetkin on niin kovat.

Naisen kuuluu tietää paikkansa, ja nauttia kotitöistä, lapsista ja arjen ihmeistä sekä leipoa piparia auliisti miehelleen illan tullen.

Toki täytyy kunnioitus olla silti molemminpuolista. En kirjoittanut että sinun Mutta jos asenteesi on todellakin tuo, että nainen on jotenkin alempiarvoinen rivien välistä luettuna ymmärrän miestä ongelmasi ovat tulleet.

Miksi sitten naisen tulisi tyydyttää miestään koko ajan pyytettömästi naisenkin osa on kova elämässä ja naisten aloilla se työ oikeasti kovaa on huonosta palkkauksesta huolimatta? No olkoot, eiköhän se elämä sutkin ajan kanssa kouli. Ei nainen ole alempiarvoinen, mutta naisenkin tulisi huomata ettei mies ole naisen leikkiKalu. Juu voin yrittää olla oma itseni ja tehdä niinkuin sanoit.. Enhän edes muuta voi, kuin olla oma itseni. On huonompi palkka Lapset on pääosin naisen kontolla, samoin taloudenpito, vaikka töissä käykin, puhumattakaan ikääntyvistä vanhemmista jos niitä on, nainen nekin yleensä huolehtii.

Naisella ei ole aikaa murehtia turhia. SE on ainoa ongelma, että loppuu tunneista minuutit kesken. Miehillä nähtävästi on aikaa miettiä seksiä ja ulista sen perään. Naisen taakkaa voisi helpottaa jos sitä seksiä ja viihdytystä naiselta kerran tahtoo. Saisi sitten sitä lempeäkin helpommin. Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

Miehen kyllä pitää kestää vieläkin enemmän, mutten jaksa selittää. Naisten kuuluisi nauttia sitäpaitsi edellämainituista töistä. Suami on nykyään kova paikka. Äänestäjät on halunneet sitä, kun kerran äänestävät kokoomusta. Jos ei kestä, muuttakoon ulkomaille. Kyllä silti tosirakkaus voittaa kaikki esteet! Lapsia ei saada aikaan ilman miehiä isät joten heillä on kasvatustehtävänsä yhtä lailla.

Sitä kannatan, että ihmiset harrastaisivat mahdollisimman paljon onnellista ja suvaitsevaista seksiä. Pidän seksistä niin paljon, etten osaa kuvitella "pihtaavani". Onnistuisiko "reilun kaupan seksin" myynti? Siis se, että alalta saataisiin poistettua ihmiskaupan uhrit, ja pidettyä kunnollinen terveydenhuolto ja verotus? Psykoanalyyttinen suuntaus on nykytieteen valossa huuhaata. Freud tuskin olisi keksinyt Oidipus-kompleksia, jos olisi tiennyt sisäsiittoisuuden ihmisillä geneettisesti haitalliseksi.

Mistä mahtaa naisten ulkonäköpaineet ja parisuhdestressi johtua?? Minkä takia mies on masentunut, alakuloinen tai jopa agressiivinen. Syynä on nyky-tieteen mukaan tietyt kemialliset välittäjä-aineet joita vapautuu mm.

Eli Freud oli aikaansa reilusti edellä oleva tieteenharjoittaja. Tosin ampui ehkä vähän yli. Yhteiskunta silti ei takaa ihmiselle onnea. Ihmissuhteilla ja erityisesti seksillä on suurin vaikutus luullakseni normaalin ihmisen mielenterveyteen. Se, että mielenterveysongelmia on Suomessa niin paljon kielii ihmisten huonoista ihmissuhteista ja seksin puutteesta. En usko mieleialalääkkeisiin Sanoi "psykologit" mitä tahansa vaan hyvään seksiin ja ihmissuhteisiin.

Jos täällä joku nyt käyttää perusteluna sitä että suomalaiset miehet on niin rumia että ei kiinnosta, niin ainakin tuon Janice Dickinsonin mukaan suomalaiset karjut on komeita, olen ihan samaa mieltä.

Ihmisillä on muitakin tarpeita, esim. Voi aiheellisesti kysyä, olisiko 2. Tämä on teoria siitä, että kaksi ihmistä yksinään olisivat olleet harmittomia hulluja, yhdessä heistä tulee vaarallinen yhdistelmä. Hitleriä ja Himmleriä on pidetty tällaisena yhdistelmänä ja rikoskirjallisuudessa käsite on tunnettu. Mitä tiedetään Hitlerin seksuaalisuudesta??

No ainakin hänellä ei ollut tiettävästi lapsia. Jotkut väittää hänen jo lapsena oppineen seksin olleen jotain "likaista puuhaa". Erittäin monet naiset ihailivat ja palvoivat häntä taas yksi esimerkki millainen mies on naisten mielestä seksikäs silti Hitler ei "sortunut" naisiin, koska ympäristö oli tehnyt hänestä "frigidin". Miksi aina niin lukemattomat nuoret miehet lähtevät intoa puhkuen armeijaan ja sotaan?? Ainakin sen takia, koska armeijassahan tehdään "pojista miehiä" ja tappaminen on varsin huvittavaa puuhaa sellaiselle joka ei paremmasta tiedä.

Make love not war. Ymmärrän että on useita turhaumia, mutta seksi lähinnä miesten mielessä on koko ajan. Hitler olisi yhtä hyvin voinut aloittaa 2wwarin vaikka kuvataidekouluun olisi päässytkin.

Todennäköisesti Hitler ei olisi tuskin viihtynyt juutalaiskuvataiteilijoiden kanssa. Kyllä enemmän oli vikaa juuri Hitlerin kieroutuneessa seksuaalisuudessa, mikä ehkäpä teki hänestä mielipuolen. Luovuus tarvitsee seksiä sitä paitsi, ja on tutkittu että seksi varsinkin vähän vanhemmilla parantaa aivojen toimintaa huomattavasti. Ilmeisesti Hitler oli menettänyt toisen kiveksensä ensimmäisessä maailmansodassa ja hänestä tuli impotentti.

Psyykkiset selitykset eivät siis kelpaa. Ja vielä seksihullu siihen päälle. Hui hitto mikä olento! Sä taidat olla hullu. Ehkä olet vain kateellinen älylleni. Perustelemattomia väitteitä voi kuka tahansa puupää katsos heittää. Jos olet puupää niin kirjoita vaikka osastolle koti ja rakentaminen Älynlahjasi ovat siellä paremmassa käytössä. Juu juu, kiveshän siltä puuttui. Silti se oli alun alkaen oppinut ympäristön vaikutuksen takia ennen kiveksen menettämistä.

Eli ongelmat oli luultavimmin psyykkisiä. Ja jos impotenttius kerran estää sekstailun, niin varmaan se otti Hitleriä pannuun kun naiset palvoivat sitä.

Jos ympäristö olisi enemmän seksuaalipositiivinen niin voisi kysyä: Olisko Hitler ollut mitä oli? Tämäkin on varmaan totta. Toinen ihminen voi saada toisesta esiin hulluuden ja mielipuolisuuden, ja monen muunkin negatiivisen asian.

Kaksi samanhenkistä ihmistä tässä suhteessa voi todellakin saada katastrofin aikaiseksi - yksin näistä ihmisistä ei olisi mihinkään. Jos ajatellaan Hitleriä vaikkapa narsismin näkökulmasta, niin narsistihan ei koskaan toimi yksin. Hän kerää aina "hovin" ympärilleen - yksin hän ei ole mitään. Päinvastoin, hän kokee olevansa mitätön. Älyttömimmät on ne joilla on tarve yrittää todistaa puuttuva älynsä toisten älyttömyydellä. Ei tarvitse muuta kun lukea sinun viestisi ja teesisi niin on jo varma diagnoosi.

Toistat vaan älyttömiä lauseitasi viesti viestin jälkeen, niin kuin rikkinäinen äänilevy olisi jäänyt pyörimään samaan uraan. Kuulitkos isoilta pojilta laseita jotka opettelit ulkoa ja nyt yrität soveltaa niitä omalla älyttömällä tavallasi täällä paremman tekemisen puutteessa? Älä vaivaa päätäsi happamaan kommenttiin tähän viestiin, ainakaan jos minuun yrität tehdä vaikutuksen.

En nimittäin tule enää lukemaan tätä sontaa. Voithan vastata jos tunnet itsesi tallatuksi ja haluat kohentaa itsetuntoasi yleisön edessä. Olisihan häpeällistä jäädä vastausta vaille noin älyllisenä miehenä, eikö? Kirjoita toki sinne koti ja rakentaminen palstalle. Ei sun kaltaisia neroja tänne palstalle kaivatakaan! Mene mene mene mene Ei mulle tarvii kiljua tolla tavalla. Isänmaa on mulle rakas. Onhan Suomessa myös ihania naisia.

Jotkut miehet vaan vääjämättä jää ilman, se menee niin. Miehelle se, ettei saa seksiä on paljon pahempaa kuin naiselle. Tämä kysymys on vaikea, eikä se tule koskaan ratkeamaan, mutta kyllä se seksi on oikeasti terveen miehen päässä lähes koko ajan.

Jos vikaa ei ole Suomen naisissa, niin Suomen yhteiskunnan täytyy olla perin mätä. Meillähän piti olla hyvinvointiyhteiskunta, joten ilmeisesti suomalaisilla on ihmissuhteissa ja seksuaalisuudessa vakavia vikoja. Syynä tähän miesten ohella varmasti myös jokseenkin naiset. Haluaisin vain, että naiset edes ajattelisivat tätä asiaa.

Jos kiljuttaa niin metsään kiljumaan. Provoiluun vastataan, asia-aloituksiin ei: Jos lukisit viestipolkua oikein kunnolla niin varmaan tajuaisit asian vakavuuden. Tämä on todellista naiset. Asia nyt vaan sattuu olemaan niin, että seksi on terveen miehen päässä oikeastaan koko ajan. Jos miehellä ei ole mahdollisuutta toteuttaa seksuaalisuutta tyydyttävällä tavalla, tulee hänestä todennäköisesti agressiivinen ja häiriintynyt tai masentunut ja sisäänpäinkääntynyt agressio itseä vastaan Kun kerran melko suurella osalla Suomen miehistä näyttää boltsi olevan huonossa jamassa.

Ei ihmissuhteet ja seksuaalisuus ole hirveän hyvin hoidetut Suomessa. Ajattelisivat edes naiset asiaa. Kun ei kerran mikään instituutio näitä ihmissuhdeasioita opeta, niin miten suomalainen juntilta voisi edes odottaa hyviä suhdetaitoja? Mutta mulla ei oo ongelmaa saada Suomalaista hyvää naista valomerkin aikaan.

Tosin onhan Hollanti hienompi maa..

HOMO BB INKA ALASTONKUVAT WILMA JKL

Treffit varatuille homoseksuaaliseen paksu kalu