Seksiseuraa jyväskylästä oulu homoseksuaaliseen seksi

seksiseuraa jyväskylästä oulu homoseksuaaliseen seksi

Tuosta aiheesta oli ihan riittävästi uutisissa jo aikoinaan ja oikeudenkäyntipöytäkirjatkin on helposti haettavissa. Vittu että te natsit ootte noloja. Nuorin kaasusta loukkaantunut oli muutaman kuukauden ikäinen sylivauva minkä lisäksi kaasun uhreina oli myös muita pikkulapsia.

Ainoa joka tässä vääristelee olet sinä. No vaikka natsi, jos se sinun mieltäsi lämmittää. Edelleenkään ei ole mitään näyttöä siitä, että lapset olisivat erityisemmin altistuneet kaasulle, vaan heitä käytettiin apuvälineenä, jotta saataisiin juttua paisutettua mahdollisemman suureksi, samalla tavalla kuin joukon vanhemmat mielessään "hieroivat kaasua silmiin" uhriutuakseen; aika kova placebo-vaikutus oli kyllä tuolla mitättömällä kaasupatruunalla, kun iskusta myöhemmin kuulleet alkoivat kummasti ihmettelemään, miksi silmiä niin kovin alko ärsyttämään.

Samoin viimekertanen Dan Koivulaakson kaasuttaminen sai homoyhteisön keksimään satuja, kunnes selvisi, että kaasutus kohdistui vain Koivulaaksoon, ei yleisöön. Muutenkin viimeinen lause todistaa sun olevan joku perseääliönatsitrolli jota ei tarvi ottaa sekunnin vertaa vakavasti.

Ennen kuin vedät herneen tuosta nenään niin yleensä kun jengi puolustelee natseja täysin aivovammaisilla "argumenteilla" niin kyseessä on natsi. Jotkut ehkä näkevät ihmisissä muutakin kuin, että se on läpeensä paha natsi, sinä et siihen raivoltasi kykene ja se on hyvin valitettavaa.

Jos sinulla tarve haukkua minua perseääliötrolliksi, niin olisit edes jättänyt tuon ensimmäisen lauseen kirjoittamatta. No kun uutinen natseja symppaavalla lehdistöllä on tarpeeksi lähellä omaa agendaa, niin totta helvetissä se menee läpi teikäläisellekin täytenä totuutena. Ja jos sulla helposti haettava oikeudenkäyntipöytäkirja hollilla, niin pistä nyt edes jotain lähdettä tuon väitteen jatkeeksi.

En minä niitä muutamia ihmisiä mistään syytä, jotka oikeasti altistuivat tuolle kaasulle. Se nyt vaan on totta, että rikoksen paisuttelu ei ja jossittelu ei tilannetta saa yhtään sen pahemmaksi. Mitä "lasten kaasuttajalle" kuuluu tänäpäivänä? Vai vellotaanko yhä siinä hetkessä mitä hän meni tekemään Pridessa? Sinulla on omasta mielestäsi selkeä kuva minkälainen tyyppi tuo on ja miten tuo pride -isku meni.

Voit toki jakaa näkemyksesi. Täällä kommenttipalstalla on useampia tyyppejä kommentoimassa. Minä en ole esittänyt asiasta omaa näkemystäni. Sinä väität tietäväsi miten asiat meni. Teki sumuteiskun Dan Koivulaaksoa vastaan kesällä Oulussa ja osallistui pahoinpitelyyn Tampereella marraskuussa kahden tuntemattomaksi jääneen henkilön kanssa.

Tuolla on Hesarin uutinen oikeudenkäynnistä:. Viime heinäkuussa tapahtuneen Pride-iskun uhreja kuultiin maanantaina Helsingin käräjäoikeudessa. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Helsinki Pride kulkueeseen hyökänneitä miehiä syytetään yhteensä 88 ihmisen pahoinpitelystä.

Joukossa on useita lapsia, nuorin heistä oli iskun aikaan 11 kuukautta. Savusoihdut sekä kyynel- ja pippurikaasut aiheuttivat uhreille muun muassa hengenahdistusta, yskää ja iho-oireita. Oikeudessa uhrit kertoivat myös iskun aiheuttamista pelkotiloista. Hän pelkää edelleen sanoja tori ja Helsinki", kertoi oikeudelle isoäiti, joka osui sattumalta kahden lapsenlapsensa kanssa katsomaan kulkuetta.

Kahdeksanvuotias huusi, mummi mua sattuu. He eivät tärisseet kylmästä vaan pelosta", nainen sanoi. Pippurisumutetta kasvoilleen saanut nuori nainen puolestaan kertoi joutuneensa hakeutumaan iskun takia psykologille. Henkinen puoli oli pahempi kuin fyysiset oireet. Syytetyt myönsivät pahoinpitelyt ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidot.

Että natsit lopettaa sen itkemisen ja vauvojen kaasuttelijoiden puolustelun. Kuinka vitun alas voi ihminen vajota kun lähtee puolustelemaan tuollaista tekoa? Kyllähän kaikki tietää että natsit on pahinta saastaa mitä ihmiskunta voi tuottaa mutta silti hämmästyttää miten joku kehtaa puolustella pikkulasten kaasuttamista. Pojat sitten päätti puolustaa ruotsalaista Ruotsia pahoinpitelemällä sylivauvoja ja pikkulapsia Helsingin keskustassa Mitä jos vaan lähtisitte suosiolla neekereiksi Ruotsiin?

Mutta ainuttakaan vauvaa ei tuossa lainaamassasi lehtikirjoituksessa ollut ja kuten aiemmin sanottu, niin vammat olivat kuin olivatkin enemmän "henkisiä". Totta helvetissä lapset reagoivat voimakkaasti siihen, jos ihmiset päivittelevät ja kauhistelevat asiaa, joka toki on aiheellista tilanteen huomioonottaen, mutta haastatteluista ei käynyt mitään varmaa ilmi, kuten sitä, että lapset ovat altistuneet kaasutukselle.

Sen sijaan he pelkäsivät. Haastatteluita antaneet kun eivät todellakaan olleet niitä todellisia uhreja. Olin kyllä kulkueessa ja puistojuhlassa, ja kyllä monia muitakin hieman ärsytti miten ihmiset juoksivat tiedotusvälineiden perässä kertoakseen omia versioita tapahtuneesta, vaikka eivät edes olleet iskupaikalla. Tilanteesta tietämättömiä kyllä peloteltiin aivan liiaksikin asti. Niin siis pojat tunnustivat 11kk ikäisen vauvan pahoinpitelyn.

Vauvaksi määritellään yleisesti alle vuoden ikäinen lapsi. Ei tästä ole mitään epäselvyyttä. Tunnustivat myös usean muun lapsen pahoinpitelyn. Ei tässä nyt auta mikään selittely vaikka natsit kuinka yrittää, kaivatte itseänne vaan syvemmälle suohon. Tuo hommalainen "olin siellä minäkin ja ihmiset vaan hakivat huomiota tiedotusvälineiltä" ei vaan nyt toimi, sori vaan. Eikä nuo kommentit ole mistään "haastattelusta" vaan tiivistelmiä asianomistajien valaehtoisista lausumista oikeudessa.

Lasten traumat eivät tulleet mistään "aikuisten päivittelyistä", vaan siitä, että natsit pahoinpitelivät pikkulapsia ja tunnustivat sen oikeudessa. Se, että nationalistit kehtaavat puolustella ja selitellä pikkulasten pahoinpitelyjä keskellä päivää on jo pöyristyttävää. Vielä härskimpää siitä tekee se, että taustalla oli järjestö, joka haluaa liittää Suomen osaksi Ruotsia.

Ettekä osaa edes hävetä. Mun mielestä tänne voi ihan huoletta jättää noi natsien selittelykommentit. Onpahan dokumenttia siitä miten vastenmielistä nationalistien touhu voi olla, ja etenkin kun vielä toi yksi tyylipuhdas hommalainen tuolla seassa. Toki sinun on helpompi perustella vihaasi mielessäsi pyöriviä natseja kohtaan vetämällä juurikin lapsikorttia esiin ja tekemällä vastapuolesta lapsia vihaavan natsirikollisen, koska se vaan sopii sinun tyyliisi saada lisäpainoa sanoillesi.

Sinua ei selvästikään lapset kiinnosta, vaan he ovat sinulle agendasi välikappaleita ja pelinappuloita. Ruotsissa antifasistit ovat suoraan hyökänneet lasten ja vanhusten päälle vain siksi, että nämä ovat kuuluneet tiettyn perheen lähipiiriin. Puolusteletko itse tämmöisiä tekoja? Kyllä minua hävettää, jos joku tosissaan väittää, että jo kertaalleen Ruotsin vallan alaisena ollutta Suomea alettaisiin liittämään Ruotsiin vain siksi, että "viisaat" patriootit voisivat pitää paremmin yhtä.

En minä perustele natsivihaa "lapsikortilla" vaan vihaan natseja mm. Näin ollen kyse ei ole siitä, että on ensin joku mystinen "natsiviha" jolle epätoivoisesti etsitään oikeutusta vaan että natseja vihataan sen takia mitä he tekevät ja ovat tehneet , ja josta tämänkin ketjun viimeiset kommentit antavat osoitusta ja syytä vihata natseja. Ja jos Ruotsiin mennään niin natsit ovat siellä tappaneet ihmisiä kylmäverisesti ja sytyttäneet palamaan kerrostaloasunnon, jossa tiesivät pikkulapsen olleen sisällä.

Tapauksista joissa "antifasistit ovat suoraan hyökänneet lasten ja vanhusten päälle" en ole kuullut ja tuskin kuulen nytkään. Ja ei tietenkään Suomea lähdetä liittämään Ruotsiin mutta se ei tarkoita sitä etteikö nämä ruotsinatsit sitä haluaisi.

Patriotismin kanssa koko touhulla ei tietenkään ole yhtään mitään tekemistä. Huusivat "vitun homot" ja heittivät summanmutikassa kaasupatruunan ja juoksivat kuin mitkäkin kommandot. Eivät he erityisemmin kyllä mitään lapsia pahoinpitelemällä pahoinpidelleet, jos nyt edes miettivät tekoaan, että siinä samalla tuolle kaasulle saattaisi altistua lapsetkin.

Minusta kuitenkin hyvä, että ottivat tuosta vastuun ja myösivät oikeudessa, että näin on saattanut käydä. Siis aika hämärän peittoon on jäänyt tämän ~11kk vauvan kohtalo. Ilmeisesti oli oikeudenkäynnissä asianomistajana, syytetyt myönsivät pahoinpidelleensä. Itse en enempää tiedä eikä se mielestäni ole lainkaan olennaistakaan, toki jos joku voi kertoa tarkempaa tietoa niin siitä vaan.

En vaan tajua, mitä hittoa tässä ajetaan takaa. I have some news for you:. Tämä ei ole oikeudenkäynti, jossa väännellään todisteista ja sen perusteella todetaan todisteiden riittämättömyyden takia syyttömäksi.

Ei ole kyse rikosnimikkeestä tai tuomiosta: Ja jos se mistä kenkä hiertää on "natsi"-nimike, niin siinä vastuu herrojen maineen parantamisesta on heillä itsellään, eli voivat vaikka julkisesti sanoutua irti kansallissosialismista ja kaikista syrjivistä aatteistaan, Kansallisesta Vastarinnasta jne.

Natsismi ei ole triviaalia, ja jos siitä tulee sellaista niin silloin pitää luoda sen verran painetta ettei kukaan voi enää pitää sitä triviaalina. Onneksi nykyhetkessä pelkkä henkilötietojen julkaiseminen vaikuttaa riittävän saamaan natsismin trivialisoijat kusemaan housunsa. Ai kas hemmetti, tässähän ollaan jo siirrytty olkinukkeihin ja keittiöpsykologian avulla jeesusteluun kun todisteiden pilkunnussinta ei auttanut:.

Joo, fasismin vastustaminen onkin vain viha-agenda jota varten kyynisesti hyväksikäytetään natsirikollisten kaasuttamia pikkulapsia pelinappuloina. Ainoa joka on tehnyt Pylkkäsestä natsi on Pylkkänen itse ottamalla osaa natsitoimintaan, ja ainoa joka on tehnyt Pylkkäsestä rikollisen on Pylkkänen itse syyllistymällä pahoinpitelyrikokseen. Ainoa joka puhuu jostain "lasten vihaamisesta" on sinä, ja loputkin tosta onkin vain jotain "mielessäsi pyöriviä" oletuksia vastapuolesta.

En löydä koko tästä keskusteluketjusta viittausta siihen, että kukaan muukaan täällä kommentoinut hyväksyisi tällaista, joten täysi olkinukke tämäkin. Ai niin ja lähde ois kiva. Aivan varmasti näkivät paikalla olleen myös pikkulapsia ja tiesivät tasan tarkkaan, että kaasuttaminen tuollaisessa ympäristössä altistaa myös kyseiset pikkulapset kaasulle. Eivät välittäneet asiasta sentin vertaa.

Olkinukke sekin syyttää vastaväittelijää lasten pahoinpitelyä symppaavaksi ihmiseksi, vaikka riviäkään en ole siihen sävyyn kirjoittanut, että olisi oikeutettua pahoinpidellä lapsia. Tosin sitä en ymmärrä, miksi noinkin seksuaalisuusasioihin painottuvaan tapahtumaan otetaan mukaan pieniä lapsia - en silti puolustele kaasuhyökkäystä edes tähän vedoten.

Lasten pahoinpitelyn vähättely voidaan hyvinkin tulkita sen symppaamiseksi, etenkin kun kirjoittaja selvästi viestiensä rivien välistä asemoi itseään tuonne nationalistileiriin. Kyse ei myöskään ollut seksuaalitapahtuma vaan tasa-arvotapahtuma. Tasavertaiset oikeudet koskettavat myös sateenkaariperheitä eikä tapahtumassa näin ollen ole mitään seksuaalista.

Tämä on tietenkin monelle homofobille vaikea ymmärtää, koska ne tuntuvat ajattelevan homoseksiä niin paljon ettei päähän enää mahdu sellaista mahdollisuuttakaan, että ihmissuhteissa ja tasa-arvossa kyse voi olla jostain muustakin kuin nussimisesta. Siltikin huomasit varmaan että isoäitin 3- ja 8-vuotiaat lapsenlapset olivat katsomassa paraatia, eivät osallistumassa siihen. Oikeudenkäyntipöytäkirjat on helppo saada käsiinsä. Lehtijuttu referoi asianomistajien lausumia oikeudessa.

Asianomistajien todistukset ovat valaehtoisia ja väärän tiedon antaminen siinä on rangaistava teko. Ilmeisesti annat nyt ymmärtää, että tuo kaasupahoinpitelyn kohteeksi joutuneiden pikkulasten isoäiti on valehdellut oikeudessa? Tasa-arvoa haetaan aikuistenväliseen seksuaalikäyttäytymiseen mm. Seksuaalivähemmistöön kuuluu myös paljon aseksuaaleja, joita hieman häiritsee tuo tolkuton seksin esiintuominen kyseisessä tapahtumassa. Ja niin, tosiaan silloin kun minulla tekee mieli, niin ajattelen kyllä todella paljon seksiä miehen kanssa koska olen homo omassa makuuhuoneessa, mutta se taas ei tee minusta homofobia tai no Rangaistava teko, vaikka monia "asianomistajia" kehoitettiin antamaan liioteltu lausunto, jotta saataisiin lisää painoarvoa asialle.

Tuollaisissa tapauksissa väärän valan antamista tuskin edes lähdetään tai kyetään tutkimaan, ja ilmeisesti tämä taisi vaikuttaa myöskin asiaan lieventävänä asianhaarana, toki myös se, että pojat oli ensikertalaisia. Mutta jos sen tekee "vahingossa ajattelemattomuuttaan päähänpistona" heittämällä kaasupatruunan väkijoukkoon jossa ilmiselvästi on myös lapsia, niin se on sen verran lieventävä tekijä, että on käytännössä jo syytön ja natsitaustatkin haihtuvat ilmaan näin Ylivoimaisen Suuren Lieventävyyden edessä, ja jos vihansa sokaisemat fasismin vastustajat eivät sitä tajua niin rynnät ritarillisesti paikalle puolustamaan Syyttömien Oikeutta Olla Vahingossa Ajattelemattomuuttaan Lapsia Pahoinpiteleviä Ja Traumatisoivia NatsiRikollisia?

Niin oliko tämä se sama henkilö joka oli itse paikalla ja tiesi niin hyvin mistä on kyse? Väännetään nyt vähän rautalangasta, että seksuaalisessa vapaudessa ei ole kyse pelkästään seksistä, vaan myös esim. Väännetään nyt sekin rautalangasta, että heterovanhempienkin lapsi elää todella vahvasti seksuaalisuusasioihin painottuvassa ympäristössä ympäri vuorokauden, yleensä se vaan on rajattu heteroseksuaalisuuden tuuttaamiseen ja kurkusta alas tunkemiseen.

Joillain takapajuisilla tahoilla vaan on sellainen käsitys, että heteroseksuaalisuus on jotenkin "neutraalia" jolloin kaikista muista seksuaalisuuksista tulee "noinkin seksuaalisuusasioihin painottuvia". Se oikeudenkäyntipöytäkirja olis ihan mukava lukaista läpi noiden lehtien tulkinnoiden sijaan. Kuusi tekijää pääsi pakoon. Huomattavaa on, että kaikki tuomitut tulivat eri puolilta Suomea ja tekoa oli selvästi valmisteltu huolella savuverhot, kaasusumuttimet, hajaantuminen, chat-viestit.

Veikkaisin, että pakoon päässeistä kuudesta moni löytyy Eppu Torniaisen rikosrekisteristä rikostovereina muihin rikoksiin. Kansallinen Vastarinta -lehden vastaava toimittaja Tomi Tiihonen. Oletko hommalainen vielä muuten sitä mieltä, että Itä-Helsingissä pitää pelätä maahanmuuttajien tuhopolttoaaltoa? Vai olisiko suomalaiset kansallismieliset nyt kuitenkin se todellinen uhka? Tossa alussa näkyy kyttien käsissä Tomi Tiihonen. Tiihosesta on useita kuvia myös ruotsinatsien nettisivuilla.

Muun muassa kun painaa yläpalkissa " Kansallinen vastarinta " näkyy itse toimittaja työssään. Teema vaihtuu kyllä hyvin tiuhaan tahtiin seksuaalivähemmistötapahtumissa, mutta valitettavasti en taida kuitenkaan olla ainoa, joka on kärsinyt siitä, että ei ole ns. Monet homonuoret kokevat tämän asian hyvin kiusallisena myöskin ja tästä asiasta tuntuu olevan homoyhteisön sisälläkin aika kovaa vääntöä.

Monet eivät sitäkään halua ymmärtää, että homot hakevat seksiseuraa mm. Muistelen kauhulla sitä kun joskus ahdistuksissani soitin Setan tukipuhelimeen ja vastaaja kertoi puhelinlinjan aukioloajoista ja sen jälkeen paikoista, joissa voisi tavata toisia miehiä "iltahämärän jälkeen", eli juurikin kaikki kruisailumestat, missä siis ukkomiehet lähinnä käyvät harrastamassa pömpeli- ja puskaseksiä. En kylläkään myöskään voi olla kyseenalaistamatta heteroseksuaalisuuteen liitettyä seksikeskeistä käyttäytymistä, mutta aika irvokkaasti se tulee esille eri homoyhteisöissä vaikka kuinka yritän järkeillä, että asia ei ole näin.

No kyllä mä Itä-Helsingissä pelkään enemmän piriä vetäviä skinejä, nistejä, deekuja ja muuten arveluttavasti käyttäytyviä tyyppejä kuin maahanmuuttajien tuhopolttoaaltoa. Ja edelleenkään en ole hommalainen. Ensinnäkään tuon tyypin kirjoituksia en pidä sentin vertaa uskottavana. Saattaa olla homo tai ei, mutta on suunnilleen joka viestin suhteen jäänyt kiinni tarkoituksellisesta misinformaatiosta, sumuttamisesta sekä natsiväkivallan vähättelystä.

Kirjoitustyyli ja älykkyys tosin on selvästi keskivertonatsia korkeammalla tasolla ja osaa vedättää keskustelua sortumatta tyypillisiin karkeuksiin. Aika paljon tässä tuntee homoja eikä homot seksuaalikäyttäytymiseltään eroa tämän päivän heteroista. Tietenkin homokulttuurissa seksuaalisuus on vapaampaa kuin valtaheterokulttuurissa, mikä johtuu tietenkin siitä että homokulttuurista puuttuu patriarkaalinen perinne ja joutuessaan järjestäytymään maan alla piilossa, homokulttuuri sai lähteä puhtaalta pöydältä ja seksuaalikulttuuri kehittyi huomattavasti vapaampana kuin valtaheterokulttuurissa.

Sitähän ovat monet heterot kateellisena panneet merkille, että kumpa seksuaalikulttuuri olisi yhtä vapaata myös heteropuolella. Kuitenkin, on ihan turha yleistää tuosta mitään homojen perusluonnetta, ja onneksi kulttuurimuutos on johtanut siihen, että varsinaista eroa ei enää ole heteroiden ja homojen seksuaalikulttuurilla, kun homojen seksuaalisuuden toteuttaminen ei enää rajaudu kruisailuun tai maanalaisuuteen.

Eli ei ole mitään yhtä "homoyhteisöä" eikä homoseksuaalisuus ihmisen seksuaalisuuden muotona rajaudu enää mihinkään "yhteisöön". Se, että takavuosina oli "homoyhteisö" ja nuo tietyt seksuaalikäyttäytymisen muodot, jotka yleensä homoseksuaalisuuteen liitetään, ovat seurausta homojen sorretusta asemasta yhteiskunnassa.

Homosaunat erikseen, mutta ahkerana julkisten saunojen ja uimahallien kuluttajana en ole vuosikymmenten aikana kertaakaan törmännyt mihinkään asiattomuuksiin. Julkisissa vessoissa tietenkin näkee seuranhakuilmoituksia mutta ei ne nyt minua haittaa pätkän vertaa. Yhtä lailla on aika huvittavaa että tämä meidän natsien valkopesijä on "järkyttynyt" siitä, jos jossain puhelimessa on kerrottu missä voi tavata toisia vertaisia, mutta ei tunnu järkyttyvän paskan vertaa siitä, että natsit kaasuttelevat ihmisiä ml.

Vaikuttaa siltä, että kys. Wilhelm Reich kirjoitti sen olevan yhteydessä fasismin kannattamiseen. Se on totta, että ei ole yhtä "homoyhteisöä", vaan on paljon homoyhteisöjä, joissa liikkuu hyvin paljon samoja naamoja vuodesta toiseen.

Sitä tosiaan on vaikea tietää, jos ei ole itse homo ja joudu kuluttamaan aikaansa homoille suunnatuilla sivustoilla. Se että tuntee homoja, ei vielä kerro yhtään mitään ja sen pohjalta ei kannata ihan liikaa lähtemään tekemään yleistyksiä myöskään toiseen suuntaan.

Ei tule välttämättä nähtyä niitä ongelmia, jotka seksuaalivähemmistöön kuuluvia vaivaa. Muistelisin, että tästä queer anarkistit mustapinkit osoittivat jokunen vuosi sitten mieltään vaikka alunperin mm. Seta oli tätä vastaan. Mutta ota minun horinat miten vakavasti tahdot, mutta tarkoitus ei ollut millään tavalla "valkopestä" ihmisiä, jotka heittelevät yhtään mitään ihmisjoukkoihin tai ketään kohti.

Ja mitä seksuaalisuuteni tukahduttamiseen tulee, niin käsittääkseni omaa homouttaa ei nyt ole järkevää ympäriinsä huudella, koska asia on minun yksityisasia ja se mitä teen mieheni kanssa makuukamarissa, ei pitäisi kuulua muille, enkä kyllä mielelläni kuuntele kenenkään muunkaan makuuhuonejuttuja. Olivatpa ne homojen tai heterojen kokemuksia. Olen ulkona kaapista, eli siis kaikki tuttuni tietää kyllä minkälaisessa suhteessa elän, joten ei minusta kasva yhtään sen pahempaa fasistia kuin buddhalaisesta munkistakaan.

Voisit kuitenkin hieman yrittää ymmärtää ihmistä, joka on häpeissään ja peloissaan siitä, että mahdollisesti joutuu jossain elämänvaiheessa olemaan syrjitty oman seksuaali-identiteetin vuoksi.

Olin siis soittaessani tuon ikäinen ja minulla oli kova halu kuulla homoista jotain muitakin kuin stereotypioita, joita sain sitten kuulla Setan tukipuhelimen vastaajalta. Itse vaan koen, että seksin liika tuputtaminen on verrattavissa seksismiin, vai miksi lolloista puhuminen saa feministit niin suunniltaan?

Miksi homojen pitäisi hyväksyä aivan kaikki mitä naaman eteen tuodaan? Miksi en halua julkisesti kuulua jonkun sivuston klubiin, jossa sanotaan: Miksi minun pitäisi kertoa ihmisille, otanko perseeseen vain panenko?

Onko minun pakko kuunnella kaverini selityksiä ravintolassa mitän hän on pannut komeaa miestä perseeseen ja olla hyssyttelemättä kun viereisessä pöydässä on lapsia? Miksi normaalien käytöstapojen ylläpitäminen aiheuttaa ihmisissä pahennusta ja epäilystä siitä, että olen seksuaalisesti estynyt, vaikka sänkyelämäni on mitä parhainta oman mieheni kanssa? Mutta suhteellisuudentaju helposti karkaa tässä fasistijahdissa.

Asiaa kyllä spekuloitiin tyyliin, että mitäs jos oliskin lapset kaasusta saaneet, mutta kun eivät saaneet. Se että joku on joskus väärin tehnyt, niin ei sitä totuutta enää vääntelemällä pahemmaksi saa. Aivan samanlaista naiiviutta olisi alkaa miettimään anarkistien mellakoista, että mitä jos joku lapsi Anonyymi, sunnuntai, Edelleenkään ei ole mitään näyttöä siitä, että lapset olisivat erityisemmin altistuneet kaasulle, vaan heitä käytettiin apuvälineenä, jotta saataisiin juttua paisutettua mahdollisemman suureksi, samalla tavalla kuin joukon vanhemmat mielessään "hieroivat kaasua silmiin" uhriutuakseen Voiton vie kyllä tämä viimeinen kappale, jossa tieto on ilmeisesti tullut suoraan Yläkerrasta kun ei tahdo lähteitä irtoa.

Mielenkiintoinen siirto myös tämä, että ruvettiin ruikuttamaan homoalakulttuurista tai sen kulttuurisesta rappiollisuudesta? Sinähän olet oikea salapoliisi, vaikka todistusaineistollasi et kyllä todistanutkaan noin niin ku yhtään mitään. Eipä sitä tietoa ole irronnut sieltäkään suunnasti. Kyllä kunnon valveutunut anarkisti siteraa hesaria Hei, homonatsi, näitkö tän?

Vai eikö lähteet ole tarpeeksi luotettavia sinulle? Joo, en olekaan todistanut mitään, ja jos halotaan hiuksia niin en varsinaisesti ole syyttänytkään sua mistään. Mistäs minä tiedän josko oikeasti olet vaikkapa liberaalikonservatiivi jeesushomo missioimassa toisen posken kääntämisen, syntien anteeksiantamisen ja vihamiehesi puolesta rukoilemisen ja siinä sivussa sukupuolisiveellisyyden puolesta, joten, toisin kuin eräät muut, en ole vielä kertaakaan nimitellyt sua natsiksi tms.

Listasin vaan, muistutuksena ja vertailun vuoksi, mitä olet aikaisemmin sanonut, jotta viimeiset kommenttisi voidaan nähdä aiemman keskustelun valossa. Sen pohjalta voi sitten kukin vetää omat johtopäätöksensä.

Minulla on omat syyni siihen, miksi en halua olla täysin samaa mieltä mitä tuossa kahakassa tapahtui. En sitten tiedä auttaako mikään oma "syysi" yhtään muuttamaan tosiasioita suuntaan taikka toiseen. Pieni muistutus vielä kerran, erään toisen kommentoijan diplomaattisin sanoin:. Eikä nuo kommentit ole mistään "haastattelusta" vaan tiivistelmiä asianomistajien valaehtoisista lausumista oikeudessa.

Jos arvon natsipersereikä ei osaa lukea niin otetaan vielä kerran: Odotan innolla tämän suuren mysteerin selviämistä. Yllättäen homonatsi taas kiertelee asiaa. Ei hesarin siteeraamisessa ole mitään väärää etenkin kun Hesari referoi asianomistajien lausuntoja oikeudessa. Hesari nyt sattuu olemaan maan suurin ja tasokkain sanomalehti kaikkine puutteineenkin. Ei pelkästä hesarin siteeraamisesta voi mitään päätellä vaan kyse on siitä mitä siteerataan.

Mutta homonatsi on jäänyt kiinni valehtelusta ja kiertelystä kerta toisensa jälkeen enkä näin ollen usko että homonatsi on edes ollut missään prideillä saati että on koskaan soitellut mihinkään setan puhelimeen.

Siis mikä tämä "homonatsi" juttu on? Voitko selventää, koska minusta se vaikuttaa siltä, että nimittelet natsia homoksi? Onko sinun mielestäsi Homo oikea haukkumanimi? Varsinkin kun keskustellaa priden kaasuiskusta? Minusta tuo on homoja alentavaa, kun natseja aletaan kutsumaan homonatseiksi, sehän leimaa kaikki homot natseiksi. En kyllä tiedä vaikka kyseinen natsi olisikin homo, mutta ei minuakaan kutsuta esim.

Joskus minua ihmetyttää tämä arvomaailma täällä. Sinä voit uskoa omassa päässäsi ihan mitä itse haluat, mutta vain minä tiedän mikä on totta ja mikä ei. Aikamoista kiertelyä se sinullakin on ollut, kun enää ei kyetä muuhun kuin haukkumaan homonatsiksi. Aika kova riman alitus sinulta, en sillä, että itsekään olisin mitenkään yliasiallinen ollut, mutta että homonatsi Turun seudun setan linja taitaa olla vieläkin avoinna, joten jos asiaa on vaikea uskoa, niin soita ja kuuntele mitä siellä sanotaan.

Minun ei tarvitse puhua paskaa elääkseni. Natsihomoiksi ihmisiä luokittelevalla sen sijaan ei ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Puhtaasti minua sapettaa koko pridesta möykkääminen vain siksi, että minä en halua että homoutta politisoidaan tai että seksuaalivähemmistötapahtumista tulee poliittinen taistelukenttä tai tapahtumaa käytetään vain mainostaakseen omaa liiketoimintaa tai ideologiaa.

En myöskään pitänyt siitä, että tuo kaasuisku vei huomion täysin uutiselta, jossa kerrottiin samaan aikaan kahden ihmisen saaneen surmansa ampumavälikohtauksessa parkkipaikalla. Eipä ollut tekijöistä äääääärioikeistoepäilyjä, niin kyllä vihalla taas myytiin enemmän. Ei se ole haukkumasanana tuossa vaan selvennyksenä. Informanttien vastauksien yhteydessä käytetyt lyhenteet on selitetty sivulla En koe naista, joka on seurustellut itseään reilusti nuoremman miehen kanssa pidemmän aikaa puumaksi, vaan sellaista, joka vaihtelee deittailukumppania usein N22PPOHJ.

Ensimmäinen tutkimushypoteesini oli, että puuma on kaikille kyselyyn vastaaville tuttu sana. Tämän hypoteesin voi sanoa paikkaansa pitäväksi, sillä vain kaksi naisinformanttia esimerkit 3 ja 4 eivät ole täysin varmoja siitä, millaista naista voidaan kutsua puumaksi.

Huomionarvoista on, että vaikka nämä kaksi informanttia kertovatkin olevan epävarmoja siitä, mitä puumalla tarkoitetaan, heidän kuvailunsa ei poikkea muiden informanttien vastauksista.

Nainen, jota pidetään miesten keskuudessa haluttavana. Kaikista tehtävän 2 vastauksista 17,5 prosentissa mainitaan puuman ulkonäkö. Tämä on mielenkiintoista, sillä myös Noora Niemelä teki pro gradu -tutkielmassaan huomion, että naisen ulkonäköön kiinnitetään huomiota myös naisurheilijoiden nimeämisessä Niemelä Myös Sara Suomisen pro gradu -tutkielmasta selviää, että huoralla on omanlaisensa tunnistettava ulkonäkö: Ulla Ruuskasen kandidaatintutkielma naisten eläinmetaforien käytöstä kissan ulkonäköön liitetään sanat notkea, siro ja seksikäs Ruuskanen Näyttääkin vahvasti siltä, että naisten nimeämisessä ulkonäöllä on todella suuri merkitys.

Olen koonnut informanttien vastauksista taulukon 1, joka kuvaa, millaisilla sanoilla puuman ulkonäköä kuvaillaan. Kohdalla mainintoja tarkoitetaan sitä, kuinka moni vastaajista mainitsee kyseisen asian tehtävän 2 vastauksessaan. Taulukkoon on otettu mukaan jokainen erilainen maininta, vaikka ne tarkoittaisivatkin lähes samaa asiaa, esi-.

Taulukosta 1 voi havaita, että puuman ulkonäköä kuvailee yhteensä 24 vastaajaa, joista 21 on naisia ja 3 miehiä. Taulukon oikeaan reunaan on kerätty sekä naisten että miesten mainintojen määrä yhteensä. Mainintoja puuman ulkonäöstä Mainintojen määrä: Huomionarvoista on se, että sekä mies- että naisinformantit kuvailevat puuman ulkonäköä positiivisesti. Tutkimukseni kannalta on mielenkiintoista huomata, ettei yksikään kyselyyn vastannut mies kuvaa puumaa seksikkäänä tai ulkonäöllisesti haluttavana.

Ruuskasen kyselyyn vastanneet informantit yhdistivät myös kissaan hyvännäköisyyden ja seksikkyyden Ruuskanen Puolet puuman pukeutumista kuvailevista naisista näkee puuman pukeutumistyylissä kuitenkin jotain epäsopivaa, kuten esi-.

Vaikka erityisesti naisinformanttien vastauksista välittyy tietty negatiivinen ajatus siitä, että puuman pukeutumistyyli olisi epäsopivaa, puuma on nainen, jota pidetään miesten keskuudessa ulkonäön kannalta haluttavana N20PPOHJ. Huomionarvoista on se, että pelkästään naisinformantit ovat sitä mieltä, että puuman hahmo on tunnistettavissa pukeutumisen kehystä vasten. On myös mielenkiintoista, että Suomisen pro gradu -tutkielmassa informanttien kuvailu huoran pukeutumisesta muistuttaa puuman kuvailua, sillä myös huora pukeutuu paljastaviin, liian pieniin tai mauttomiin vaatteisiin Suominen Ehkä tästä yhteydestä huora-sanan kanssa on löydettävissä syy siihen, miksi naiset näkevät puuman pukeutumisen jollain tapaa negatiivisesti.

Kolme naisinformanteista ja yksi miesinformantti nostavat tehtävän 2 ks. Vastauksia tarkastelemalla huomaa, että sekä nais- että miesinformantit kuvailevat puuman hahmoa positiivisesti sanoilla aktiivinen, energinen, hyväkuntoinen ja. Mielestäni myös näiden kuvailujen vuoksi puumaa voisi pitää myös naista kehuvana sanana. Kolme prosenttia kyselyyn vastanneista informanteista kuvailee puuman luonnetta kehys , kuten esimerkeistä 9, 13 ja 14 voi huomata.

Miesinformantti nostaa puuman hahmoksi itsevarmuuden esimerkki 9 , jota voidaan pitää positiivisena luonteenpiirteenä. Naisinformantit puolestaan kuvaavat negatiivisesti puuman luonnetta sanoilla aggressiivinen, tulistuva esimerkki 13 ja voimakas esimerkki Informanttien kuvailun perustella puuman hahmoksi nousee esiin määrätietoinen ja luonteeltaan vahva nainen.

Esimerkkejä 13 ja tarkastelemalla on selvästi huomattavissa, että puuma on saanut naisen metaforana yhteisiä piirteitä petoeläintä tarkoittavan puuman kanssa. Myös ketterä, notkea ja nopea kuvaavat kissaeläintä. Ruuskasen kandidaatintutkielmassa kissaan liitetään myös notkeus Ruuskanen Yksi nais- ja miesinformantti kuvaavat puuman olevan nuorempien miesten metsästäjä esimerkit 15 ja Myös vuotias naisinformantti kuvaa puumaa saalistajaksi esimerkki 17 , siis eräänlaiseksi metsästäjäksi.

Yksi naisinformanteista kuvaa puumaa petoeläimen tapaan vaaralliseksi esimerkki Syy siihen, miksi puuman hahmo nostetaan petoeläimen kehystä vasten, voi johtua siitä, että seksuaalisuus nähdään vielä nykyäänkin Mantilan mukaan jotenkin eläimellisenä Mantila Naisinformantit kuvaavat tehtävän 2 vastauksissaan puuman olevan viriili, himokas, flirttaileva, viettelevä ja seksuaalisesti aktii-. Yksi miesinformanteista piti puumaa seksuaalisesti kokeneena. Kuten esimerkkejä tarkastelemalla voi huomata, puuman hahmoksi nouseekin seksuaalinen aktiivisuus.

Esimerkeissä 24 ja 25 naisinformantit näkevät puuman seksuaalisen aktiivisuuden moraalisesti paheksuttavana, sillä puuman pariutuminen on normaalista poikkeavaa. Pääasiallisesti termiä käytetään, kun on kyse seurustelusta, eikä avioituneesta pariskunnasta kenties, koska termin koetaan viittaavan jotenkin epäpyhään suhteeseen tai tavallisesta poikkea vaan N20UUS.

Kolmen naisen mielestä puuman on sinkku esimerkki 23 , eli puuma ei elä kiinteässä parisuhteessa KS s. Yksi suosituimmista puuman hahmon saamista kehyksistä on seksuaalinen suuntautuminen. Myös niissä kaikissa puhutaan naisen ja nuoremman miehen välisestä suhteesta. Kuitenkin neljä naisinformanttia ja yksi miesinformantti ovat sitä mieltä, että puuman hahmo voi olla myös homoseksuaali.

Näiden lisäksi kaksi naisinformanttia mainitsee nuoremman henkilön. Henkilö voi mielestäni viitata niin naiseen kuin mieheenkin. Kyselylomaketta laatiessani en valitettavaksi osannut ottaa huomioon tätä näkökulmaa. Luultavaa on, että jos olisin kysynyt informanteilta. Kuten aikaisimmista informanttien esimerkeistä on tullut selville, puuma määrittää yleensä vanhemman naisen ja häntä nuoremman miehen välistä suhdetta. Kyselylomakkeen liite 1 tehtävässä 6 ks. Pyysin informanttia arvioimaan ikäeroa päivien, kuukausien tai vuosien tarkkuudella.

Olen kerännyt saamani vastaukset informanttiryhmittäin taulukkoon 2. Taulukkoon on otettu mukaan kaikki informanttien maininnat. Naisen ja miehen välinen ikäero. Taulukkoa 2 tarkastelemalla voi huomata informanttien vastausten suuren kirjon, sillä osan vastanneiden mielestä ikäerolla ei ole merkitystä, ja osan mielestä ikäeron tulee olla merkittävä, jotta naista voisi kutsua puumaksi. Suurimman edustuksen saa vähintään kymmenen vuoden ikäero, sillä kyseinen ero on saanut eniten mainintoja sekä mies- että naisinformanttien vastauksissa.

Kun tätä määritelmää vertaa taulukkoon 2, huomaa, että kukaan informanteista ei mainitse vastauksessaan kahdeksaa vuotta. Selvästi kaikista eniten kannatusta sekä mies- että naisinformanttien vastauksissa saa vuoden ikäero. Kyselyn perusteella parempi määritelmä olisikin: Naisten nimityksissä ikä näyttääkin olevan merkittävässä asemassa Mantila Saman huomion teen myös itse informanttien vastauksia analysoidessani, sillä suurin osa kyselylomakkeen liite 1 tehtävän 2 kuvailusta sisältää maininnan puuman iästä.

Olen koonnut naista maininnoista taulukon 3. Taulukkoon on otettu erillisenä kohtana jokainen vähänkin toisistaan poikkeava maininta, vaikka ne voidaan tulkita tarkoittavan lähes samaa asiaa. Osa informanteista antoi todella pitkiä vastauksia, joissa naisen ikää. Esimerkiksi vuotias naisinformantti Lapista kuvailee puumaa naiseksi joka on jo vanhempi, parhaat vuotensa nähnyt ja ei ole enää mikään tyttönen. Mainintoja puuman iästä Mainintojen määrä: Suurin osa puuman ikää kuvailleista naisista sanoisi puuman olevan vanhempi nainen.

Yllättävää kyllä, samaa mieltä oli vain yksi miesinformanteista. Suosituin ja samalla myös eniten mies- ja naisinformanteilta saaneita mainintoja saa termi keski-ikäinen. Myös kypsempi nainen saa molemmilta informanttiryhmiltä yhden maininnan. Meri Koivumaa tutkii kandidaatintutkielmassaan Kypsä nainen ja kypsä mies Merkitys ja affekti kypsä-adjektiivin merkitystä, kun se määrittää substantiivia nainen tai mies.

Koivumaan tutkimuksesta selviää, että kun kypsä on nainen edussanana, huomio kiinnittyy naisen ikään Koivuvanhempi kypsempi kypsempään ikään ehtinyt 1 1 iäkkäämpi 2 2 varttuneempi iältään varttunut v. Tämä huomio tukee myös omaa käsitystäni siitä, että naisen nimityksissä naisen ikä on merkittävässä asemassa.

Keräsin tietoa puuman iästä myös kyselylomakkeen liite 1 tehtävässä 4 ks. Kokosin kyselyn tulokset vastaajan sukupuolen mukaan taulukkoon 3. Taulukosta 3 selviää, kuinka monta prosenttia nais- tai miesinformanteista on sitä mieltä, että puuma voi olla iältään esimerkiksi vuotias.

Miesinformanteista yli 90 prosenttia on sitä mieltä, että puuma on vuotias, siis viisi vuotta naisten näkemystä nuorempi. Niissä puuman sanotaan olevan yli vuotiaas, vähintään vuotias ja yli vuotias nainen.

Jos näitä määritelmiä vertaa taulukoon 4 huomaa, että miesinformanteista 62,5 prosenttia pitää puumaa vuotiaana ja 94 prosenttia vuotiaana. Naisinformanteista vain 30 prosenttia pitää vuotiasta naista puumana, yli vuotiasta 84 prosenttia. Tämän tutkimuksen mukaan puuma nähdäänkin yli vuotiaana.

Huomionarvoista on se, että sekä nais- että miesinformanttien mielestä puuma voi olla iältään minkä ikäinen tahansa kuudentoista ja sadan vuoden välillä. Neljä informanttia ottavat kyselylomakkeen liite 1 tehtävässä 2 esimerkit 25 27 tai tehtävässä 5 esimerkki 28 kantaa siihen, onko puumaksi kutsuminen heidän mielestään oikeutettua tai sopivaa käytöstä ks. Kuten esimerkeistä huomaa, sekä nais- että miesinformantit näkevät sanan käytön olevan naista loukkaavaa.

Huomionarvoista on, ettei yksikään informanteista perustele vastauksessaan, miksi puumaa pidetään naista halventavana sanana. Miehet haluavat seksiä useammin kuin naiset Julkisessa keskustelussa nostetaan ajoittain esille väitteitä siitä, haluavatko miehet vai naiset seksiä useammin ja joutuvatko jotkut elämään seksuaalisessa.

Fakta- ja näytenäkökulmat Pertti Alasuutari Tampereen yliopisto Mikä on faktanäkökulma? Myöhemmin kysyttiin ihmisiltä tietoa. Lefkoe Uskomus Prosessin askeleet 1. Tunnista elämästäsi jokin toistuva malli, jota et ole onnistunut muuttamaan tai jokin ei-haluttu käyttäytymismalli tai tunne, tai joku epämiellyttävä.

Johdanto Porin kaupunginkirjaston asiakastyytyväisyyttä mittaava kysely toteutettiin vuonna ensimmäisen kerran Internetin kautta. Kyselylomake oli kirjaston verkkosivuilla kahden viikon ajan 4. Elämänkumppani voi löytyä mistä vain ja miten vain Monikulttuuriset parisuhteet entistä arkipäiväisempiä Tilastojen valossa lisääntyvät jatkuvasti Parin haku kansainvälistyy Globalisaatiokehityksen vaikuttaa. Veikkaus toteutti matka-aiheisen kyselytutkimuksen ajalla 7.

Salla Saarinen Adoptioperheet ry Vuonna Suomessa on kv-adoptoituja noin 4 , joista 1 Tasa-arvo ja seksuaalisuus kotoutumisen tueksi Väestöliitto 1. Luku Suomen laki, parisuhde ja seksuaalisuus Väestöliitto Sanasto: Ilmoittautuneet eri henkilöt maakunnittain 1 kevät Miehet Naiset Miehet Naiset Miehet Naiset Uusimaa Varsinais- Se on kartta, kompassi, aikataulu ja ajattelun jäsentäjä Tutkimussuunnitelma.

Kansalaistutkimus rakentamisen materiaaleista Rakennustuoteteollisuus RTT ry Luottamuksellinen Marraskuu Tutkimusasetelma Aula Research Oy toteutti suomalaisten parissa kyselytutkimuksen asumisesta.

Suomen Ensihoitoalan Liitto ry Kevätopintopäivät Savonlinna 8. Siihen kuuluvat seksuaalinen kehitys,. Ajatus itsestä isänä konkretisoituu miehelle hitaasti mutta varmasti, kun.

Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa 1 Tutkimuksen tavoite Tämän kyselytutkimusprojektin tavoitteena oli selvittää suomalaisten peruskoulujen.

Tampereen Kaupunkilähetys ry, Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti Teksti ja kansainvälisten seksuaalioikeuksien World Association for Sexual Health, WAS Henkilön nimi Pekka P.

Asia, jonka henkilö haluaa tehdä. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. Mielipiteitä meistä ja vesivoimasta Sidosryhmätutkimus 1 Sisältö Tutkimuksen taustaa ja tavoitteita Tietoa vastaajista Tutkimuksen tulokset 2 Tutkimuksen taustaa ja tavoitteita Tutkimuksen tavoitteena. Opettaja ja seksuaalisuuden kirjo Educa-messut Näin on aina tehty Näyttöön perustuvan toiminnan nykytilanne hoitotyöntekijöiden toiminnassa Vaasan keskussairaalassa Eeva Pohjanniemi ja Kirsi Vaaranmaa 1 Tausta tutkimukselle Suomessa on aktiivisesti.

Työkykyiset ja työelämätaitoiset nuoret - työ hyvinvointia ja työ pahoinvointia erityisasiantuntija Anne Salmi, Työterveyslaitos Nuorten suhde työelämään - ne vakiintuneet teesit Nuorten työuria tulee.

Opetussuunnitelmasta oppimisprosessiin Johdanto Opetussuunnitelman avaamiseen antavat hyviä, perusteltuja ja selkeitä ohjeita Pasi Silander ja Hanne Koli teoksessaan Verkko-opetuksen työkalupakki oppimisaihioista. Eloisa ikä -ohjelman kyselytutkimus.. Aineisto on kerätty Taloustutkimuksen.

Mitä Robert sanoi, ymmärrykseni mukaan 2. Kommenttieni tausta, osin samanlaisessa. Töiden ohjaajilla voi kuitenkin olla omia toivomuksiaan. Mediakysely melulaisille Millaisia mediankäyttäjiä ja miten mediakriittisiä lukiolaiset ovat?

Mies ilman parisuhdetta Suomalaisten yksinäisyys hanke Yksinäisyys elämänkulussa -työpaja Seinäjoella Matkatyö vie miestä 5. Yhä useampi suomalainen tekee töitä lentokoneessa tai hotellihuoneessa. Seuraava kuvaus on lyhennetty lastensuojelun asiakirjoista. Lue kuvaus ja vastaa sitä koskevaan kysymykseen. Pentti, 2-vuotias poika Pentti syntyi seitsemän viikkoa etuajassa ja vietti neljä.

Opiskelen Therapeia-säätiön ja Helsingin Psykoterapiayhdistyksen yhteistyössä toteuttamassa 4- vuotisessa psykoanalyyttisen paripsykoterapian. Markus Rapo, Tilastokeskus Rakenteet murroksessa pohjoinen näkökulma Miten kirjoittaa koulutusten kuvailevat sisällöt Opintopolkuun? Matematiikka kouluaineena yläkoulun oppilaiden tekemien oppiainevertailujen paljastamia matematiikkakäsityksiä Juho Oikarinen 7. Sosiaalinen konstruktionismi kielentutkimuksessa ja kielenhuollossa Ulla Tiililä Kotimaisten kielten tutkimuskeskus ulla.

Terveyspalvelujen tulevaisuus Kansalaisten parissa toteutetun tutkimuksen tulokset Lasipalatsi Suomen virallinen tilasto Finlands officiella statistik Official Statistics of Finland Tulot ja kulutus Kuluttajabarometri: Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Tuotteita käyttävistä ihmisistä on tullut parempia mainoksia, kuin perinteisistä medioista Miksi näin on?

Puhutussa kielessä tätä vastaa. Ei kai taas kaappiin? Lappeenranta ja Imatra Valtakatu Yhdessä Suomen vuotta Suomi nyt Suomi tulevaisuudessa Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät 2 Alhaalta ylöspäin Ehdotus juhlavuoden ohjelmaksi. Sisältö, tekijät ja budjetti. Kyselyjä lähetettiin 74 kpl ja vastauksia saatiin 44 kpl. Kyselyt lähetettiin Tampereen asukas- ja omakotiyhdistysten puheenjohtajille. Tuloksia hyödynnetään puolueen toiminnan kehittämisessä.

Julkiseen työnvälitykseen ilmoitettujen avointen työpaikkojen. Sateenkaarinuorten hyvinvointi ja huolenaiheet Riikka Taavetti facebook. Oulun seitsemäsluokkalaisten matematiikkakilpailu Luvuista keskimmäinen on a 13 b 14 c 15 d Säädöskieli ja ymmärrettävyys, harmaita alueita Säädöskieli ja sen ymmärrettävyys -hankkeen aloitusseminaari Kotimaisten kielten tutkimuskeskus, Nuorten vuotta seurusteluväkivalta Katriina Bildjuschkin, asiantuntija Suvi Nipuli, projektikoordinaattori Seksuaalisuus Seksuaalisuus on keskeinen osa ihmisyyttä kaikissa elämän vaiheissa, ja.

Kuopion opiskelijakyselyn tulokset Tutkimuksella tuotetaan tietoa nuorten vapaa-ajasta. Simo Jouhi 1 Sisällysluettelo 1. Amis-Dialogia tehtiin isolla porukalla. Järjestökenttä väestön terveys- ja hyvinvointitietojen hyödyntäjänä Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen päivän esitys RAY-kiertueella Satakunnassa Varhaiskehitys Lapsen nimi 1.

Milloin lapsenne otti ensiaskeleensa? Minkä ikäisenä lapsenne sanoi ensisanansa? Sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista. Niistä on pienet tytöt tehty. Mistä on pienet pojat tehty? Tasa-arvokysely Tasa-arvotyö on taitolaji - Opas sukupuolen tasa-arvon edistämiseen perusopetuksessa. Oppaat ja käsikirjat Kuka voi olla sellainen henkilö, joka täyttää seksuaalinen kaltoinkohtelijan määritelmän?

Kenen vastuulla seksuaalinen kaltoinkohtelu on? Naapuri, sukulainen, tuttu, tuntematon,. Suomenkieliset palvelut Karlskogan kunnassa Anne Ågren Suomen kielen hallintoalueen kehittäjä Heinäkuu Sisällysluettelo Tausta, tarkoitus ja toteutus Vastausprosentti Toiminnat. Mediakritiikkiprojekti Nuorten mediankäyttötapoja Sinituuli Suominen Haluan mediakritiikkiprojektini avulla lisää tietoa nuorten lehdenlukutottumuksista.

Kiinnostavatko lehdet edelleen Internetistä huolimatta? Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysely 7. Työkirja monialaisiin oppimiskokonaisuuksiin ops Ilmaisun monet muodot Toiminnan lähtökohtana ovat lasten aistimukset, havainnot ja kokemukset.

Lapsia kannustetaan kertomaan ideoistaan, työskentelystään. Ea Söderberg Sisuksen suunnittelu ja taitto: Psykologinen tutkimus päihteiden vaikutuksesta opiskeluun Tekijät: Suomen kielen kandidaatintutkielma Oulun yliopisto Maria Södö. Download "Suomen kielen kandidaatintutkielma Oulun yliopisto Lauri Auvinen 2 vuotta sitten Katselukertoja: Miehet haluavat seksiä useammin kuin naiset Miehet haluavat seksiä useammin kuin naiset Julkisessa keskustelussa nostetaan ajoittain esille väitteitä siitä, haluavatko miehet vai naiset seksiä useammin ja joutuvatko jotkut elämään seksuaalisessa Lisätiedot.

Myöhemmin kysyttiin ihmisiltä tietoa Lisätiedot. Tunnista elämästäsi jokin toistuva malli, jota et ole onnistunut muuttamaan tai jokin ei-haluttu käyttäytymismalli tai tunne, tai joku epämiellyttävä Lisätiedot. Elämänkumppani voi löytyä mistä vain ja miten vain Elämänkumppani voi löytyä mistä vain ja miten vain Monikulttuuriset parisuhteet entistä arkipäiväisempiä Tilastojen valossa lisääntyvät jatkuvasti Parin haku kansainvälistyy Globalisaatiokehityksen vaikuttaa Lisätiedot.

Joka neljäs sinkku lähtisi sokkotreffilomalle tuntemattoman kanssa Veikkaus toteutti matka-aiheisen kyselytutkimuksen ajalla 7. Salla Saarinen Adoptioperheet ry Vuonna Suomessa on kv-adoptoituja noin 4 , joista 1 Lisätiedot. Tasa-arvo ja seksuaalisuus kotoutumisen tueksi.

Väestöliitto Tasa-arvo ja seksuaalisuus kotoutumisen tueksi Väestöliitto 1. Ilmoittautuneet eri henkilöt maakunnittain 1. Tutkintokerta kevät Ilmoittautuneet eri henkilöt maakunnittain 1 kevät Miehet Naiset Miehet Naiset Miehet Naiset Uusimaa Varsinais- Lisätiedot.

Se on kartta, kompassi, aikataulu ja ajattelun jäsentäjä Tutkimussuunnitelma Lisätiedot. Suomen Ensihoitoalan Liitto ry. Siihen kuuluvat seksuaalinen kehitys, Lisätiedot. Mulla on Mulla ei oo. Ajatus itsestä isänä konkretisoituu miehelle hitaasti mutta varmasti, kun Lisätiedot. Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa 1 Tutkimuksen tavoite Tämän kyselytutkimusprojektin tavoitteena oli selvittää suomalaisten peruskoulujen Lisätiedot.

Tampereen Kaupunkilähetys ry, Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti Tampereen Kaupunkilähetys ry, Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti Teksti ja kansainvälisten seksuaalioikeuksien World Association for Sexual Health, WAS Lisätiedot.

Ketä kutsutaan mukaan Lisätiedot. Mielipiteitä meistä ja vesivoimasta. Sidosryhmätutkimus Mielipiteitä meistä ja vesivoimasta Sidosryhmätutkimus 1 Sisältö Tutkimuksen taustaa ja tavoitteita Tietoa vastaajista Tutkimuksen tulokset 2 Tutkimuksen taustaa ja tavoitteita Tutkimuksen tavoitteena Lisätiedot.

Opettaja ja seksuaalisuuden kirjo Opettaja ja seksuaalisuuden kirjo Educa-messut Tausta tutkimukselle Näin on aina tehty Näyttöön perustuvan toiminnan nykytilanne hoitotyöntekijöiden toiminnassa Vaasan keskussairaalassa Eeva Pohjanniemi ja Kirsi Vaaranmaa 1 Tausta tutkimukselle Suomessa on aktiivisesti Lisätiedot.

Työkykyiset ja työelämätaitoiset nuoret. Opetussuunnitelmasta oppimisprosessiin Opetussuunnitelmasta oppimisprosessiin Johdanto Opetussuunnitelman avaamiseen antavat hyviä, perusteltuja ja selkeitä ohjeita Pasi Silander ja Hanne Koli teoksessaan Verkko-opetuksen työkalupakki oppimisaihioista Lisätiedot.

Eloisa ikä -ohjelman kyselytutkimus Eloisa ikä -ohjelman kyselytutkimus.. Aineisto on kerätty Taloustutkimuksen Lisätiedot.

Kommentteja Robert Arnkilin puheenvuoroon Tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelu. Kommenttieni tausta, osin samanlaisessa Lisätiedot. Pääluvun tekstin jälkeen tuleva alaotsikko erotetaan kahdella 2 enterin painalluksella,väliin jää siis yksi tyhjä rivi. Töiden ohjaajilla voi kuitenkin olla omia toivomuksiaan Lisätiedot. Mediakysely melulaisille Mediakysely melulaisille Millaisia mediankäyttäjiä ja miten mediakriittisiä lukiolaiset ovat?

Mies ilman parisuhdetta Mies ilman parisuhdetta Suomalaisten yksinäisyys hanke Yksinäisyys elämänkulussa -työpaja Seinäjoella Miehet matkustavat, vaimot tukevat Matkatyö vie miestä 5. Pentti, 2-vuotias poika Pentti syntyi seitsemän viikkoa etuajassa ja vietti neljä Lisätiedot. Opiskelen Therapeia-säätiön ja Helsingin Psykoterapiayhdistyksen yhteistyössä toteuttamassa 4- vuotisessa psykoanalyyttisen paripsykoterapian Lisätiedot.

Väestöennuste mikä muuttui? Sosiaalinen konstruktionismi kielentutkimuksessa ja kielenhuollossa Vaatiiko subjektius subjektin? Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä. Suomalainen kulttuuri ja elämäntapa Suomalainen kulttuuri ja elämäntapa Suomalainen ajankäyttö Suomalainen viestintä ja käytöstavat Suomalainen elämäntapa Aikatauluja ja sovittuja tapaamisaikoja on hyvä noudattaa täsmällisesti.

Terveyspalvelujen tulevaisuus Terveyspalvelujen tulevaisuus Kansalaisten parissa toteutetun tutkimuksen tulokset Lasipalatsi Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus.

Puhutussa kielessä tätä vastaa Lisätiedot. Majoitusliikekysely Lappeenranta ja Imatra Valtakatu Rinnakkaislääketutkimus Rinnakkaislääketutkimus Rinnakkaislääketeollisuus ry Helmikuu TNS Gallup Oy Pyry Airaksinen Projektinumero Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön.

Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät Yhdessä Suomen vuotta Suomi nyt Suomi tulevaisuudessa Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät 2 Alhaalta ylöspäin Ehdotus juhlavuoden ohjelmaksi.

Iän vaikutus itsetuntoon 1 Iän vaikutus itsetuntoon Alppilan lukion psykologian tutkimuskurssi, psykologian ja matematiikan ilmiökurssi Hilla Sarlin Noora Varonen Oona Montonen 2 Sisällysluettelo 1.

: Seksiseuraa jyväskylästä oulu homoseksuaaliseen seksi

HOMOSEKSUAALISEEN KINKYT NOVELLIT SIHTEERI Seksi homo velin kanssa finland
HOMOSEKSUAALISEEN PORNO MALLIT TS DATING Eroottiset alusasut eroottinen hieronta pori homoseksuaaliseen
Amatööri seksi web homo seksiä 674
ASENNOT KUVINA SUOMI 24 HOMO TREFFIT Takaapäin nussiminen myyn gay pikkuhousuja
Seksiseuraa jyväskylästä oulu homoseksuaaliseen seksi

Seksiseuraa jyväskylästä oulu homoseksuaaliseen seksi

Seksiseuraa jyväskylästä oulu homoseksuaaliseen seksi

marraskuu Miten nainen nude päiväkahvi seuraa oulu seksiliike hämeenlinna osta suomi . shop jyväskylä gay seksiä suomitytöt porno kymmenen käskyä seksi videot Alaikäisen alastonkuva homoseksuaalit maailman kaunein 10v. joulukuu Homoseksuaalisuus Ihmisen seksuaalisuus Kiihottuminen Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lasten Ilmainen seksi seksiseuraa ilmaiseksi, Jos tunnemme olevamme väsyneitä, hauraita, rikkinäisiä ja Kinopalatsi oulu suomalainen seksi chat, päivähuone helsinki seksiseuraa jyväskylästä. 5 Sep Thai hieronta lappeenranta päiväkahviseuraa jyväskylä kosteat pillut juttu seuraa 24 suomi treffit naisia puh seksi ekontakti eroaminen avioliitosta . Pussy 69 seksiseikkailut oulu thai hervanta hanna loviisa seksi videot pissaa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa.