Rakastelu asennot gina suomiporno homoseksuaaliseen

...

Sen luulisi Jumalaakin miellyttävän! Sitä minäkin, että PS tässä vasta kaksoiselämää elää. Yhteisöstä, jolla on noin kovat säännöt, on varmasti vaikea erota. Mutta emotionaalisella ja sielun tasolla varmaan myös vaikea jäädä sen jäseneksi, kun näkee sen läpi, miten jäykät säännöt ovat perhesiteitä tärkeämpiä. No joo, ehkä me yritetään tässä löytää jonkinlainen kultainen keskitie. Ei mun mielestä tarvitse erikseen ilmoittaa, ellei kyseessä ole joku kovinkin syvällinen keskustelu.

Enkä kai niinkään vaatinut en katso olevani asemassa, jossa voisin vaatia yhtään mitään , enemminkin pyysin. Ehkä valitsin sanani postauksessani vähän turhan kärkkäästi. Ja kyllä, esiaviollinen seksi on ehdottomasti kielletty. Naimisissa olevien naisten kanssa seksin harrastaminen on myöskin tietysti sitten kielletty. Mutta en ole äitinsä ikäinen - Puuseppä on sisarusparvensa nuorin, ja äitinsä on jo yli viisikymppinen onneksi.

Tämän tarkastin jo heti alussa: Puuseppä tietää, että tuon tyyppisiä järjestöjä on olemassa. Minä olen koettanut pysyä hyvin neutraalina, kun hän kertoo ongelmistaan uskontoon liittyvistä tai muista ; en tarjoa neuvoja enkä valitse puolia.

Olen sanonut hänelle, että minun silmissäni hän on aina samanlainen, päättää sitten pysyä yhteisössään tai ei; olen itse siinä mielessä onnellisessa asemassa, että minun ei tarvitse muuta kuin hyväksyä hänet, eikä "suhteessamme" ole minulle muuta ongelmaa.

Niin, käsittääkseni dogma menee jotakuinkin niin, että Jeesus on antanut ihmisille vapaan tahdon valita; mutta jos valitsee maallisen elämän, eikä Jeesusta, menee pieleen. Tämä siis näin pähkinänkuoressa.

Siinä oli homomies, jonka uskovainen perhe katkaisi välit kuultuaan suuntautumisesta. Ehdottomasti yksi parhaita luvulla näkemiäni tv-sarjoja, lisää ymmärrystä ihmisistä ja joidenkin ajattelun ahtaudesta. Ei siis sillä, että jotenkin haluaisin muokata itsestäni jotain superihmistä, jonka myötätunto huokuu käsinkosketeltavana haha , mutta aihe kiinnostaa sinällään varsinkin nyt, kun on itselle enemmän ns.

Itse seurustelin teininä hetken lestadiolaisen kanssa. Juttu loppui koska minua ei olisi hyväksytty perheeseen ja poika olisi muuten potkaistu pihalle. Ensin meinasi että myöhemmin aikuisena eroaisi yhteisöstä, mutta löysikin piireistä kivan tytön, meni naimisiin ja on nyt vuotiaana kohta 5 muksun isä.

Ei sieltä noin vaan lähdetä tosiaan Itse olen onnellinen että eksäni löysi sieltä sitten vaimon, jonka kanssa ainakin vaikuttaa olevan onnelinen! Olisi kamalaa jos ihminen, josta edelleen välitän ystävänä, eläisi elämäänsä kärsien vaan toisten takia. Ihmisen ollessa noin suurten asioiden äärellä on toinen ihminen usein sivuun jäävä.

Kahti jakaantuva tunne-elämä, mieli ja sydän, eivät ole helppoja juttuja. Ystäväni elämää sivusta seuranneena, kun hän irtaantui uskonyhteisöstä, voin vain sanoa, että kuuntele.

Ikinä et tule ymmärtämään lähellekään sitä kaikkea. Ystäväni irtaantui 20 vuotta sitten ja vieläkin on jäänteitä kipuilusta jäljellä. Ole kauniisti läsnä, niin kuin oletkin. Muista, että sinulla on oikeus olla juuri sellainen kuin olet, vaikka toinen myllertääkin kaiken olemassa olonsa keskellä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Ne vain manifestoivat itsensä eri tavalla. Ehkä elämänasenteena naiivi, mutta minä mieluummin koen sen yhden pettymyksen kymmenestä tapauksesta ja otan ne yhdeksän vastaan täysin avoimena ja sataprosenttisesti, kuin että rakentaisin ytimeni ympärille jälleen uuden kuoren, jonka avulla blokkaisin tulevaisuudessa tapahtuvia ihania ja hyviä asioita vain sen takia, että en uskalla vastaanottaa toista ihmistä vailla ennakkoluuloja; vain toisena ihmisenä, jolla on myöskin puhdas ydin.

Miten olette itse selviytyneet vastaavista tilanteista — ensisijaisesti niistä seksiin tai seurusteluun liittyvistä? Ihan kohta tänne tulee joku miesasiamies tai "nice guy" selittämään että tää feidaaminen on miehen oikeus ja biologian sanelema modus operandi, ja naisen on syytä varautua tämmöiseen käytökseen jos lorttoilee ja antaa ekalla kerralla.

Pitäis tajuta pihdata sopivasti ja taktisesti oikeissa kohdissa! Mä kyllä oikeasti haluaisin miesnäkökulmaakin tähän, mutta mieluummin asiallista tietty; että miten miehet kokee tuommoisen tilanteen. Jos tarkoitit minua, niin en ole miesasiamies tai mikään "nice guy". Olen aivan tavallinen suomalainen mies. Naisten "lorttoilussa" ei ole mitään vikaa. Harjoitus on vaan hyväksi. Pihtaamisessa ei taas ole mitään järkeä.

Mikä siinä on niin vaikeata ymmärtää, että jotkut naiset nyt vaan ovat pelkkää panemista varten? Joku voi olla tyttöystäväksi liian tyhmä, pinnallinen, lihava tai muuten vaan joiltakin ominaisuuksiltaan sopimaton. Jokainen ihminen asettaa vaihtelevan määrän vaatimuksia tulevalle kumppanilleen, eikä siitä pidä pahastua, jos ei näitä vaatimuksia täytä.

Jollekin ihmiselle voit olla kasa paskaa ja jollekin toiselle maailman täydellisin timantti. Kai kuitenkin ymmärrät, että mikäli kaikki miehet kohtelisivat meitä "lorttoja", kuten sinä ilmeisesti teet, jokaikinen nainen pihtaisi? Myös jotkut miehet ovat pelkkää panemista varten. Sulla menee nyt puurot ja vellit sekaisin; ei täällä kukaan halua vuosisadan harlekiinikauniitjarohkeat-rakkaustarinaa yhden illan panoista - mitä täällä peräänkuulutetaan on peruskohteliaisuus ja molemminpuolinen kunnioitus.

Mikä siinä on niin vaikeata toteuttaa? Siinä voi olla riski, että joku paljastuu täydelliseksi sekopääksi, josta ei pääse millään eroon. Mielummin vähän paskaa kaikille kuin se, että joudut itse likaämpäriksi. Lisäksi kylmä suhtautuminen on mielestäni reilua, jos ei ole aikomustakaan mihinkään muuhun kuin siihen yhteen kertaan. Mustakin kylmä suhtautuminen ois ihan reilua jos ei ole muita aikomuksia, mutta vain siinä tapauksessa, että sitä kylmyyttä annostaltaisiin konsistentisti sekä ennen että jälkeen seksin.

Että ihminen tietäisi minkälaisen tyypin kanssa on tekemisissä. Musta on epäloogista, että sun mielestä on ok paljastua yllättäen seksin jälkeen kylmäksi kusipääksi, mutta ei ole ok paljastua seksin jälkeen täydelliseksi sekopääksi, josta ei pääse millään eroon.

Siinä ei ole mitään epäloogisuutta. Kylmästä kusipäästä pääsee ihan automaattisesti eroon, kun taas täydellisestä sekopäästä ei välttämättä pääse eroon edes poliisin avulla. Näin pitkälle menevää sekopäisyyttä ei ole tapahtunut minulle, mutta kaveriporukassani liikkuvalle kaverille on.

Mutta ihan itse otit esille sen, että susta jonkinlainen käyttäytyminen on "reilua", ja musta on reilua että markkinoidaan sitä, mitä oikeasti on tarjolla, eikä hurmaavaa herrasmiestä silloin kun oikeasti käteen jää kylmä kusipää.

Pysytääns nyt asiassa kultaseni. Mainonta ei ole aina rehellistä tai reilua. Mainonnan avulla yritetään saada ihminen ostamaan tuote itselleen. Tämä tulee tehdä kuitenkin niin, ettei mene liiallisuuksiin. Samaa analogiaa voidaan käyttää naisten liehittelyyn. Yksi asia minua kyllä ihmetyttää: Joskus on oikein hävettänyt joidenkin naisten puolesta se äärimmäinen sinisilmäisyys ja typeryys. Ja joskus se "sinisilmäisyys" on vain halua uskoa toisen ihmisen hyvyyteen.

Mä ihan oikeasti, huolimatta siitä, että mulla on myös erittäin, erittäin huonoja kokemuksia yhdynnästä mm. Koska mä en halua koskaan tulla niin kyyniseksi, että kokisin toisen ihmisen fyysisen läheisyyden "potentiaalisena vaarana", en myöskään halua koskaan kohdella toista ihmistä paskamaisesti vain välttyäkseni itse myöhemmin noloilta tai vaivaannuttavilta tilanteilta. Se on, Reiska, joskus ihan tietoinen valinta. Mä olen tehnyt sen, koska olen huomannut, että a kusipäitä on prosentuaalisesti vähän, ja b se, että uskaltaa ottaa toisen ihmisen vastaan ns.

Mä uskon edelleen siihen, että hyvän kiertoon pistäminen tuottaa myös itselle loppupelissä hyvää. Ja että niitä kusipäitäkin pitää yrittää ymmärtää, koska mä uskon myös siihen, että kusipääksi ei kukaan synny, vaan niitä luodaan joko omien tai toisilta kuultujen kokemusten kautta. Musta näyttää siltä, että sä et oikein hahmota eroa harlekiiniromantiikan ja peruskäytöstapojen välillä.

Miksi sä oletat, että normaali käytös - siis se peruskohteliaisuus - johtaisi jotenkin siihen, että toinen jää roikkumaan? Täällähän ei olla puhuttu lainkaan mistään suuresta romantiikasta tai tapailun aloittamisesta. Täällä ollaan puhuttu ihan vaan siitä, että moikkais lähtiessään. Jos sun puhelinnumero ei oo "kiitos hei", mä en kerta kaikkiaan pysty ymmärtämään miten tuon sanominen vois edes teoriassa johtaa siihen, että toisesta ei pääse millään eroon.

Jos toinen nukkuu, niin eikö ole kohteliasta olla herättämättä? Tietty siitäkin voisi heittää kusipää-leimaa, jos on sattunut herättämään toisen, vaikka tällä olisi aamulla herätys töihin. Et ole siis kuullut facebookeista, twittereistä tai googleista? Ja vahingossakaan ei koskaan satu törmäämään toiseen uudestaan vaikkapa jossakin ravintolassa?

Muutama vuosi sitten harrastin seksiä yhden "duunikaverin" kanssa. Emme varsinaisesti olleet samassa duunipaikassa, mutta tutustuimme molempien työn merkeissä. Kesän aikana ihastuin tähän tyyppiin aikalailla ja uskoin, että tunne olisi saattanut olla molemminpuolinen.

Töiden loputtua pidettiinkin hänen kanssaan sellaiset kahden ihmisen kosteat illanistujaiset ja yöllä päädyttiin sänkyyn. Aamulla herätessäni olin ihan paniikissa, koska pelkäsin että kohta mies herää ja nousee vaan kylmästi ylös.

Ehkä selittää jotain päivän kiireistä ja lähtee pois. Toivottaa hyvää loppuelämää, ehkä lupaa joskus soitella ja unohtaa koko jutun. Olin vissiin hermostuneen oloinen ja tuijottelin kelloa suhteellisen usein, kun mies herätessään katsoi huolestuneena minua ja kysyi, onko mulla tänään mitään kiireitä.

Kun vastasin kieltävästi, tyyppi hiuksiini ettei hänelläkään ole mitään aikatauluja tälle päivälle ja otti mut tiukasti kainaloon. Viime kesänä, kirkossa, sanoin tälle samalle tyypille tahdon ja tällä hetkellä odotan lasta, joka toivottavasti perii isänsä suloisimmat vihreät silmät. Mutta rupesin miettimään omaa seksihistoriaani, ja minulla on vain yksi tuollainen kokemus ja sekin oli suhteellisen katkeralta ja lapselliselta ex-poikaystävältä.

Mutta hän seksin jälkeen puki nopeasti päälleen ja poistui paikalta. Jälkeenpäin selitti, että oli aina halunnut kokeilla sellaista kylmää gigolo-käytöstä. Tuo samainen poikaystävä myös jollakin tavalla aina syyllisi minua minun aikaisemmasta seksielämästäni.

Tavatessamme hänellä oli vielä poikuus jäljellä ja jollakin tavalla, aikaisempi seksielämäni oli hänelle suuri kynnyskysymys. Välillä riitojen aikana hän syyllisti minua siitä ja tunsin itteni usein tosi halvaksikin sen takia. Kaikki muut seksikerrat kaikki ne 10 ennen aviomieheni tapaamista: D ovat olleet hyvin positiivisia ja yhtään seksikokemusta en kadu!

Mun kohdalla kusipää ei sitten ollutkaan se satunnainen pano, vaan poikaystävä. Mullahan kanssa kävi periaatteessa niin, että yhden illan jutusta tulikin avioliitto. Eli näinkin voi käydä! Mulla on kanssa ollut suurimmaksi osaksi vain erittäin positiivisia kokemuksia, kyllä ne kusipäät on selkeä vähemmistö - mikä ei tietysti paljoa lohduta jos semmoinen sattuu kohdalle Piti oikein miettiä omaa historiaani.

Ehkä mulla on valikoiva muisti, muttei tule oikein mieleen nyt ketään kusipäätä. Varmasti niitä on ollut. Ja on ollut huonoa seksiäkin, joskus aiemmin.

Sittemmin sitä on viisastunut niin, että osaa jo viheltää pelin poikki ajoissa. Tälleen aistillisena ihmisenä sitä tunnistaa samanlaisen jo suutelusta, kosketuksesta, katseesta, jutuista eikä sellaisen tylsän, kusipäisen suorittajatyypin kanssa pidemmälle päädykään: Useimmiten satunnaiseksi panoksi tarkoitetusta jutusta on jonkinlainen suhde kehkeytynyt.

Ehkä olen ollut onnekas ja välttynyt kusipäiltä ja ghostaajilta. Yksi aikoinaan aivan kamalankamala juttu oli, kun tapasin ihanan miehen baarissa ja päädyttiin siitä luokseni. Pelkäsin, että häipyy aamunkajon myötä, mutta ei. Se jäi koko viikonlopuksi.

Leikkimään mun unelmieni miestä. Viikonlopussa voi rakastua, voin kertoa. Aikamoinen pudotus pilvilinnoista oli sitten se, kun kaupungilla sunnuntaina erotessamme tämä Elämäni Mies huikkasi vain heipat ja lähti käppäilemään eri suuntaan. Ei oltu siis vaihdettu puhelinnumeroita tai mitään. Huusin tyypin takas ja vähän kummastuneena ihmettelin, että noinko se siis vaan meinaa lähteä. Mä saan edelleenkin kiinni tuon hetkisestä tunteesta. Helpompaa minulle olisi ollut se häipyminen ensimmäisessä aamunkoitteessa.

Hän etsi minut kuitenkin vielä käsiinsä ja törmäiltiin "vahingossa" useita kertoja. Hän tunnusti, että minä olin myös kolahtanut hänelle kovaa ja oli pelästynyt fiiliksiään.

Vaihdettiin lopulta yhteystietoja ja seukkaamistakin yritettiin. Jäätiin ystäviksi, kipinöiviksi ystäviksi. Hän kään ei siis kusipäisestä käytöksestään huolimatta ollut kusipää.

Vaikken ole ihan varma, olenko antanut täysin anteeksi: Jep, katse, kosketus ja suutelu paljastaa paljon - ja onhan se selvää, että jos jutut ei mene yksiin niin ei se seksikään välttämättä ihan tajunnanräjäyttävää ole.

Mutta toisaalta on kai ihmisiä, jotka ottaa sen seksin ihan puhtaasti fyysisenä suorituksena; mä en osaa, vaan mun mielestä siihen tyyppiin pitää tuntea edes jonkinlaista vetoa myös tunnetasolla.

Huh, Elämäsi Mies meni siis pahasti paniikkiin! Toisaalta kiva lukea että miehillekin voi sattua näitä "salamarakastumisia", toisaalta taas voin kuvitella että ei ollut mitenkään hirveän voittajafiilis siinä tilanteessa Joskus siis voi ihan omaa pöljyyttään ja kömpelyyttäänkin loukata toista ihmistä siis ei tahallaan.

Mulle kamalinta mitä on tapahtunut on se, että mies lähti aamulla sanomatta mitään, mun nukkuessa. Heräsin siis siihen kun ovi pamahti kiinni. Se tuntui niin pahalta että aloin itkemään. Tämä teksti kyllä lohdutti! Toi kuullostaa kyllä niin kamalalta, että tuli ihan myötätunnosta pala kurkkuun!

Olisiko se nyt ollut sille miehelle niin iso juttu sanoa heipat, antaa suukko otsalle ja todeta, että kivaa oli mutta nyt on aika mennä..? Jos tarkoituksena on vain paneskella, niin mitä järkeä on jäädä odottelemaan, että toinen herää? Keskustella politiikasta tämän kanssa? Sä olet kommenttisi perusteella myös vissiin ihan helvetinmoinen catchi sängyssä - toisen nautinnon huomioiminen kun myöskin on kohteliasta..? Onneksi ylivoimaisesti suurin osa omista - ja muitten kommentoijien seksikumppaneista - tuntuu kuitenkin olevan eri mieltä kanssasi.

Jos tarkoituksena on vain tyhjentää kassit, niin turha sitä on vaivautua yhtään mihinkään enempään. Parisuhdeviritykset ovat tietenkin asia erikseen. Sori Reiska, täällä normaalien ihmisten maailmassa kuuluu olla kaikille kohtelias, harrasti niiden kanssa seksiä tai ei. Sä oletkin sitten vissiin niitä yhden laakin miehiä? Kas kun toista ja kolmatta, ja neljättä rundia on turha odottaa, jos seksi on täysin paskaa.

Ensin pyydetään miehen mielipidettä ja sitten, kun sellaisen saa, niin ruvetaan huutelemaan omia olettamuksia tuntemattomasta ihmisestä. Jollet kestä totuutta, niin älä kysy. Ei miehellä ole yhden yön suhteessa mitään velvollisuutta paikkailla vieraan ihmisen tunne-elämän puutteita. D Mutta kun tässähän puhutaankin vain peruskohteliaisuudesta; siitä, että kun ollaan harrastettu sitä seksiä, niin lähtiessä sanotaan että kiitos ja heippa.

Eikä siis vaikka niin, että sanotaan "mä voin käydä ostamassa lisää kortsuja että voidaan ottaa uusiksi", ja sitten kadota kuin pieru saharaan tämä ei ole fiktiivinen esimerkki. Tässä puhutaan myös siitä, että meille naisillekin on ihan täysin ookoo harrastaa kasuaalia seksiä ilman sen suurempia tunteita; mutta että olisi kiva, jos kupletin juoni olisi molemmille selvä.

Ei siis niin, että mies antaa ymmärtää haluavansa myös enemmän.

Rakastelu asennot gina suomiporno homoseksuaaliseen

helmikuu Minttumaaria · empyreum · Santrami · Annennee · Ninde · Athene · tints · polar code · Pumpuli · Krizzz · Gina Lemone · Mindemom · Kat toukokuu I seksitreffit shemale inka porno seksiä turusta paljasta pillua seksiä turussa hierontaa riihimäki tietokonehuolto kouvola gina vogue sauna kokemuksia bb Myös homoseksuaaliset suhteet ovat suureksi osaksi yksiavioisia. seksiä helsingissä find numeropalvelu rakastelu asennot parinvaihtobileet. toukokuu Minttumaaria · empyreum · Santrami · Annennee · Ninde · Athene · tints · polar code · Pumpuli · Krizzz · Gina Lemone · Mindemom · Kat

Seksi sivut gay thai hieronta porvoo