Meis homo kiinnostaa kyrpää äidille

Kyllä kerroin ihan selvästi avausviestissäni, että poikaystäväni oli homo, vaikka heteroa minulle koko ajan esittikin. Eikö se jo tarkoita, että mies valehteli paljon ja monessa asiassa? Pointtini oli siis se, että mies perusti koko suhteen valheelle!

Mielestäni se on aika paha juttu jo ilman mitään pettämisiä. En edes aavistanut, kun hän sanoi jättävänsä minut. Nyt hän on naimisissa miehen kanssa ja minä yksinhuoltaja. On ihmisiä jotka ovat elänee yhdessä toistakymmentä vuotta tietämättä puolisonsa seksuaalisesta suuntautumisesta.

Luettuani sen se vaikutti enemmänkin elokuvan käsikirjoitukselta - henkilöiden ammatteja myöten - kuin oikealta elämältä. Mies oli seurustellut jo pidemmän aikaa miehen kanssa eli: Oikea homomies ei koske sormellaankaan naiseen se on saletti se,mutta taidatte nyt koko ajan kirjoitella DI-Seksuaaleista. Tunnen molempia ihmisiä ja aidot homot on kivoja ja reiluja kavereita jopa naisille olen nainen DI-seksuaaliset kun eivät aina itsekkään tiedä kenen kanssa milloinkin haluavat olla tilanteen mukaan ja ovat paljon vaikeempia saada selvää mitähän ne on miehiään tai naisiaan,ja usein ovat oikeesti vaikeempia ihmisiä,koska on paljon vaikeempi tunnustaa kumppanille että haluttaa välillä omkin sukupuoli.

Kyllä "aito" homo tosiaan voi olla kaapissa ja feikata suhdetta naisen kanssa! Jos hän olisi ollut kiinnostunut miesten ohella myös naisista, se olisi taatusti jotenkin ilmennyt: Mitä muuten ovat nämä DI-seksuaalit? Melko paljon vaikutti tuntomerkit kuulostavan minun mieheltäni, paitsi nämä: Kirjoituksesi paremminkin kuulosti vain katkeralta. Oliko miehesi edes homo? Mistä sen nyt tiedät? Näitkö hänen pelehtivän jonkun kanssa vai sanoiko hän suoraan? Ite oon 15 vuotias ja yhtenä päivänä poikaystäväni kertoi pitävänsä miehistä Kerkesin itse olla kymmenenvuotta vaimoni kanssa kun aloin tajuta ammattiauttajankin terapian suojissa ei SETA: Lapsena jo halusin olla muitten poikien kanssa silleen ja olinkin.

Kielsin tämän kuitenkin tietoisesti. Aina kun sekstailtiin vaimon kanssa tuntui jotenkin väärältä ja suhteen alkuvaiheessa mietin kovasti miltä tuntuisi olla vaimon paikalla kun olimme sängyssä. Kysyinkin sitä monesti häneltä, että miltä tuntuu kun saa miestä. Ja jotenkin alitajuisesti harmittelin, että en enään miestä voi saada kun olimme menneet naimisiin.

No vaimoni kai huomasi, että tunteeni eivät olleet sellaisia kuin naista rakastavan miehen tunteet tulisivat olla ja rakastui toiseen. Itsekkin ihmettelin kuinka vaikea minun oli löytää syviä rakkauden tunteita itsestäni liittomme aikana. Sänkyhommathan nyt onnistuivat pelkällä himolla. Tämä olikin yksi syy mistä vaimoni ei pitänyt. Yhteys puuttui, rakastelu oli pelkkää nussimista lähes aina. Näitä asioita ei ole helppo myöntää itselleen. Mutta yksin minun on paljon helpompi olla kun en joudu yrittämään elää heterona vastoin taipumustani.

On hankala kun sinulta odotetaan jotain sellaista mitä et pysty tarjoamaan. Ihmettelet vain miksi olen näin kylmä tunteiltani tuota ihmistä kohtaan vaikka hänen pitäisi olla minulle kaikkein tärkein.

Toivottavasti ymmärrät nyt entistä kumppaniasi paremmin. Pahoittelen, että hän petti sinua, niin ei saisi tehdä koskaan koki sitten suuntautumisensa miksi tahansa.

Olen äiti, jätetty äiti teinin kanssa. Lapsen isässä on jotain, mistä en tiedä. Koskaan ei ole kertonut minulle, ei sisaruksilleen, ei äidilleen. Outo salamyhkäisyys leijui tilanteessa, kun hän lapsen synnyttyä yhtäkkiä lopetti suhteemme. Sitä ennen olimme seurustelleet ja pitäneet hauskaa 7 vuotta menestyksekkäästi, asuimme yhdessä.

Lapsen synnyttyä tuli puhetta naimisiinmenosta. Jo isyyslomalla hän haluasi sellaisen pitää heti mies?? Luulin sitä isyyskriisiksi, tai "synnyksen jäleiseksi masennukseksi miehellä". Minulla olisi ollut kobvasti seksihaluja ym. Sisarensa, äitinsä, minä, emme kukaan emmekä koskaan saaneet hänestä irti mitään, mistä on kyse.

Hän vastasi "En tiedä enää mistään mitään", kun äitinsä kysyi rakastaako vielä minua. Seurusteltiin ja seurusteltiin, mihinkään homma ei koskaan edennyt.

Erittäin hyvännäköisiä, persoonallisia, kaikkien kuolaamia kundeja, ja minä rohkea, kaunis ja tavoiteltu myös. Tässä nyt vanhenen kuitenkin lapseni kanssa kahdestaan. Isä on hyvä lapselle. Edelleenkään hän ei ole tunnustanut mitään. Törkeää toisen ihmisen elämän, vuosien varastamista. Toivon, että nyt vuonna ihmiset voisivat avoimesti olla sellaisia kuin ovat, ettei kukaan tekisi tuota enää toisilleen. Lapseni, poika, on vähän ihmeissään. Tuntuu kuin minulla olisi kaksipoikaa.

Toinen kehittyy, toinen ei. Sanomattakin on selvää, etten ole sen koommin ottanut elämääni ketään. En pysty luottamaan enää keneenkään. Ei kauaakaan, kun lapseni on aikuinen. Tämä on tosi tarina. En olisi ikinä uksonut minulle käyvän näin. Surullista ja raskasta on ollut miettiä, mistä on kyse. Olen tehnyt johtopäätöksiä, ja tämä seksuaalisen suuntautumisen epämäärisyys selvittäisi tilannetta.

Hän ei tule koskaan minulle kertomaan mitään. Tai no, sitä odotellessa, toivottavasti sen verran olisi munaa ennen kuin elämä päättyy.

En ole edes vihainen. Tämä on niin raukkamaista. Osaatko sanoa mistä tämä johtuu? Onko noissa miehissä jotain joka vetää sinua puoleensa? En itse olisi missään nimessä antanut lupaa missään tapauksessa paneskella tai pussailla kenenkään muun kuin itseni kanssa, jos seurustellaan. Ja poikaystäväs on jo rikkonut sopimustanne. On varmasti vähintään bi. Suosittelisin eroa, mutta jos haluat vielä yrittää niin vaadit poikaystävääs katkomaan välinsä tähän mieheen.

Jos ei suostu ja saat sen vielä kiinni yhteydenpidosta, niin ehdottomasti ero. Mulle kävi kerran niin että poikaystävä ihastu toiseen naiseen tosin ja meni pussailemaan sen kanssa. Oisin voinu antaa anteeksi, mutta hän ei halunnut katkaista välejään tyttöön, koska se oli kuulemma sen paras kaveri.

Pettäminen sitten jatkui mun selän takana kunnes hän jätti minut sen muijan takia. Eli jos ei suostu katkasemaan välejä, luultavasti pettää jatkossakin. Oon yllättyny, että tänne tuli näin paljon asiallisia kommentteja. Mä meen nyt nukkumaan ja tuun huomenna päivittämään tilannetta. Aion siis huomenna keskustella kunnolla asiasta poikaystävän kanssa.

Siis kyl mä haluisin joskus harrastaa seksiä naisen kans ihan kokeilun takia vaikka oonki hetero ja nainen siis: D Eikä siinä oo kyse mistää seksuaalisesta suuntautumisesta. Jos miettii vaikka kimppakivaa, onko sillonki automaattisesti bi? Luulen et miehilki voi olla samal taval: Tutkimusten mukaan miesten seksuaalinen suuntautuminen on vahvasti kaksijakoista joko hetero tai homo , mutta naisten taas enemmänkin jatkumo jotain siltä väliltä joku on vähän enemmän hetero kuin homo tai päinvastoin, mutta ajatus samasta sukupuolesta ei kellekään ole täysin iljettävä.

Bi-miesten on keskimäärin havaittu reagoivan useammin seksuaalisesti samaan sukupuoleen kuin vastakkaiseen. Joten joo, jos mies ilmentää vähänkään kiinnostusta samaan sukupuoleen, itse olen aika valmis määrittelemään tämän homoksi. Poitsusi selkeästi pettää sinua miehen kanssa, joten mietipä vielä haluatko todella jatkaa suhdetta.

Mistä demut vetää nää päätelmät Musta ei oo olennaista, onko kundi bi vai ei ja kyllä Soppakauha, myös bi-miehiä on olemassa, kaikki yhtään miehistä kiinnostuneet miehet ei oo homoja: Olennaista on se, että olitte sopinu et saa panna vaan kerran ja sit ei saa jatkaa yhteydenpitoa, ja se jatko yhteydenpitoa.

Ilman muuta on pettämistä ja eipä ihme, et sun luottamus on menny. Tsemppiä jatkoon, mihin päädytkään. Ehkä sun poikkis käyttää tekosyynä just tota, et "ku on samaa sukupuolta ni ei oikeestaan lasketa". Kyllä lasketaan, ku ootte niin sopinu et jatkuvampi yhteydenpito ei sovi. Jotenki nii hassua et ihmisillä voi olla tommosia sopimuksia, mulle ei tulis mieleenkään et poikaystävä sais käydä panee jotain jätkää. Se olis mulle ihan yhtä iso pala kuin joku muija: D ei se seksi niin erilaista oo vastakkaisen sukupuolen kans et se olis jotenki pakko kokea.

Ja jos on tarvetta saada viel etsiä itseään ni sit on ihan tyhmää edes olla suhteessa mun mielestä: Poikaystävä on soitellu useita kertoja ja lähettäny mulle viestejä paljon.

En eilen illalla vastannu enää ollenkaan sen viesteihin ja tänään aamulla laitoin sille viestin, että tulen juttelemaan koulun jälkeen. Pääsin siis nyt koulusta ja oon menossa puhumaan poikaystävälle. Onko tää se sama poikkis johon epäilit äitis olevan ihastunu? D huhhu tippu pohja tältä kessalta. D Nyt on liikaa plot twistiä. Nyt vähän päivitystä tilanteeseen. Juteltiin yhdessä poikaystävän kanssa.

Poikaystävä vaikutti tosi surulliselta ja rupesi itkemäänkin yhdessä vaiheessa. Sanoi, ettei halua menettää mua. Poikaystävä kertoi, että oli ollut silloin toisena tapaamiskertana myöhään miehen luona, mutta ei jäänyt yöksi.

Mies oli ehdottanut kuulemma seksiä, johon mun poikaystävä ei ollut suostunut. Eli eivät ainakaan mun poikaystävän mukaan oo harrastanu seksiä enää sen yhen illan jälkeen. Sen sijaan he kuulemma juttelivat ja tutustuivat toisiinsa kavereina. Poikaystävä kertoi, että tästä miehestä on tullu sille läheinen ystävä. On kuulemma kertonu sille, että on hetero ja seurustelee naisen kanssa. Poikaystävä oli pahoillaan siitä, että petti lupauksen ja tapasi miestä vielä seksi-illan jälkeen.

Lupasi hyvittää sen mulle jotenki ja sanoi, että kehittelee mulle yllätystä huomiseks. Vähän jännittää, että mikä se on.

Sovittiin yhdessä, että tästälähtien ollaan rehellisiä toisillemme. En vaan oo varma, uskonko tota kaikkea, mitä poikaystävä sanoi. Entä jos se on sittenkin pettänyt mua? Poikaystävä lupasi, ettei enää näe sitä miestä.

Ja joo, mun poikaystävä on tää sama poika, johon epäilin äitini olevan ihastunut. Nyt äitin kanssa menee tosiaanki paremmin, eikä äiti oo enää vaikuttanu ihastuneelta. Tapaili tossa hetki sitte jotain miestä, mutta hetkeen en oo siitä kuullut niin en tiedä tuliko niiden jutusta mitään.

Vai tällästä taas vaihteeks En ymmärrä että jos ei kyseessä oo avoin suhde, niin annetaan toisen noin vaan "kokeilla" samaa sukupuolta En oo nyt kyllä olennaisessa mut en vaan ymmärrä tällasii. En kyllä enää panis poikaystäväni kanssa, joka olis dippaillut mulkkuaan jonkun äijän perseeseen. Jotenkin ajatus asiasta sais voimaan pahoin. Jaa tulee näköjään lainauksena vaikka muokkaa ": Kuulostaa vahvasti siltä ettei miehes aio katkoa välejä, kun on niin läheinen ystävä ja lässynlää.

Oon valitettavasti nähny tän kuvion omassa suhteessani. Ja poikaystäväni ei pitänyt nähdä sitä toista muijaa sinä aikana, kun miettii haluaako enää seurustella kanssani. Näki kuitenkin ja petti 5 kertaa lisää ": D Kuka oikeesti ehdottaa tollasta vaan läpällä D ootko oikeesti noin sinisilmäinen. DDDD Hienosti poikaystävä onnistui hämäyksessään ja käänsi keskustelun pois homostelupersepanoistaan. Mua ällöttää nää homofobiset "persepano"-jutut mitä ihmiset täällä viljelee.

Seksi on seksiä, rakkaus on rakkautta. Get over it Anteeks mitä vittua? Mitä homofobista tossa on? Yleensä homot panevat toisiaan perseeseen, get over it! Musta olis ollu iso varotusmerkki se että mies ehdottais tollasta.

DD Siis että seksi oman sukupuolen kanssa olis ok. D Ainaki kaikki miehet ketä mä tunnen sanois että joo no saat sä sekstailla naisen kanssa, kuhan mä saan kattoa vierestä. D Ei ne ikinä haluais ite miesten kanssa mitään tehä ellei oo siihen muutenki taipumusta.

Musta se että se rikko sopimuksen ehtoja ei olla yhteyksissä seksin jälkeen olis tarpeeks iso syy lempata koko jätkä. D Kohta varmaan ehdottaa teille kolmen kimppaa toisen miehen kanssa Mutta onnea valitsemallesi tielle mikä se sitte onki. DDDDD yritys oli hyvä D Miesten välisestä seksistä on tässä puhuttu mm. Heteroseksistä ei oo kirjotettu esim. Tää puhetapa on tosi homofobinen. D en panis poikaystävääni enää sillonkaan jos hän olisi dippaillut mulkkuaan jonkun naisen perseeseen.

Niin, kyllähän sitä joskus männävuosina potkittin miehiä armeijasta pupillitestienkin avulla On se naisten seksuaalisuus niin kamalan vaikeaa ottaa vakavasti!

D Nii paljastitko just, ettei sun poikaystäväs osaa pestä sitä mulkkuaan ja ehkä käyttää kondomiakin , vai mikä sun ongelma on? Se on kiinnostunu siitä miehestä. Miesten välisestä seksistä on tässä puhuttu mm. Tähän asti kaikki oli mennyt hyvin.

Vietin aikaa yhdessä poikaystävän kanssa ja siitä miehestä ei kuulunut mitään. Eilen kun olin mun poikaystävän luona niin otin kuvia sen kännykällä, koska sillä on parempi kameran laatu. Katsoin ottamani kuvat ja selasin huvikseni sitten muitakin kuvia. Yleensä ollaan oltu siis rehellisiä toisillemme, joten miksipä oman kullan kuvia ei saisi katsoa? On hänkin mun kuvia joskus katsonut ja se on ollut meille molemmille ok. Näin kuitenki siellä kuvan mun poikaystävästä ja siitä miehestä.

Molemmilla oli kaljat kädessä ja sillä toisella miehellä ei ollut paitaa. Mua rupes vituttamaan niin paljo, että jätin sen kännykän mun poikaystävän sängylle ja lähdin ovet paukkuen pois. Mulla on siis tapana paeta vihaa eikä jäädä raivoamaan. Poikaystävä lähti perään, mutta ei saanut mua kiinni enää. Sammutin mun kännykän yöks ja avasin vasta aamulla.

... Myöhemmin hän oli poistanut viestit ja kielsi ettäkö koko episodia olisi koskaan tapahtunutkaan. Ja jotenkin alitajuisesti harmittelin, että en enään miestä voi saada kun olimme menneet naimisiin. Mua ällöttää nää homofobiset "persepano"-jutut mitä ihmiset täällä viljelee. Sekä Danielin, Antonin että Ilmarin kokemuksissa erottuu taustalla yleinen myytti miehen seksuaalisuudesta: Huomasin muuten että mieheni s-postiin oli tullut homopornosivuston mainoksia.

Meis homo kiinnostaa kyrpää äidille

Meis homo kiinnostaa kyrpää äidille