Kalua miehelle homo seksi kuukautisten aikana

...

Kalua miehelle homo seksi kuukautisten aikana

On huomattamasti ihanampaa katsella ja kosketella ympärileikattua, puhdasta ja karvatonta vehjettä. Voin ihan omasta kokemuksesta sanoa, että kun lopetin seitsemän vuoden jälkeen hormonipillereiden vetämisen, olin kuin eri ihminen. Suklaata, jätskiä ja muuta makeaa menee kilokaupalla. Esillä 15 viestiä, 1 - 15 kaikkiaan Toinen juttu liittyen ehkäisyyn: Nyt on jäjellä yksi kiukkuviikko ja kolme viikkoa naiskennellaan iloisesti.

Ja hyvähän se on jos karväkättä kiinnostaa nämä vaaleaverikköiset emakot. Sain suomalaiselta naiselta klamydian, vittu! En tiedä päteekö tuo lyhyys myös erääseen miesruumiin ulokkeeseen, kun en ole homo.

Enkä oikein ymmärrä tätä mainostettua "tulisuutta". Haiseeko ne jollekin kebab-mausteelle vai laittaako ne tabascoa kainaloon? Sik beni; ; Siis ne osaa olla hellii ja huomaavaisia. Mutta kaikellahan on myös se vastapuolensa. Ja aika rajuja seksissä.

Tarkotan sitä että purevat, läpsivät yms. Että mustelmiin kandee tottua. Mutta onneks se ei oo mua ainekaan haitannu. Ja siis ne panee vähintään sen 5 kertaa yhtä perään tai vaikka koko yön, jos sitä haluut.

Ei suomipojat semmoseen pysty. Nehän panee puolhöpöllä munalla tasan 2 minsaa ja sit nukkumaan. Paneminen turkkilaisen kaa on jotenkin eläimellisempää.

Mut jos kokeilet ni et ikin pysty elää ilman ja unohat kyl nää prinssinakit kertaheitol.. Ja se koko on siis niillä ihan eri luokassa ku esim. Mut sit jos panet jonkuu kaa ni sen jälkee jos et ole sen kanssa enää tekemisis, ni saat kyllä vihat niskaas. Ne on aika mustiksii!! Joten ooppa varovainen; Mutta hauskaa lomaa Miekii suuntaan Turkkiin heti ens vuonna!!! Sulaudun tuohon Sik beni-nimimerkillä kirjoittamaan viestiin.. Ensimmäinen pano ei ollut kummoinen itse akti , järkytyin suomipoikien jälkeen saamastani menosta, mutta toinen kerta olikin sitten jo sellainen mihin pääsin itsekin mukaan, ja aivan mahtavaa!

Mulla on siellä "vakihoito", jonka kanssa vietämme paljon aikaa muutenkin kuin sängyssä ja ei, en kuvittele että olen hänen ainoansa, on sen verran kuumaa tavaraa.. Hänen kanssaan itse akti on mahdoton, koska hän on todella uskovainen, mutta kyllä tämäkin keinot keksii: D Pureminen on muuten totta, varsinkin nännit joutuu koetukselle!

Mutta rakastan jokaista minuuttia näistä hetkistä, ja ei, suomipoikaan ei ole paluuta, ei tunnu enää missään! Sik beni puhuu niin asiaaa, näin se asia vaan on Siis seksi oli taivaallista Turkkilaisen kanssa. Ei voi verrata suomipoikaan. Ja treenattu kroppa ja ympärileikattu penis vielä kruunasi kaiken. Seksi oli todella eläimellistä ja rajua. Nännit oli kyllä arat hiukan sen pureskelun jälkeen ja pepulle läpsiminenkin vauhditti aktia mukavasti. Kunto oli aivan huippu. Yhdessä yössä sain niin monta orgasmia etten suomipojan kanssa varmaan elämäni aikana yhteensä.

Mutta kiinni niihin ei kannata jäädä, siinä voi särkee itsensä. Tietenkin on eläimellisempää, lampaita ryskyttämällä oppii sellaseen menoon. Kukaan ei voi sanoa että sen ja sen maalaiset on sellaisia ja sellaisia. Voi toki olla joitain tiettyjä piirteitä kansallisuuksissa. En ole muita kokeillut niin en mene sanomaan. Suomalaisissakin miehissä on niin paljon eroja! Toinen on hellä,toinen taas ei ja joku on siltä väliltä. Minusta homman pitäisi mennä tilanteen mukaan,toisinaan kaipaa toisenlaista; Seurustelen turkkilaisen kanssa ja minusta seksi on ollut mahtavaa.

Tuliset suudelmat ovat parasta mitä tiedän,valitan,siihen ei ole kukaan muu pystynyt. Seksi on ehkä todellakin rajumpaa kuin suomalaisilla yleensä,ja jos omistat hyvän pepun niin sitä kyllä läpsitään hellästi!

Vaikka seksi onkin rajumpaa,varsinkin hänen osaltaan,niin joka kerta hän huolehtii että myös minä pääsen loppuun. Ja huomavainen kun on niin myös kysyy tuntuiko hyvälle. Aina kun aloittaa uuden kumppanin kanssa,se on kummallekin opettelua. Tämän miehen kanssa ainakin oli helppoa aloittaa seksielämä koska hän oli niin vastaanottavainen,ei loukkaantunut kun neuvoin miten juuri minua pitää käsitellä.

Alussa seksi oli myös mielestäni rajumpaa kuin mitä se nyt on. Ehkä olen opettanut jotain miehelleni Kauniit sanat tulevat häneltä luonnostaan. Siinä voisi suomimiehellä olla opettelemista Harrastin seksiä Suomen turkkilaisen kanssa. Ei nuollut, ei koskettanut pimpsaa. Työnsi vain omaa moloaan suuhun ja tökki sitä pilluun. Kaiken lisäksi, kun ensimmäistä kertaa menin vierailulle pani tiskaamaan ja tarjoilemaan teetä?

Tyhmäkin oli kuin mikä tämä pizzanpyörittäjä Kadir. Osasiko edes lukea ja kirjottaa? Työntää sitä moloaan vaan naaman eteen ja käskee nuolemaan. Eiköhän tällaiset asiat pitäisi hoitaa kuuntelemalla toista ja antaa aikaa?! Suomalaiset miehet ovat melko yksoikoisia seksissä, mitä tämä komemus pitää paikkaansa.

Ei esilämmittelyjä, suudelmia, vaan suoraan asiaan. Tollaset tyypit etoo ja en aio kauaa edes olla tän kaverin kanssa, koska häneltää puuttuu hellyydentaito ja sen osoitus. Itse en ole koskaan laittanut naaman eteen tai pyytänyt nuolemaan.

Itse olen tehnyt ensin, ja odottanut, että toinen itse tekee aloitteen näihin hommiin. Lähes aina on toiminut ja se tuntuu todella hyvältä, että toinen vapaaehtoisesti lähtee leikkiin mukaan.

Siltikin vaan olet antanut kun et ole parempaakaan saanut! Siellä on parhaat pokat, ja hyviäkin vielä. Jos Turkin miehet ovat naisten mielestä hyviä, niin vähintäänkin yhtä hyviä ovat venäläiset naiset miesten mielestä. Eikä tarvitse edes matkustaa kauas rajan yli vaan, eikä tarvitse enää tyytyä mikrossa sulatettuun suomi-lahnaan.. Kreikkalaisen ystäväni Stavroksen kanssa käydään aina Venäjälle niin sanotuilla "panoreissuilla".

Kaipa nämä meidän blondi lortot harrastavat samaa Välimeren maissa. Totuus on se jotta Stavroksen täytyy saada myös kunnolla naida. Suominaiset yksinkertaisesti eivät siihen pysty. Stavros panespelee suominaisia vieraan varaisuudesta saamatta orgasmia. Sitten kun panohommin aikomus niin venäjällä saa kunnon kyydit.

Ei suomi naiset ole edes kunnon hätäratkaisu jos rakastelusta puhutaan. Ihmisestä se on kiinni, ei rodusta tai kansallisuudesta Turkkilaiset miehet eivät tajua alapesun eikä pepun pesusta mitään. No itse olin siellä vuotiaana ja pidin hauskaa.. Nuori ja idioottihan olin ja päädyin suutelemaan muutamaa miestä ja yhden kanssa sänkyyn.. Kiihkeitä ovat kyllä, mutta en nyt itse pahemmin syty juuri sen kansallisuuden miekkosista..

Yksi oli poikkeustapaus joka oli miljoona kertaa komeampi kuin nuo perustapaukset, ei edes niin turkkilaisen näköinen ja häneltä sain elämäni parhaat suudelmat jotka kesti yli puoli tuntia.. Synkkasi täydellisesti, mies oli upea harjoitusta varmasti piisannut; ja aika vaan hävisi johonkin.. Sen kun saisi kokea uudelleen, mutta harvemmin suomalaisilta sellaista saa..

Suomalaiset miehet ei osaa näyttää aina sitä että ne haluaa naista, niin kuin tuolla Turkissa.. Ja suomalaiset miehet ei treenaa kroppaansa, kaljamaha tai lörttökädet kun ei aina sytytä.. Kaveri on hyvin rauhallista tyyppiä kun tapasin ekan kerran hänet. Kertokaa jos jollain ollut sama tilanne. On nyt peräti enää kolmanneksi tasa-arvoisin maa. En tiedä mitä ne vetää mutta oikeesti peli toimi kuin pikkupupulla koko yön. Ei ollut perinteinen 2min ja bussilla kotiin. Suositelen, mutta muista kondomi!!

Turkkilaisilla on isoin peli ja pystyssä kaiken aikaa. Eli suosittelen ilman muuta. Suojauksesta kannattaa tietysti pitää huolta, sillä näillä veijareilla näyttää riittävän kyytejä pitkin viikkoa aviosäädystä riippumatta. Ei ikinä muslimia Millä ne kuivaa persuuksensa, jossei paperilla?

Kyllä itsekin käytän alasuihkua aina kun mahdollista, mutta en kai mä alushousuja vesimärkään alapäähän laita! Itse kokeilin yhtä ja oli tosi huono sängyssä. Pillua ei nuollut vahingossakaan mulla on hyvin ajeltu ja just olin pessyt värkin , mutta munaa työnsi heti suuhun. Jos vajaa 3 euron kappalehinta hirvittää niin harrastakoot ilman. Itse luovuin mielelläni yhden bissen hinnasta. Niin ja siltä varalta että ei ole tullut kaikille selväksi, niin herrasmiehet maksavat sekä kondomit, että muut hupivälineet.

Oma mielipide on että näitä pitäisi saada ihan lähimarketista. Eli nus nus seksikauppaan siitä! Vitutusviikon jälkeen on sitten jotain jo paljon aikaisemmin. Älä kuitenkaan kokeile vitutusviikon aikana, poisottaminen voi olla todella turhauttavaa ensimmäisellä kerralla. Kusipää jätkä ja lapsellinen syntyneeksi, ei kannata edes yrittää. Riippuu kierron pituudesta, normaalikiertolaisilla 28 vrk paras panoaika menee viikko kakkosen loppupuolelle. Olis kiva tietää, kuinka paljon erilaisista tunteista ja tuntemuksista menee laskupään piikkiin eli että nainen tietää, että menkat ovat alkamassa piakkoin jne.

Itselläni nuo menkat iskee viikolla kaksi tai kolme. Ja kaksi päivää ennen menkkojen alkua kulutan miehen kullin lähes palovammoille reippaan käytön takia. Anonyymin kommentti klo Lasketko vuoden alusta nämä viikkosi, vai onko menkat vielä uusi juttu? Mulla on menkat myös viikoilla 8 ja 10! Ja en viikollakin, hitto vie. Itseäni ainakin panettaa aina suurinpiirtein saman verran ihan kierrosta huolimatta.

En ole kavereiltakaan kuullut artikkelin mukaisista muutoksista mutta ehkä tuollaisiakin sitten on Mielestäni tuo "Itkettää ihan sama mitä tapahtuu" kuulostaa siltä, että kannattaisi mennä psykologin tai lääkärin pakeille. Ei kai tuo ihan normaalia voi olla. Joillakin voimakkaammin, toisilta ehkä livahtaa vain muutama ärräpää ennen kuukautisia.

Gusten, sama juttu, olosuhteiden pakosta täytyy välillä runkata, muttei aamusta iltaan: Täähän on niin totta!!! Paitsi et mua kans panettaa sit taas viikon 4 lopulla niin, et pois alta risut ja männynkävyt. Ja te naiset jotka käytätte minkäänlaista hormonaalista ehkäsyä, tää ei päde teihin, missään määrin, valitettavasti.

Mut shiwan, sen takii ne parisuhteet pyörii mainitsemillas viikoilla, ku kaikki käyttää sitä hormonaalista ehkäsyä. Paras tapa ehkästä ever - koskaan ei paneta! Itsellänihän nuo menkat tulee loppu kuukaudesta joten viikolla Ainakin osui ja uppos minuun. Ainoa ero vain, että en myönnä muuttuvani pirunsarviseks ämmäks viikolla 4, enkä viikolla 1: Mutta panetus on sillä välin niin perkeleen kovaa että vois vaikka syödä miehiä välipalaksi. Kun ei tahdo riittää aamuin illoin, ei edes 3 kertaa päivässä.

Mutta on se vaan niin ihanaakin: P Onneksi en enää edes saa pillereitä syödä. Ne on semmosia seksintappajia. Miehille niitä vois syöttää tuoreet äidit.

Se viikkojen pimaparon parantelu ja miehen vonkailu naisen näkökulmasta.. Oh lord, että tällasiakin keskusteluja on, hahaha Meillä ollaan sitä mieltä että yksilöitä kaikki tai koetappa yleistää samat asiat naapurin pirkkoon tai liisaan.

Kuparikierukka kohtuun niin loppuu se spärdärien kanssa pelleily. Ja ihan sama mitä arvauskeskuksen takakireä gynekologi sanoo niin sopii myös synnyttämättömille jos kohtu on oikean kokoinen ja se selviää vain mittaamalla, ei ihmistä katsomalla. Minulla on aina tehnyt mieli seksiä joka päivä ja kuukautiskierrosta riippumatta. Kuparikierukan aikana mieli on ollut iloisempi ja itkut vähemmässä kuin hormonaalisen ehkäisyn aikana, joten kyllä hormoneilla jokin vaikutus on.

Hormoniehkäisyn kanssa elämäni olisi yhtä 4. Ihmettelen vain, että eikö se miesten hormoniehkäisy voisi jo vihdoin olla valmis myyntiin? Hei nyt iha oikeesti. Nää kenen "kierto" tulee viikolla 1, 3 tai 8, teiltä on mennyt jotain ohi. Niitä viikkoja ei katsota kalenterista! Kuukautiskierron katsotaan alkavan ensimmäisestä kuukautisvuotopäivästä.

Tästä päivästä päivää, ja sinulla on n. Opetettiinko teille mitään terveystiedon tunneilla?? E-pillerit tasoittaa hormonivaihteluita eikä naisen luonnollisen hormonikierron hienous tule esiin. Artikkeli koskee ja ohjeistaa lähinnä parisuhteessa tai siihen havittelivia miehiä.

Huimasti parempia heppuja, kun ne, jotka jyystävät "omaa" , mutta ajatukset on naapurissa. Maailma täynnä hyviä hoitoja. Hoitelee siihen asti, kun löytyy se, jonka kanssa ei halua lopettaa: Ja te heebot, jotka haluatte sen vaki mimmin, kalenteri esiin, merkintöjä ajasta käytöksestä "punaiset vieraat"seuraaviin Aikanaan söin e-pillereitä vuosia, silloin oli halut korkealla aina muulloin paitsi juuri vuodon aikaan silloin seksi oli kivuliastakin, mikä varmasti vaikutti halukkuuteen.

Lopetettuani hormonaalisen ehkäisyn halukkuus on selkeästi korkeimmillaan viikon 3 eli ovulaation tienoilla sekä viikolla 4 kun tiedän viettäväni taas pian päiväkausia ilman seksiä. Eli ei kyllä ollut mikään yleispätevä tämäkään määritelmä. Mutta mitäpä sitten kun olen nainen, käytän hormonaalista ehkäsyä ja mua panettaa aina, aamusta iltaan, oli menkat tai ei.

Ei ainakaan minun kohdallani tuo e-pilleri juttu pidä paikkaansa. Pillerit aloitin uudestaan niin johan palasi halutkin. Testosteronipiikillä voisi hoitua suurin osa niistä miljoonista, mutta pitkäaikaisen käytön jälkeen tuotannon palautus ei välttämättä onnistu, ja muitakin haittapuolia löytyy , kuten tietysti naistenkin hormoniehkäisyssä.

Mutta "vika" ei siis ole miehissä tai lääkefirmoissa. Kai sitä akkaa voi herrasmies aina perseeseenki vetää jos kumpikaan ei halua veriletun kanssa leikkiä Ei naiset puhu tuollaisia -Iigori. Mulla kyllä aina on panettanut eniten 3 ja 4 viikko, eli varsinkin muutama pv ennen kuukautisia. Vaikka onkin norsunvittu-aika, niin peniksiä pitäis olla vitusti ja kokoaja, mulkun mulkkuja siis!

Kuukautisten jälkeen on tyyyni muutama pv, sit alkaa taas etana aika, ja se vaan vahvistuu. Sweet Mother of Jesus! Tämähän leviää facebookissa kuin "Lisää tämä seinällesi, jos sinulla on ystäviä"-statukset. Sosiaalisen median ihmeellinen maailma Aikaisemmin mä olen avannut skumppapullon ja järjestänyt bileet, jos edes viisi mun kaveria on suositellut. Nyt mä olen vaan pelkästeen järkyttynyt. Lukeeko tätä joku muukin? Tuli ujous ja häpeä. Jutun aikataulu ei todellakaan pidä paikkaansa! Anonyymin kommentti alla sen sijaan on se oikea.

Tämä oma ja kaveripiirin kokemus. Niin muitako vaihtoehtoja ei ole, jos haluaa paljaalla nussia kuin e-pillerit ja kierukat? Ei tietysti sovi niin hirveän hyvin baaripanoihin, kun 10 minuuttia on pitkä aika odotella. Minä olen muulloin 2. Ihmetyttää naisena vaan edelleen tämä ilmiö että useimmat naiset kokevat voivansa käyttäytyä miten vain, missä vain, kuinka lapsellisesti ja ärsyttävästi tahansa sen takia, että kun nyt "hormonit hyrrää".

Ja miestä ahdistaa ja siitä nämä kauhutarinat pirttihirmuista lähtevät. Aikuinen, tasapainoinen ihminen ei tee itsestään biologisten ilmiöiden vietävissä olevaa elukkaa. Jos on naama ns.

Jos kumppaninne ahdistaa teitä, erotkaa ja tehkää itsestänne onnellisia jossakin muualla, jonkun muun kanssa. Siis tää oli ihan tosi hauska ja aivan niiiiin tosi juttu. Kaikki naiset ovat erilaisia, olihan briteissä jos muistan oikein nainen joka tappoi miehensä PMS oireiden aikana ja sai lievemmän tuomion sen takia. Itse voin sanoa että kun menkat on tulossa niin tätä rupee kyllä itkettää ja ärsyttää ja mies on kyllä tajunnut että silloin ei metkuilla!

En kuitenkaan miksikään hormoonihirviöksi muutu! Hauska ja osuva teksti muuten ;. Miten te naiset yleensä edes kestätte maailmaa kun elämänne on näköjään yhtä helvettiä viikosta toiseen? En olisi osannut kuvitellakaan kuinka rankkaa on olla nainen kun elämänne on yhtä kärsimysten tietä. Tuota rankempaa on ainoastaan kestää tuo kaikki ja olla vielä koskaan hermostumatta sille naiselle eli olla mies. Sen takia me ollaankin pahimpia eskapisteja kun ei kestetä elämää.

Tunnetko naista joka ei olisi eskapisti? Tämä selkeytti asiaa huomattavasti. Yksi asia jäi vain askarruttamaan mieltä. Mistä sen näkee päällepäin mikä viikko on menossa? Eikö naiset voisi käyttää vaikka eri värisiä rannerenkaita merkitsemään eri viikkoja, koska asiasta kysyminen aiheuttaa välittömän vuodon.

Panettaa koko ajan ja paljon!! Mitään viikkoja mulla ei ole, menkatkaan ei tule "säännöllisesti".. Ehkä pari kertaa vuodessa.. Menkkojen aikaan panettaa kahta kauheammin ja onneksi tosi mies painaa säällä kuin säällä suihkussa! Pillerit vois jättää pois mutta kumi ja kerran kuukaudessa perseen vaihto, ei kiitos! Kierrukka ei tuu kysymykseen, koska jos mä yllän siihen jo keskisormella, sehän menee kurkkuun kun hyppään miehen päälle Mutta, onnellinen olen että panettaa, joka viikolla ja on mies joka sitä tekee mielellään mun kanssa: Osaatko auttaa miten voisi mahdollisimman vähällä vaivalla saada selville mitkä naiset sattuvat milläkin hetkellä olemaan 2.

Tahtoisin mielelläni tavata nimenomaan 2. Se vähän ihmetteli, mutta oli tyytyväinen. Meillä miehillä tosiaan nuo pallit on se ongelma. Jos palleja ei tyhjennä, niin alkavat erittää järkyttävän määrän ns. Haju ei lähde palleista pesemälläkään, tai jos lähtee niin tunnissa parissa on hienhaju jo kauhea. Kerta päivässä kun panee ja sitten pari kertaa runkkaa niin ei pallit ala kiukuttelemaan. Nuoremmat miehet, jotka eivät ole naimisissa vielä, voivat korvata runkkaamisen seksillä, mutta me 30v miehet saadaan olla onnellisia jos ja kun saadaan edes sen kerran vuorokaudessa.

Ikävä kyllä, huomataksesi vkon 2 ja saadaksesi pimperoa joudut näkemään vaivaa ja tutustumaan naiseen. Pera94 menee nyt takaisin kouluun, mielellään vielä äidinkielen tunnille ja alkaa kirjoitella runoja naisille.

Kannattaa käyttää keltarauhasvalmisteita, esim juurikin minipillerit, hormonikierrukka tai ehkäisykapseli joka itseltä löytyy. Monelle ei tuu menkkoja enää ollenkaan, ja toisille tulee todella harvoin. Ei kaikilta naisilta runoilla saa vai saako? Täytyy olla myös kova ja herkkä samaan aikaan, enkä nyt puhu falloksen rakenteellisesta lujuudesta. Sitten vielä kun osaat olla ärsyttävä ja huomioonottava. Se että sinulla on jo toinen nainen siinä on suuri apu.

Ja sori korkean moraalin omaavat; manipulointi on usein välttämätöntä.

Kalua miehelle homo seksi kuukautisten aikana