Kalu valui gay seksi kauppa

kalu valui gay seksi kauppa

Pelin kautta näytin nussittavalta seksinukelta, jota Ville käytti irstaasti. Sydämmeni hakkasi tuhatta ja sataa, enkä pystynyt enään vaimentamaan jatkuvaa voihkintaani. Kyrpä upposi nyt todella syvälle ja Villen pallit hakkasivat villisti valilihaani vasten. Eturauhaseni pumppasi kiimalimaa muhkean kullin liikkeitä myötäillen. Oli ihanaa olla kunnolla nussittavana. Olin kyllä saanut miestä muutamia kertoja aikaisemmin, mutten ikinä näin perusteellisesti.

Otin tukea voihkien milloin mistäkin ja tutisevin jaloin kannattelin painoani kuin haavanlehti. Hikipisarat tippuivat sarjoina alaselälleni ja Ville huohotti kuin pitkänmatkan juoksija. Tuon alfauroksen ärjyntä kiihtyi varsinaiseksi höyrylaitoksen puuskutukseksi. Veti kortsun kyrvältänsä ja alkoi runkata naamani edessä. Tottelin ja auoin suutani silmiä siristellen. Punaiseksi nussittu kyrpä sojotti suoraan suuhuni. Osa meni suuhuni, mutta suurin osa silmilleni, nenälleni ja jopa hiuksiini.

Ville horjui ja lysähti sängylle makaamaan. Yritin nousta seisomaan, mutta jalkani olivat lötkönä. Horjuin silmiäni räpytellen ja spermaa niistä pyyhkien pesulle. Perseeni oli niin arka, että vesikin kirveli ja pieninkin kosketus jomotti.

Pian Ville tuli hengästyneenä viereeni. Hän oli uljas näky. Suostuin mielelläni ja siirsimme hotellin sängyt toisiinsa kiinni. Keskustelimme miten olin itseni Villen huoneeseen kutsunut.

Tätä en kuitenkaan myöntänyt. Liekö Ville tarkoituksella juottanut minut vielä isompaan humalaan, että saisi pantavaa huoneeseensa.

Keskustelun jälkeen nukahdin alta aikayksikön. Aurinko alkoi paistaa huoneeseen ja heräsin tajuttomaan kankkuseen. Koko kroppaani särki ja oksetti. Känsin kylkeäni ja tunsi kuinka hellät pakarani olivatkaan. Supistin anustani ja se kivisti valtavasti. Suorastaan ryömin vessaan oksentamaan. Olin polvillani kylmällä lattialla ja oksensin kaiken mitä vain sain ulos.

Ville oli herännyt ja vinoili olostani. Kurkkasin taakseni ja näin hänen runkkaavan kaluaan kovemmaksi samalla pyllyäni kiimaisilla silmillä tapittaen. Nyt ei siis todellakaan tehnyt mieli muuta kuin toipua. Tunsin kovan elimen kipeällä aukollani.

Ville pesi kaluaan ja minä purskutin hammastahnaa. Jaa-a ajattelin ja asetuin Villen jalkojen väliin polvilleni. Aloin hellästi nuolla hänen puhdasta elintään. En ollut imenyt ympärileikattua kullia koskaan ja sen imeminen vaati liukkaampia huulia kuin aikaisempien nahallisten kyrpien. Imin Villeä posket mutrulla. Imin pitkään ja Ville nautti silmät kiinni. Pyllistin ja liukkaat sormet osuivat aran räikäni reunoille. Pian ne liukastivat myös sisinpäni.

Asetuin naama villeä päin ja asettelin kullia hellien huulieni ohi. Se sattui melkolailla, mutta upposi yllättävän helposti pienien pakaroitteni väliin. Ville oli niin iso, että tuntui kuin hevosella olisi ratsastanut. Oma penikseni hankasi miellyttävästi hänen sileään alavatsaansa ja kyrpä pyllyssäni liukui todella nautinnollisesti edes takaisin. Ihailin näkymää peilistä ja ratsastin estoitta. Puristelin käsilläni Villen rintalihaksia ja hän kouri pakaroitani. Kyrpäni liukasti Villen vatsaa ja tunsin asteittain lähnevän orgasmin.

Makasin täysin avuttomana tuon massiivisen voimamiehen alla. Kyrpä upposi syvemmälle kuin koskaan ja millä voimalla. Kohta siellä olisi jo pallitkin. Hengitykseni katkoi ja voihkin Villen huohottaessa kuumaa hengitystä naamalleni. Kehuin häntä uskomattomaksi panokoneeksi ja se sai Villen inostumaan tajuttomaan rynkytykseen. Ville jatkoi hiki valuen rynkytystä. Nitinatinitinatinitinati kuului sängyn jousista kuin hetekasta konsanaan.

Kyrpä kynti suoltani kuin mäntä. Orgasmi lähestyi ja kullini valutti kirkasta spermaa napaani kohti. Vihdoin orgasmi tuli, mutta ei tullutkaan, vaan pieninä annoksina orgasmini katkoi kuin kymmenen eri orkkua. Kyrpäni nytkyi ja ruiski spermaa tippa kerrallaan.

Ville kiihdytti tahtiaan ja runttasi perseeseeni armotta. Ujelsin ja voihkin kuin naisen äänellä. Niin voimakas oli orgasmini. Hän ihasteli ja jatkoi pyllyni kimpussa. Nyt Ville tiesi, että oli näyttänyt minulle olevansa varsinainen ori. Ville sulki silmänsä ja haki omaasa vuorostaan. Mä en kestä kohta enään Ville näki miten kiemurtelin kuin ekstaasissa.

Ville puuskutti ja valui päälleni hikeä kuin suihkun hanasta. Hän muutti asentoaan niin, että penis osui vieläkin paremmin eturauhaseeni. Uusi aikaisempaa pienempi orgasmi iski suolessani kampeavan kullinkärjen liikkeen kautta selkärankaani pitkin koko vartalooni.

Pieni spermatilkka valahti supistelevan kyrpäni päästä vatsalleni. Sydämmeni hakkasi, pääni jomotti ja voimattomuus iski vartalooni. Ville pysähtyi puuskuttaen ja syleili minut hiestä märäksi. Makasimme hetken keräten voimia ja Ville ilmoitti haluavansa vielä lopuksi takaapäin. Ville laittoi viileän veden valumaan ja alkoi hyväillä takamustani. Hänellä oli pieni liukuvoidetuubi mukana, jolla pyllyni liukastettiin.

Ville runkkasi hetken ja asettui sitten huulilleni. Hän työntyi arkaan reikääni ja alkoi panna minua. Hän pani rauhallisesti ja haki orgasmia itselleen. Ei aikaakaan ja Ville huokaisi syvään.

Nylkytti muutamia kertoja ja pysähtyi huohottaen minuun nojaamaan. Villen kyrpä nytktyi vielä suolessani ja alkoi löystyä hitaasti. Kauppias tuli eteeni ja kysyi, kuinka paljon kesätyötä halusin.

Vastasin, että tosi paljon ja samalla mies laski kätensä kaluni päälle ja alkoi hieroa sitä hellästi. Tunsin, kuinka hän avasi vyöni ja riisui farkkuni alas. Kiimainen, sykkivä, limasta liukas kullini pamahti jöpöttämään ulos kalsareistani ja kun hän tarttui siihen kädellään, olin aivan räjähtämispisteessä.

Vanha homo huomasi asian heti ja antoi tilanteen rauhoittua. Hän riisui housuni kokonaan pois ja avasi paitani ja aloitti sellaisen hellimisen ja suutelemisen, missä en ollut edes unissani käynyt.

Tunsin kuinka hänen pehmeä kielensä liukui suuhuni ja kuinka sormet nipistelivät nännejäni. Hän liukui alemmas ja suuteli kaulaani, rintaani ja napaani. Hän otti pussit toiseen käteen ja kiristi niitä alaspäin.

Meinasin pyörtyä ja sätkin koko ajan kiimasta. Makasin pöydällä selälläni ja huomasin miehen laskevan omat housunsa alas. Hän tuli eteeni niin, että näin hänen kalunsa silmieni edessä. Suuri punertava, sykkivä terska, jonka päässä oli kiimatippa. Hän otti päästäni kiinni ja avasin suuni ensimmäistä kertaa miehelle. Tunsin hänen tumman, sykkivän, paksun kyrvän liukuvan suuhuni. Hänen erektionsa oli kivikova ja kalu liukui suussani kiimasta limaisena ja maistoin miehen maun, josta kiihotuin vain lisää.

Miehen kädet liikkuivat ympäri kehoani niin, että olisi luullut niitä olevan vähintään neljä. Hetken päästä sormi liikkui kohti neitseellistä peppureikääni. Hän painoi sormen sisääni hitaasti pyörittäen. Sitten hän siirtyi jalkoväliini ja työnsi kielensä peppuuni nussien sitä niin syvältä kuin kieli menee ja nuollen joka puolelta alapäätäni todella kauan.

Sormia työntyi sisääni uudelleen ja uudelleen venytellen peppureikääni auki. Hän laittoi jotain liukasta sisääni ja tunsin, kuinka suuri sykkivä kulli alkoi raivata tietään neitseelliseen peppuuni. Näin, kuinka paksu kulli liukui sisääni edestäpäin.

Se oli kiihottavaa katsoa. Mies kaatui päälleni ja suuteli minua ja hoki poikavittuni kireyttä korvaani. Poikavittu, kiihottava uusi sana, mietin jalat kohti taivasta. Suuri kulli mahtui hyvin liikkumaan reiässäni ja mies liikutti sitä upeasti, ensin rauhassa hitaasti, sitten nopeasti pidellen jalkojani ylhäällä, ja samalla runkkasi minua muutaman nopean sarjan niin, että meinasin laueta.

Paine kullisani oli hirveä, kun hän työnsi sykkivän melansa juurta myöten sisääni. Hän ei antanut minun kuitenkaan laueta, vaikka sperma jo pulppusi terskani reiästä. Kun puristelin hetken perselihaksiani yhteen, näin kuinka hänen silmänsä muljahtivat ja hän jäykistyi kaarelle alkaen väristä ja korahdella päälläni. Hän veti muutaman nopean vedon syvälle perseeseeni ja sitten taivas aukesi.

Tunsin kuinka spermaa pulppusi reikääni niin paljon, että sitä valui pepun poskia pitkin pöydälle. Alapääni oli aivan spermassa. Mies työnsi kullinsa aivan pohjaan ja puristin pakarani yhteen niin kovaa kuin osasin jännittää hänen samalla ottaessaan minut miehekkääseen syleilyyn. Tunsin kullin löystyvän sisälläni ja se muljahti ulos tuoden mukanaan sisältäni todella paljon spermaa, suorastaan humoristisen paljon.

Mies veti esinahkani kireälle taakse ja imaisi sykkivän nuoren kullini suuhunsa. Parransänki pisteli ihanasti reisiäni, ja sitten oli minun vuoroni räjähtää.

Sähköä alkoi virrata koko kroppani läpi ja luulin, että oikeasti menisi henki. En ollut saanut sellaista orkkua koskaan ennen. Suu kävi kuin lypsykone konsanaan hänen imiessään kulliani, ja tunsin, kuinka sähköiskut kovenivat ja kovenivat huippuunsa nuoressa kropassani. Aivoistani lähti liikkeelle ydinlataus. Tunsin kuinka pallini nousivat ylös ja spermaa alkoi tulla miehen suuhun kuin pumpusta. Kiljuin onnesta kaarelle taaksepäin vääntyneenä ja otin kullini pois lämpöisestä aikuisen miehen suusta.

. Pian kuitenkin havahduin portsarin herätellessä minua. Miehen kädet liikkuivat ympäri kehoani niin, että olisi luullut niitä olevan vähintään neljä. Jalassani minulla oli tiukat Leviksen farkut ja päälläni lyhythihainen valkoinen kauluspaita. Jaa-a ajattelin ja asetuin Villen jalkojen väliin polvilleni. Sydämmeni hakkasi, pääni jomotti ja voimattomuus iski vartalooni. Vihdoin lähdimme ja jätimme työpölyt taaksemme. Sanoin, että hain kesätöitä ja haluaisin nähdä kauppiaan. MASSAGE GAY NURU SEXWORK POJAT

Seksiseuraa etelä-pohjanmaa webcam seksiä homo

MIES ETSII GAY SEKSISEURAA ANTI THEFT SUOJAKOODI

: Kalu valui gay seksi kauppa

Kalu valui gay seksi kauppa Mies ejakulointi meriton spa homoseksuaaliseen kokemuksia
Kalu valui gay seksi kauppa Kun puristelin hetken perselihaksiani yhteen, näin kuinka hänen silmänsä muljahtivat ja hän jäykistyi kaarelle alkaen väristä ja korahdella päälläni. Tunsin kuinka hänen pehmeä kielensä liukui suuhuni ja kuinka sormet nipistelivät nännejäni. Ville mahtava vartalo oli hikinen ja hän pyyhki valuvaa noroa otsaltaan. Makasin täysin avuttomana tuon massiivisen voimamiehen alla. Muutama lähiterassilla ja sitten suunnaksi Helsingin keskusta.
ILMAINEN SEKSI HOMO TREFFIT GAY Thaihieronta espoo aikuisten gay treffit
Porno karhu homoseksuaaliseen mies meis 125
Vierasta gay kullia tallinnan huorat Makasin pöydällä selälläni ja huomasin miehen laskevan omat housunsa alas. Perseeni oli niin arka, että vesikin kirveli ja pieninkin kosketus jomotti. Pieni spermatilkka valahti supistelevan kyrpäni päästä vatsalleni. Monet tuopit vaihtuivat uusiin ja päivä muuttui hiljalleen illaksi. Poikavittu, kiihottava uusi sana, mietin jalat kohti taivasta.