Kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa puhelin seksi

kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa puhelin seksi

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Mikä on mielestänne pervoa? Mikä on mielestänne pervoa? Täälläkin haukutaan paljon ihmisiä pervoiksi, milloin mistäkin syystä. Mutta mikä on mielestänne pervoa ja mikä mukavia leikkejä ihmisten kesken.

Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Aistien talo kokemuksia Terve! Onko tää mahdollista Oon 13v poika ja onko pojan mahollista saada orgasmia perseen kautta ilman että koskee penikseen.

Minua on haukuttu pervoks kun olen nuollu naisteni pyllyreikää,mielestäni ihan turhaan koska on olemassa paljon pervompaakin touhuilua mitä ei voi edes mainita täällä,jotkut syö sitä itheeäänkin ja toiset juovat liriä jne. Kaverini tykkää nuorista pojista, oisko ollut v poika kun toi mun luokse kun ei kotiinsa voinut viedä naitavaksi. Juotti kunnolla ja vei mun sänkyyn, katselin kun sito kädet, avas paidan ja otti housut pois.

Nai aikansa ja löysäs narut, lähti kotiinsa ja poika jäi munat paljaana nukkuu. Kiihottava katsella 50 naisesta nuorta. Sitdoin uudestaan kädet ja herättelin munaa, seiso. Riisuin pojan katsellessa kun kiihotti ja kun pääs noin 20cm kovan päälle naimaan niin innostu vaikka poika valitti, monta kertaa kun humalassa halutti. Minä on varmaan nuoresta tytöstä ollut omituinen kun olen nuorta ja vanhaa imenyt loppuun asti. Vanhemmat halus molempiin laskee suun jälkeen. Tuota, kaverisi on kaiketi mies Skaalaa on laidasta laitaan.

Vaikkapa kerrostalokyttääjien mielestä voi pelkät wc: Pahan alku ja juuri Kaikki miehen ja naisen välinen on luonnollista vaikka kuinka pervoilisivat keskenään. Kaikki seksiyritykset mitä saman sukupuoliset tekee keskenään johtaa myös muihinkin sairaisiin pervouksiin ja seksuaalisiin väärinkäyttäytymisiin.

Se on täysin mahdollista että ilman homoja ja lesboja ei olisi edes pervous käsitettä olemassa koska seksin osalta ei tunnettaisi mitään vaihtoehtoja. Se taas valitettavasti ei ole mahdollista ettei homoja ja lesboja olisi yhtäkään, koska sairauksia maailmassa vain on.

Et sinä ole saanut, etkä nähnyt mitään, sulla on vain sairas mielikuvitus. Ootko nähny kauniita lesboja?

Yleensä ne on sellaisia, ettei tiedä ovakko lintuja vai kaloja. Ei niiden touhuissa ole mitään kiihottavaa. Näytellyt kohtaukset jossain elokuvissa on asia erikseen. Mä olen nähnyt kauniita lesboja ja päässyt vielä lähemmäksikin ; Kyllähän niitä miehekkäitä kuulantyöntäjä-lesbojakin on ja joissain piireissä vieläpä aika paljon.

Mutta toisaalta, eihän se suomalainen heteronainenkaan aina ole hehkeimmillään. Niin, ja lesboseksi ei ole sen kuumempaa kuin hetero-sellainenkaan. Kyllä se on kuumempaa! Ja tottakai hinkataan vastakkain, se on tribadismia ja oleelinen osa lesboseksiä.

Toiset käyttää myös dildoja ja ja sträppejä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Etpä taida olla psykiatri koska muuten tietäisit, ettei homoseksuaalisuus täytä sairauden kriteerejä.

Moni väittää sairaudeksi, koska he haluavat että se on sairaus. Sillä ei ole mitään tekemistä faktatietojen kanssa, koska se on sama kuin väittäisi, että aurinko on oikeasti sininen vain koska väitteen tekijä niin haluaa. Homoutta ei ole voitu muuttaa lääkkellisesti tai terapialla heteroseksuaalisuudeksi, joten ei ole tähän "sairauteen" muutoskeinoa. Homoseksuaalisuus on mielen sairaus ja sen ymmärtää kyllä jokainen joka sitä ei sairasta. Syy miksi sitä ei sairaudeksi luokitella johtuu siitä ettei siihen ole mitään toimivaa hoitomuotoa.

Joten sairaudeksi luokittelukaan ei ole oleellista tämän päivän terveydenhoidon tasolla. Joskus tulevaisuudessa kun lääketiede on kehittyneempää ja homoseksuualisuuskin voidaan hoitaa sataprosenttisesti, voidaan harkita uudestaan onko hoitamatta jättämiselle mitään järkevää perustetta, ja silloin se luultavasti luokitellaan sairaudeksi. Vain norminormaalit keskustelevat täällä siitä mikä on pervoa, koska he haluaisivat niin kovasti olla edes hieman pervompia.

Aidot pervot eivät ota osaa tällaiseen jutusteluun lainkaan. He vain ovat sitä mitä ovat, ja toteuttavat pervoilujaan kuka mitenkin. Kokenut kaiken tietä Faktaa pöytään, muuten esität vain omia antipatioitasi. Mitä - eikö löydy faktaa? Olen itse homo ja ainoa "vaiva", joka tästä on seurannut on joidenkin kanssaeläjien kuvittelema "parempi tietämys" minusta itsestäni.

En siis kaipaa "hoitoa", koska en ole sairas. En aiheuta kenellekään mitään pahaa ja elän täyttä elämääni kaltaisistasi huolimatta. Lisäksi tiedän ettei syntyperäistä ominaisuuttani voi muuttaa mitenkään. Naiset ei kiinnosta tätä miestä seksuaalisesti ja sillä hyvä. Olen onnellinen oman puolisoni kanssa, joka siis on samaa sukupuolta kanssani. Luulet yhtä sun toista, mutta minua kiinnostaa miksi olet niin kiinnostunut joidenkin henkilökohtaisista asioista?

Minua ei lainkaan häiritse eikä edes kiinnosta mitä ja kenen kanssa itse teet makuuhuoneessa ja kuinka elämäsi elät ja kenen kanssa. Ihanaa, että maailma on komeita ja kauniita miehiä täynnä. Nyt keväällä alkaa taas näkymään hyväpeppuisia nuoria miehiä kaduilla ja tällainen miehen kanssa parisuhteessakin elävä saa nauttia ja silmäillä: Pervous -käsitteen on keksinyt joku itsetuntoaan pönkittääkseen: Et voi tietää Kyse olikin siitä että miten sitten asia luokitellaan kun se hoito on ja se varmasti toimii.

Kun kysytään joltain amerikkalaiselta herätyskristityltä, hän sanoo pervoksi kaikkea suuseksiä. Jos taas kysytään minulta, suuseksi on mukavaa leikkiä ihmisten kesken. Arvasin, että joku tähänkin Jeesuksen vetää ja taivaan ja helvetin. Kannattais sinunkin "ihminen" lukea apokryfikirjat, niin tulisit tietämään, että Juudas olikin Jeesuksen paras opetuslapsi ja, että Jeesuksella olikin naisia opetuslapsina.

Nämä ovat tosiasioita, jotka yksi kirkolliskokous luvulla kielsi laittamasta Raamattuun! Lue sinä "ihminen" Vanhaa Testamenttia vaan, siellä sitä tarinaa piisaa! Ei pkl, mies työntää vehkeensä yhden persreikään ja toinen muija nuolee kalun.

Nyt on pakko sanoa, että voiko pervompaa olla. Niin, no jos pitää pas'kan syömisestä, niin siitä sitten. Eläinten ja lasten kanssa pelehtiminen nyt ainakin. Naamalle ulostamista en itse harrastaisi, mut en välttämättä viel pervoksi sanois Mitä pahaa on pervoudessa? Minua ei haittaa tippaakaan olla pervo. Ja toivoisin naistenkin olevan pervompia. Ei mikään missä on osallisena aikuisia ihmisiä. Jos asianosaiset nauttivat ja osallistuvat vapaaehtoisesti, asia on silloin ok. Tämä ei silti tarkoita että itse olisin valmis osallistumaan ihan mihin tahansa.

Lähes kaikkeen, mutta en ihan. En silti ole mikään arvostelemaan muiden mieltymyksiä. Kutittaminen höyhenillä on ihan OK, mutta jos käytät elävää kanaa siihen se on jo pervoa. Pyllyyn paneminen on ihan OK, mutta jos sen pyllyn omistaja on kuollut, mennään jo pervouden puolelle Itsekin olen sitä mieltä että jos kaksi ihmistä tekee jotain keskenään ja nauttii siitä, niin se ei ole pervoa. Enkä tuomitse ketään pervoksi, sillä itseänikin joku varmaan sanoisi pervoksi, joidenkin asioiden takia mitä kumppanini kanssa teen.

Itselläkin on rajat asioille, joita emme harrasta. Ehkä "pervoa" olisi nimenomaan ne asiat mitä suurin osa yhteisöstä ei harrasta. Kaikki kakkosreikään liittyvä, ja sieltä ulostulevan käyttäminen mihin tahansa.

Miten olisi tällainen ilmeisen kiimainen nainen? Liian pervoa on mun mielestä kaikki laiton, eli lapsiin sekaantuminen yms. Eläinten kanssa seksin harrastus jne. Mutta muut fetissit voivat olla outoja, mutta ihan ok kuitenkin, niin kauan kun ei ketään toista ihmistä satuta Olen varmaan pervo kun saan kiksit siitä kun nainen kusee housuihinsa. No se on mielensairaus.

Vauriosi on kuitenkin sellainen, että apua hakemalla saattaisit selvitä. Minä tykkään leikkiä pissan ja kakan kanssa enkä pidä sitä lainkaan perverssinä vaan normaalina seksinä, jollekin muulle se varmaan on pervoa. Toisin sanoen se on aina kokijasta kiinni mikä on kellekin pervoa, maailma on sanahelinää jota ei kannata aina ottaa niin vakavasti. En pidä itseäni Oletko pervo vai et? Imgur-sivustolle on laitettu kuva vaasista, jonka kuva on tulkittavalla kahdella, hyvin erilaisella tavalla.

Nettikansa onkin alkanut tituleeraamaan kuvaa pervotestiksi, sillä siinä näkee katsojasta riippuen joko delfiinejä tai seksiä harrastavan pariskunnan. Delfiinejä vaasissa näkevät eivät nettikansan mielestä ole pervoja, mutta rakastelevan kaksikon näkevät ovat. Katso kuva vaasista tästä.

Kumman asian sinä siinä näet? Hetken kuvaa tarkemmin katsottuani hoksasin ko. Masturboin ruukulle, mutta näin siinä vain sulavalinjaisia, kiiltelevän pehmeitä delffiinejä. Pervoa on äänestää kokoomusta. Paljon tärkeämpi kysymys on, että onko sillä mitään väliä onko pervo vai ei. Jos jokin asia jonka muut näkee pervoksi tekee sinut onnelliseksi, mitä sillä on väliä mitä muut sinusta ajattelee Kaikki palstan sivuilla käyneet Mielipide jostain koetusta tai sitten märkä uni kokemattomasta , siis jokaisella lie oma käsitys.

Minä olen pervo jonkunmielestä toiset taas pitävät ihan normijuttuna. Toi kuvakin on jo pervoa! Ihme etten ole koskaan törmännyt pervoihin vaikka olen noin 50 naisen kanssa ollut. Monta kertaa oon halunnut naapurin tammaa Mut on jäänyt kun se potkaisi renki-Jussia, joka yritti sitä takaa Kaikki peräreikään liittyvä ainakin.

Jos huomaa itsessään jotain normaalista lähetyssaarnaaja-asennosta poikkeavia mieltymyksiä, niin rehellisesti voi tunnustaa itselleen olevansa hieman pervo Kun itsensä hyväksyy rehellisesti sellaisenaan, niin ei kaipaa joka asiassa toisten hyväksyntää.

Se on se itsetunnon ydinkysymys. Nimittäin kaikista naissuhteistani kaipaan eniten sitä, joka oli "pervoin" ja pettyi kun en huonon itsetunnon vuoksi uskaltanut tuoda esiin omia juttujani vaan tyydyin "normipumppaamiseen". Nyt kun ei enää pelota ja pervoutta löytyisi jaettavaksi, törmää tietysti yhtä ujoihin mimmeihin mitä aikanaan itse oli. Pervoa voisi olla esim. Pervoilu sanana taitaa monella pitää sisällään kaikkea epätavallista ja normaalista poikkeavaa.

Sinänsä hankala kysymys, koska se mikä toiselle on pervoa ei välttämättä ole toiselle. Mikä sitten omasta mielestä on pervoa, kaikki laiton ainakin. Näitten asioiden kanssa on aina kaksi, joten eiköhän myös se missä toisella tulee raja vastaan.

Tämä ketju osoittaa, että kristityt arvot on hukattu, me kaikki tarvitsemme niitä. Jotkut joo saa kiksinsä huutamalla hoosiannaa perheen kanssa pääsiäisenä, mutta jos minulta kysyt on sekin kyllä aika pervoa.

Miksi yleensäottaen tulit tänne, kun pystyit kyllä päättelemään ketjun nimestä mistä siinä on kyse ja tuolle turhalle jeesustelulle on omistettu Suomi24ssä palsta jos toinenkin..? Se mikä on pervoa,määrittelee se joka kokee asian pervoksi.

Jonkun mielestä juuston tai suklaan mässyttely on pervoa. Eli mitään pervoa ei ole olemassa,se vaan johtuu siitä mitä joku nirppanokka ei siedä.

Mitä enemmän pervoilet niin sitä enemmän joku nirppis siitä mussuttaa. Mun mielestä saatte pervoilla niin paljon ja niin kauan ku haluatte kunhan siitä ei aiheutu ulkopuolisille vaivaa saatikka jotain fyysisiä tai psyykisiä traumoja. No ainakin seksijuttujen nostaminen yläpalkkiin on pervoa. Provot ovat tosi pervoja,keksityt jutut muka omina kokemuksina,,,,ne on sairaita Osta oma pervo halvalla!

Jos mies, uusi tuttavuus, kyselee naiselta puhelimessa läähätystyylillä kumpaa tämä käyttää tampooneja vai siteitä. Mielestäni se on pervoa ahdistelua. Myös muu seksuaalinen ahdistelu ja kyselyt.

Ei sellaisella ole muuta mielessä kuin seksi. Suomessa tämä naissukupuolien käyttäytyminen on joskus kummallista. Tietenkin uudessa tuttavuudessa kuuluu kysellä seksimieltymyksistä,koska jos suhde ajautuu pitemmälle ,mitä se todennäköisesti tekee,jos seksuaalisesti natsaa,tarvitsee tietoa toisesta juuri tältä elämän alueelta,sillä se on aivan varma,että jos seksuaaliset halut ei yhdy,mistään tulevaisuudesta on ihan turha puhua.

Jos otetaan oppia luonnosta,eläimet ensi töikseen kun näkevät uuden tuttavuuden ryhtyvät esim. Uskonto on vieroittanut ihmisen itsestään ja luonnollisista tavoista. Ja se on väärin. Seksuaalisuus on alkukantainen tunne,ja semmoisena se myös kuuluisi pitää. Uskonto vain on sen vääristänyt luonnon alkuperäisestä tarkoituksesta. Ei ole mitään pervoa kysyä mistä toinen pitää seksuaalisesti ja mistä ei,sillä tiedolla on todella hyvä mitata,tuleeko toisen kanssa juttuun vai ei.

Uskonnon tarkoituksenahan on hallita ihmisen viettejä kaikin mahdollisin tavoin,älykkäämmät tajuavat tämän,tyhmemmät eivät. Mutta kun me ihmeiset olemme eläimiä, joilla on ajattelukyky, tapakulttuuri ja kaikilla edes jonkinmoinen sivistystaso, niin me emme kysy kättelyssä uudelta ihmiseltä intimiteettiin kuuluvia asioita. Niitä, joita kysytään vasta sitten, kun on varmistettu, että uusi ihminen on sellainen, jonka kanssa halutaan tehdä muutakin kuin kätellä.

Seksi on luonnollista, normaalit käytöstavat näyttävät olevan joillekin täysin luonnottomia. Minusta alastomuus on pervoa. Äiti opetti minut jo pikkupoikana menemään kylpyynkin uimahousut jalassa. Se on minusta oikein. Ja jos masturboi ,kasvaa karvoja kämmeniin! Pervous on subjektiivinen käsitys jonka määrittely on jokaisen ihmisen oma asia.

Toinen pitää pervona ja luonnottomana sitä jos seksi tapahtuu muulloin kuin klo ja lähestysaarnaaja asennosta poiketen toiset taas kokeilevat kaikkea mitä juolahtaa.

Yleisesti ottaen olen sitä mieltä että keskustelkaa, kokeilkaa ja ennenkaikkea nauttikaa seksistä. Älkääkä ajatelko onko joku asia erityisen pervoa vai ei. Mä tykkään runkata ja laueta raamatun väliin.

Tulet kuolemaan hukkumalla mälliisi. Nykyäänhän kun pornosta on tullut valtavirtaa on vallalla asenne jonka mukaan mikä tahansa käy. Pornossa kun äärimmäisen väkivaltainen seksi, kaikenlainen naisen nöyryyttäminen ja satuttaminen on ihan vakiokamaa ja erityisesti nuoret luulevat että sellaista sen seksin kuuluu olla.

Kun tätä "kehitystä" yrittää kritisoida saa haukkuja ahdasmielisyydestä, seksikielteisyydestä ja tiukkapipoisuudesta. Kuitenkin jatkuva seksuaalisten rajojen venyttäminen aiheuttaa sen että hyväksytään sellaisetkin seksin muodot jotka perustuvat toisen ihmisen vahingoittamiselle. Yksi suuri syy nykyään valtavan yleiseen tyttöjen pahoinvointiin on juuri se seksuaalinen paine joka heihin kohdistuu. Moni kokee että heidän on pakko tehdä asioita jotka tuntuvat pahalta.

Siksi olisikin uskallettava sanoa että ihan kaikki ei todellakaan ole ok. Tähän on pakko vastata koska tämä on niin yleistä. Varmaan tuolla nöyryyttämisellä ja satuttamisella tarkoitat BDSM: Se että nöyryytetään ja sidotaan ja ''satutetaan'' perustuu naisen omalle tahdolle. BDSM-suhteissa molemmat osapuolet haluavat nöyryyttämistä. Siinä ollaan myös sovittu rajat kuinka pitkälle saa mennä.

Se ei siis todellakaan ole mitään pahoinpitelyä. Kaikki, missä kaksi täysi- ikäistä ja suht täysjärkistä ihmistä tekee, mistä ainakin toinen nauttii, eikä kukaan ulkopuolinen joudu siitä kärsimään, on kahden ihmisen välistä leikkiä.

Yleensä tuomitaan pervoksi kaikki sellainen, mistä itse ei nauti. Entisaikaan esimerkiksi suuseksi oli kiellettyä ja epäsiveellistä. Eli myös aika vaikuttaa mielipiteeseen "normaaliudesta".

Pervoa on sekaantua lapseen tai muuhun puolustuskyvyttömään, joka ei osaa eikä ymmärrä pitää omia puoliaan eikä tajua, mistä on kyse. Tässä kohdassa tulee huomioida, että tieto asiasta ei takaa kattavaa ymmärrystä aiheesta.

Tottakai optimaalinen tilanne olisi, että molemmat nauttisivat, mutta jos esimerkiksi mies saa kiksejä siitä, että laitan kumisaappaat jalkaan, miksi en sitä hänelle soisi, vaikka en itse siitä niin kovin paljon nauttisikaan? Yleensä moinen ei sytytä, enkä itse osaa puhua, mutta tilanne vei mukanaan.

Ilmaisin itseäni varsin rohkeasti ja rujostikin, kun pyysin heitä nussimaan minut puhki ja halusin olla heidän käyttölelunaan.

Itsekin muuten pelkäsin ruveta kirjoittamaan kokemuksistani, mutta on ollut upeaa huomata, että eroottiset asiat kiinnostavat ihmisiä todella paljon. Jos joku sanois mulle ton niin kyllä siinä kiimalimat imeytyis aika nopeesti takas sinne mistä tulikin.

Aahhaaahhh aivan - tätä ei opittu maantiedon tunnilla; suosta aavikoksi kolmessakymmenessä sekunnissa: Ei se suomalainen mies mikään puhekone ole, sängyssäkään: Ei tässä kulttuurissa se nainenkaan ole sitten kaiketi semmoinen myöskään. Ilman minkäänlaista huohottamista kovempaa mouruamista alkaa tuntua siltä että "tää nyt oli ihan kivaa, kiitos" Jos pannaan kunnolla, sen pitää myös kuulua!

Ellei olla salapanolla jossain varastohuoneessa tms Mutta kyllä siinä syvään ja kovaan panemisessa voi sanoa huohottaa! No joo, tietäähän sitä molemmat, että kohta se tulee takaseinästä ulos ilman, että sen ääneen sanoo, mutta voihan sitä tehostaa: Ja sitäpaitsi, himokas katsekontakti ja sellainen pieni, lähes huomaamaton nyökkäys merkiksi siitä, että "jep, just noin" ovat kanssa aikas himokkaita.

Joo ihan samoilla linjoilla - kyllä sitä tulee joskus pidettyä kovastikin ääntä ja toivoo sitä myös mieheltä, totta kai , mutta ei sitä tarvitse pitkiksi lauseiksi pukea.

En siis ihan mutella mene, ja toki joitain yksittäisiä sanoja tulee myös, spontaanisti. Mutta semmoiseen 'hei puhutaanko nyt tuhmia' - modeen en taivu: Superväsyneessä tilassa sai tämä kirjoitus minut nauramaan vedet silmissä. Saattoi tulla pari sopivaa flashbackiä. Voi ei, et sä voi kirjoittaa tällaista, arvaa kuinka paljon tekee nyt mieli testata oman miehen älykkyys!

Tästä blogista on muuten muodostumassa mun salainen pahe, vaikka virallisesti toki semituoreena vaimona moista toimintaa paheksunkin. Miehelle puhuin tästä silloin kun löysin blogin ja luin monia tekstejä läpi.

Ensimmäinen kommentti oli "no ainakin välillä kuuluu onneksi paheksuvaa tuhinaa", ja hetken päästä "pitäiskö mun huolestua siitä, et nyt sä enää vaan kikatata? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Hieno blogi, kiitos. Tähän soppaan on pakko tuoda oma kauha mukaan. Hullua mutta totta, että jotenkin se rivouksien lateleminen tarttui myös itseeni.

Mutta sitähän tämä - elämää hymyssä suin senkin jälkeen. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

... Tutustukaa toisiinne ihan rauhassa ja ottakaa asia huumorin kannalta ja järkevästi. Näiden lukeminen se vasta pervoa on kun samalla panee naistasa tissienväliin. Kommentit Hieno blogi, kiitos. Kirjallisesti tai jopa puhelinseksissä tätä ongelmaa ei sen sijaan ilmene. Eihän tuo nainen ole ylipainoista nähnytkään! Osta oma pervo halvalla! Mä tykkään runkata ja laueta raamatun väliin.

Homoseksuaaliseen thai poika sex kuvakasa

seessä on henkilö, jota ei seksi tai siihen liittyvät asiat kiinnosta, eivät herätä . säätiön palveluihin kuuluu netti- ja puhelinneuvonta sekä terapia ja erilaiset. joulukuu kun ohimennen puhelin hiukan rivosti ja siitä keksinkin kaikenlaista. .. Välillä kalu nous puolitankoon ja ehkä vähän enemmänkin mutta ei siitä Tekosellainenkin on parempi valinta kuin latentit homoseksuaalit ja psykopaatit. . jutut ei kiinnosta juurikin syystä et sitä seksiä uuden ihmisen kanssa. marraskuu Eikö valtiota kiinnosta seksityöntekijöiden turvallisuus ja terveys? vetämään johtopäätöksiä suopeuden ja homoseksuaalisuuden yhteydestä. . miten alaiset tilailevat pomoilleen puhelimella miespuolisia viihdyttäjiä, joita.

Yli polven homo saappaat porin web kamerat

Kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa puhelin seksi