Ii2.org mies haluaa seksiä homoseksuaaliseen

Jeesus asetti tässä seksillekin oikean kontekstin eli elinikäisen avioliiton. Hän kääntää ihmisten silmät katsomaan pois maailman tavoista siihen miten Jumala oli kaiken alkujaan luonut. Eli Jumalan mielestä edelleenkin seksi sopii yhden miehen ja yhden naisen väliseen elinikäiseen liittoon.

Tämä sama asia voidaan myös nähdä Raamatun kahdesta heteroseksuaalisuuteen liittyvästä syntisanasta nimittäin haureudesta ja aviorikoksesta. Nämä molemmat sanat tarkoittavat vapaaehtoista seksiä yksiavioisen heteroseksuaalisen avioliiton ulkopuolella. Nämä molemmat sanat löydetään Raamatusta Jumalan tuomion ansaitsevina tekoina eli syntinä. Nämä tarkoittavat selkeästi avioliitossa elävän henkilön avioliiton ulkopuolista seksin harrastamista.

Tämäkin on Raamatussa selkeästi kuvattu synniksi. Seksille oikea konteksti on siis yhden miehen ja yhden naisen välinen elinikäinen avioliitto. Tässä ympäristössä seksiin liittyvä herkkyys ja sitä myötä haavoittuvuus voi tulla esiin turvallisesti ja molemmat osapuolet pystyvät löytämään todellisen tyydytyksen. Näin myös molempien itsetunto ja olemus miehenä tai naisena saa vahvistua ja kukoistaa vapaasti.

Älkää antako sitä himon ja kiihkon valtaan, niin kuin tekevät pakanat, jotka eivät tunne Jumalaa. Eli uskovien ei tule antautua maailmalliseen himoon missään vaiheessa ei edes seksissä. Meidän täytyy tässä kuitenkin erottaa kaksi asiaa toisistaan nimittäin intohimo ja himo.

Intohimo kuuluu seksiin ja sitä ei Raamattu missään vaiheessa kiellä. Se tarkoittaa tässä yhteydessä sitä vahvaa innostusta, jota vastakkainen sukupuoli kokee toista sukupuolta kohtaan seksuaalisessa kanssakäymisessä kiihottuessaan. Seksi saa olla täynnä molemmin puolista intohimoa. Himo taas ei ole ollenkaan tätä, vaan jonkun tunteen vallassa etsitään enemmänkin vain jotain täyttymystä ja tyydytystä vain itselleen. Himo johtaa lopulta syntiin ja oikeastaan päinvastaiseen kuin se lupaa antaa.

Tällaista himoa ei seksiin kaivata. Seksin tulee tapahtua molempien kumppaneiden tunteita ja haluja kunnioittaen molempien etsiessä yhteistä hyvää. Erityisesti miesten tarvitsee useimmiten oppia tässä kärsivällisyyttä! Heitähän kutsutaan rakastamaan vaimoaan niin kuin Kristus rakastaa seurakuntaa Ef. Kun mies on valmis vaikka vain pitämään puolisoaan tuntikausia kädestä jakaen tunteita ja ajatuksia, voi nainen helpommin uskaltautua antautumaan turvallisuuden tähden ja kokemaan myös täyttymyksen seksissä.

Eikä seksiin kannata todellakaan hakea virikkeitä maailman malleista, vaan enemmänkin avoimesti keskustella puolisonsa kanssa tarpeista, kokemuksista ja tunteista etsien näin molempia tyydyttävää kanssakäymistä. Kysymyshän ei pohjimmiltaan ole kuitenkaan pelkästään ruumiillisen tarpeen tyydyttämisestä, mahdollisimman monen erilaisen asennon kokeilemisesta tai onnistuneesta suorituksesta orgasmin saavuttamisessa, vaan miehen ja naisen väliseen kumppanuuteen kuuluvasta intiimistä osasta.

Tämä ei missään tapauksessa ole ainut eikä edes tärkein osa, mutta kuitenkin olennainen ja herkkä osa tyydyttävää ja täyteläistä kumppanuutta. Jokaisessa yhdynnässä on mahdollisuus hedelmöittymiseen ja vaikkakin tämä voi toisinaan olla myös pitkällisen yrityksen takana pohtiikin moni uskova ehkäisyä. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei mikään ehkäisykeino voi täydellisellä varmuudella estää lisääntymisen mahdollisuutta.

On siis parasta kaikesta huolimatta harrastaa seksiä ainoastaan sitten kun ollaan sillä mielellä, että lapsia voi tulla perheeseen. Lapset ovat Jumalan lahja, joten emme halua heitä aliarvostaa leimaamalla heidät ei-toivotuiksi.

Lisääntyminen on muutenkin osa Jumalan suunnitelmaa seksissä, joten ehkäisyä ei pidä ajatella pakokeinona pelkkään elämän pituiseen kahden henkilön parisuhteeseen, vaan se on enemmänkin keino hallita viisaasti perheensä tulevaisuutta.

Ehkäisy ei kuitenkaan muuten ole vastoin Raamattua, vaikka pääasiallisesti katoliset ja vanhoillislestadiolaiset väittävät ehkäisyn olevan syntiä. Tätä perustellaan Onanin kuolemalla ja Jumalan käskyllä täyttää maa, mutta kumpikaan Raamatun kohta ei suoranaisesti puhu ehkäisyä vastaan varsinkaan, jos edellä mainitut asiat pidetään mielessä.

Useimmilla nuorilla sukukypsyyden saavuttamisen tietämillä itsetyydytystä itsensä tutkiskelun ohessa. Monilla tämä saattaakin jäädä nopeasti pois, mutta nykypäivänä siitä tulee usein aikuisikäisenäkin toistettava tapa. Itsetyydytys ei ole kuitenkaan Raamatun mukaan mitenkään rohkaistava asia muutamastakin syystä.

Ensinnäkin kuten jo totesimme Jumala loi seksin osaksi miehen ja naisen välistä avioliittoa. Itsetyydytyksessä ohitetaan tämä järjestys kokonaan ja keskitytään pelkästään itseensä. Lisäksi itsetyydytykseen liittyy lähes aina erilaiset mielikuvat tai joskus jopa todelliset kuvat tai videot. Näistä Jeesus sanoi hyvin selvästi:. Edellä totesimme jo huorin tekemisen olevan syntiä, joten myös tällaiset mielikuvitus leikit tai kiihottavat kuvat ja videot ovat samoin syntiä Jeesuksen lausuman mukaan.

Varsinkin yksin elävillä voi toisinaan olla seksuaaliset paineet ja halutkin kovat, mutta silti ei kannata antaa periksi edes itsetyydytykselle. Useimmiten lopputulos on kuitenkin enemmänkin häpeän kuin lopullisen vapautuksen tunne.

Asia kannattaa ennemmin rehellisesti tunnustaa Jumalan edessä ja pyytää Jumalan apua ja voimaa elää puhtaana. Jumala on kykenevä pitämään meidät puhtaana ja vapaana, kun vaellamme Hänen tahdossaan rukoillen, lukien Hänen Sanaansa ja viettäen aikaa pyhien yhteydessä. Usein ihmiset tulevat uskoon liian myöhään välttyäkseen seksuaalisilta synneiltä tai toisinaan kaikenlaisten paineiden keskellä uskovatkin lankeavat mitä ikävimpiin synteihin tälläkin alueella.

On täysin varma asia, että nämä synnit aiheuttavat syviä haavoja ihmiseen itseensä ja muihin osallisiin. Raamattukin opettaa varsinkin haureuden kohdistuvan ihmisen omaa ruumista vastaan 1. Ymmärtäessämme tämän synnin inhottavuuden meidän ei suinkaan pidä lähteä sitä kuitenkaan peittelemään häpeässämme vaan toimia Jumalan Sanan mukaan:.

Jeesuksen uhriveri riittää kaiken synnin tuomion poistamiseen sekä kaiken synnin vaikutuksen puhdistamiseen! Meidän ei tarvitse kuin rehellisesti tunnustaa syntimme ja jättää ne Jumalalle etsien armoa, niin Hän antaa anteeksi syntimme ja pystyy muuttamaan jopa sisimpäämme.

Varsinkin seksuaalisissa syntien ollessa kyseessä on hyvä etsiä Jumalan parantavaa ja eheyttävää voimaa sekä antaa todella aikaa Jumalan työstää näitä osa-alueita kuntoon.

Ei ole välttämättä viisasta lähteä liian nopeasti edes Jumalan tahdon mukaiseen seksin toteuttamiseen avioliitossa ennen kuin oma sisimpäsi on käynyt läpi parantumisen ja vapautumisen.

Näin ei tarvitse menneisyyden taakkojen ja vaikeuksien tulla ylen määrin häiritsemään tämän päivän elämää. Joskus näissä tapauksissa voi olla myös hyvä rukoilla ovatko Jeesuksen seuraavat sanat tarkoitettu omalle kohdalle:. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon. Tässä puhutaan erityisestä pienestä joukosta eikä suinkaan suurimmasta osasta uskovia. Eikä tämä suinkaan tee jotakuta paremmaksi kuin toista, vaan ainoastaan erilaisen kutsumuksen tai elämän tien kanssa kulkevaksi.

Jumala kyllä puhuu tästä selvästi jokaiselle, jolle tämä Raamatun kohta on tarkoitettu omakohtaiseksi. Seksi on Jumalan luoma hieno asia kun sitä oikein käytetään. Oikea konteksti seksille onkin yhden miehen ja yhden naisen välinen elinikäinen avioliitto, jossa on myös tilaa lapsille.

Kun molemmat kumppanit etsivät yhdessä toistensa ja yhteistä parasta hyljäten maailmallisen himon, niin seksi voi olla valtavan ihana ja kaunis osa heidän parisuhdettaan loppuun asti. Kysymys alkoholista askarruttaa monen uudesti syntyneen uskovankin mieltä.

On kristittyjen joukkoja, jotka kiven kovaan väittävät kaikkien alkoholia koskevien viitteiden Raamatussa olevan negatiivisia ja että jopa Jeesuksen Kaanan häissä muuttama viini olisi ollut rypälemehua. Näin he haluavat viestiä, että kaikenlainen alkoholi on täysin pahaa ja synnillistä eikä uskovalla tulisi olla mitään tekemistä sen kanssa.

Toinen joukkue kristittyjä taistelee mielestään täydellisen vapauden ja ylenpalttisen armon puolella ja toteaa, että kaikki ruoka on kuulemma puhdasta ja varmasti juomakin, niin ei se voi olla niin paha juttu juoda vähän tuntuvamminkin alkoholijuomia. Kun sitä sitten uskovana etsii Jumalan tahtoa, niin voi näiden näkemysten keskellä tuntea itsensä aika epävarmaksi tai jopa ruveta vainoamaan toisia eri näkemyksellä varustettuja kristittyjä. Raamattu on kuitenkin uskomme ylin auktoriteetti, joten saadaksemme selvyyden tähänkin kysymykseen kääntykäämme sen puoleen ihmisten mielipiteistä huolimatta!

Ensimmäiset maininnat koko Raamatussa alkoholipitoisen juoman nauttimisesta löytyy Nooan elämästä:. Mutta kun hän joi viiniä, niin hän juopui ja makasi alasti majassansa. Tarina jatkuu vielä mielenkiintoisesti Nooan pojan löytäessä isänsä ja kulttuurellisesti häpäisten hänet kertoo veljilleen tästä.

Lopputulos ei ole ollenkaan hyvä, vaan tämän pojan poika saa yllensä kirouksen sen tähden. Tämä ei siis ole erityisen valoisa kertomus alkoholin nauttimisen vaikutuksesta ihmiseen. Toinen epämukava tarina patriarkkojen ajoilta löytyy Lootin elämästä.

Hänen tyttärensä nimittäin juottivat isänsä humalaan siittääkseen itselleen lapsia isänsä ollessa ympäri päissään. Tämän he tekivät Sodomasta pelastumisen jälkeen kun vaikutti siltä, etteivät he tulisi pääsemään naimisiin.

Mooseksen kirjan luvusta Ei tämäkään tuo rohkaisevasti alkoholin käyttöä esiin. Humalluttavat juomat myös kiellettiin pyhäkössä palvellessa kokonaan 3. Mooseksen kirjan luvussa 10 jakeissa Tämä olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, tehdäksenne erotuksen pyhän ja epäpyhän, saastaisen ja puhtaan välillä, ja opettaaksenne israelilaisille kaikki ne käskyt, jotka Herra on heille Mooseksen kautta puhunut.

Papit saivat muulloin nauttia alkoholia, mutta kun joku teki nasiirilupauksen eli halusi vihkiytyä erityiseksi ajaksi Herralle, niin silloin hän lupautui pidättäytymään viinistä, viinirypäleistä ja jopa rusinoista siksi aikaa. Eli näiden perusteella voitaisiin nähdä, että Herran kanssa kun oltiin intensiivisemmin tekemisissä, niin alkoholin humalluttava vaikutus ei ollut toivottavaa.

Muualta Mooseksen kirjoista voidaan selkeästi nähdä, että viini oli normaali juoma siihen aikaan ja että se nimenomaan oli alkoholipitoista. Viiniä myös käytettiin juomauhrissa yleensä sekoitettuna erilaisilla mausteilla, mutta vuodatettiin maahan. Todennäköisemmin yleensä heidän käyttämänsä viinit eivät kylläkään olleet erityisen vahvoja eikä edes nk. Muuallakin Vanhassa Testamentissa jatkuu samanlainen näkemys eli humaltuminen tuodaan negatiivisessa sävyssä esiin.

Sillä juomari ja syömäri köyhtyy, ja unteluus puettaa ryysyihin. Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä.

Yksi positiiviselta kuulostava lausahdus alkoholijuomien vaikutuksesta löytyy tuon edellisen sananlaskun jatkosta, josta voidaan kylläkin kiistellä onko se rohkaiseva kommentti vai enemmänkin sarkastinen varoitus tai lääketieteellinen kivun lääkitykseen liittyvä neuvo:.

Sellainen juokoon ja unhottakoon köyhyytensä älköönkä enää vaivaansa muistelko. Niin sinä tuotat maasta leivän ja viinin, joka ilahuttaa ihmisen sydämen; niin sinä saatat kasvot öljystä kiiltäviksi, ja leipä vahvistaa ihmisen sydäntä.

Tämän yleiskuvan pohjalta voisi todeta Vanhassa Testamentissa hyvinkin selkeän linjan alkoholin kanssa. Yleisesti mietoja alkoholijuomia oli käytössä eikä tätä juurikaan nähty ongelmana paitsi pyhäkön yhteydessä, vaan ongelmana nähtiin humaltuminen, joka saattoi aiheuttaa hyvinkin ikäviä ja ei toivottuja seurauksia.

Varsinaista kieltoa humalahakuiseen juomiseen ei löydy, mutta enemmänkin tuodaan esille moraalisia ja eettisiä syitä olla tätä tekemättä. Jos olisin viisitoista vuotta sitten ollut näin seksittömässä suhteessa, olisin viheltänyt pelin poikki jo kauan sitten. Nyt en edes harkitse asiaa. Miten voi jättää oman sielunkumppaninsa, ihmisen jota rakastaa sydämensä pohjasta, vain sen takia, etteivät peitot heilu säännöllisesti? Ehkä asiaan tulee muutos.

En kuitenkaan oikein uskalla toivoa sitä; en voi odottaa, että Ykkösmies karauttaa kotiin miekka tanassa ja vetää minut luolamiesmäisesti tukasta sänkyyn, ottaa minut kyselemättä ja kovaa, ilta toisensa jälkeen.

Mutta olisihan se aivan mielettömän ihanaa. Haluan olla taas haluttu niin, että toinen ei pysty pitämään näppejään erossa minusta - haluan yllätyssuutelusessioita kesken ruuanlaiton; niitä niin kiihkeitä, että hädin tuskin muistetaan laittaa liesi nollalle, ettei kastike kärähdä sillä aikaa, kun kiirehdimme makuuhuoneeseen jättäen jälkeemme vanan hätäisesti riisuttuja, myttyisiä vaatteita.

Haluan järkyttyä aamusuihkun jälkeen katsoessani itseäni peilistä ja huomatessani, että kehoni on täynnä kiihkeitten suudelmien jättämiä verenpurkaumia, vahvojen käsien jättämiä mustelmia lantiollani. Haluan taas hymyillä typerästi panotukalleni ja virnistellä peilikuvalleni täysin sekopäisen tyydytettynä.

Haluan, että jomotus jalkovälissäni muistuttaa minua taas yhdestä yöstä, jolloin unet jäivät aivan liian vähiin. Itseasiassa luin tuon jo aamupäivästä ja jopa hymyilin lukiessani; koska tuota on meidän arkikin.

Kyllä me jaksetaan toisiamme huomioida ja miksi ei jaksettaisi, me lapsettomat ja hemmotella ihan keskellä arkeakin. Niin kuin olen joskus ennenkin todennut, meillä on mielestäni täydellinen suhde.

Se vain sattuu olemaan ainakin toistaiseksi lähes seksitön. Mutta ei sentään kokonaan ilman hellyyttä. Kiinnostavaa ja koskettavaa, jälleen kerran. Vinkkasimme tähän kirjoitukseen Toimituksen blogissa! Voiko intohimoa toiseen edes olla kun on oltu vuosikausia yhdessä? Toinen on liian tuttu ja turvallinen, tylsä. Itse en koe minkäänlaista intohimoa, jännitys puuttuu. On toisen, sen sielunkumppanin, sen ihmisen jonka kanssa joka päivä valitsee olla uudelleen, aliarvioimista jos ajattelee, ettei jännitettä voi enää olla.

Tuttuus ja turvallisuus, se tylsyys, ovat kaikki vain laiskuutta. Jokaisella on haaveita ja salaisuuksia, joista ei ole koskaan kuullutkaan. Kun kysyy ja kertoo omistaan voi löytää jotain uutta joka yö. Intohimokin vaatii työtä, onhan sen kielikuvakin tuli. Ei tyhjä pala, se tarvitsee palasen puuta ja ilmaa palaakseen suuremmalla liekillä. Meillä yli 12 vuotta yhteistä taivalta takana, ja edelleen himoitsen miestäni.

Toisaalta heh, eikös aina himoita sitä, mitä ei saada: Minua riepoo niin valtavasti se, miten haluttomuus yleensä aina leimataan naisesta johtuvaksi. Meillä on takana yhteistä taivalta lähes 10 vuotta. Viimeiset vuodet ovat olleet hyvin hiljaisia makuuhuoneessa. Tämän vuoden saldoa en kehtaa edes sanoa. Meillä ongelmat johtuvat miehen sairaudesta. Sielu ei anna kuitenkaan lähteä. Seksi, vaikka suuri osa parisuhdetta onkin, on vaan yksi osa sitä.

Lähtemällä menettäisin kaiken muun. Ja samalla antaisin ihan mitä vaan, jotta voisin kokea olevani himottu, haluttu ja pantu. Eivät ne halut kuitenkaan mihinkään häviä. Meillä kokeiltiin testosteronilääkitystä, 3 kk pistin miehen vatsanahkaan Pregnyliä. Toiveena oli saada testosteronitasoa nostettua, mutta myös elvyttää siittiötuotanto uudelleen. Ensimmäinen onnistui, toinen ei. Jos mies olisi tutkittu aikaisemmin, niin todennäköisesti tilanne olisi eri kuin nyt lapsettomuuden kanssa kamppaillessa.

Onko teillä urologi puhunut testosteronitason vaikutuksesta miehen hedelmällisyyteen? Jos ei, niin kysy! Kirjoittamasi kuulostaa niin tutulta. Ollaan oltu yhdessä mieheni kanssa vasta 4 vuotta ja nyt viimeisen vuoden aikana seksi on pikku hiljaa kuihtunut pois peyronien taudin vuoksi. Haluja kyllä olisi mutta mieheni kivun vuoksi se on mahdotonta. Ennen harrastimme seksiä useasti viikossa tai päivässäkin. Olemme molemmat vielä suht nuoria, alle 30 -vuotiaita.

Halumme eivät ole kadonneet mihinkään, mutta nyt kun se on fyysisesti mahdotonta tuntuu että haluamme enemmän seksiä. Miehelleni on todella kova paikka ettei voi tyydyttää minua ja hän pitää koko juttua vikanaan. Itselleni seksi on ollut aina tärkeää parisuhteessa, joten aluksi seksittömyys oli tosi turhauttavaa. Toisaalta jollain hassulla tavalla tämä sairaus on lähentänyt meitä henkisesti. Hän on sielunkumppanini ja tulemme loistavasti juttuun, meillä on samat toiveet ja unelmat tulevaisuudelle.

Haluan olla hánen tukenaan ja teemme kaikkemme että voisimme saada mahtavan seksielämämme takaisin. Piti vielä sanoa ettá paljon tsemppiä teille! Hienoa että Ykkösmies uskaltautui urologin juttusille. Kuten kirjoitit, osoittaa rakkauttaan sinuun: Minullakin on kokemus suhteesta, jossa mies ei halunnut. Kyllä sitä suhdetta aika pitkäänkin kesti, kun toivoa mukamas oli.

Ankeuttavaa ja lannistavaa, kun ilta toisensa jälkeen saa pakit. Sitten sitä ei kohta edes yritä - yrittäminen ja lähestyminen muuttuu omassa mielessä inhaksi vonkaamiseksi. Toivotaan, että urologi palauttaa uroon taas teräänsä. Vai onko siis tämä haluttomuus ollut teillä aina riesana? Ilmeisesti ei, tuon kirjoituksesi viimeisen kappaleen perusteella.

Voi kyllä intohimoa voi olla pitkässä suhteessa.

Päivähuone hotellista homo ilmaiset seksisivut

Ii2.org mies haluaa seksiä homoseksuaaliseen

: Ii2.org mies haluaa seksiä homoseksuaaliseen

Homoseksuaaliseen free suomi porn saada kalua Homoseksuaaliseen nettilevykauppa ilmainen porno elokuva
Bondage bdsm homo sex shop Näistä Jeesus sanoi hyvin selvästi: Muualta Mooseksen kirjoista voidaan selkeästi nähdä, että viini oli normaali juoma siihen aikaan ja että se nimenomaan oli alkoholipitoista. Tuntuu että ei oikein uskalla viedä miestä näytille kun kaikki ajattelee että "eikö tuo nainen olisi parempaa saanut, miksi tuo nainen on ottanut tuommosen miehen. On ihanaa kuhertelua ja leiskuntaa ihan muuten vain, kunhan otetaan yhteistä aikaa. Joo, anteeks, en tarkoittanut että sinä olisit "pienessä puutteessa". Mietin sitten itse miltä tuntuisi jos kysyisin joltain itse ja mitä haluaisin kuulla vastaukseksi niin en voinutkaan vastata siihen että "olet sinä lihava".
Ii2.org mies haluaa seksiä homoseksuaaliseen D mut ihmisenä ei mitää vikaa: Juuri sinunlaistasi minäkin kaipaisin. Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Olet sinut sen suhteen ettet saa sitä, ja saat paljon muuta itsellesi enempi tärkeää sen tilalle koska et myös arvosta läheisyyttä? Kuulostat aseseksuaalilta siinä missä miehesi on myös. Ilmeisesti ei, tuon kirjoituksesi viimeisen kappaleen perusteella.
Minulla ei vain ole läheisyyden tarvetta, mutta en yhdistä sitä samoin. Johtajuus Seurakuntaan liittyminen Ilouutinen Isän rakkauskirje Kuinka pelastua? Me kaikki olemme niin erilaisia. Olenko siis liian pinnallinen jos annan ylipainoin häiritä näin paljon? Hän ei tarvitse juuri läheisyyttä tai seksiä ja näyttää olevan tyytyväinen kaikesta muusta mitä meillä on. Melkein purskahdin itkuun pelkästä kateudesta, ja vino hymyni oli vähintäänkin väkinäinen, kun kommentoin jotain ympäripyöreätä hänen kysellessään minun kokemuksistani aiheesta. Nuohan ovat normaaleja ominaisuuksia.