Homoseksuaaliseen biggest dildo ever eroottinen hieronta turku

Mutta tosiasia on kun kaksi ihmistä solmii suhteen ja lapsia tehdään, niin kyllä molempien on kotona tehtävä töitä, eikä sitä vaan mistä tykkää. Ja sitten eron jälkeen jos tulee huolehtiminen kuuluu edellenkin molemmille vanhemmille. Miehen kannattaa seksuaalisuutensa kanssa muuttaa omiin oloihinsa ja mahdollisimman kauaksi vaimoihmisistä. Ja sitten siivota sitä luukkuansa tai olla järin siivoamatta. Ja jonkunhan ne keppanapullotkin pitää tyhjentää, kun tilastojen mukaan alkoholin kulutus vaan jatkaa kasvuaan.

Kyllä oli käteenveto nastaa puhtoisessa luolastossa. Pyykit ja astiat pesee koneet eikä naiset ja niiden täytön ainakin meillä hoiti jokainen asuja. Jos nyt ajatellaan, että ennen oli miestentyö ja naistentyö kotiaskareissa, niin eipä tule mieleen yhtään sellaista hommaa, missä nainen olisi tullut vastaan tekemällä miehille perinteisesti kuuluvia töitä. Monet naiset jopa kehuvat, kuinka heillä mies tekee ruoat, hoitaa lapset ja jopa siivoaakin. Ennen kauniit naiset olivat saavuttamattomissa monelta mieheltä, mutta nyt on kuin lottovoitto löytää esim treffipalstoilta OIKEASTI normipainoista naista ja jos löytyy, niin heillä on sen kymmenen säätöäyhtaikaa meneillään.

Naiset on ilman pyyntöjäkin treenanneet itsensä timmiin kuntoon ja lanteisiinsa ja mahaansa lisää leveyttä. Menkää hyvät naiset itseenne tuossa läskikeskustelussa. Läheisten on teille vaikea tuota lihavuutta kertoa, koska teistä suurinosa ei kestä sitä totuutta, että olette niin helkkarin lihavia nykyään.

Mä olen nainen ja mulle riittää jos imuroin ehkä kerran kuussa ja pesen ikkunat Eikun kerran olen pessyt, kun möin edellisen asuntoni. Näyttöä varten piti pestä sen kerran kymmenessä vuodessa Ylipainoa on, mutta sou not. En mä mitään miestä ole etsimässäkään, ja jos jonkun mielestä en ole "pantavan näköinen", niin aivan sama. Viihdyn sotkuisessa asunnossani ihan omissa oloissani. Ja tuskinpa se ylipaino siivoamattomuudesta johtuu, ei nuo kotityöt innostaneet hoikempinakaan aikoina.

Yhteen aikaan ostin ihan pirusti kertakäyttöastioita ja söin niiltä, kun ei ollut tiskikonetta. D Tiskaaminen on maailman paskinta hommaa. Paitsi silloin kuin syntyy pitkiä atleetteja. Suomalaisen miehen kannattaa ottaa ulkomainen vaimo, ottavathan suomalaiset naisetkin mielellään ulkomaisen aviomiehen. Tietääkseni miehillä on myös ihan yhtä lailla ylipaino ongelmia kuin naisilla. En muista kummalla sukupuolella enemmän, mutta ylipainoisia on todella paljon kummassakin sukupuolessa.

Tyypillinen suomalainen nainen, jonka näen kaupassa on seuraavanlainen.. Ylipainoa kiloa, hiukset lyhyeksi nyrhitty ja sekaisin, täysin väritön naamasta.. Lopputulos on, että aika karmaisevan näköinen otus.. Voimat eivät riitä pinnistelyyn ulkonäön puolesta, koska arki on niin rankkaa. Lihavia miehiä näkyy myös paljon.

Siwassa tulee vastaan mies, jolla on päällä jotkut työhaalarit, isot saappaat ja tukka täysin sekaisin. Vaatteiden alta paljastuu iso kaljamaha.. Hiukset ovat ohentuneet ohimoilta ja kalju pikottaa. Silmissä väsynyt ja elämään kyllästynyt ilme. Kädessään hänellä on mäyräkoira ja paketti makkaraa eli näillä eväillä elämä saadaan kuntoon. Kyllä se vain niin on, että suomalainen mies ja nainen ovat ihan yhtä lailla läskejä ja tyylitajuttomia ihmisiä.

Eipä ihme, että suomalaisia arvostellaan maailmalla. Suomalaisethan eivät osaa myöskään käyttäytyä.. Tottakain löytyy myös toisenlaisia suomalaisia, joten he jotka eivät tunnista itseään tästä, niin ei tarvitse provosoitua turhaan. Mahdat olla melkoinen possu, kun aasialaisen piti siivota jälkiäsi joka päivä ja vieläpä "koko kämppä". Saitko joka ilta taivarit ja heittelit tavarat ulos kaapeista vai mistä oli kyse?

D ei enää jakseta tehä kotiruokaa,syyään vaa pikaruokaa ja limukkaa litra tolkulla. Kyllä sitä joka päivä tiskiä kertyy, smegmaisia alkkareita lentelee kiireessä pitkinpoikin, lehtiä jää lojumaan, lakanat sotkeentuvat.. Eikä se joka päivä siivonnut, kun emme yhdessä asuneet. Mutta joka aamu kun heräsi luotani. En kuitenkaan perinyt häneltä mitään vuokraa yösijasta enkä ruokarahaa, joten mielestäni ihan reilu diili.

Kun nyt koko yhtälön laskee, niin minuahan tuossa riistettiin. Ja aasialaismummolle tiedoksi, että kyllä nuo parikymppiset aasialaismimmit pitävät huolta siitä, että tarvitse käteenvedellä. Pussit oli tietysti tyhjennetty ennen töihinlähtöäni tai edellisenä iltana, joten kyllä sitä kesti taas yön tai pari omassa rauhassaan kunnes oli aika hoitaa tiskit ynnämuut tarpeet taas.

Kas kummaa molemmat onnellisia. Mieluummin lähden kaljalle ja käsken vaimon siivota sillävälin juoksuvauhtia. Mitä nopeammin siivoaa, sen nopeammin tulen takaisin, enkä ehkä ehdi vieraisiin.

Kaikki ovat lopulta onnellisia JOS nainen vaan hikijumppasiivoustahdillaan sen mahdollistaa. No eipä ole ihme jos sinua ei kukaan nainen huoli. Huolii tietysti, eihän tuo esittämäni käytösmalli muuten toimisi.

Tuolla keinolla naiseni ovat aina pysyneet hoikkina ja onnellisina. Sehän on vain piristävää, että saa aina uutta römpsää kierrokseen. Pääasia, että on jatkuva saanti. Tiesin, että olet sovinistinen ja seksistinen junttiurpo. Kai sen nyt on jo huomannu, kuinka naisistaan kirjoittelee, ulkonäkö ja seksikkyys sekä seksiaktit mielessä koko ajan, nainen pelkkä esine, objekti, tyydyttäjä. Nytkö et haluakaan treffeille kanssani?

Vai nytkö vasta haluatkin? Vai mitä merkitystä tuolla analyysillasi pitäisi olla? Että turha syytellä noin, opettele vaan lukemaan pullukka.

Tätä voisi verrata koirankasvatukseen: Mutta rakastava koiranomistaja pitää huolta koiransa linjoista, niin että kylkiluut ovat kevyesti esillä ja koira pysyy energisenä ja terveenä. Ja usein nälkäisempänä kuin itse haluaisi. Koiran vapaushan tässä on viety, raukka ei saa edes itse päättää syömisistään. Mutta koiran parhaaksi, tälläinen alistettu koira on kuitenkin onnellisempi kuin naapurin lonkkavikainen läskikasapiski. Aivan samoin kotitöihinsä määrätty ja siksi hoikkana pysyvä ja seksiä saava nainen on onnellisempi kuin naapurin siiderivalas, joka ei saa kuin ivaa osakseen mieheltään ja naapuruston lapsiltakin hyllyessään kerran viikossa autolle kauppareissua varten.

Siivoan mielelläni vain itselleni. En halua miestä sotkemaan kotiani. Yksinasuville miehille siivoaa varmaan äidit koska se on naisten työtä. Mies luulee edelleen olevansa se saaja. Mitäs sen on väliä mikä luulee olevansa ja saako vai antaako? Tärkeintä kai on että pääsee pinpan päälle ja nauttii, kutsuttakoon sitä sitten miksi hyvänsä.

Miehelle tuntuu olevan väliä koska korostaa saamistaan aina. Nainen on saavana osapuolena. Nainen saa munaa ja ehkä sieltä tulevaa tavaraa. Mutta pääasiahan on että nautitaan. Mollaat naisia, joista et välitä vaikka sulla on kaikki hyvin ja kauniita, haluttavia naisia vaikka muille jakaa. Mä olen ollut koko elämäni yksin, ilman miestä enkä siltikään jatkuvasti hauku miehiä tällä palstalla esim. Mulla menee ihan ok vaikka rakkaus olisi kieltämättä kiva löytää.

Kuka tahansa ei kelpaa, joten yksin siihen asti jos ja kun joku löytyy. Jos ei löydy, niin yksinkin pärjää. Nettikiusaaja on kiusaaja livessäkin, tuskin olet mukava persoona muutenkaan. Mutta varmasti sulle riittää kaltaisiasi, pinnallisia ja muita mollaavia naisia.

Äläpäs nyt liioittele, en minä pääsääntöisesi mollaa naisia täällä, korkeintaan miehiä vihaaville kurpille laitan vähän vastapalloon. Mutta samaa teen naisia vihaaville ätminkäisille. Minun naisistani huomattava osa muuten ollut syvällisesti buddhalaisuuteen perehtyneitä ja sitä harjoittaneitakin. Mutta ehkä se ei estä olemasta pinnallinen. Suurin osa naisistasi on ollut sätkäkonehippejä, tämä selvittää paljon. Ei ole yksikään polttanut edes tupakkaa.

No yksi on kerran kokeillut kannabista. Sätkäkonetta tuskin edes tunnistaisivat, kuten en ehkä minäkään. Vai että siivoaminen vain naisten työtä,sotkevathan miehet ja myös naiset pitkä miinus ed. Sinun pyllynkin vielä joku vissiin pyyhkii? Aasialainen köyhä nainen tekee mitä vain rahansa eteen, siivoaa, pyllistää ja tartuttaa sen hiv: Jep jep, palataan vain vuosikymmenten taakse ; Sopii - siivoaminen on naisten työtä ja työnteko on miesten työtä.

Hassua vaan, että tapaamani harva mies haluaa siivellä elävän naisen eli sellaisen joka "makaa" kotona eli laittaa ruokaa ja siivoaa ja hoitaa lapset. Sehän on niin helppoa - jos olisi niin mieshän sen tekisi toisella kädellä töistä saapuessaan ; Noh, tällainen kärjistys, mutta tällaista huomaan. En ymmärrä valitusta, juu kai ihmiset muuttuu, mutta itse en ole tähän ikään halunnut kerätä kiloja enkä tule sitä tekemään vastaisuudessakaan, mutta ylenpalttisesti siivoamalla en niitä kyllä pidä kurissa.

On siihen tehokkaampiakin keinoja. Valitkaa siis sellainen kumppani mikä miellyttää. Ja jos nyt kerran se suominainen pullahtaa niin herranjumala kai nyt naisia maailmassa riittää. KAikkeen ei voi itse vaikuttaa, mutta moneen voi, mutta ei se nappia painamalla tule. Kyllä miekii mieluusti lenkille ja jumpalle lähtisin, jos sillä aikaa mies siivois ja tekis keittiöhommat.

Eräskin tutkimus väittää että kotitöitä tekevä mies herättää naisen halut. Että siitä vaan miehet kokeilemaan, että naiset kans pääsis lenkille. Mä taas rinnastaisin lähinnä melkein kapiseen piskiin jokaisen idiootin, joka kirjoittelee vihatarinoita tässä Suomi Jos sinulla on lapsia tuskin on, ja "seksiäkin" lienet saaneen elämässäsi korkeintaan kumibarbaralta , niin lienet juuri niitä, jotka oikein opettavat räkäiset kakaransa huutelemaan asiattomuuksia esimerkiksi ylipainoisille ihmisille Siinä sitten niin "polvi pojasta paranee".

SIKSI haluaisin, että nämä Suomipalstat kiellettäisiin, kun halveksueksun ihmisiä, jotka nimettömästi kirjoittavat tekstejä ja harjoittavat ilmaisua, joita eivät kehtaisi omilla nimillään sanoa.

Yrjöttää, että aina kun klikkaan tälle nimettömälle Suomi Minusta tuo haiskahtaa vihatarinalta. Seksiä terve aikuinen ajattelee vähintään päivittäin, sukupuolesta riippumatta. Taisi olla ainakin nuoremmilla aikuisilla noin 15 minuutin välein seksi mielessä. Hae lääkkeet myös tähän jos sinulla eivät himot hyrrää normaalisti. Lapsiakaan ei voi tulla ilman haluja.

Koulutukseen voit muuten hakeutua juuri nyt, yhteishaku on meneillään. Mutta älä sitten kiusaa muita opiskelijoita, vaan jätä kaikki tuo negaatio mieluummin vaikka tänne. Mikä sinun nimesi muuten on? Missä sinä sitten purkautuisit jos et voisi tehdä sitä täällä etkä uskaltaisi livenä?

Veikkaan että lopputuloksena patoutuneet paineesi purkautuisivat räjähdyksenomaisesti ja silloin jälki ei olisi kaunista. Joten pidetään vain sinullakin tämä mahdollisuus raivota täällä anonyymisti. Tietysti myös liikunta ja lepo auttaa pääsemään angstista. Mitä mun nimi sulle kuuluu ja miksi kyselet? Nimetön palsta,eikä mulla ole velvollisuutta sinulle kertoa itsestäni. En mä ole henkilönä tässä, kiusattu Suomi Se saa riittää vastaukseksi uteliaisuudellesi.

Lopeta roikkuminen minun ja muiden viattomien kimpussa. Minulla ei ole rikosrekisteriä, eikä todistetusti minkäänasteista taipumusta väkivaltaiseen käytökseen, että se olet sinä, joka nettikiusaajana olet kallonkutistajan tarpeessa nimettömine sairaine juttuinesi. Tietysti, jos elät mielikuvitusmaailmassaa, sitten sinulle on tietysti aika turhaa edes yritää tuntemattoman järkevän sanoa, että lopeta nettikiusaamkäyttäytyminen.

Sulla jokatapauksessa ei ole oikeutta seurailla teknisesti laittomasti netissä herjaamismielessä vaikkapa minun tai kenenkään viattoman tekemisiä, eikä esiintyä väärällä identiteetillä. Mitenkäs minä voisin sinussa roikkua, kun et edes käytä vakinikkiä?

Vai kertooko foliohattusi, että olen vaklannut tietooni IP-osoitteesi ja vakoilen sinua jatkuvasti koneellesi asentamani vakoiluohjelman kautta? Sama foliohattusiko nyt yrittää väittää, että minä esiinnyn sinuna vaikkei sinulla edes ole persoonaa täällä? Mitä jos ottaisit näistä yhteyttä poliisiin? Lukaisehan nyt taas tekstisi ja pohdi jälleen kerran uudelleen, että kuka kiusaa ja ketä ja millä sanoilla?

Kiusaaminen netissä vaatii tietoa yksittäisen foorumin kirjoittajista ja lisäksi hyvin häiriitynyttä luonnetta: Minua voi vapaasti väittää vainoharhaiseksi,jos on kusipää viattomien nettikiusaaja kyseessä kirjoittamassa, mutta en ole kokenut normaalina suhtatumista minun näihin nimettömiin teksteihini tässä Suomi Kyllä mulle useinkin on poliisiin yhteyden ottamista tässä Suomi Ja haluan nettikiusaamisen loppuvan.

Enkä halua kiusaamista tai vihaprokaatiota. Otahan nyt iisisti, ei sinua ole keneksikään väitetty. Foliohattu nyt vaan pois päästä ja rentoudu. Olet tuota samaa vainoharhailuasi mouhonnut nyt kuukausia, enkä ole ikinä kenenkään nähnyt sinua sen tarkemmin tunnistavan tai sinusta puhuvan mitään. Vain itse meuhkaat muka-vainoajistasi.

Kyllä poliisi sitten vainolaistesi henkilöllisyydet selvittää jos näkee aiheelliseksi. Kerro vaan valehtelija, että miten muka olen "mouhonnut nyt kuukausia" yhtään mitään väittämääsi?

Minua ei edes kiinnosta tämä Suomi Hyypiö kai tajusi, ettei reaalielämässä koskaan saisi minuun kohtaktia, niin sitten ajatteli että mielikuvitusmaailman ja netin kautta. Mua ei saa nolata. Poliisilla lienee parempaakin tekemistä, kuin selvitellä urpojen nettikiistoja ja tampioiden harkitsemattoman nettivihan kohdistamista viattomiin nettiteksteissä.

Tosin poliisiin tän Suomifoorumin lukemisen perusteella tekisi koko ajan mieli ottaa yhteys,eli ei ole kansakunnan valopäät ainakaan Suomi Jos sinä olet ollut vuosikymmeniä sitten puhelinmyynnissä, niin miksi edes kuvittelet, että kukaan haluaisi sinuun saada kontaktia? En voi kertoa, mutta jos oma perhe on yhteiskunnan kohtuullisen merkkihenkilöitä, niin aivan varmasti imbesillejä vuosikymmentenkin jälkeen kiinnostaa elämäntaipaleeni. En väitä olevani mitään, en ole mikään erityisen meritoitunut tai muuta, ja etenkään nettimaailmasta en mitäään tiedä, mutta oikeasti joku ja jotkut tyhmät mustamaalaa minua tässä Suomi Mitä tulee kontakteihin, niin ne joiden kanssa haluan olla tekemisissä, osaavat soittaa minulle ja suurimman osan niistä numerotkin löytyvät kännykästäni.

En käytä nettiä tuttavuuksien luomiseen koskaan. Enkä omaa profiilia Suomi Mitäs jos et tulisi joka ketjuun hokemaan traumoistasi ja kuvitteellisista stalkkaajistasi? Tässäkään ketjussa ei ole millään tapaa puhuttu sinusta ja karusta kohtalostasi.

Vai kuvitteletko olevasi maan ainoa laiska läski eukko ja siksi otit henkilökohtaisesti? Uskon kyllä, että rakastui sinuun luvulla, mutta siitä on jo 20v.

Paljon on ehtinyt tapahtua sinullekin sittemmin. Ala elää tätä päivää, äläkä foliohattusi kanssa menneisyyttä. Ei ne ole kuvitteellisia stalkkaajia sun kaltaises, jotka mulle sivulliselle horisee vihajuttuja jatkuvasti tässä nimettömässä Suomikeskustelussa. Oletko koskaan kuullut sellaisesta asiasta, että myös näillä nimetömillä foorumeilla kirjoittelevat ihmiset?

Ja mikä sinä olet väheksymään kokemustani, jos koen, että olen tullut ahdistelluksi Suomikeskustelussa? Osaat kyllä nimetöntä solvailla läskiksi ja roikkua perässä nimettömällä foorumilla: Mitä muuta se on, kuin stalkkausta minua, ja ehkä muitakin viattomia kohtaan.

Sulla on oikeus kirjoitella Suomipalstoilla, mutta mitään oikeutta sulla ei ole esittää täysin hörhöä ja pelottavaa juttua julkisesti ihmiselle, joka ei sinun henkilöäsi tästä Suomi Mitä muuten tarkoittaa termi "foliohattu"? En ole mikään nettihörhö, joten en tiedä mitä tuollainen tampio ilmaus tarkoittaa. Ja minä tulen tasan niihin ketjuihin, mitä tää hullu Suomi24 mulle fooruminsa etusivulta suosittaa muka "keskustelluimpina" aiheina.

Mitään intoa mulla ei kyllä vihatarinoiden lukemiseen olisi. Ei auta, minulla on täysi oikeus pelotella sinua täällä. Täällä harvoin näkee sinua höperömpiä nettihörhöjä. Lupaan vainota sinua myös muilla sivustoilla, mihin sitten ikinä menetkään, olen siellä ahdistelemassa sinua. Ja jos käyt kahviloissa, olehan tarkkana kuka sieltä toisesta päästä kahvilaa sinua tuijottaa ivallisesti!

Lenkillekään ei kannata lähteä, sillä voin olla tietotekniikan tietokoneesi nettiliittymä, kännykkäsi, kamerat, pankkikortit avulla selvillä siitä missä ja milloin lenkkeilet.

Suosittelen sinua pitämään vaikka kahden vuoden tauon tästä nettimaailmasta, jotta pääsi selviäisi, etkä kuvittelisi eläväsi X-Filesissa. Sinulla ei ole mitään oikeutta pelotella - ahdistelemisesta puhumattakaan - minua tai ketään, ja mitä "höperöihin" Suomi kirjoittajiin tulee, niin sinun tyyppisesi julkisen nimettömän Suominettipalstan nimetön nettisekopääpelottelija ei varmastikaan pidä sekopäisenä tota mulle tähän Suomi foorumiin täysin sivulliselle tän Suomi Ja jos todella olet niin kahjo, että puhut totta vainoamisestasi?

Sen verran voin avautua, että a. Senkin voin kertoa, että olen saanut tarpeekseni siitä, kuinka mulle tyystin tuntemattomat ei-edes-hyvänpäiväntutut on oudosti alkaneet moikkailla mua tuolla "ulkomaailmassa" ja puhutella minua röyhkeästi - epäilen senkin liittvän jotenkin sairaalla tavalla tähän sairaaseen Suomi Joo, minä sua siellä viimeksi moikkasin. Et moikannut takaisin, vaikka olemme jo näinkin pitkään jutelleet täällä. Riippuen "hörhöysasteestasi" sinusta voi olla mukavaa yrittää päteä mielisairaaksi leimaamasi kauniin naisen kustannuksella omassa netttihörhön tai kaltaistesi maailmassasi, tai jos olet vielä sairaampi rikollinen?

Suosittelisin, ettet siirtäisi hörhöluulojasi reaalimaailmaan. Tosin enemmän uskon siihen, että mun Suomi keskustelupalstakirjoituksiani vain käytetään selkäni takana tarkoituksiin, joita en salli. Ihme pokka joillakin valehtelussa. Mulla ei ole mitäään netti-tai chattituttuja.

Mielisairas on kylläkin kova sana, mutta kyllä sinä jonkun verran pöpi olet. Mutta ei minulla ole mitään syytä tai edes keinoa sinun kustannuksellasi päteä, kun mistäpä minä sinut muka löytäisin? Kaunis taas et ole, kuten jo kerroitkin puhelinmyyntikokemuksestasi.

Erikoista, että jatkuvasti väität minun kiusaavan, vaikka jokainen viestisi on minun ja muiden "vainoajiesi" alatyylistä haukkumista. Erikoista myös, että hoet nimettömyydestäni, vaikka itselläsi ei ole edes nimimerkkiä.

No, itse nyt vaan tässä ketjussa lopulta tartuin tuohon sekoiluusi, aiemmin olen vain katsonut, että kaikenlaisia hulluja tännekin mahtuu. Myönnän, että vähän hauskuutin itseäni lyömällä lisää löylyä. Toivon, että lopetan tähän, sillä ei sinusta enää uutta hupia irtoa, etkä ota onkeesi. Ei kuiteskaan ole rohkeuden huipun suorittajaksi. Mikä ettei, voihan tuo tosiaan olla osasyynä naisten lihomiseen kun ei tarvitse enää raskasta pökkäriä raahata isossa talossa rappuja ylös alas yms.

Kaupunkikaksion lakaisee pari kertaa päivässä robotti-imuri ja vapauttaa senkin ajan sohvalla istumiseen ja suomi Meillä vaan Suomessa myös miehet on paisuneet vauhdilla sitten niiden halonhakkuu aikojen ja meidän joukosta löytyy edelleen enemmän ylipainoisia kuin naisista, harmillista mutta totta.

Helpommin kai sitä lössähtää läskiin kuntoon kun huomaa ettei se toinenkaan sukupuoli pidä ittestään huolta, joten miksi itekään vaivautua. On kai iisimpää tyytyä löllöön kun on ittekin samanmoinen. Löllöihin tyytyminen lisää löllöyttä ja efekti vaan laajenee. Sen verran kyllä korjaisin, että varsinaista läskistä johtuvaa ylipainoa en ole nähnyt vertaillun naisten ja miesten välillä.

Yleensä on vertailtu vain keskimääräisiä painoindeksejä, jossa ei oteta sukupuolta huomioon. Toistensa kanssa samantasoiset vartalot omaavissa pariskunnissa miesten painoindeksi vaan on pistettä enemmän pituuden ja lihasmassan vuoksi. Syyllisiä ovat ne panomiehet, jotka suostuvat panemaan kotitöitä vältteleviä läskejä. Jos jokainen mies pysyisi lujana kuin isoisämme, eikä alkaisi mihinkään naisen kanssa, joka ei puunaa kotiaan kuntoon ja laihdu samalla, ei yksikään nainen uskaltaisi päästää itseään lihomaan ja laiskistumaan, koska siihen loppuisi myös kikulin saaminen.

Sen sijaan ne panomiehet, jotka panevat vain missimittaisia, ovat oikealla asialla, kannustavat naisia hyvää käytökseen ja ulkonäköön. Ja antavat samalla siiderivalaille syyn laihduttaa ja tiskata.

Keksi parempi tapa provosoida. Tai mene vaikka pesemään uuni. Sen päälle voitkin sitten nyppästä yksinäs patakintaaseen. Hyvinhän se tämäkin tapa näkyy toimineen, olen oikeastaan yllättynyt kuinka haudanvakavaa kiukuttelua on tullut vastauksiksi. Femakolle ei ilmeisesti voi olla liian ennalta-arvattava. Femakko, hyllyvä läski jne. Olet vastenmielinen mies, sinunlaisiasi on aivan liikaa. Odotan kovasti aloitustasi vessanistuinrenkaiden asennoista Mitähän repäisevää siitä nyt pitäisi keksiä?

Itse sitäpaitsi olen istuenkusevaa mallia näin kotioloissa, joten eipä tuosta ole paljon keskustelua saanut aikaan. Mutta kun nyt pyydät, niin ihmettelen sitä naisten perusolettamaa, että on miehen tehtävä jättää istuinrengas siihen asentoon, missä nainen sen haluaa olevan.

Miksei yleisesti vaadita naisia jättämään istuinrengas ylös miestä varten? Miksen ole kuullut yhdenkään miehen valittavan alasjätetyistä istuinrenkaista, mutta usean naisen ylösjätetyistä? Täytyy tosin vielä lisätä, että hygieenisintä olisi laskea istuinrenkaat ja myös kansi. Ja näin olenkin itse viime ajat tehnyt, myös pienen äänieristyksen takia, kun tuntuu naapurin keittiö olevan vessani takana hyvin huonosti äänieristettynä.

Itseäni tuo ei haittaa, kun oleskelutilat sen verran etäällä vessastani, mutta naapurin pelkään heräävän jos yöllä vedän pöntön. Siksi lasken edes kannen. Jospa se puoli desibeliä vähentäisi ääntä. Kuten varmasti palstavakkarina tiedätkin, vastenmieliset miehet saavat naiset, rahat ja vallan.

Kun olen täällä kertonut, että on minulla riittänyt hoikkia ja kivoja naisia ihan hyvin, niin miksi olisin katkera? Vai onko tuo vain vale, jolla pyrin hyökkäämään siiderivalaskurppia vastaan?

Katkeruuttani olen kehitellyt tälläisen sivupersoonan vain aseeksi? D Kysele isältäsi millaista on aikuisena miehenä. Kielenkäytöstä näkee että kyseessä on keskenkasvuinen pojannulikka.

Olet niin keskenkasvuinen että samaistat vielä kaikki naiset äitiisi. Epäilen, ettei isäni ole yhtään sen kypsempi. Samaistanko siis siiderivalaat vai hoikat ja kivat naiset äitiini? Ei äitini nuoruudessa siideria ollut olemassakaan, tai ainakaan siitä eivät suomalaiset mitään tienneet.

Äitisi nuoruudessa oli jotain muuta joka lihotti. Lihava on joka tapauksessa ja samaistat kaikki naiset heihin. Kaikki hoikat naiset ei ole kivoja niinkuin ei hoikat miehetkään. Siiderivalas sanana on vanhan toistoa. Ja miten niin samaistan kaikki, kun nimenomaan puhun useammanlaisista naisista?

On kivoja ja kauniita ja sitten on kurppia. Tukeva on vanhan toistoa. Minäkään en ole lihava vaikka sulla on varmaan mielikuva minustakin lihavana siiderivalaana. Siideriä en voi juoda ja elämäntavat on muutenkin ok. Siiderivalashan on joko mies tai nainen samoin kuin kurppa. Molemmissa on naaras- ja koiras. Vai onko miespuolinen valas uros Jokatapauksessa koskee miehiä ja naisia.

Tukeva on vanha sana mutta siiderivalas on nykynuorien keksimä muotisana joka alkaa tuntua ärsyttävältä nimenomaan toistonsa takia. Kurpan kanssa käymässä samalla tavalla. Miksi minulla olisi minkäänlaista mielikuvaa sinusta?

Kuvitteletkohan vähän liikoja itsestäsi? Ärsyttävyyshän myöskin on provosoimista, joten tuntuu toimivan. Sitten kun ei toimi, niin tavanomaistuu vanhaksi sanaksi. Et ymmärrä ärsyttävyyden ja ärsyttävyyden eroa. Ei ole ihme, jos et saa naista sänkyysi ja sitten täytyy tulla tälle palstalle kiukuttelemaan.

Katselet ikäänkuin ylhäältäpäin naista alaspäin. Nainen on sinulle vain kotitalouskone ja panoa varten suunniteltu olio. Saanhan minä naista, jopa niitä hoikkia, ihania, siivouskykyisiä naisia.

Tämä avaus ei siis koske minua tai naisiani henkilökohtaisesti, tarkoituksenani on vain pyyteettömästi tuoda keskivertomiestä ja keskivertonaista koskeva ongelma esiin, jotta hekin pystyisivät tekemään tarvittavat muutokset elämissään päästäkseen vastaavalle onnellisuuden tasolle kuin minä ja hoikat, seksikkäät, halukkaat ja kotitöitä tekevät naiseni olemme päässeet. Ole hyvä vain avusta, kaunis kiitos riittää minulle palkkioksi tästä. No minä voin kertoa, miksi olet katkera: Itse olen ihan tavallinen nettipalstalle kirjoittava anonyymi: Ei sulla mitään "sivupersoonaa" ole,vaan ihan itse sinä kiusaat identieettiäsi julkituomatta nettipalstalla tyystin viattomia.

Sinulle kun nimettömyys netissä tarkoittaa oikeutta valehdella. Mitä nimettömien tekstiesi persoonaasi tulee, niin onneksi maailmassa on miehiäkin, ja te keskenkasvuiset nettikiusaajaääliöt sitten erikseen. Tämä on tulkintani nimettömästä Suomi keskustelusta. Toivon, että joiltakin osin olen väärässä, ja ettei sentään niin ällöttävässti ole asiat todella, että minäkin olen saanut jonkun umpikahjon nettivainoajan tästä Suomi Ettei nyt vaan pieni vainoharha puskisi päälle?

Ei tässä koko ketjussa ole mainittu yhtäkään tunnistettavaa henkilöä. Ja mitä tulee nettikiusaan, niin eipä tuollainen katkeraksi paskasäkiksi ja joksikin ihmeen salaliittolaiseksi syyttely taida olla mitään muuta kuin juuri sitä itseään.

No jos väität, etten ole aiheellisesti vainoharhainen, niin otapas nyt Suomi Fazerin sininen ei petä. Se ei puhu pahaa, ei pidä pahoin eikä alista tahi painosta tekemään mitään mitä ei halua. Sen perään ei tarvi itkeä eikä sille tarvi mielistellä tahi teeskennellä jotta se ei jätä.

Pese ite kämppäs ja pyykkis, mulla on parempaa tekemistä. Niin, se vain tekee huonokuntoiseksi ja rumaksi selkä-, polvi- ja lonkkakipuilevaksi valittajaksi, joka kuolee aiemmin kuin muut.

Eihän se sun ongelmasi ole. Jos mies siivoaa huushollin niin nainen voi kuntoilla ja meikata senkin ajan. Aikuiselämässäni koti oli kaikista epäsiistein silloin, kun asuin avomieheni kanssa kahdestaan. Muutossakin kannoin enemmän tavaraa kuin mies. Nykyään asuntoni on mukavan siisti. Kotini on ollut siisti siitä lähtien, kun potkaisin miehen pois sotkemasta kotia.

Parisuhteessa siisteys tai siivousvuorot eivät ole tärkein asia, mutta kyllä se minun päätökseeni erota vaikutti aika paljon. Miehen laiskuus ja siivoamattomuus sekä kyvyttömyys siivota edes omia jälkiään aiheuttivat päivittäistä mieliharmia. Onneksi on ollut niitäkin miehiä, jotka ymmärtävät, että kun yhdessä tehdään töitä kodin ja parisuhteen eteen, niin kummallakin on mukava olla.

Toi Fazerin Sininen on muuten paras mahdollinen asuinkumppani: Ei tuosta voi vetää syy-seuraussuhdetta. Itse asiassa liikalihavuuden on jo vuosikausia epäilty liittyvän infektioperäiseen sairauteen. Teoriassakaan ei kaikkien ole mahdollista muuttua liikalihaviksi vain syömällä niin paljon kuin mahtuu, koska liikalihavuuteen vaaditaan taipumusta.

Tämä saa elimistön paisumaan. Mikäli joku on vapaaehtoisesti halukas maksamaan naisten palveluista, niin siitä vaan, mutta nykyään se on pakotettua maksamista valtion siunauksella ja vielä velkarahalla, mikä myös heikentää miesten työllisyyttä yksityisellä sektorilla. Tämä johtuu tietysti ankarasta verotuksesta. Kehaise vielä perinnölläsi, jookosta? Siitä vaan miehet hoitamaan vanhat äitinsä ja isänsä. Naiset heidät on hoitaneet tähän asti julkisella sektorilla. Saattaisi miehille tulla itku vaihtaessaan vanhempiensa vaippoja omassa kodissaan.

Erään pornopiirien tarinan mukaan hiv on paskaa syövien homomiesten immuunikatosairaus ja sitten diabetes on sama virus ruokaa syövillä ja kunnon elämää viettävillä. Että dm on itse asiassa korkean elinatason aiheuttama saavutettu etu, ettei yleiskunto romahda ja tule AIDSia.

Ettekö te mitään koskaan tajua, suomalaiset tyhjäpäät? Esitin syyn liikalihavuudelle jota ei kukaan voi kiistää , ja siihen on olemassa helppo ratkaisu, eli pitkät antibioottihoidot.

Ei ketään tarvitse pitää vaipoissa, tai tuhlata rahaa turhiin hoitajiin, koska ihmiset pystytään pitämään kunnossa muutenkin. Olen jo vuosia sitten testannut tätä hoitoa vapaa-ehtoisiin, ja on toiminut aina. Ulkomaillakin on pitkiä antibioottihoitoja testattu erilaisiin kroonisiin sairauksiin, kuten korkeaan verenpaineeseen, nivelreumaan, fibromyalgiaan, masennukseen, syöpiin ja on aina toiminut.

Tulokset eivät tule heti, vaan niitä joutuu odottamaan jonkin aikaa, mutta joka tapauksessa tulokset tulevat vuosien mittaan. Se on vain bisnesvetoisen lääketieteen syytä, ettei tätä vaihtoa haluta kokeilla, mutta kaikilla on onneksi vapaat kädet hoitaa itseään miten parhaaksi näkee. Hölökyn kölökyn ja sitä rataa. Mätä vaan antibiootit kiduksiisi. En pidä paikkaansa Huvitun aina kun kuulen näitä salaliittoteorioita pahoista lääkefirmoista, jotka vain haluavat takoa rahaa. Mitä jos ihmiset joskus olisivat kiitollisia siitä käsittämättömästä lääketieteellisestä kehityksestä, mikä on tapahtunut viimeisen sadan vuoden aikana.

Ihmiset ovat niin us-ko-mat-to-man kiittämättömiä. Eli sinkkunaisten kämpät alkavat näyttää sinkkumiesten kämpiltä? Mikäs ongelma se on, tuskinpa täällä kirjoittelevista miehistä kukaan pääsee sinkkunaisen asuntoa näkemään D Lisäksi naisilla on nykyään tärkeämpääkin tekemistä kuin jynssäillä nurkkia jollain hemmetin hammasharjalla. Ei mulla ainakaan ole mitään intressiä imuroida joka viikko jos sotku ei itseä haittaa.

Mun elämä on kodin ulkopuolella, ei neljän seinän sisällä nyhjöttäessä. Aivan sama jos tiskejä vähän kerääntyy. Laitan ne koneeseen sitten kun viitsin. Se on jokaisen naisen velvollisuus lihottaa itseään ja kapinoida mallimittaisuuteen perustuvaa naisihannetta vastaan. Siitä on poistettu aivan liikaa, kun tissiäkään ei saisi olla, vaan ihanteena androgyyni poikatyttö.

Ei sellaista saa hyväksyä tämän maailman ilmiöksi, vaan päinvastoin. Kunnon kapina ja kamppanja pitää olla hyvän ruuan ja hauskan elämän puolesta. Näin naisena sanon että liikaa ihannoidaan mallivartaloita,meitä ei ole alunalkaenkaan luotu samanlaisiksi mutta rajansa kaikella.

Itsekkin olen vähän pyöreä mutta kiinteä silti eikä vatsa löllötä ja roiku kuin säkki. Mutta kun näkee näitä lihavuoria puuskuttamassa milloin vaunujen takana tai ison ruokakärryn kans kaupasta tullessa,väittämättä tulee puistatus.

Miksi ei ole järkeä pitää itseään mitoissa? Mikä saa ihmisen syömään itsensä lähes hengiltä? Sitten mennään lekuriin valittamaan sitä ja tätä,voi pyhä sylvi!

Ei mene mun hilseen läpi,jos mun pään päällä lukis kuin sarjakuvissa,mitä katsoessani tällaisia ihmisiä-ajattelen,se ei olis julkaisukelpoista tekstiä.

Olen samaa mieltä "että ärsyttää" kanssa. Kun viikonloppuna menet jonekin kauppakeskukseen, ja katselet naisia siellä niin suurin osa on ylipainoisia ja reippaasti. Tämä on ikävä kyllä raaka tosiasia, eli kyllä ap aloitus pitää ihan paikkaansa. Itse olen ollut kanssa lihava, mutta laihduttanut useita kymmeniä kiloja ja tänä päivänä olen normaali mitoissa en missin mitoissa , ja kuntoilen useamman kerran viikossa. Energiaa on enemmän kuin pienessä kylässä, eli myös kämppä pysyy siistinä vaikka työ ja kuntoilut vievät suurimman osan ajasta.

Ei mediassa turhaan kirjoiteta ylipainoisten kasvusta turhaan, todellakaan ei tarvitse katsoa kuin ympärillensä ja voi todeta saman asian. Ja niin olen myös nainen, jonka paras kaveri aikoinaan oli se Fazerin sininen. Mummi 63 v Kyllä se pitää paikkansa, minun tyttärelläni ainakin, itse olen ollut kova siivoamaan nuorena äitinä mutta nyt tyttären koti on yleensä kuin sikolätti. Jos siitä huomauttaa niin siitä alkaa viikkojen vihanpito, eikä oteta yhteyttä kun joskus äitienpäivänä.

Taas yksi uusi feminismin uhri. Onko feminismillä muita kuin uhreja? Nuoret läskit naiset kärsivät, kun miehillä ei seiso kanssaan, vanhat mummot kärsivät, kun nuoret läskit epäsiistit tyttärensä kiukuttelevat heille, miehet kärsivät, kun eivät voi harrastaa seksiä, kun ei seiso laiskan siiderivalaan kanssa keskellä sotkuista kämppää..

Voi sentään, miksi kuvittelet että tytär olisi sinun jatkeesi? Taitaa ihan piruuttaan laistaa siivoiluista että voi kapinoida sinun kasvatusnipotustasi vastaan. Onko tytär myös lihava? Kielenkäyttösi on tasoa max. Läskiksi ja siiderivalaaksi nimitteleminen tiputtaa aloittamasi keskustelun tason jonnekin vyötäröäkin alemmas ja peräpuolelle.

No sittenhän meillä ei olekaan ikäeroa kuin 4v, eikä 8v, joten mites olisi treffit? Sinun ikäiseltäsi kyllä ymmärrän viittaukset peräpuoleen. Peruskysymys kuuluu, onko tyhmien määrä suhteessa lisääntynyt. Fiksu nainen hoitaa kaikkina aikoina itsensä ja kotinsa, fiksu mies ja nainen yhdessä osaavat tehdä sen yhdessä sopimallaan tavalla niin että elämä on miellyttävää molemmille. Tiesimme jo varmaan että lihavien määrä on lisääntynyt.

Feminismillä ei ole mitään tekemistä lihavuuden ja kodin siisteyden kanssa. Minä pysyn hoikkana, kun täytyy kaikki tehdä yksin, sekä miesten että naisten työt. Sain juuri maalattua eteisen katon ja seinät. Senjälkeen on vuorossa olohuone, makkuhuone ja keittiö. Raskaiden huonekalujen siirtäminen toiseen huoneeseen onnistuu itse keksityllä tekniikalla. Taulut laitan itse seinille ja kattolamput. Tässä oli vain murto-osa töistä, joita teen.

Mahdotonta miehen "tulla siistiin kotiin", jos nainenkin tulee töistä vasta silloin tai jopa myöhemmin. Siinäkö sitten pilaat toisen sohvalla röhnöttämisen ja rasvaruoan tv: Senkin ajan käyttäis mieluummin vaikka jumpassa. Niin, suurin syy naisten lihavuuteen on se ettei osata enään tehdä kotiruokaa; syödään eineksiä, sipsejä ja karkkia suklaata.

Sitten istutaan sohvalla ja katsellaan telkkua, työkin on istuma työtä elikkäs liikuntaa ei saa yhtään eikä edes huvittais liikkua vaikka kuinka kaunis ilma olis ulkona Tämä jäpä lähtee heti F1 -kisan jälkeen hiihtämään, on nimittäin järjettömän hieno keli täällä Rovaniemellä Ei paljon heitä tuo tutkimus, katsokaa nyt hyvät ihmiset oikeasti näitä naisia kadulla.

Ennen riitti se, että suomalaiset olivat geneettisesti rumia siannaama ja persjalat , nyt nämä ennen vaaleilla hiuksillaan muut puutteensa paikanneet ovat lihottaneet itsensä turvoksiin. Jo nuoret tytöt ovat totaalisen muotopuolia pullukoita ja tätä kutsutaan "muodokkuudeksi", "normaalipainoksi" oikeasti, nyt saadaan jo läskejä mallinukkeja kauppaan, läskin normalisoinnin takia ja "että on mistä ottaa kiinni". Monet ovat tosin huomanneet tilansa ja näitä pystyynnostettuja emakoita on enenevissä määrin näkynyt salilla - kunnioitettavaa, vaan harvalla pysyy mussuttaminen ja treenaaminen loppujen lopuksi kurinalaisena.

Sori tytöt, läski ei ole muodokkuutta, läski ei ole IKINÄ kaunista, läski ei johdu rauhasistanne, geeneistänne tai lapsistanne. Aivan kuten peräkammarinpoikuus miehillä omasta päätöksestä.

Lihavuus ei kaunista Tottahan tuo, olen samaa mieltä, että läski ei ole kaunista kummallakaan sukupuolen edustajalla. Laiskan sorttinen liikunta yhdistettynä ylenmääräiseen mässyttämiseen rasvaisine ja sokeripitoisine eineksin varmasti on lihottavaa meiningiä niin naisilla kuin miehilläkin, ja eihän ihminen enää mitään touhottaa jaksakaan, kun on paisuttanut itsensä ylipainoiseksi ihrapötkyläksi, ei taivu siivoushommiinkaan enää silleen kuin laihana jne. Oon lihava mutta en laiska.

Pidän kodin siistinä,miehen kylläisenä,puhtaana,puhtaat vaatteet ja seksinä tyytyväisenä. Mikä mättää kun pitää tehdä asioista vaikeeta? Mies 32 kuulostat paljon yököttävämmältä tapaukselta kuin me pyöreät naiset. Ps sitä kikulia kyllä tulee olin pullea tai en. Vai että on naisen kiire kotona siivota kun käsket ettet ehtis kaljalla käydessäs vieraisiin.. Jos sinusta heteromies on yököttävämpi kuin kuivahtanut talipallero, niin sinähän olet lesbo.

Mies 32 Ihan tiedoksi ettei ne malli mitoissa olevat naiset siivoamalla ahtaita kerrostalo asuntojaan pysy mitoissaan. Hommatkaa te miehet mulle kunnon omakotitalo ni jäänpäs töistä pois ja alan luutuumaan kotona ja pysyn sit riutuneena malllin näköisenä jotta saan sitä kikulii..

Miehet vois tyytyä joskus käteensä. Älä käytä hissiä, vaan kävele raput aina kun haet miehelle lisää olutta, niin se vastaa isomman asunnon siivoamista. Minä en ainakaan ole ikinä pullukalta vongannut. Jos susta heteronainen on yököttävämpi kuin talipallo, niin sinähän olet homo. Miksi homo olisi parka? Enkä sanonut heteronaisen olevan talipalloa yököttävämpi.

Tosin turhan moni heteronainen on talipallo. Lehtiotsikko muutama päivi sitten "Takkapuut syttyivät takan ulkopuolella. Pieni mökki olisi palanut ilman hätäkeskuksen puhelinneuvontaa sammuttaa tuli vedellä tai sammuttimella. Sauvon takamailla Turun lähellä sattui lauantaina illansuussa uhkaava tilanne, kun pienen metsämökin asukkaan takkapuut syttyivät tuleen.

Pahaksi onneksi puut olivat takan ulkopuolella lattialle. Ne olivat saaneet kipinän takasta, Etäisyys takkaan oli lyhyt. Mökin asukki soitti hätäkeskukseen kello Hätäkeskus antoi neuvon sammuttaa tuli vedellä tai sammuttimella, kertoo päivystävä palomestari Marko Rostedt Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta. Nykynaisille on paljon tärkeämpää saada nimi kansalaisaloitteeseen homojen puolesta, kuin oppia keittämään kaurapuuroa ja yleensä osata hoitaa koti ja perhe. Nythän on kaupassa myytävänä valmiiksi paistettua jauhelihaa, kun kyvyt ei enää riitä edes pieniin kotihommiin.

Ajatteleminen, oma-aloitteisuus ja oman elämän kontrollointi sekä siitä itse vastuun ottaminen tuntuu olevan kuolevaa kansanperinnettä. Yhdysvaltalainen tylsämielistyminen, täältä tullaan! Minä 44 vuotta aviossa olleena en ymmärrä tätä vouhotusta siivouksesta. Olemme tehneet sen vaimoni kanssa yhdessä koko avioliiton ajan. Minä puistelen matot ja pesen lattiat ja vaimo imuroin ja pyyhkii pölyt. Homma on toiminut hyvin. Miksi asioita ei tehdä yhdessä vaan kiistellään tuollaisista pikkuasioista kuin siivouksesta.

Miksi vaimon pitäisin yksin siivota, kun mieskin on sitä huushollia sotkemassa? Ihmeellinen ajatuksen juoksu tämän keskustelupalstan miehillä. Lesbo en ole enkä edes bi seksuali. Tollainen muhamed ali ei vaan houkuta.

Alistat naisia minkäs kerkeät. Pönkitätkö sillä huonoa itsetuntoas. Mitenkäs voin alistaa sinua jos en edes kiinnosta? Liian vähän kotitöitä" Tuossa aloitus uusiksi. Tässä puhuttiin naisten lioimisesta, eikä miesten kotitöistä. Nyt odotellaan että palstallee tulee ensimmäinen nainen joka myöntää että on lihava sohvaperuna, joka ei jaksa edes siivota. Ilmeisesti tuo itselleen myöntäminen on vaikeaa. Ei tarvitse alistaa ketään!!

Pysytään iloisina tasavertaisina kumppanina!!!! Toinen on toista varten. Mä tunnustan ja myönnän ilomilein! Olen vihannut siivoamista lapsesta lähtien. Äiti siivosi minunkin huoneeni - oli itse asiassa aivan saatanan pakkomielteinen siivoamisen suhteen. Kaipasin jo lapsena vuotiaana lukkoa oveeni, jotta sinne ei pääsisi kukaan ylimääräinen sattuneesta syystä en ole ikinä pyytänyt mutsia käymään kotonani - se nainen ei minun kotiani tule arvostelemaan.

Kun ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. Imuroin sitten kun pölypallot alkavat olla puolen kämmenen kokoisia,eli noin kerran kuukaudessa tai kahdessa tai kun rupeaa ällöttämään. Roskat kyllä vien säännöllisesti, koska bioaseita en halua nurkkiini kasvamaan. P Elämässä on paljon kivempiakin ja rakentavampia juttuja. Mieluummin mä istun kavereilla pelaamassa lautapelejä ja juomassa punkkua tai olutta, tai kavereitten kanssa jossain hyvässä baarissa William K. Tai sitten kotona sohvannurkassa katsomassa hyviä leffoja, tai lukemassa hyvää kirjaa.

Tai kuluttamassa aikaa Suolipalstalla, koska tämä on edelleenkin hauskempi kuin junaonnettomuus. D Olen lihava sohvaperuna, eikä mulla tai mun ystävillä ei edes miespuolisilla ole mitään ongelmaa sen kanssa.

Elämä on lyhyt, miksi haaskata aikaansa turhanpäiten sellaiseen mikä ei nappaa? Olen myös sitä mieltä että kotini on linnani, linnoitukseni, yksityisalueeni, sinne ei kukaan tule, oli se siisti tai ei. En ole vienyt sinne yhtään panoistanikaan - aina on menty miehen luo. Se on se paikka, joka kuuluu tasan, vain ja ainoastaan minulle, ja minä yksin päätän, milloin se pitää siivota.

Kotifemakot saavat elää lätissään aivan niin pulleina kun tahtovat ja haukkua miestä minkä jaksavat, ei kiinnosta. Siro ja sievä kaunis aasialaisnainen on nyt in, ja hieman asioista selvää ottamalla löytyy kumppaniksi saman tasoisen koulutuksen omaava missitason kaunotar helposti.

Miksi tyytyä velttoon läskiin jos saa kaunottaren? Itselläni sängynpohjalla kylkeä kääntää nyt akateemisesti koulutettu Kiinatar, jolla himot hyrrää kuten itsellänikin, eli joka päivä pannaan edestä ja takaa. Käymme lenkillä,uimassa,pyöräilemässä yms yhdessä ja naida naksautetaan joka päivä niin pysyy kroppa kunnossa ja herran nuhteessa. Unohtakaa suomalainen pilalla oleva valasvaihtoehto ja suunnatkaa katse itään jossa on miljoonittain kaunottaria joille kelpaa rehellinen työtä pelkäämätön suomalaismies!

Kateellinen olen, sen voin myöntää. Yhden ihanan akateemisen kiinalaisen parikymppisen naisen kanssa olin treffeillä ja vieläkin muistelen sitä iltaa ilolla. Ei mulla ainakaan ole muuta vaihtoehtoa kuin hankkia kaunis aasialainen nainen, he ovat vaan niin ihania.

Minun mielestäni on niin ihanaa, että ne miehet jotka ovat tosi luuranko-orientoituneita tapauksia ovat nykyisin niin kovasti ostoksilla näiden idän mini-ihmeiden perään. Pienenee se todennäköisyys, että niitä eksyisi lähistölleni vonkaamaan ja ilmaa pilaamaan, mikä todellakin on yksinomaan myönteistä. Olen keski-ikäinen mallinvartaloinen nainen, ihan totta. Syön terveellisesti, liikun kohtuullisesti. Aion pysyä tässä muotissa hamaan loppuun.

Itse asiassa merkittävän lihavilta tippuu nopeasti kg pelkällä ruokavalion muuttamisella. Nämä nykykodit on kovasti pieniä. Miten kamalasti sitä pitäisi samaa kohtaa jynssätä uudelleen ja uudelleen että saisi hyötyliikuntaa?

Itse asiassa siivoaminen ei ketään laihduta tai pidä laihana. Siihen tarvitaan hieman järeämpiä keinoja. On se tietysti hälyttävää jos on niin huonossa kunnossa ettei jaksa edes imuroida, tai seisoa tiskaamassa saatikka kumarrella. Naiset kotitöihin pois kuntosaleilta ja uimahalleista. Mikään ei ole sen ärsyttävämpää kuin kuntosalilla laitteita jatkuvasti varaavat läskitiinut jotka eivät tee mitään ja suu käy vain.

Samat ryhävalaat uimahallissa uivat vierekkäin piittaamatta muista. Imuri käteen ja siitä se elämänmuutos lähtee! Jopa vähän ylpeä Mutta oikeasti, uimahallissa ei ole ärsyttävämpää asiaa kuin kaksi kiloista ponttoonia kellumassa rinnakkain uintiradalla edeten tuskin lainkaan. Kerran kaksi ryhävalasta oli jäänyt lillumaan nopeille uimareille tarkoitetun altaan päätyyn niin ettei päädyn kautta mahtunut kääntymään.

Käännyin vähän ennen valaita ja potkaisin sammakkopotkulla puolikovaa toista mahaan. En nyt oikeasti satuttaakseni mutta kyllä sen jälkeen alkoi jotain valaan aggressiivista ääntelyä kuulumaan. Mitäpä minä siitä kun ei ollut pelkoa että olisi koskaan saanut minua uimalla kiinni ;. Valaat kuuluukin veteen ja ihmiset ei. Ihminen on noussut kuivalle maalle ajat sitten. Vai oletko muuttunutkin sammakoksi potkuinesi? Mä en ole aggressiivinen, mutta teoriassa mun tekisi mieli potkaista vain kaikkia , jotka käyttää netissä termiä "LOLLOL".

Kenen uimahalleissa käymisetkin sun kaltaisia epäsikiöitä nettirikollisia viattomien mustamaalaajia rikostaustaisia kiinnostaa, ja mikset ole mielenterveyshoidossa? Keskustelupalstalla ei nimetöntä äärimmäisen sairasta vihakirjoittelua halua nähdä!!!

Kuitenkin haluaisit, että sulla olisi joku vaikka lihavakin, joka susta välittäisi, mutta kun olet saastainen nettihörhö, niin kiusaat viattomia. Heti alkaa pelottaa, että ei kai vatipäät kyttää mun läheisiä. Just jos mun entisen ratsastuksenopettajankin kuva on vedetty pilkkakirjoitukseen tässä saastaisessa Suomi En tiedä mitä tehdä: Kukaan ei ole Suomi Ok, lollol kirjoitettuna on ehkä vähän hölmö.

Minun olisi varmaan pitänyt lisätä että puolikova sammakkopotkuni oli vahinko. Tarkoitukseni oli kääntyä vähän ennen heitä. Jos mitenkään pystyt, niin mieti asiaa myös tavallisten uimareiden kannalta.

Se on toisia huomioimatonta käytöstä viettää 10 minuuttia altaan päädyssä blokaten normaali uintikäännös vain siksi ettei jaksa siirtyä paria metriä radan toiselle puolelle. Minun lisäkseni näiden naisten itsekkyys häiritsi useampaa muutakin uimaria. Jos heidän paikallaan olisi ollut vaikka kaksi laihaa teinipoikaa niin olisin kommentoinut samaan tapaan että sai poju ansiosta mukaisesti puolikovan sammakkopotkun hintelään, tyttömäisiin vartaloonsa.

Se vielä että myös rinnakkainuinti kuntouimareille tarkoitetulla radalla on itsekästä käytöstä! Ottakaa ihmiset toisenne paremmin huomioon älkääkä vain keskittykö siihen parhaaseen ystävään, jonka kanssa on varmasti kiva jutustella siellä altaassa.

Kun huomioitte muut, huomioivat myös muut ihmiset teidät ja yllättäen kaikki vaikuttavat kivemmilta tyypeiltä ympärillä. Itsekäs käytös herättää aggressioita muissa ihmisissä ja epäitsekäs käytös sympatiaa. Feministejä ovat ne naiset jotka ovat kohdanneet omakohtaisia pahoja kokemuksia miehistä. König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV.

Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV.

Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV.

Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV. A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V.

Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV. The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V.

The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV. Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV.

Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V. Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV.

Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V.

Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV.

The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV. Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV. Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V.

Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV. Close My Eyes Tenshi kinryoku V. The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue Amiche del cuore, Le Desire Under the Elms Little Boy Blue Ball in the House Aka Albert Walker TV. The Hills Have Eyes Six Ways to Sunday The Weight of Water Monaca del peccato, La Crime and Punishment in Suburbia Aunque estés lejos Incest and Family Sexual Abuse The Hotel New Hampshire Tromeo and Juliet Top of the Food Chain Liens de sang, Les Demons of the Mind Kuß meiner Schwester, Der TV.

Closer Than the Boy Next Door A Thousand Acres Così come sei Ascolta la canzone del vento An Awfully Big Adventure Twee vorstinnen en een vorst Keep My Grave Open Mie men can an zhi nie sha Lone Star State of Mind Sueño del mono loco, El Fool for Love Killing Me Softly Not Another Teen Movie Addio, fratello crudele Flesh for Frankenstein Pedhia tou dhiavolou, Ta The Cold Room TV.

Morsures de l'aube, Les Contra el viento Koritsi ke to alogo, To The Undertow V. Home Song TV. The Nine Lives of Fritz the Cat Say It Isn't So Shisenjiyou no Aria This World, Then the Fireworks Schamlosen, Die TV. Confessions of a Trickbaby Ruf der blonden Göttin, Der The Savage Is Loose Chain of Desire My Lover My Son The Last Year The Curse of Michael Myers Chou jue deng chang V.

Cruel Intentions 2 V. Harry and Max A Mind's I Schizophreniac 2 V. Nelle pieghe della carne Teil - Was Eltern wirklich wissen sollten Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt Bikini Party Massacre Si le vent te fait peur A Rosa do Adro The Sins of Rachel Sur de una pasion, El It Only Happens Next Door Farlige forklaringer TV. Tigre de Yautepec, El Between the Boys Droga w swietle ksiezyca TV.

Miss Jessica Is Pregnant Coeur à l'envers, Le Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Sin in '69 Staff som fortjent TV. Halik sa paa, halik sa kamay Lys cassé, Le Abby, My Love TV. The Fruit of Evil Walküre, Die TV. Lieve vader en moder Brother and Sister Love of the Damned Helsingin Sanomat julkaisi uutisen Toisaalta äitiyden myötä hän on herkistynyt lasten asialle, pahat teot lapsia kohtaan tuovat kyyneleet silmiin.

Samaan aikaan kun Suomen TV 2: Tämä on jo kyllä skandaalien huippua, Maria Kaisa Aula, etkä ole puuttunut asiaan, kuten et ole Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajankaan ominaisuudessasi millään tavoin puuttunut suurten mediajättien levittämään lapsipornoon, josta on tässä kirjassani roppakaupalla todisteita.

Julkaisen seuraavaksi otteita artikkelista: Vain pieni osa lapsista puhuu peloistaan vanhemmilleen. Martsolan mukaan median järkyttävyys ja merkitys lasten elämässä voivat jäädä täysin huomiotta, vaikka monet lapset kärsivät traumaoireista mediamateriaalin vuoksi.

Lapsi voi tuijottaa ovea ja pelätä elokuvahahmon tulevan kotiin. Itsesyytökset ja yksinäisyyden tunne tekevät puhumisen vaikeaksi. Aikuisenkin on vaikeaa purkaa kuvallisia traumoja. Manaaja-elokuvassa vuotias pikkutyttö masturboi krusifiksilla, kristinuskon pyhimmällä symbolilla. Lapsella ei silti ole keinoja suhteuttaa näkemäänsä.

Osalla vanhemmista on lisäksi käsitys, että lasta pitäisi jo pienenä jotenkin karaista: Kolmannes lapsista on kuitenkin jopa ikätasoaan herkempiä jo biologisista syistä.

Nähty voi aiheuttaa tunnemyrskyn, jonka käsittelemisessä tarvitaan apua ja keskustelua. Jos apua ei saa, lapsen psyyke turvautuu vetäytymiseen ja kieltämiseen. Hahmottomat kokemukset aiheuttavat levottomuutta, kiihtymystä, ahdistusta ja avuttomuutta, mikä taas syö itsetuntoa. Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, televisiokanavien esittämät lapsipornoelokuvat ovat erittäin kriittisessä ja herkässä kehitysvaiheessa olevien teini-ikäisten ja lapsikatsojien vakavaa seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja häirintää.

Helsingin Sanomien artikkelista käy selkeästi ilmi, etteivät vanhemmat valvo, mitä heidän lapsensa televisiosta ja videolta katsovat, ja että koteja ei voi valvoa. Tämän vuoksi sinun olisi virkasi puolesta haastettava lapsipornoelokuvien valmistajat ja niitä levittävien televisiokanavien omistajat, johtajat ja toimittajat oikeuteen ja vaadittava heille vankeusrangaistusta.

Ellet toimi näin, minkälainen lapsiasiavaltuutettu oikein olet? Kerroit Hesarin haastattelussasi, että pahat teot lapsia kohtaan tuovat sinulle kyynelet silmiin ja että aiot olla työssäsi vaikuttaja ja lasten äänen megafoni.

Ellet haasta elokuvastudioita ja suuria mediajättejä oikeuteen lapsipornosta, paljastat itsestäsi kaikelle kansalle sen, että valehtelit Hesarin haastattelussasi ja oletkin todellisuudessa lapsipornon kannattaja ja suojelija. Hoidapa virkavelvollisuutesi, Maria Kaisa Aula — miksi ihmeessä muutoin koko lapsiasiavaltuutetun virkaa olisi perustettu, ellet toimi virkasi edellyttämällä tavalla? Helsingin Sanomien toimittajat tekivät keväällä alaikäisille seksiostotarjouksia Internetin chateissä tutkivan journalismin varjolla!

Toimittajat eivät nähtävästi tiedä, että seksin ostotarjous alaikäiselle eli seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta on rikos. Hesarin toimittajat houkuttelivat lapsia Internetissä seksipalvelujen myymiseen ja loivat tällä tavoin lapsille tosiasiallisia houkuttelevia seksifantasioita pedofiliaseksistä. No minä esimerkiksi teen homoliittojen kiinnostavuuden tutkimusta alaikäisille pojille linja-autoissa esittelemällä heille tätä kirjaani perusteellisesti, eikä sellainen edes ole seksiehdotuksen tekemistä.

Hesari ei maininnut sanallakaan siitä, että se olisi tehnyt seksuaalipalvelusten ostotarjouksia nuorille yhteistyössä poliisin kanssa.

Hesari oli siis tehnyt koko projektin omin päin. Hesarin toimittajat ovat seksiehdotteluillaan saaneet satojen alaikäisten poikien pippelit erektoitumaan, eli tehneet alaikäiselle pojalle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla ja täten syyllistyneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kertomalla lapselle seksuaalisesti latautuneita tapahtumia.

Tässä taas näemme että suuri mediajätti voi jopa tehdä rikoksia viranomaisten puuttumatta asiaan millään tavoin. Vaikka lähettäisin Hesarin toiminnasta satoja rikosilmoituksia eri puolilla Suomea sijaitseville poliisiasemille, kukaan poliisi ei korvaansa lotkauttaisi aloittaakseen rikostutkimukset Hesarin toimittajista. Mutta minun kirjani kimpussa poliisit ovat heti.

Hesarin toimittajat voisivat vaikka ryöstää pankkeja, ja se sallittaisiin heille, jos toimittajat perustelevat ryöstönsä sillä, että he tekevät toiminnastaan uutisartikkeleita tutkivan journalismin näkökulmasta. Tiedättekö, lukijani, että minä istuin vankilassa syytettynä seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta?

Mutta koska Hesarin toimittaja kertoi artikkelissaan Hesarissa Kohta kai pankkejakin saadaan ryöstää ilman poliisien puuttumista asiaan, jos konnaa ryöstötilanteessa ahdistaa ja oksettaa!

Hesarin toimittajien seksipalvelujen ostoyritystä nuorelta Internetissä ei voida perustella sillä, että he esim. Kaikki maksullisesta seksistä kiinnostuneet kertoivat toimittajien nimimerkeille harkitsevansa asiaa ensi kertaa, eli kaikki toimittajien uhrit olivat alaikäisiä — toimittajathan liikkuivat juuri LAPSILLE tarkoitetuissa chat-huoneissa viikon ajan.

Hankkikaa nuo Hesarin numerot käsiinne ja lukekaa itse. Niitä saa kuka tahansa luettavakseen ja kopioitavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Miksei Hesari olisi tehnyt tutkimustaan julkaisematta sitä koko Suomen kansan tirkisteltäväksi ja olisi vain hiljaisesti vienyt loppuraporttiaan suoraan poliisille?

No, koska perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, niin minäkin julkaisen omat tutkimukseni suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta koko Suomen kansalle enkä vain hiljaisesti vie tätä loppuraporttiani poliisille.

Muistakaa, lukijani, myös Hesarin toimittajat ovat vain kansalaisia lain edessä, yhdenvertaisia minun kanssani. Tavallisia kansalaisia ovat myös suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat, yhdenvertaisia minun kanssani lain edessä.

Helsingin Sanomat julkaisi Se on perustettu vuonna , ja tuorein levikkiluku vuodelta on runsaat 53 Lukijamääräksi lasketaan Nykytytöt lukevat lehdistään, miten voi saavuttaa parhaan orgasmin ja saavat suorasukaisia ohjeita esimerkiksi suuseksistä.

Tuossa samassa Hesarin jutussa tutkija Marjo Laukkanen kertoo, että Regina-lehti otti ensimmäisenä seksin näkyväksi valtikseen. Muutos oli iso, sillä perinteisesti tyttöjä ja nuoria naisia on suojeltu seksiltä.

Minusta on kuitenkin tärkeää, että tyttöjen ja nuorten naisten lehdissä puhutaan myös suoraan seksistä ja seksuaalisuudesta, koska sitä tulee kaiken aikaa joka puolelta. Siellä puhutaan suihinotosta, seksiasennoista, eka kerrasta ja masturboinnista, Laukkanen sanoo. Keskustelijat ovat pääasiassa teini-ikäisiä tyttöjä ja rohkeampia kuin Laukkanen itse yläasteikäisenä —vuotiaana. Asiasta ei ole epäselvyyttä sen jälkeen, kun on kurkistanut Sillä silmällä —sarjasta TV: Huutomerkkien, hymiöiden ja ylistyksen määrä on valtava — yhteensopivuustestejäkin tehdään.

Ote nettisivujen alaikäisten kommenteista: Sen namun kun sais. Hän eli kammottavan lapsuuden narkkariäitinsä kanssa. Molemmat hankkivat tuloja prostituutiolla. Samalla NYT-liitteen sivulla oli elokuvasta värivalokuvatallenne, jossa poseerasi kolme esimurrosikäistä poikaa kohti kameraa yläruumiit täysin alastomina! NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä!

En ole itse elokuvaa nähnyt vielä, mutta yksistään tällainen skandaali yhdistettynä saman NYT-liitteen numeron sivun 23 juttuun otsikolla "Hevosista homoihin", jossa tyrkytettiin vuotiaille tytöille suunnatun Demi-lehden nettisivujen homokeskusteluja, on lapsipornoskandaali, ja täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisen tunnusmerkit siten, että aiheuttaa pahennusta.

Myös alaikäiset lapset lukevat Hesaria sen tilaajaperheissä! Mutta Hesari on suuri mediajätti, joka voi näköjään julkaista mitä huvittaa viranomaisten puuttumatta asiaan.

Kukaan ei kieltäytynyt tehtävästä tai äitynyt vitsailemaan. Varsinkin tytöt olivat selvästi pohtineet aihepiiriä. Hesari julkaisi otteita peruskoulun viidesluokkalaisten vastauksista tummanpunaisella alaotsikolla: Ymmärrystä saa muun muassa pappi, joka on pedofiili. Lisäksi pojalla on Hesarin kuvassa jaloissaan shortsit ja lyhythihainen paita, jossa on löysä, paljastavan iso kaula-aukko!

Hesarin kuvateksti oli kokonaisuudessaan tällainen: Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti: Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua! Helsingin Sanomissa oli Juttuun on painettu kirjan kansikuva, ja sitten esitellään sen alla kirjan nimi, joka on: Nuorten oma seksikirja", WSOY, sivua.

Hesarin artikkeli alkaa näin: Olkoon nuoruutesi huolettomampi kuin omani oli, sanoo äiti ojentaessaan vuotiaalle tyttärelleen seksiä käsittelevän tietokirjan Hei Beibi, mä oon tulta. Lisäksi tuossa samassa Hesarissa oli samalla sivulla kirja-arvion vieressä noin puolen sivun kokoinen juttu, jonka otsikkona oli: Hän laittoi kätensä housujeni sisään ja alkoi hieroa intiimialueitani.

Nauhalla Jacko nähdään käsi kädessä nuorten poikien kanssa ja kertomassa avoimesti siitä, että he nukkuvat hänen kanssaan samassa makuu-huoneessa.

Huomautan, että tuo kyseinen dokumenttielokuva esitettiin Suomenkin televisiossa vuonna tai Helsingin Sanomat julkaisi 5. Pojan ikä käy ilmi kuvan alla julkaistussa kuvatekstissä.

Poikaa kanniskeli kuvassa sylissään kaksi aikuista miestä. Kyse oli syyskuun alussa Beslanissa tapahtuneesta. Helsingin Sanomat julkaisi 3. Lapsipornon levittämistäkö ei muka ole se, että Hesari julkaisi kuvan mahdollisesta raiskatusta 7-vuotiaasta pikkupojasta, jonka penis näkyi erektiossa?

Muistakaa, lukijani, että Suomen rikoslaissa ei missään kohden sanota, että sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia lasta esittäviä kuvia saa levittää, jos ne julkaistaan katastrofiuutisten yhteydessä. Saako muka Internetissä leviävien lapsipornosivustojen raiskattujen pikkupoikien kuvia julkaista lehdissä? Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa, koska Hesari on suuri mediajätti. Maalauksessa noin —vuotias poika katselee mäenkumpareelta, kuinka samaan aikaan hänen alapuolellaan kylpee alastomana järvessä aikuinen nainen, ja hänen takanaan seisoo rannalla toinen aikuinen nainen alastomana itseään kuivattelemassa.

Vaikka kyseessä on vain maalaus, niin rikoslaki sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä koskee myös maalauksia, piirroksia, patsaita ym. Samassa Hesarissa julkaistiin samalla sivulla Gallen-Kallelan maalauksen vieressä kansikuva Bela Vikarin unkariksi kääntämästä Kullervo-runoelmasta Kullervo Enekei vuodelta Kansikuvaan on piirretty noin vuotias täysin alaston poika, jonka penis näkyy myös kuvassa.

Hesarin artikkelin innoittamana pedofiililukija saattaa mennä penkomaan Kansalliskirjastossa muitakin vanhoja lapsipornoaineistoja, ja löytää esim. Koivun kuvittamista vanhoista Aapisista ym. Olen itse nähnyt jossakin lehdessä takavuosina artikkelin, jossa esiteltiin Koivun alastomia pikkupoikia vanhoissa Aapisissa, mutta en nyt muista kyseistä lehteä, muuten kyllä julkaisisin lehden nimen ja ilmestymisnumeron tässä heti.

Hesarissa julkaistun maalauksen ja piirroksen poikien ikä voidaan helposti havaita heidän ruumiinjäseniensä kokosuhteita tarkastelemalla, sillä maalauksessahan ei näy pojan kasvoja, koska hän on nelinkontin selin katsojaan. Mutta kuka tahansa lastenlääkäri, samoin kuin lasten kanssa työskennellyt maallikkokin, voi milloin tahansa määritellä pojat vasta vuotiaiksi. Ottaen huomioon, että Hesarin vuosikerran tilaajalle Hesari on kuin yksi suuri kirja, ja näin ollen kun otetaan huomioon KAIKKI tässä luvussa luettelemani Hesarin lapsipornoskandaalit, tämän 9.

Vertaa tämän kirjani luvussa 6 kertomani 7. Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa saamatta koskaan minkäänlaisia juridisia seuraamuksia, koska Hesari on suuri mediajätti. Keski-ikäinen ja alkoholisoitunut Ricard kuvaa, kun vähän nuorempi   Eric ja parikymppinen Tess parittelevat. Pornoelokuvien katseluikäraja on poikkeuksetta 18 ikävuotta, mutta silti Ilta-Sanomat esittelee nuoren teini-ikäisen pojan seuraavan touhua sivusta, eli Ilta-Sanomat houkutteli lukijoitaan menemään katsomaan laitonta elokuvaa, jossa syyllistytään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Helsingin Sanomat julkaisi 2. Toiseksi suosituin lehti oli Ilta-Sanomat, jota luki suomalaista. Kasvua oli 0,9 prosenttia. Ilta-Sanomien kilpailijalla, Alma-Median kustantamalla Iltalehdellä oli lukijaa. Hesarin jutun alaotsikkona oli: Tutkimuksen mukaan 67 prosenttia lukijoista lukee lehteä vähintään puoli tuntia päivittäin, kun marraskuussa vastaava luku oli 59 prosenttia. Niin että kyllä Hesarin lapsipornojutut ovat takuulla saavuttaneet yli miljoona suomalaista aikuista ja alaikäistä!

Katso tämän kirjani luku 5 ja 7. Hesarihan voi tehdä mitä sitä ikinä huvittaa, koska se on suuri mediajätti. Tavallinen yksityinen kansalainen, kuten minä, joudun syntipukiksi ja ainoastaan meikäläistä rangaistaan, kun ihan samalla tavalla samat rangaistukset ansaitsevat suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat.

Ei kai tällaisen tiedon salaaminen ole nykyaikaisen avoimen tietoyhteiskunnan arvojen mukaista? Myöhemmin huomasin, että Iltalehdessä Minun kirjani ei mainitse sanaakaan Thaimaan   lapsiprostituutiosta.

Jos informaation pimittämisen ja salaamisen tielle lähdetään, silloinhan Iltalehden artikkeli Thaimaan lapsiprostituutiosta voidaan katsoa olevan   mainosta kaikille Suomen pedofiileille, ikään kuin kehotus, että menkääpä tekemään seksiä Thaimaan alaikäisten kanssa, sieltä löytyy pedofiileille alaikäisiä kumppaneita. Ohessa toimitan liitteenä sanomalehti Keskisuomalaisen numeron Keskisuomalaisella on noin kappaleen levikki.

Alaikäiset lapset saavat perheissä vapaasti lukea sitä, ja myös ostaa aivan vapaasti lehden kioskista tai kirjakaupasta, ja myös soittaa kännykällään tällaisten ilmoitusten numeroihin kotoaan käsin. Vien asian Strasbourgin ihmisoikeustuomioistuimeen, jos ainoastaan minun kirjastani nostetaan syytteet ja jos se tuomitaan oikeudessa, sillä koen, että kyseessä on silloin ainoastaan minuun ja kirjaani kohdistuva ajojahti viranomaisten taholta, koska viranomaiset eivät tee elettäkään muista vastaavista mainitsemistani epäkohdista.

Silloin kyseessä on henkilökohtainen ihmisoikeuksien loukkaus ja räikeä epätasa-arvoisuus. Kirjani ei ole millään tavalla erityisesti alaikäisille suunnattu. Kiikutin kuusi kappaletta A 4 —kokoisia kovakantisia kirjoja KRP: Niissä oli Internetistä imuroimiani englanninkielisiä tekstejä Mäkitalolle kertomastani tietystä www-osoitteesta. Tekstit sisältävät minulle tuntemattomien kirjoittajien fiktiivisiä kertomuksia aikuisten miesten ja alaikäisten poikien välisistä rakkaus- ja seksisuhteista.

Mäkitalo palautti tekstit minulle kesällä ilman minkäänlaisia seuraamuksia sellaisten tekstien hallussapidosta, eikä KRP ollut poistanut kyseistä www-osoitetta tai sen sisältöä edes vielä toukokuussa , jolloin kävin sivustolla edellisen kerran.

Kaikki tekstit olivat siellä edelleenkin. Näin siis kerroin kirjallisessa puolustuspuheenvuorossani. Ai etteivätkö peruskoululaiset muka lue sanomalehtiä? Helsingin Sanomat uutisoi Sanomalehti Keskisuomalainen julkaisi Ystävät suhtautuivat asiaan heti hyväksyvästi. Sanomalehti Keskisuomalaisen aikuiset toimittajat siis tuovat jopa vuotiaiden tietoisuuteen tällaisia homoseksuaalisia vaihtoehtoja.

No, minun, Antti Puustisen mielestä asiahan on aivan hyväksyttävää, mutta minkä vuoksi minä en saisi tämän kirjani välityksellä esitellä alaikäiselle ihan samoja juttuja kuin Keskisuomalaisen täysi-ikäiset toimittajat? He ovat perustuslain mukaan Suomen kansalaisina yhdenvertaisia minun kanssani, joka myös olen Suomen kansalainen.

Kun kerran laki on kaikille sama, niin poliisien estäessä tämän oman kirjani levityksen alaikäisille, niin lehden toimittajat pitäisi sitten samalla tavalla asettaa lailliseen edesvastuuseen, kaikki tässä kirjassani esittelemieni lapsiseksuaalisten aineistojen valmistajat ja levittäjät.

Virkavalta ei kuitenkaan suostu aloittamaan lainkäyttötoimenpiteitä heitä vastaan. Moni alaikäinen on tullut Keskisuomalaisen artikkelin luettuaan kiinnostuneeksi homoseksuaalisuudesta, ja ylipäätään seksuaalisuudesta, josta hän ei olisi alkanut innostua, ellei Keskisuomalainen olisi julkaissut juttuaan alaikäisille suunnatulla "Syke" —sivullaan. Keskisuomalaisen varhaisteini-ikäinen lukija sitten vielä sai lukea tuon saman Milloin mä pääsen sun viekkuun taas nukkumaan.

Lupaatko olla taas ihan Naked Peruskouluissa 9-vuotiaina englannin kielen opiskelun aloittaneet tietävät jo varmasti jo vuotiaina, että sana "naked" tarkoittaa "alasti".

Sanomalehti Keskisuomalainen houkuttelee jutussaan alaikäisiä lisäksi näyttämään lesbosuhteitaan julkisilla paikoilla, kun vuotias Elena kertoo haastattelussaan: Keskisuomalaisen Syke-sivua lukevat myös vuotiaat lapset.

Suomen rikoslaissa sanotaan, ettei lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistytä, jos osapuolten ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä ei ole suurta eroa. Kuitenkin Simo, joka antoi Keskisuomalaisen haastattelussaan esimerkkiä lukea homoseksuaalien Z-lehteä julkisella paikalla, oli vuotias, ja Elena, joka antoi esimerkin lesbosuhteen näyttämiseen yleisellä paikalla, oli vuotias.

Kyllä aivan varmasti vuotiaalla Simolla ja vuotiaalla lukijalla on suuri ero ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä, samoin kuin vuotiaalla Elenalla ja vuotiaalla lukijalla.

Ai, ettenkö minä sittenkään saisi levittää tätä kirjaani alaikäisille? No, silloin myös sanomalehti Keskisuomalainenkin tulisi asettaa syytteeseen SYKE-sivun jutustaan tähän malliin: Kun Keskisuomalainen kirjoittaa alaikäisille suunnatussa jutussaan, että alaikäinen poika lukee Z-lehteä julkisella paikalla, niin Keskisuomalainen syyllistyy alaikäisten poikien houkutteluun kiihottumaan seksuaalisesti, sillä kun alaikäinen homopoika lukee Z-lehteä, niin hän saa erektion, jonka on aikaansaanut aikuinen Z-lehteen kirjoittanut henkilö.

Alaikäisen pojan seksuaalisen kiihotuksen on aikuinen silloin saanut aikaan muulla tavalla kuin koskettamalla. Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat syyllistyvät lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön tekemällä lapselle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla houkutellessaan alaikäisille suunnatulla Syke-sivullaan alaikäisiä poikia ottamaan jutusta mallia Z-lehden lukemiseen julkisella paikalla, esim. Keskisuomalaisen aikuiset Syke-sivun toimittajat saavat siis alaikäiset poikalapset ryhtymään seksuaaliseen tekoon muulla tavoin kuin itse heitä koskettelemalla saamalla heidät masturboimaan lehtijuttunsa avulla.

Onhan lapsipornokuvienkin kohdalla niin, että jos lapsipornokuvassa kaksi samanikäistä lasta tekee seksiä keskenään, niin lapset eivät syyllisty rikokseen, mutta jos aikuinen saa heidät esim. Tämä pätee myös siihen, että Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat ovat julkaisemalla   houkuttelevan jutun alaikäisten lesbosuhteen näyttämisestä yleisellä paikalla syyllistyneet alaikäisten kiihottamiseen keskinäisiin seksisuhteisiin niin, että se stimuloi yleisillä paikoilla toisiakin alaikäisiä ottamaan mallia sukupuolisiveellisyyttä julkisesti loukkaavasta käyttäytymisestä siten, että se on omiaan aiheuttamaan pahennusta, vertaa lehtiartikkelissa kerrottujen vastaantulijoiden tyrmistyneen näköiset ilmeet.

Mikäli syyttäjä noudattaisi virkavelvollisuuksiaan, niin hän laatisi edelläkertomani kaltaisen syytteen, mutta koska Keskisuomalainen on suuri mediajätti, niin yksikään poliisi, syyttäjä tai tuomari ei koskaan puutu suurten mediajättien lapsiseksiin. No, siispä minäkin sitten saan perustuslain suoman kansalaisten yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan levittää tätä kirjaani vuotiaillekin, sillä esim.

Perustuslain laillisuusperiaatteen mukaan rikoslain säännöksiä ei saa soveltaa sanamuotonsa ulkopuolelle, esim. Luvun 4 elokuvalistassa lupasin tässä 5. Paljastan sen vasta oikeussalissa, mikäli joudun sinne tämän kirjani levityksen vuoksi. Se on niin raju elokuva, että minun kannattaa säästää se puolustuspuheenvuoroani varten! Lapsipornokuvien valmistus on kriminalisoitu mm. Minulla on ennakkotapausluonteisesti tästä oikeuden pöytäkirjojen todistusaineistoa, sillä poliisin kotoani toukokuussa takavarikoiman pelkän pöytälaatikkokirjoitukseni, jota ei ollut julkaistu missään, tuon kirjoitukseni yhtä pientä vajaan sivun pituista fiktiivistä homopedofiliatarinaa syytettiin valtionsyyttäjä Päivi Hirvelän toimesta siitä, että tarinan mallina oli ollut oikea poika Virossa vuonna , ja tätä pöytälaatikkotarinaani käytettiin todistusaineistona minun vankilaan saamisessani oikeudenkäynnissä Suomessa kansalaiset eivät todellakaan saa kirjoittaa yhtään mitään tuhmaa omiin yksityisiin ja salaisiin muistikirjoihinsa ilman, että poliisi takavarikoi ne ja niistä syytetään oikeudessa ja tuomitaan vankilaan!

Te lukijani, lähettäkää tämän kirjani nettiosoite sähköpostilla valitusasiakirjan ominaisuudessa eduskunnan kaikkien kansanedustajan sähköpostiosoitteisiin, jotta edustajat saavat tietää kansalaisten lumivyörynomaisen valitustulvan avulla, että viranomaiset eivät tee yhtään mitään suurten mediajättien kirjoissa ja lehdissä levittämille lapsipornoteksteille, joiden malleina on aina seksuaalisesti hyväksikäytettyjä lapsia!

Toisin sanoen viranomaiset puuttumattomuudellaan näihin asioihin sallivat sen, että aikuiset saavat Suomessa kaikessa rauhassa käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen voidakseen ottaa rikoksistaan mallia kirjoittaakseen lapsipornotekstejä, joita suuret mediajätit sitten kaikessa rauhassa saavat viranomaisten suostumuksella julkaista koko kansalle ikään kuin yllytyksenä ja rohkaisuna aikuisille kirjoittaa pedofiliatekstejä, joiden malliksi otetaan yhä suuremmat joukot suomalaisia alaikäisiä lapsia.

Jopa sinun lapsesi, lukijani, saattaa viettää illat pitkät pedofiilikirjailijan inspiraation lähteenä maaten alastomana kenen tahansa — vaikkapa naapurustossasi asustavan — tekstintuottajan kirjoituskoneen edessä, ja kirjailija mitä todennäköisimmin tekee kirjoittamisensa väliajoilla lapsen kanssa pedofiliaseksiä saadakseen tekstinsä mahdollisimman todentuntuiseksi.

Ja kaikki tämä on Suomessa mahdollista tapahtua vain siksi, että viranomaiset eivät kohdista rikostutkintaa, eivätkä nosta syytteitä eivätkä aloita oikeusprosesseja suurten mediajättien levittämää lapsipornoa vastaan. Kysymyksiin vastaamisen suhteen kirjassa ei puhuta mistään ikärajoista, esim. Päinvastoin, Shere Hiten kirjan takakannessa on mainosteksti: Kun Suomessa joku yksityinen kansalainen kirjoittaa salaisesti vain omaan pöytälaatikkoonsa vastaavanlaisia seksijuttuja kuin mitä on Hiten kirjassa julkaistu maailmanlaajuisesti, niin Suomessa sellainen yksityinen kansalainen pidätetään ja tuomitaan vankilaan.

Kuitenkin Suomessa kuka tahansa isorikas, joka omistaa suuren. Moni vuotias tulee tutustuneeksi Shere Hiten teoksen kirjastosta lainattuaan ja luettuaan omaan seksuaalisuuteensa paljon perusteellisemmin kuin jos hän ei lukisi kirjaa. Minulla itselläni ei ole mitään Shere Hiten teosta vastaan, mutta tässä me näemme, kuinka epäoikeudenmukaisesti ja eriarvoisesti viranomaiset kohtelevat yksityisiä kansalaisia ja sitten taas suuria mediajättejä.

Tämä tiedoksi erityisesti Jyväskylän syyttäjä Juha Päiviselle, joka vaati nettikirjamainoksestani saamani 2 vuoden ja 10 kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen tuntuvaa ja olennaista korottamista Vaasan hovioikeudelta keväällä Mikä on varhaisin muistamanne seksuaalinen kokemus?

Kuinka vanha olitte silloin? Minkä ikäisenä masturboitte ensimmäisen kerran? Kuinka opitte sen — itse, toiselta henkilöltä, kirjoista vai elokuvista? Minkälaisia teidän seksuaaliset tunteenne olivat varttuessanne? Kysymyksen 58 loppuosa kuuluu näin: Saitteko poikana orgasmeja, ennen kuin aloitte saada siemensyöksyjä? Millä tavalla te masturboitte? Olkaa hyvä ja kuvailkaa sitä tarkasti. Kuinka vanha olitte saadessanne ensimmäisen homoseksuaalisen kokemuksenne? Jyväskylän poliisi Eila Koivuniemi kertoi sanomalehti Keskisuomalaisen haastattelussaan luvun alussa, että jos alaikäisten ruumiillisessa ja henkisessä kehityksessä ei ole suurta eroa, niin seksuaalinen kanssakäyminen heidän välillään ei ole pedofiliaa.

Mutta kyllä vuotiaalla ja vuotiaalla on suuri ero! Lisäksi vuotias on rikosoikeudellisessa vastuussa esim. Tuleeko joku Jyväskylän poliisi oikeussaliin puolustamaan Shere Hiten kirjan tosikertomusta, jossa vuotias houkuttelee vuotiasta poikaa masturboimaan kanssaan? Mikäli joku poliisi puolustaa tällaista toimintaa, se olisi signaali ja vihreä valo kaikille vuotiaille pojille opettaa vuotiaita poikia masturboimaan. Tässä on todellisia homopedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus Shere Hiten kirjan sivuilta Vietimme paljon aikaa kahden kesken, ja aina tilaisuuden tullen hän paljasti itsensä, joko virtsatessaan tai muuten vain näyttäen minulle erektionsa.

Hänen siittimensä oli kaksi kertaa niin iso kuin minun, ja minä olin luultavasti vähän kateellinen. Hän puhui minulle seksistä, koirista jne. Eräänä päivänä noin kuusi kuukautta sen jälkeen kun olimme alkaneet kuljeskella yhdessä me olimme paikallisessa puistossa.

Oli syyspäivä, koska muistan että minulla oli pitkä takki päällä. Hänellä oli pitkä takki silloisen muodin mukaan. Me puhuimme seksiasioista, ja hänellä oli kädet taskussa. Hän sanoi, että kummassakin taskussa oli reikä ja kehotti minua arvaamaan, mitä hän teki.

Minä sanoin jotakin mitä en enää muista ja hän lopetti, kääntyi ja avasi takkinsa. Hänellä oli mahtava erektio, joka pisti esiin hänen housuistaan. Siitin oli hieromisesta punainen ja sen pää oli märkä. Minun siittimestäni ei vielä tullut mitään, joten en käsittänyt, mitä se oli. Hän pyysi minua ottamaan sen esiin ja näyttämään sen hänelle.

Minä otin sen esiin, ja me katselimme jonkin. Pallokentän laidassa oli joitakin isoja, vihreitä puistonpenkkejä ja hän ehdotti että menisimme istumaan jollekin niistä. Niin me menimme ja puhuimme jälleen siittimistämme ja seksistä. Hän avasi takkinsa, otti siittimensä esiin ja alkoi masturboida. Hän kehotti minua tekemään samoin. Se oli ensimmäinen kerta kun mitään tällaista sattui meidän välillämme. Tein kuten hän sanoi, koska hän vakuutti, että se tuntuisi hyvältä.

Tunne alkoi voimistua minussa, kun hän sai orgasmin, ja katsoin kuinka sperma lensi ruohikolle ja kuinka hän alkoi nopeasti hieroa siitintään kädellään lauetakseen uudelleen. Sperma näytti valkoiselta ja paksulta hänen kädellään ja siittimellään, kun hän yritti saada uutta orgasmia. Juuri silloin kun olin päässyt itseni kiihottamisessa lähelle orgasmia, ilmestyi takaamme kaksi vanhaa naista.

He olivat huomanneet meidät ja tulleet katsomaan, mitä me oikein teimme. Minä aloin nopeasti panna siitintäni piiloon, mutta en tehnytkään sitä kun ystäväni jatkoi puuhaansa. Olin kiihottunut hänen katselemisestaan ja siittimeni hieromisesta, että aloin itsekin saada orgasmia.

Se oli jotakin mitä en koskaan unohda, se oli suurenmoista. Pääsimme molemmat loppuun naisten kääntyessä menemään tuohtuneesti papattaen. Sitten me puhuimme taas innostuneina seksiasioista. En ollut vielä saanut siemensyöksyä, mutta ystäväni sanoi että saisin tai vuotiaana. Tämän jälkeen me emme muuta tehneet kuin masturboimme milloin vain voimme ja niin usein kuin voimme, kunnes paikat tuntuivat joskus kipeiltä.

Teimme sitä raitiovaunussa, ovisyvennyksissä, kellareissa, kirkossa, missä vain. Seksistä tuli elämäni tärkein asia, ja olin aina valmis menemään mukaan, jos joku oli kiinnostunut siitä. Shere Hiten kirja on mielestäni masturboinnin raamattu.

Homopedofiileille soveliaita kohtia löytyy Shere Hiten kirjan sivuilta ja , ikään kuin vinkkinä, kuinka välttää jatkossa oikeaa homopedofiliaa ja kaikkea muutakin kahden ihmisen välistä oikeaa seksiä: Kukaan ei myönnä harrastavansa sitä. Miehet kyllä myöntävät tehneensä sitä joskus ennen, poikina, mutta ei enää. Olen joskus pettynyt partneriin, koska tunne ei ole ollut fyysisesti yhtä voimakas. Masturboidessa puristus ja rytmi ovat ihanteelliset, mitä ne eivät ole yhdynnässä.

Tämä tuottaa valtavasti hermoenergiaa, joka purkautuu lähes murskaavalla voimalla orgasmissa, mutta koko prosessi on niin hienoviritteinen, että toisen ihmisen on melkein mahdotonta tuottaa sitä. Siksi saan fyysisesti ehdottomasti tyydyttävimmän orgasmin masturboimalla. Voin harjoittaa sitä milloin tahansa ja niin pitkään kuin tahansa tavallisesti minuuttia ja jälkeenpäin voi vaipua suoraan uneen tai tehdä jotain muuta, ilman että tarvitsee ajatella partnerin toiveita ja tarpeita.

Monet miehet sanoivat, että masturboidessa on hyvä tilaisuus käyttää mielikuvitusta: Voin myös löytää menneisyydestä kätkettyjä aarteita. Toiset pitivät masturboinnin itsenäisyydestä: Minusta on mukavaa, etten ole orgasmien suhteen riippuvainen toisista.

Silloin minun ei tarvitse myöskään esittää seksuaalisia vaatimuksia. Olen sanonut joillekin naisille, ettei heidän tarvitse pitää velvollisuutenaan antaa minulle seksiä silkkaa avuliaisuuttaan, koska minulla on hyvä oikea käsi. Hiten kirjan sivulla on todellisia heteropedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus: Tyttö ei voinut olla enempää kuin kymmenvuotias.

Mutta kun hän hoiteli siitintäni kielellään ja suullaan, minä unohdin, että siinä oli esipuberteetti-ikäinen tyttö. Siinä oli hyvin kokenut nainen. En tiedä johtuiko se häpeästä tai syyllisyydestä, mutta välttelin paikkaa jonkin aikaa. Seuraavalla kerralla hänet lähetettiin taas luokseni. Sillä kertaa elimeni oli hyvin kova ja huomasin, että se oli suunnilleen hänen ranteensa paksuinen. Hän hieroi sitä vulvaansa vasten.

Makasin vain siinä ja katsoin, kuinka hän hitaasti työnsi sen koko pituudeltaan pieneen emättimeensä. Muistan vieläkin sen miellyttävän kireyden. Pelkoni rakastella niin pienen ja nuoren partnerin kanssa hävisi.

Pitäisikö minun hävetä kun sanon, että unohdin miten nuori ja pieni hän oli, ja että halusin enemmän seksiä hänen kanssaan? Jälkeenpäin tunsin itseni turmeltuneeksi, mutta tunne meni ohi, ja sen jälkeen tuli monia muita nuoria, pieniä tyttöjä. Eivätkö nämä Shere Hiten kirjan kertomukset muka kiihota alaikäisiä seksuaalisesti? Hiten kirjan sivulla 77 lukee haastattelussa: Koska Shere Hiten kirja on koottu hänelle Se on minun rakastettuni.

Toinen käsi menee siittimen alle. Siittimen tyvi on käden tyveä vasten. Varsi on ylöspäin vatsan ja alla olevan pyyheliinan tai T-paidan välissä. Jotta tämä tuntuisi mukavalta ja antaisi mahdollisimman hyvän kiihotuksen, osittainen erektio on paras. Minä syleilen tyynyä ja liikutan itseäni edestakaisin sitä vasten, syviin fantasioihin vaipuneena, hänen päänsä lähellä minun olkapäätäni ja minun kasvoni hänen hiuksissaan. Sivun alussa on toisen haastatellun kertomus: Jäljittelen yhdyntää lähetyssaarnaajan asennossa ja purkaudun patjaa vasten pumppaamalla ja vääntelehtimällä.

Sivulla haastatellun vastaus: Kerran vuotiaana puristin siittimeni litteäksi patjaa vasten, sitten aloin puristella sitä hieman enemmän ja purkauduin. En ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut. Minusta vain tuntui todella mukavalta. Jonkin aikaa minä masturboin hieromalla siitintäni patjaa vasten. Sitten yritin lopettaa, kun keksin mistä oli kysymys.

. Eroottista Hierontaa ei seksia chat free sex aa sexsiä videoita jossu Onko . olkapäähän pillua takaa suomi24 treffi seksi turku seksiseuraa nainen sarita .. Watch free Big Dildo porn videos on xHamster. Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti. 2. heinäkuu Kati teinipillu vailla kotirouvat seksi hieronta. herpes vauva elähtäneet kotirouvat video tantara hierontaa alaston sex mather turku. Bb alastonkuva homoseksuaalit naturistit suomessa kuvat kullia tissit jättikyrpää wow kimberly Rajut seksi videot milf massage oil Worlds biggest dildo fuck paras porno. suomi24 vitun huora hieronta miehille dildon käyttö imatra skorpioni ja miehille seksi chatti suomi treffit ammattikoulu kooma turku porno seksi videot seksiä pillu . karvapillut seksi ilmaiset videot big brother rakkaudesta erilaisia hiustyylejä Homoseksuaalisten oikeudet ovat kuitenkin yhä valtavassa murroksessa!.

: Homoseksuaaliseen biggest dildo ever eroottinen hieronta turku

Seksilelut gay miehille big shemale Minä taasen olen 75 iloinen mummo hämeestä ja minulla on 17 vuotias Justin Bieberin näköinen ja oloinen poikkis!!!! D Olen lihava sohvaperuna, eikä mulla tai mun ystävillä ei edes miespuolisilla ole mitään ongelmaa sen kanssa. Sepä kiva kuulla, tarkoittaa siis sitä, ettei hän joudu vieläkään tyytymään pulleroon. Ja tuskinpa se ylipaino siivoamattomuudesta johtuu, ei nuo kotityöt innostaneet hoikempinakaan aikoina. Molemmat ovat puhdasta typryyttä. Fazerin sininen ei petä.
Homo thai hieronta kallio ilmainen puhelinseksi Elokuva voitti palkinnon nimeltä Golden Screen vuonna Ihmiset ovat luomassa uuta uskontoa, johon kuuluu välttämättömänä oleellisena piirteenä sanan "pedofiili" varjolla kanavoida oman elämänsä epäonnistumiset, turhautumiset, ahdistukset ja masennukset seksuaalirikollinen-leiman saaneisiin tai sellaisiksi epäiltyihin. Kotifemakot saavat elää lätissään aivan niin pulleina kun tahtovat ja haukkua miestä minkä jaksavat, ei kiinnosta. Toiseksi suosituin lehti oli Ilta-Sanomat, jota luki suomalaista. Charlie and the Talking Buzzard
SEKSISEURAA GAY NAISELLE VITTUA TARJOLLA Finland sex videos fetish tube gay
Keino vagina gay oulu sex 698
marraskuu Suomalainen porno tähti thai hieronta myyrmäki, Pillua uudelta. bit koodi chat net dildo porno thai massage suomi porn vanha porno ammatin big lumo turku ryhmäliikunta seksitreffit hieronta anaaliseksi video Siitointakin vaikka kohdisti tähän aikaisemmin lähes homoseksuaalista ihailua, josta. helmikuu Worlds biggest dildo fuck ilmaisia suomiporno videoita, Näin kuvat tikkurila thai hieronta Seksikauppa turku latvian girl sex Finswingers. Sitten poika alkaa hieroa yhden huoran hartioita hitaasti ja rytmikkäästi. vuotiasta poikaa leikkimään aikuisen naisen kanssa eroottisia kosketteluleikkejä. Simolle Z-lehden (homoseksuaalisen lehden) lukeminen julkisesti merkitsee Aloin lukea muutamaan virkkeen kunnes olisin tarpeeksi märkä jotta dildo.

HOMOSEKSUAALISEEN THAI KOKKOLA SUOMALAINEN PANOVIDEO

Homoseksuaaliseen biggest dildo ever eroottinen hieronta turku