Homoseksuaaliseen amatöörien alastonkuvat uskovaisten deitti

Muistathan olla todella rehellinen! En millään viitsinyt tarkastaa tekstiä ennen lähettämistä. Luulen, että saat kuitenkin selvää! Ai niin, vielä jokunen tärkeä kysymys; - minkälainen on ihannenaisesi ulkonäkö, luonne, koulutus, ammatti, kansalaisuus?

Jos niin miksi, miten ja ketä kohtaan? Miten se ilmenee käytännössä? Tein tässä välillä jo vaikka mitä. Olin kuitenkin kirjoittamassa, että ne mun ihastukset, joita olen sitten joskus jossain muussa yhteydessä tavannut, ovat olleet aika naiiveja.

Siis entisiä ihastusteni kohteita olen tavannut myöhemmin ja ihastumiseni ovat olleet naiiveja. Mulla oli muuten teininä sellainen taipumus, että ihastuin usein sellaiseen poikaan, jota en tuntenut. Siis vaikka mun omaan kaveripiiriin kuului niin tyttöjä kuin poikia, niin en koskaan ihastunut omaan kaveriini siis poikaan.

Mulla ei ole pienintäkään muistikuvaa, että olisin koskaan tuntenut ketään tyttöä kohtaan mitään ihastuksen tunteita.

Mun suhteet toisiin tyttöihin kyllä olikin jollain lailla Mä vietin aikaa paljonkin toisten tyttöjen kanssa, mutta jotenkin vissiin koin olevani ulkopuolinen aina. Tai en ihan aina, mutta yleensä.

Ei mua syrjitty tai kiusattu, mutta koin olevani erilainen. En osaa tätä selittää, mutta poikien kanssa mulle ei vastaavaa fiilistä tullut. Poikien kanssa oli paljon rennompaa ja selkeämpää. Mä luulen, että mä olen jotenkin edelleen varautunut naisten kanssa.

Viimeiset parikymmentä vuotta, tai itse asiassa pidempäänkin, mun parhaat ystävää ovat olleet miespuolisia. Se alkoi jo varmaan jostain 14 vuoden iästä, kun aloin luomaan läheisiä ystäväsuhteita poikiin. Varhaislapsuudessahan mun parhaat kaverit oli myös poikia, mutta koulun alettua mua kiusattiin siitä ja vaihdoin äkkiä tyttöjen porukoihin, joissa pärjäsin vissiin aika huonosti useamman vuoden ajan. Vasta vuotiaana muistan, että se alkoi sujua paremmin ja noin 12 vuoden ikäisenä pärjäsin jo hyvin.

Siinä murrosiän kynnyksellä eli suurinpiirtein vuotiaana mä myös omasta mielestäni siis nyt aikuisena ajatellen loin jonkinlaisen roolin itselleni eli aloin käyttäytyä sillä tavalla porukan sääntöjen mukaan.

Sitä ennen olin ollut boheemi villikko. Mullehan olisi siis jo erittäin uusi ja kummallinen juttu, jos mun bestis olisi nainen. En kyllä tiedä, onko se koskaan edes mahdollista, sillä mun bestiksen paikka on pitkään ollut varattu eräälle miespuoliselle henkilölle. Mutta sanotaan näin, että jos mun parhaiden ystävien kvartettiin tulisi nainen, niin sekin olisi jo mulle uusi tilanne. Saati jos mun täytyisi halata tai pussata naista!!! Tilanne on kummallinen, sillä sellaisesta romantiikasta samaan aikaan haaveilen ja samaan aikaan sitä ihmettelen.

Lesbojen palstalla on moneenkin kertaan joku todennut, että jos voisikin seurustella bissen kanssa niin ei ainakaan voisi seurustella suuntautumisensa kanssa kipuilevan bissen kanssa tai olla bissen ensimmäinen nainen. Mun täytynee tästä jo lopetellakin. Sä tuhiset jo pedilläs ja Ihana Nainenkin varmaan sahaa hirsiä siellä missä onkaan. Ai niin tuli noottia kysymysten ohittamisesta. Nyt en edes muista, mitä sä tarkalleen kysyit. Kysyitkö, kuka filosofi olisin? Tuo on vaikea kysymys jo lähtökohtaisesti.

Voidaanko esimerkiksi Jeesus laskea filosofeihin? No, nyt saivartelen, myönnän. En myöskään valitettavasti tunne kovinkaan hyvin aasilaisia filosofeja, vaikka niitä ajattelutapoja olenkin lukenut jonkin verran. Aasialaisista filosofioista mun on aina iskenyt selvästi voimakkaimin taolaisuus.

Aasiassa on myös paljon sellaista filosofiaa ja uskonnollisuutta, jota mun on hyvin hankala ymmärtää. Myönnän kyllä, että Aasia maanosana kiehtoo mua paljonkin. Mulla on aika paljon aasialaisia tuttujakin. Ne on hyvin jänskiä kulttuureita kyllä. Aasia on muuten myös sellainen maanosa, johon voisin kuvitella muuttavani, joskaan en ihan joka paikkaan tietenkään. Siis voisin kuvitella lähteväni ulkomaille vuodeksi tai muutamiksi, mutta en mä lopullisesta muutosta haaveile.

En myöskään kuumista paikoista. Mutta siis se filosofi. Monet filosofithan on niin hirveän erilaisia keskenään. Sokrates on aina viehättänyt mua kauheasti ja hän on myös vaikuttanut mun ajatteluun. Platon jotenkin ärsytti mua luolavertauksineen. Aristoteles on aina tuntunut monella tavalla läheisimmältä noista Antiikin tyypeistä, joita tiedän. Myöhemmin on ollut ihan toisenlaisia filosofeja. Valistusfilosofit luettiin lukiossa aika tarkkaan.

Mä tykkäsin jotenkin hirveästi valistusajasta, mutta en silti samaistunut Voltaireen, Montesquieu'hön tai Rousseau'hen. Ohitit juuri tekemäni kysymyspatteriston Jatkan vielä filosofeista vaikka sen verran, että Foucault taitaa olla homoseksuaalien lempparifilosofi, eikä varmaan suotta. Kantin mä siivuutan kokonaan ja hyppään meidän omaan ihmepoikaan Pekka Himaseen.

Ai hitsi, poistuin välillä tästä selainikkunasta ja unohdin koko keskeneräisen viestini. Kyllä mä varmaan joudun sanomaan, et Aristoteles.

Nyt mun jo olis pitänyt olla nukkumassa jonniin aikaa. Aamusuukot ja onnenpotku alkavaan viikkoon! Miten tuo kirjoituksesi liittyy biseksuaalisuuteen, lesbouteen tai ylipäätänsä samaa sukupuolta oleviin ihastuksiin?

Et muuten Höpsööntynyt vastannut kysymyksiini. Koska et vastannut kysymyksiini niin minäkään en vastaa sinun kysymyksiisi. Oudosti näytät kyttäävän palstaa keskellä yötäkin. Onko sinulla siis joku ongelma? Kannattaisiko hakea apua pakkomielteeseesi? Taas mulla on tietenkin vähän kiireitä, mutta halusin tulla laittamaan sulle pikkutervehdyksen. Muistelen nimittäin että sulla oli siihen jotain sanottavaa.

Arvaa kuka soitti mulle tänään? Hänen äänensä kuulosti niiiin söpöltä. Hän vaikutti olevan hyvällä tuulella. Mä olen ollut kipeänä liekö syynä tuo sun "onnen"potkusi No, en mä niin kipeä ole ollut, että olisin töistä pois ollu tai voimat ois ihan veks, mutta jouduin ottamaan särkylääkettä ja oon yrittänyt nyt tässä illalla lepäillä.

Eikä musta ainakaan vielä ihan hetkeen sellaista tule. Jos musta joskus tulee isotäti tai mummi, niin musta ei todennäköisesti tule kutovaa sellaista. No nyt ei ainakaan tule. Pitää joskus miettiä ihan ajan kanssa. Ei mulla, jos totta puhutaan tuo filosofiakaan kovin hallussa ole. Yhdessä vaiheessa, silloin kun filosofiaa opiskelin, mun lempparityyppi oli Descartes. Sitten mä lopetin liiallisen ajattelun ja tätä nykyä mun lemppari on Sartre.

Mulla on ollut myös jonkin verran samansuuntaisia ajatuksia Simone de Beauvoirin kanssa. Mä suunnittelin ulkovalojen laittoa jo pari viikkoa sitten mutta toteutus on vielä vaiheessa. Siellä ei valoja näkynyt. Eli joko mimmi istui pimeässä tai sitten ei ollut töissä. Nyt mun tarttee varmaan lopetella. Positiivisen palautteen antaminen tai paremminkin sen vähyys on aika-ajoin noussut otsikoihin niin kyllä sä kokonaisuutena vedät hyvin molemmat roolit ja sut kattava yleistieto näyttää olevan hanskassa.

Olet kuitenkin valinnut kovin erilaisissa elämäntilanteissa olevat naishenkilöt, niin miksi olet päätynyt tähän ratkaisuun? Taustallahan on aina jokin syy mikä motivoi ja erityisesti innokkuuteesi peilaten Mitä taas positiivisuuteen tulee niin kannattaa mielummin ne positiiviset kehut säästää niihin asioihin missä ne ovat kohdallaan ts.

Jenkkityyppinen yli-imelyys ei istu millään suomalaiseen kulttuuriin ja luonteeseen. Niin kuin haukkumisessa ja kiroilussa niin myös kehumisessa se kehuminen menettää tehonsa ennen pitkää jos kaiken aikaa kehuu mitä tahansa asiaa. Myöskin tiedoilla ja sivistyksellä leveily ei kuulu normaalin, vahvan ihmisen tapoihin, mutta tuossa nyt ilmiselvästi olikin tietojenkalastelusta kyse. Niin läpinäkyvää nettivakoilua ja backround tsekkiä, ai että.

Luulevat olevansa mukafiksuka kovinkin, mutta aukaisemalla suunsa sieltä tulee vaikka mitä hybridisammakkoa ja jostain aivan muusta maailmasta olevia utopistisia asioita. Samoin psykologisessa kanssakäymisessä yms, näköjään muotia on olla mahdollisimman hömelö ja kääntää ylösalaisin kaikki jutut sekä leikkiä pelleä ja heikentää asiaa kuin asiaa. Höpöttämällä lahjasta yrität saada jonkinlaiseen ansaan ihmisen oletettaen, että tietenkin henkilö on hyvin naiivin perso tuntemattomien ihmisten lahjoille ja höpötyksille.

Osa höpöttelee lahjoista kun on tarkoituksena vahingoittaa kohdehenkilöä. Miksi, kun ei ole mitään syytä. Siinäpä se, mahdollisimman mukava ja viaton uhriksi niin itselle tulee helkutin hyvä olo, vai mitä? Ai niin, unohdin listalta vielä muutaman; naisviha ja homoseksuaaliviha. Anteeksi kun täällä ei ole ollut tuoretta tekstiä luettavaksi. Nyt on taas hommia tehtävänä.

Illalla on vielä kaikenlaista ja huomenna mun täytyisi heti aamulla olla pirteänä kepulaisen kansanedustajan kahveja juomassa. Enkä muuten ole kepulainen. Mua hymyilytti äsken aika lailla. Toivottavasti et kävellyt tällä kertaa ohi PPS. Edelleen mulla on sillä tavalla kiirus, että yritän pitää työtahtiani yllä edes jotenkuten hampaat irvessä. Tahti ei ole mitenkään erityisen nopea, mutta kun ei yhtään kiinnostaisi nää jutut, niin se on tosi hyvä, että edes jotain etenemistä tapahtuu.

Pää tuntuu jotenkin pehmeältä. Eilen oli muuten aika himoinen olo, mutta en ollut huomaavinaankaan sitä. Tänään sitten tuntui siltä, että en pysty tekemään mitään, ellen saa jotain helpotusta asiaan. Nyt mulle mainostetaan Puustellin keittiöitä.

Kohta on Black Friday. En tiedä aionko ostaa yhtään mitään. Olen kuitenkin katsonut mainoksia uteliaana, sillä täytyyhän minunkin aina välillä jotain ostaa. Olen toivonut, että BF-myyntiin tulisi enemmän aineettomia tuotteita. Jokunen kuntosali ja kylpylä mainostaa BF-alennuksia, mutta aika vähän aineettomia tuotteita on tarjolla.

Toivottavasti se muuttuu jatkossa. Ironisesti Lapin yliopistossa tarkastetaan perjantaina väitöskirja ihmisten tavarasuhteesta. Olenko muuten kertonut, että olen syyskuusta lähtien listannut kaikki kotiini tulevat tavarat ja kotoa lähtevät tavarat lukuuntottamatta ruokaa, juomaa, hygieniatuotteita yms.

Se on hyvin mielenkiintoista! Tänään lähtee yli 10 tavaraa ja toivottavasti ei tule yhtään sisään. Tavoitteeni on, että joka kuukausi tavarat vähenevät. Ihan helposti olen sen tänä syksynä saavuttanut, vaikka on täytynyt tehdä aika paljon hankintojakin.

Mun elämä kun on pääosin aika tasasta. Siinähän mä siis vain tiedustelin vaivihkaa sun mieltymyksiäs. Mulle kun ei ole niin väliä, kun olen tämmönen "kaksneuvonen" , joka voi olla yhtä hyvin ottavana kuin antavana osapuolena. Auton bongasin työpaikan parkkikselta eli töissä hän kyllä näyttäis olevan. Mä koitan miettiä kuumeisesti jotain työjuttua, minkä verukkeella voisin mennä häntä katsastamaan. Mutten mä meinaa millään keksiä.

Mua kyllä jännittää jo pelkkä ajatus siitä, että pääsisin lähietäisyydelle. Nappaan lääkettä ja lähen vaakaan. Mä teen näitä hommiani täällä vieläkin, vaikka väleissä googlailen kaikkea muutakin ja sellaista. Mä en jaksa välittää palautteista, joita saan. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, vai miten se meni. Kun sen muistin, muistin aiemmin nähneeni unta myös eräästä toisesta hyvin tuntemastani sinkkumiehestä. Suukkoja olisi kyllä ihana saada.

Suukkojen osalta voisin olla se vastaanottaja. Se saattaisi toki johtaa siihen, että muutamien vastaanotettujen suukkojen jälkeen olisinkin antaja. Vai mitkäs nimitykset silloin on käytössä, kun molemmat suukottelee? Ääh, mulla on taas vientiä. Täytyy juosta bisnesten perässä, roskiksella, varastossa jne.

Käy sä kultaseni ja tuutimaan Eli koitan sivuuttaa nuo määrätyt kommentit ja olla niinkuin en huomaiskaan. Ja sitten kai myös sitä, että onko susta kivempi saada vai antaa.

Mutta juu, olen hellyydenkipeän lisäksi nyt siis myös levoton. Mä otin jo lääkettä ja nyt mulla on aika relax olo. Ja kutakuinkin kivuton myös. Mä pelkään, että tänä iltana ei tule uni. Mä näet torkahdin iltapäivällä. Samoin kaikki muut voi ohittaa sun omituisen tunkeilevat yksityiselämää loukkaavat kirjoitukset, paskan jauhamiset, perättömät ennakko-oletukset sun muut kepillä jäätä-kokeilut ja toivottavasti ohittaakin.

Ja vittuako se sulle kuuluu tippaakaan kuka vie ja kuka vikisee kenenkin elämässä ja missä tilanteessa jos ollenkaan. Hyi vittu mikä stalkkeri ja psypaattinen nettikiusaaja.

Ei ihme, että sulla on liikaa aikaa, ei tuommoista kukaan huoli. Vielä kun joitakin yksityishenkilön yksityiselämän tietoja kirjoittelet tänne auki niin sitä voisi harkita rikosilmoituksen tekemistä, vai mitä? Vai olisko peräti virkarikoksesta kysymys? Koitas taas nukkua välillä. Kylläpäs on taas nii-in epäkohteliaan yli-yksityiskohtaisen tunkeilevia ja yksityiselämää loukkaavia kirjoituksia palsta täynnä.

Kun olin avaamassa tätä viestiketjua, mulle tuli sellainen toiveikas fiilis, että olisit nähnyt Bruneten tänään ja iloinnut asiasta täällä. Kohta pitäisi vielä lähteä tuonne pimeyteen asioille. Se on viikonloppu taas ovella. Narttu tulee viettämään hääpäivää mun luokse. Nartun perheen hääpäivä on mun ja nartun perinteinen viikonloppu. Me käydään jossain kivassa kahvilassa ja otetaan rennosti. Muuten, kun sä olet usein mulle paasannut etenemisestä Ihanan Naisen suhteen, niin ootkos sä itse jo tarpeeksi pitkään kypsytellyt Facebook-kaveripyynnön laittamista Brunetelle?

Entä onnistuisiko sulta sellaiseen vaihtariin mukaan lähteminen, että jos mä toimitan Ihanaiselle sen pikkulahjan, niin sunkin täytyy tehdä jotain vastaavaa Brunetin suhteen kaveripyyntö ei riitä vaihtariksi? Mä oon tänään mielessäni halaillut ja suukotellut Ihanaa Naista. On hän kyllä tosi ihana. En kyllä tiedä, mitä hän ajattelisi musta, kun oon niin hömelö.

Ai hitsivitsi, onpa kello kamalasti. Mun täytyy taas rientää Mä oon parhaillaan julkisessa kulkuvälineet sä, joka on tupaten täynnä ja kulkee pimeässä Espoossa. Ihan mun lähellä seisoo tosi kaunis nainen, joka puhuu mulle virasta kieltä. Ahaa, nyt mä taas tiedän, missä ollaan. Ahaa hän puhuu myös hyvää suomea Mun aikani on hurahtanut tänään, osin täällä netissä. Mulla oli siis ihan sellainen oikea asiakin, minkä kanssa menin mutta sen sitten selvittelin toisen tyypin kanssa, kun hymyilevä ihastukseni oli muissa hommissa.

Mä en tiedä, enkä keksi, mitä voisin hänen suhteensa tehdä jos ehdottamaasi diiliin sun kanssa lähtisin. Jos me oltais sellaisia läheisempiä työkamuja tai edes nähtäisiin useammin, niin homma olis helpompi. Enhän mä oikeasti voi mitään edes tehdä, ihailla vain. Nyt mun on mentävä. Moikka vielä Pitäis jo koisaa mut mua ei nukuta. Pyörittelen asioita päässä ja pyörin sängyssä.

Taidan katella jos löytyisi joku uus harraste kevätkaudelle. Vai painoikohan Masa jo sun luomet kiinni? Se on taas Varjo käynyt kirjoittelemassa puolestani Pyörin täällä sängyssäni asioita miettien. Ei oikein uni tule. Tuossa edellä on tietenkin kaksi Varjon viestiä. Olin eilen kirjoittamassa sulla jatkoviestiä, mutta mä nukahdin! Tänään on kiire päivä. Eipä mulla kyllä paljon tarpeita ole, mutta jotain tarpeellista saatan hankkia. Eilen tein ihan hyvän pikkukaupan, josta jäi hyvä mieli.

Se bussin nainen puhui espanjaa tai portugalia. Aluksi se kuulosti ihan vieraalta kieleltä, mutta tunnistinhan mä se sen sitten tuolle tarkkuudelle. Tosi kaunis hän kyllä oli sellaisella persoonallisella tavalla. Hän kyllä myös kulki pikkulapsen kanssa ja lapsi kutsui häntä äidikseen.

Mä aavistelen, että mulle erittäin läheisellä ystäväpariskunnalla on ryppyjä rakkaudessa. Jotain vihiä olen sellaisesta saanut. Jostain syystä mä ajattelin pari vuotta sitten, kun he tekivät erään siirron elämässään, että näinköhän tästä alkaa suhteen alamäki. Ei nyt ehkä mistään totaalikatastrofista voida puhua, mutta silti mä otan usein aika raskaasti vastaavat jutut.

Jostain syystä mä ajattelen aika pessimistisesti, ettei mikään suhde toimi loputtomiin, vaikka olen muuten aika positiivinen tyyppi. Jostain syystä mä usein vielä ajattelen niin, että mun ei edes kannata pyrkiä aloittamaan mitään tosisuhdetta, koska ne on kaikki tuomittuja. Enks mä ole toooosi positiivinen? Niiden lähettäminen santään saa mut hyvälle tuulelle!

Mulla olisi sulle paljon asiaa vanhempiin viesteihin liittyen. Alla on mun sulle eilen ennen nukahtamistani kirjoittamani viestin alku: Tiedätkö mun lapsena itsestäni piirtämän omakuvat olivat aina sellaisia, että ne oli paljon huolimattomammin piirrettyjä kuin muiden tyttöjen superkauniit ja yksityiskohtia sisältävät omakuvat.

Kirjoittelin täällä, hoidin velvoitteita välissä ja nyt taas rustaan. Mä jo ehdin täällä kehuskella, ettei mulla näihin kirjoituksiin päivittäin paljon aikaa mene.

Tänään on kyllä hurahtanut aikaa, kun tämän viestini loppuun pääsen niin enemmän kuin sen yhden Salkkarit jakson verran. Töissäkin mulla oli kiirusta ja menin eteenpäin ja sivuttain sellasta tempoa, että itseäkin melkein hirvitti, muista puhumattakaan. Brunettea ei näkynyt tänäänkään. Jos ois näkynyt, olisin toki tehnyt hätäjarrutuksen hänen kohdallaan.

Vaikka se tuntuu tylsältä ja ikävältä etten häntä näe, niin välillä ajattelen, että parempi niin. Onko Narttu jo saapunut luoksesi? Toivottavasti teillä on mukavaa. Joskus mä mielessäni toivon, että joku sellainen ihana muttei kovin karvainen naaraspuolinen saapuisi munkin luokseni. Mitä vanhempia viestejä sä tarkoitit tuossa Ps: Musta on kiva, että mä onnistuin lähettämään sulle sellaista, mikä sai hymyn huulillesi.

Mun mielestä on myös erittäin hellyyttävää, että sä muruseni jaksat mulle rustaa. Mutta sanon sen nyt tässä taasen. Nyt makoillaan sohvalla nartun kanssa kylki kyljessä. Narttu on taas kauhean hellyydenkipeä.

Kyllä musta olis mukavaa Ihanan Naisenkin kanssa makoilla sylikkäin tai jotenkin. Mä luulen, että hänkin saattaisi olla sellainen ihminen, joka tykkään läheisyydestä ja hellimisestä. Laitan sulle taas tähän alle eilisen tekstitekeleeni: Mulle iski hillojaiset ja on särkenyt selkää ja juilinut vatsaa. Lisäksi olen ollut jotenkin tosi stressaantunut. Äsken sain muutaman ison asian harteiltani, joten rauhoituin hetkeksi tähän soffan nurkkaan runoilemaan. Mun päässä pyörii ihan ihmeellisiä asioita.

Mun olisi pitänyt tänäänkin pysyä sotilaallisessa kurissa ja tehdä erilaisia paperiasioita. Mä sain parempia ideoita kuin pitkään aikaan, enkä voinut olla kirjoittelematta niitä ylös tulevaisuutta joululomaa varten. Nyt tuntuu aika väsähtäneeltä, eikä ole yhtään perjantai olo.

Olis aika ihanaa, jos narttu olis jo täällä, koska se elukka pehmeän turkkinsa kera on ihana halikaveri. Se on todella hellyydenkipeä tyyppi ja multahan se saa hellyyttä ihan älyttömästi. Tänään kukaan ei oikein ehtinyt sitä kuskata. Mutta totta puhuen, kullä mäkin ihmistä mieluummin halaisin, JOS mulla olisi kyseiseen ihmiseen tykkäyssuhde.

Mun ei pätkääkään tee mieleen minkään satunnaistyypin läheisyyttä. Mä sitten taisin todellakin viettää Älä osta mitään -päivää. Muutamia laskuja maksoin, joten lasketaanko ne ostoksiksi? Jos ei lasketa, niin sitten en ostanut mitään. Olin jo ostamassa muutamista nettikaupoista muutamia tarvitsemiani juttuja, mutta kassavaiheessa olin tyytymätön alennuksen kokoon ja varsinkin postimaksut saivat mut keskeyttämään koko tilauksen.

Muutenkin mun pitäisi käydä ko. Tuollaista mulla siis oli mielessä eilen illalla. Olo on edelleen vähän kurja selän ja vatsan osalta. Mäkin olen nähnyt kuvauksen kaltaisen otuksen täällä, mutta siitä on jo aikaa.

Olisi hauskaa nähdä se uudestaan. Mikä se harrastus voisi olla? Mä melkein veikkaisin, että jos sun tunteet Brunettia kohtaan lakastuu, niin joku uusi ihastus iskee tilalle. Sitä oon aina välillä miettinyt. Riippuu toki siitäkin, mitä se seurustelu tarkoittaisi. Mitä sä muuten ajattelet? Mitä se seurustelu voisi pitää sisällään tälleen aikuisena, kun ei ole lapsia? Joskushan ne sunkin lapset varmaan häipyy helmoista pyörimästä. Katsotaan kotisohvalla Kymppitonnia ja Napakymppiä?

Saunotaan kerran viikossa yhdessä? Vai mitä se on? Mua muuten väsyttää aila paljon. Mä oon parina yönä nukkunut turhan lyhyet unet. Nartullakin on silmät kiinni ja kohta me varmaan kuorsataan tässä yhteen ääneen. Noi on kyllä hankia juttuja noin ihmissuhdejutut. Kuten mä hieman aiemmin kirjoitin, alan olla skeptinen minkään suhteen onnistumisen suhteen.

En tiedä, miksi mun kirjoitukset on nyt päätyneet noin kummasteltaviksi. Sä olet oikeassa siinä, että hyvin todennäköisesti mun mieli kehittää uuden ihastuksen mikäli vanhasta "päästään". Sä saatoit ymmärtää mun kommenttini naaraspuolisen saapumisesta hieman väärin. Mielessäni mä tuollaisia vaan pyörittelen. Oikeasti menisin ihan kipsiin tai juoksisin karkuun. Mä en ymmärrä, miksi olet niin nega mahdollisten sun elämääsi tulevien rakkauksien suhteen.

Oletko sä niin vaativa, että "kriteerisi" tai listasi on vaikea täyttää? Sen jonkinlaisen skeptisyyden mä kyllä ymmärrän. Siis kun ajanmittaan riittävän moni suhde päättyy, milloin mihinkin, niin kyllähän se laittaa miettimään. Joskus niitä pitkiä, onnellisia ja rakkauden täyteisiä liittoja kuitenkin näkee. Mulla on sellainen yksi ollut ihan lähipiirissä. Sen vuoksi mä uskon, että sellainen on mahdollista.

Kertoohan siitä jo pelkkä seurustelu sanakin. Nyt mä lopettelen tähän. Se on kertomus minusta ja minun tarinani siitä, kuinka voitin kaiken alleen peittävän ujouteni ja lähestyin toista ihmistä, jota kohtaan minulla on niin suuria tunteita, etten vastaavia ole koskaan ennen kokenut.

Se on kertomus rohkeudesta ja jopa rakkaudesta , ja sen kirjoittamisen tarkoitus oli rohkaista muita vastaavassa tilanteessa olevia. Siis aivan kaikkia muita, ei yksinomaan sinua. Olen vain tässä ketjussa kirjoittanut sinulle osoitetun viestin, itse asiassa kaksi, en muualla, joten muuten olen äänessä vain aivan yleisesti. Tämän halusin sanoa siksi, koska omit kirjoitukseni vain sinulle tarkoitetuksi, näin sanot tuossa vähän ylempänä, ja haluan oikaista kaikille tämän sinun otaksumasi.

Tää on typerä ketju. Naiset jotka eivät uskalla koskea kehenkään naiseen lähettävät toisilleen pusuja ja rakkaudentunnustuksia, mut eivät uskalla tavata eivätkä tiedä toisen ulkonäköä eikä mitään. Lähetellään kaipuuta lisäksi jollekin ihastukselle, helvetin ristiriitaista. Ja olen mä täältä koittanut myös vertaistukea ja kirjoitteluseuraa hakea ja sitä saanutkin. Mitä sitten, vaikka täällä sydäntä ja haleja laitetaankin Höpsööntyneen kanssa toisillemme.

Miksi se sua noin haittaa tai häiritsee? Minkä takia mun tarttis tietää, miltä kirjoituskamuni näyttävät? Jos tarinan luoja olisi valinnut rooli hahmoiksi kaksi rohkeaa naista niin hehän olisivat jo aikoja sitten siirtyneet keskustelemaan toisaalla. Kun onhan kummassakin naisessa tietynlaista munaa vaikka mukamas epävarmoiksi, mistään mitään tietämättömiksi tyypit ovat käsikirjoitettukin. Tässä täytyy vaan jännityksellä odotella kenties uusia juonenkäänteitä, ja voihan olla, et saadaan kehiin vielä yksi hahmo?

Ees mees tosi aran, kokemattoman, yli 40 kymppisen, ennen eläköitymistä ihastumaan motivoituneen lesbon edesottamuksista voisi saada mielenkiintoista tarinaa ja matskua tukemaan sitä, mitä ikinä tavoitteletkin. Vaatii luonnollisesti mielikuvitusta;D Ps. Miten niin eivät tiedä toistensa ulkonäköä? Joo, ihan hyvä yritys Varjo, mutta mokasit monissa kohdissa. En esimerkiksi koskaan käytä hymiöitä tai emojeja noin kuin sinä.

Kenen tässä pitäisi päivittää ja ketä? Mä olisin kyllä vähitellen päivityksen tarpeessa. Pitäisköhän ilmoittautua johonkin muuttumisleikkiin, esim. Samalla voisi päivittää käyttöjärjestelmän ja jos sais vielä lisämuistia, niin avot.

Jep jep jatkan muita puuhia. Muuttumisleikki voisi itse asiassa sopiakin sun hahmolle ja piristäisi kummasti tän hetkistä varsin mitään sanomatonta ja junnaavaa lässytystä.

Pakkohan sun tää on itsekin myöntää. Hahmo kakkonen sentää jutteli puhelimessa: D Nyt jotain repäisevää kehiin, ihan sama mitä! Ja onko se face-ryhmä perustettu? Pahoittelen, että mun elämä on tämmöstä tasasta, aika mitäänsanomatonta ja samanlaista päivästä toiseen. Tarina ikävästi junnaa paikoillaan. Tarina voi ja pitääkin jossain kohtaa olla täysin fiktiota ja toisten henkilökohtaisista asioista kirjoittaminen ilman lupaa ei ole suotavaa eikä sallittuakaan, vaikka kuinka itse olisi veemäisellä, kateellisella, katkeralla tai huomionhakuisella tuulella.

Sitä paitsi ei sinulla kuitenkaan ole sillä tavoin kontrollia toisen elämään, että saisit jonkun muun elämästä toisenlaista kirjoittelemalla nettiin kaikkea mahdollisimman paskaa. Haluat siis nolata jonkun ihmisen kirjoittelemalla hänen elämästä kaikkea yksityiskohtia ilman lupaa ja tehdä henkilön mahdollisimman haavoittuvaksi. Oletko psyykkisesti sairas, maksaako joku sinulle siitä, elätkö harhoissasi vai oletko vain kateellinen?

Jos huomionkipeitä ja sensaationälkäisiä ihmisiä kaipaat niin niitä löytyy paremmin niistä itseään julkisuuteen omasta vapaasta tahdostaan tyrkyttävistä bb-julkkiksista, dj-hahmosista, näyttelijöistä, laulajista, wannabe-julkkiksista ja Hollywood-ihmisistä tai sitten muutu itse sellaiseksi niin saat elämääsi jännitystä!

Kaikki eivät suinkaan palvo amerikkalaista julkkishöttökimallusta ja esilläoloa. Ehkä sinä itse sitä kaipaat niin sinun olisi syytä vaihtaa vaan ihan vaan omaa ammattia aivan toisenlaiseen! Sitä paitsi osa haluaa omasta vapaasta tahdostaan elää mahdollisimman tasaista ja tylsää elämää, osa on sitä täysin luonnostaan ja siihen jokaisella on ihan yhtäläinen oikeus riippumatta sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta.

Jos oma elämäsi tuntuu tylsältä niin opettele nyt vaikka ensi alkuun sen oikeanlaisen blogin tekemistä ja harkitse ammatinvaihtoa! Roiku vähemmän netissä keksittyjä tarinoita jankkaamassa, kiusaamassa ihmisiä ja keskity vaan siihen omaan elämään! Joku sovinisti se siellä taas heikentämässä naisten ja homoseksuaalien ihmisoikeuksia Etkö keksi enää muuta aihetta?

Ja yhtä tungeittelevaan tyyliin as usual. Hei höpsykkä, edellisestä onkin vierähtänyt tovi. Pläräsin pikaisesti läpi tän ketjun ja huomasin, et sua epäillään vahvasti fiktiiviseksi hahmiksi, jopa useammaksi: D Ja jäin miettimään kun kuitenkin elät parisuhteessa ja lapsiakin on miten ihmeessä yleensä löydät noin paljon aikaa roikkua keskustelufoorumilla?

Eikö perhe kysele mitä se mami puuhastelee kaiken aikaa? Tietenkin mua ottaa pattiin sun elämäntilanne, mut sä olet kuitenkin itse valinnut sen tien e. Ni tota vasten peilaten viattomat nojatuolimatkat saman sukupuolen syleilyyn unissa kuin ajatuksissa ymmärtää varsin helposti.

Ja senkin, et asiaa haluaa jakaa ja mutustella jonkun kanssa, varsinkin kun se oma mies ei voi kuulua tähän luotto-ryhmään. No tästä aasinsilta toiseen ihmettelyyn. Oot kuitenkin aika kattavasti saanut mun mielestä pyöritellä aihetta 'samaan sukupuoleen ihastuminen tai ajatuksissa samaan sukupuoleen ihastuminen tai jotain'.

Mutta nyt näyttää siltä, et jaat täällä arjen, jopa henkilökohtaisia asioita, joita normaalisti käydään sen oman kumppanin tai hyvän ystävän kanssa. Eikö sua pelota, et jäät kiinni ja totuus paljastuu?

Mä en tiedä miten tähän osaa suhtautua. No ootpa sit fiktiivinen tuotos tahi et niin nyt on korkee aika tehdä ryhtiliike ja muina miehinä lampsia takas sinne himaan! Ei kai se sua haittaa jos mun yöuneni jäävät tämän palstailun vuoksi lyhyemmiksi. Tätäkin viestiä mä kirjoitan pätkissä, sopivissa väleissä. Väittäisin, että näiden viestien kirjoitteluun ja on mennyt keskimäärin noin yhden Salkkarit jakson verran aikaa päivässä.

Saattaa siis olla, että palstailu mun osalta hyvinkin pian vähenee. Ja tunteet on suht viileät tällä hetkellä. Se voi tosin hetkeäkin lyhyemmässä ajassa muuttua. Mikäli tämä mun palstailuni vähenee tai loppuu, niin se päätös lähtee aivan musta itsestäni. Onhan täällä vilahdellut myös ties mitä, vakooja, huomionkipeä, sovinisti, psykopaatti ym. En perheestäni tai muistakaan ihmisistä. Vai oliko sulla sitä asiaa oikeastaan ylipäätään? Mulle kun harvemmin kukaan kirjoittelee Höpsööntyneen lisäksi.

Ja sun viestisi oli kuitenkin ihan asiallinen jos verrataan sitä esim. Kiitos Höpsykkä vastauksesta ja big excuse: Räyhä-tyyli on vieras tapa esittää asioita ja muutoinkin osallistun harkiten keskusteluun.

Tää sun case on vaan jäänyt mieleen. Herätti silloin alkuun ristiriitaisia ajatuksia aina säälistä ihailuun. Näin feministinä myönnän kyllä toivoneeni, et olisit ottanut 'härkää sarvista' ja tehnyt asioille jotain.

Mut sit toisaalta isot päätökset vaatii rohkeutta. Ajankäytöstä netissä mietin lähinnä sitä, et tuutko kotosalla ns. Ja onko sulla jokin tietty vastaus valmiina. Ehkä 'huoli' liittyi siihen, kuinka jo ihan yleisellä tasolla suhtaudut omaan elämääsi.

Heittelet mielestäni aika surutta tai oudon kepeästi sua koskevia asioita kuulijoille, jotka ovat täysin ventovieraita. Taasen se, millä sanoin tai tunnistettavasti ihastustasi luonnehdit on nyt sivuseikka. Eiköhän myös sulla oo sen verran netti-etiketit lapasessa. Tosi ikävää todeta ettei elämässäsi ole ihmistä, jolle voit luottamuksella puhua ihan kaikesta: Ja nyt sit tuli mieleen yks juttu.

Mitä jos sijoitat muutaman euron kk ja suunnistat ammatikseen kuuntelua harjoittavan pakeille? Varmasti parempi ja turvallisempi paikka purkaa paineita. Ja ennen kaikkea saat rehellisesti puida tilannettasi niiden oikeilla nimillä, ja koko teidän perheen näkökulmasta. Voihan sitä aina tiukan paikan tullen safkasta, säästä, räästä, mitä ja ketä töllöstä tykkää tuijottaa, yms. Mut kenenkään koti tai ainoa sosiaalinen ympäristö tää tuskin on.

Vaikka se on hidasta muihin kirjoitustapoihin verrattuna, niin mulle se on kätevin tapa, eikä herätä liioin kummastusta perheeni parissa. Mä en ihan ymmärtänyt, että mitä härkää mun nyt olisi sun mielestä pitänyt ottaa sarvista. Mutta arvelen, että tarkoitit mieheeni liittyviä asioita. Koska olethan toki oikeassa siinä, että livenä, luotetulle ihmiselle keskustelu olisi järkevämpi vaihtoehto kuin täällä palstoilla purku.

Aika paljolti nämä mun kirjoitukset on olleet viimeaikoina juurikin sitä yleistä lätinää ja suukkojen ja halien viskomista Höpsööntyneelle. Kirjoitit, että alkuun koit niitä ristiriitaisia ajatuksia näistä mun höpötyksistäni. Jäin miettimään, että mitä sä nyt tunnet. Myötähäpeää, suuttumusta vai jotain muuta. Hei Höpsykkä, mä oo kertonut pariin eri otteeseen mistä mun ristiriitaiset fiilikset johtui ja vieläpä selkokielellä! Ja sunko ei sit tartte kertoo millaista ristiriitaa mun kommentointi saa aikaa sussa, näinkö tää menee?

Vastaa ensin tähän niin kirjoittelen sit perusteluineen mitä mä tunnen nyt. Totta on, että olen kertonut henkilökohtaisia asioita ja faktoja itsestäni mm. Näiden lisäksi tietysti myös paljon mieltymyksiäni mm. Sekö sua häiritsee, että avaudun täällä liikaa? Vai häiritseekö sua se, etten ole näistä asioista avoin miehelleni?

Vai mikä on lopulta sun pointtisi, suurin syysi sille, että sun mielestä mun pitäisi lopettaa tai ainakin rutkasti vähentää kirjoitteluani täällä? Nyt mä lähen untenmaille. Huomasitkos, että vastasit EoEt: Minkälainen mahtanee olla sinun lempi seksi asentosi? Miltä kuulostaisi puhtaat lakanat? Laittaa käteni paitasi alle lämpimään..

Oletkohan edes sillä tuulella ollenkaan? Mullakin meinasi lähteä ajatus viestiäsi lukiessa lentoon. Mä en voi mitään sille, että tämä huolissaan oleva "nimettelee" mua Höpsykäksi, mikä mun mielestä viittaa aivan eri tyyppiin kuin meikäläiseen. Mä vasta just tulin kiireissäni tänne vilkuilemaan ja huomasin, että täällä on taas kipunat lennelleet ja tekstiä syntynyt kuin Ruuneperilta.

Siltä varalta, että pyörit vielä hereillä pehkuissasi lähetän sulle: Aivan älyttömän kamalan monta suukkoa: Enkä oo ees kahvia juonu. Samalla minuutilla näköjään viestittiin. Voi mikä Hösööntyneiden trolliarmeija täällä pyörii Se uni ei todellakaan tule. Sitä kättä, joka on nyt väärän paidan alla lämpimässä. Tai mun kannalta väärän. Mä mietin myös niitä sun asentojasi ja Höpsööntyneelle ehdottamiasi paikkoja. Mulle käy lakanoilla tai ilman. Ja seinä, kunhan siinä ei seisoteta liian pitkään.

No jostainhan se on aloitettava. Mä tipuin yöllä kärryiltä. En kovin korkeelta mutta sen verran korkealta kuitenkin, että kyllä se vähän tuntui. Mitään kipunoita mä en huomannut. Nyt taas muut hommat kutsuu. Mun päähän ei millään mahtunut se, kuinka Varjo kin voi kuvitella meitä samaksi tyypiksi. Sen kolmannen Höpsööntyneen kirjoituksia en oikein tajunnut. Huomasin vain, että samantapaista kirjoittelutyyliä on täällä palstoilla aiemminkin ja usein ollut. Tosin usein paljon aggressiivisempaan sävyyn.

Sitten mietin, että onko täällä ketjuissa pyörinyt useampikin Varjo. Hei Höpsykkä, mä en tiedä oliko vastauksesi nyt liian kiltti, kenties ympäripyöreä: O No yritän jättää sen huomioimatta ja vastata omaan huutooni. Kun valtaosalla meistä on kuitenkin palstalla näkymiseen jokin motiivi, syy. Lähestyminen tapahtuu sen mieltä askarruttavan aiheen kautta, eikö näin ole? Jotkut kysymykset eivät ota tuulta purjeisiin ts. Kommentit eivät aina palvele kysyjää mikä on aivan ymmärrettävää tai niistä voi kasvaa hedelmällisiä keskusteluja, jolloin siirrytään tietenkin jakamaan ajatuksia kahden kesken.

Tai sitten vaan otetaan osaa keskusteluun, mikäli kokee jollain tapaa tiedoillaan kysyjää auttavansa. Toki voi heitellä vastakysymyksiä oman aikansa ja ainahan joukkoon mahtuu ei niin toivottuja kommentteja. Tähän väliin haluan kuitenkin huomauttaa ettei palstailusi mua suinkaan ärsytä. Vaan yritän miettiä mikä sun motiivi oikeesti on tähän? Kun et kaipaa vertaistukea, et halua tavata ketään samanhenkistä livenä, ammattiapu ei ole sulle vaihtoehto, etkä yksinäiseltä vaikuta.

Hösykkäinen yrittää etsiä sitä käänteentekevää aihetta, aihetta, mikä sytyttää, saa kiivastumaan, vihastumaan, ihastumaan, innostumaan jne. Mä onnistin TAAS nuukahtamaan keskeneräisen tekstin ääreen. Olin juonut joo liikaa kahvia vai mikä mun pään laittoi kierroksille? Mä olen nukahtanut jopa kesken kännykkäkeskusteluiden joten ei tää ole mulle ihan tavatonta. Mun on mentävä ihan just, koska oon soinut yhdet treffit kaupunkiin siinä matkalla, kun haen nartun. Muakin alkoi kiinnostaa ne kädet paidan alla Yrität kiristää jollain edesmenneellä, ikivanhalla ja jo sittemmin jo vuosia unohdetulla työpaikkaromanssin poikasella?

Kaivelet vuoden takaisia juttuja ja yrität kiristää niillä? Peräti kiusata ja vainota niillä? Keksit lisää tarinoihin väriä, värität ja paisuttelet niitä tarinoita suuren maailman tyyliin ylisuuriksi kun kaiken pitää olla niin mahdollisimman ylisuurta, näyttävää ja mahtavaa sekä dramaattista, myös ihmisellä, joka ei ole huomuonkipeä eikä kaipaa mitään teatraalista ylisuurta mahtailevaisutta ja huomiota?

Liität ihmisiä, tapahtumia, luonteenominaisuuksia ihmiseen, joka ei niitä millään edusta? Kopioit, varastelet ideoita ja tapahtumia ja käytät niitä sitten ikään kuin omina ideoina ja omina tapahtumina?

Mikä siinä on, eikö jollain tietyillä yksilöillä saa olla ihastumisia, seurusteluita, romansseja? Poliittisen vainon takia, vaikka henkilö ei ole osallistunut politiikkaan millään tavoin?

Viaton lavastetaan syntipukiksi kaikkeen ja näin yritetään peitellä omia mokia, virheitä, rikoksiakin kenties? Olet itse aivopesty ja sokaistunut valheelle? Millaista vastaustyyliä sä oikein haluat, jos mun vastaus oli sun mielestä liian kiltti. Haluatko sä sellaista aggressiolla höystettyä tai muulla tavoin tylyä? Mä yleensä yritän vastata asiallisesti huutamatta jos saan asiallista. Myönnän, etten ole siinä joka kerta onnistunut. Mun yksi lemppari lausahdus on, "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan".

Mun mielestä olis superkiva jos luopuisit tuosta Höpsykäksi "nimittelemisestä. Sitäkö sä nyt sitten tosiaan mietit, että mikä on mun motiivini palstailuun. Olenhan mä sen motiivinikin täällä jo aiemmin kertonut. Toistan siis itseäni, taas kerran. Aluksi mä koitin purkaa mun ihastusfiiliksiäni, lähinnä runomuodossa. Etsin myös vertaistukea mutta näyttäisi siltä, ettei samanlaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä kuitenkaan täällä palstoilla liioin pyöri. Tai sitten he eivät vain ole kiinnostuneet juttelemaan tilanteistaan mun kanssa.

Mä heitin täällä ilmoille myös sen sähköpostivaihtoehdon. Siis jos ei halua yleisellä keskustelupalstalla kirjoittaa. Mulla oli sellainen, silloin kun ensi kertaa työpaikkaihastuin. Meillä oli jonkin aikaa yhteydet katkolla kesän ajan mutta tätä nykyä olemme taas yhteyksissä. Siksikään mä en niin paljon koe enää tarvetta tähän palstalla roikkumiseen, koska yhteys on taas olemassa.

Tällä hetkellä mulla ei ole niin hirveästi purettavaakaan, koska tunteeni on suht jäissä. Höpsööntyneen kanssa tykkään kuitenkin kirjoitella. Ja se on syy miksi vielä näin useaan täällä pyörin. Yksinäinen mä en ole, siis live-elämässä. Sen sä arvelitkin aivan oikein. Taidat viel yhtäaikaa lähetellä viestejä koneelta ja kännykästä, kirjoitat osan visteistä jo valmiiksi ja sitten vain copy pastaat tekstisi tänne.

Toki voihan siinä sinulla olla muutamia apukäsiä mukana, mutta ihmettelen kovasti motiiviasi kirjoitella näille palstoille Muuten saitkos paljonki vastauksia treffi-ilmoitukseesi kesällä? Taisit olla se tyyppi, jolla on tummat hiukset ponnarilla, jolla on joku yhteys Töölöön päin, olit kova harrastamaan, menemään, tulemaan ja häsläämään joka paikassa, ikä yli 40, kamala höpöttäjä ja häslääjäluonne, yliaktiivinen, väitit harrastavaai kirppareita yli kaiken ja shoppailevasi paljon mistä moiseen rahat , yritit houkutella luoksesi femmeistä kiinnostuneita lesboja, joita väitit bisseiksi ja ennen kaikkea kovin kummallinen tarve höpötellä postipaketeista kaiken aikaa..

Tuottiko kaikki näkemäsi vaiva tulosta vai oliko kaikki hukkaan heitettyä aikaa? Etkö muuten pohjimmiltasi hyväksy ja siedä homoseksuaaleja, niitäkö sinä vainoat? Homoseksuaalit eivät siis saa tuntea, ihastua, seurustella, mennä naimisiin, ansaita rahaa, harrastaa, tulla tai mennä kuin haluaa, ei saa asua missä haluaa, ei saa käydä missään jne?

Suoraanko vakoojan käsikirjastako kaiken tuon olet ottanut? Hirveän vaivan olet nähnyt ja omasta mielestäni melko turhaan kaiken. Kirjasitko myös ylös, että se ja se päivä klo se ja se osti jäätelöä. Käteisellä osti ja maksoi 3,20 e?

Vastaan nyt sullekin, vaikken oikeastaan ymmärrä minkä hemmetin takia. Ehkä mä toivon, että sä lopettaisit tuon iänikuisen typerän jankkaamisesi. Mulla tosiaan oli treffit palstalla ilmoitus useamman kuukauden. Poistin sen noin pari viikkoa sitten. Se ei kuitenkaan ollut se, jota viestissäsi kuvailit.

En kertonut siinä itsestäni paljoakaan, avoliiton ja jotain pientä tosin kerroin. Sain muutamia vastauksia ja flirttejä, joita en liioin noteerannut. Useimmat näistä tulivat miehiltä vaikka ilmoituksessa kerroin hakevani kirjoitteluseuraa VAIN naisista.

Mutta taitanee olla aika normi ilmiö tuo miesten toiminta tuolla treffipuolella. Yhden naisen kanssa kirjoittelen tällä hetkellä asialinjalla mutta hänen tilanteensa on aika erilainen. En aio availla asiaa sulle yhtään enempää. Täällä palstoilla kirjoittelen tällä hetkellä on yhdellä nimimerkillä ja se on tuossa yllä. Myönnän, että viime kesän aikana kirjoitin pari kertaa myös parilla muulla nimimerkillä mm.

Homoseksuaaleja en inhoa eikä mulla ole heitä vastaan mitään. Mutta sitähän sä et usko, niinkuin et muutakaan kirjoittamaani. Siksi mä palaan tuohon alkuuni, missä ihmettelen miksi kirjoitan ja lopetan vastaukseni tähän. Noihin sun vakoojajuttuihisi yms. Tämä on myös viimeinen viestisi sulle. Suo anteeksi muutamat kirj. Sitähän me kaikki varmaan olemme tässä ihmetelleet miksi ylipäätään kirjoittelet ja vastaat näihin viesteihin kun mitään syytä ei ole.

Uskon, että Setan piiristäkin löytyy jotain vertaustukiryhmää binaisille varatuille tai vapaille. Jos todellinen halu olisi löytää jotain vertaistukihenkilöä niin kyllä sä löytäisit tai vähintäänkin sitten hakeutuisit ammattiauttajan juttusille jos pelkäät ihastumista siihen vertaistukikaveriin, mut ai niin, kohta sä kirjoitat, että pelkäät ihastua siihen ammattiauttajaan.

Anyway, mun mielestä tämmöiset turhanpäiväiset höpsötykset on niin turhia kun olla ja voi varsinkin jos ei ole edes mitään kunnon syytä. Oikean kiinnostuksen sitten kannattaa opetella osoittamaan hieman toisella tavoin ja hieman suorempaan kuin höpsöttelemällä liirum laarumeja mukakasvottomana mukatuntemattomalle ja muka-avaruuteen mukakenellekään.

Roikkumalla netissä kaiken aikaa annat myös aika ällön kuvan itsestäsi muille ihmisille. Koita nyt keksiä jotain muutakin sisältöä elämään. Etusivulle Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat. Oikeustaistelu kristillistä deittisivustoa vastaan.

CBC News Media julkaisi 4. Tuomarin ja oikeuden päätöksellä uskonnollisen treffisivuston täytyy helpottaa, eli hyväksyä samaa sukupuolta olevien parien etsiminen palvelusta. Lukiessani CBC News Median artikkelia mieleeni nousi monenlaisia ajatuksia todellisesta tasa-arvosta, vapaudesta ja siitä mitä Raamatun sana opettaa seksuaalisuudesta ja muustakin.

CBC News Median artikkelin mukaan Jumalaa rakastavat homo sinkut voittivat maailman suosituimman kristillisen deittisivuston ja kaikki uskoon perustuvat Minglen omistamat muut deittisivustot Kalifornian oikeuden päätöksellä.

CBC News Media kertoi kuinka kaksi homomiestä huomasivat Kristillisen Mingle deittisivuston rikkovan Kalifornian syrjintälakeja, koska he voivat etsiä vain vastakkaisen sukupuolen deittejä. He sanoivat etteivät LGBT lesbot, homot, bi-seksuaalit ja transsukupuoliset ihmiset pysty käyttämään Minglen deittipalvelua, koska samaa sukupuolta olevat kristityt parit eivät voineet rekisteröityä palveluun homoina.

Internet sivustojen ja palveluiden erilaisten foorumeiden ja treffipalveluiden jne. Jos esimerkiksi olisi jonkin tietyn ammatinharjoittajien kalastamisen ammattilaiset treffipalvelu tai keskustelufoorumi ammattikalastukseen liittyen, niin heillä tulisi olla oikeus hyväksyä palveluun vain kalastuksen ammattilaisia, eikä lainsäädännön kautta heitä saisi pakottaa ottamaan jäsenikseen muiden ammattialojen harjoittajia.

Jos jokin Internet palvelu haluaa tarjota deittejä vain miehet hakee naisia tai naiset hakee miehiä vaihtoehtojen kautta, niin sellaiseen ei tulisi lain pakolla puuttua, koska LGBT ihmisillä on olemassa omat treffipalvelu ja fooruminsa, joissa he deittailevat toisiaan. Raamatun opetuksen mukaan homoseksuaalisuuden harjoittaminen on Jumalan tahdon vastaista seksuaalisuuden harjoittamista.

Siksi pitäisi olla itsestään selvää ettei kristillinen Raamatun sanan totuuteen perustuva deittipalvelu tai muunlainen foorumi kannata ja tue homoseksuaalisuutta. Kyse ei ole siitä etteivätkö Raamattuun uskovat ihmiset rakastaisi homoja lähimmäisinään, vaan arvovalinnoista ja siitä etteivät he tue sellaisia arvoja, jotka ovat Raamatun sanan opetuksen mukaan Jumalan tahdon vastaisia.

Jos tasavertaisuuden nimissä, jotkut kristityt vaatisivat Setaa tai muita seksuaalivähemmistöjä ottamaan ohjelmiinsa Raamatun sanan totuuden opetuksen, niin menisikö sellainen vaatimus läpi ja suvaitsisivatko Seta ja heidän kaltaisensa järjestöt tällaisia vaatimuksia.

On aivan varmaa ettei Setalla ja muilla sen kaltaisilla järjestöillä riittäisi suvaitsevaisuutta ja tasavertaisuutta tällaisille vaatimuksille. On tietenkin selvää ettei Raamatullisessa uskossa olevat ihmiset tule esittämään tällaisia vaatimuksia, koska he eivät pyri pakottamaan väkisin muita ihmisiä toimimaan niin kuin he itse uskovat Raamattuun. Koska homoliikkeet eivät ole itse valmiita suvaitsemaan Raamatun sanaan totuuteen perustuvien arvojen noudattamista oman vakaumuksensa takia, niin heillä ei pitäisi olla kanttia vaatia Raamattuun uskovia ihmisiä noudattamaan omissa yhteisöissään netissä tai muuallakaan sellaisia arvoja, jotka ovat vastoin heidän Raamatullista vakaumustaan.

On selvää, että edellä olevien tosiasioiden valossa monet homojärjestöt ovat suvaitsemattomia, koska he pyrkivät pakottamaan ihmisiä toimimaan vastoin heidän vakaumustaan. Todellinen suvaitsevaisuus ei pakota ketään, vaan antaa kaikille vapauden elää vapaasti oman vakaumuksensa mukaisesti. CBC News Media toi esille kuinka Spark kuuluu osana Minglen palveluun on systemaattisesti ja tahallisesti sekä mielivaltaisesti syrjinyt homoja ja lesboja Kaliforniassa kieltäen heiltä täydet ja tasa-arvoiset palvelut, etuisuudet ja etuoikeudet yhteydestä kaupalliseen deittipalveluun.

CBC News Media kertoi kuinka Wall Street Journal julkaisu tuo esille kuinka Kalifornian osavaltion lakien mukaan kaikkien kaupallisten yritysten tulee kohdella kaikkia ihmisiä lain tuomiovallan mukaisesti vapaina ja tasavertaisina riippumatta sukupuolesta, rodusta, uskonnosta, aviosäädystä ja sukupuolisesta suuntaisuudesta.

CBC News Media kirjoitti kuinka oikeuskanne Sparkia vastaan tapahtui siksi, koska Spark deittisivusto oli tarkoitettu kristityille, katolisille, mormoneille, seitsemännen päivän adventisteille, armeijan sinkuille ja mustien sinkuille, jossa oli vain kaksi vaihtoehtoa: Kalifornian korkeimman oikeuden päätöksen mukaan Sparkin on kahden vuoden sisällä muutettava palveluunsa deitit koskien LGBT ihmisiä.

Ei sellainen toiminta ole syrjintää, joka lähimmäisiä kunnioittaen vaalii tiettyjä arvoja ja elää vakaumuksen mukaan, jossa hän ei vahingoita väkivaltaisesti ja muutenkaan lähimmäisiään. Kuten sanoin jo edellä, niin mikään homoyhteisö ei hyväksyisi tasavertaisuuden, tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimissä sellaista toimintaa missä Raamatun sanan totuus olisi heidän arvojaan vastaan.

Kun on kyse esim. Todellinen suvaitsevaisuus antaisi jokaisen uskon vakaumuksen ja arvovalinnan elää omaa elämäänsä, jos se pyrkii kunnioittamaan muita, vaikka olisikin eri mieltä joistakin asioista.

Jos esimerkiksi Perussuomalaiset alkaisivat vaatimaan tasa-arvon ja tasavertaisuuden nimissä, että Vihreän puolueen tulisi ottaa jäsenikseen Perussuomalaisia, joilla pitää olla oikeus ajaa Perussuomalaista politiikkaa Vihreiden puolueen sisällä, niin siihen ei suostuttaisi, eikä pakotettaisi lain avulla, koska on kyse arvovalinnoista ja vakaumuksesta. Edellä oleva esimerkki kertoo sen, että kun on kyse arvovalinnoista ja vakaumuksesta ja sitä kautta erilaisista näkemyksistä ja toimintatavoista, niin se ei ole suvaitsemattomuutta, eikä toisia syrjivää.

Raamatun sanan totuuden mukainen arvovalinta ja vakaumus on sama asia, sillä vaikka se ei ole kaikesta samaa mieltä, niin se ei pakota ketään olemaan samaa mieltä tai toimimaan samalla tavalla.

. O No yritän jättää sen huomioimatta ja vastata omaan huutooni. Ideoita on nyt tarkalleen Ihmiskunnan keksintöjen ja mielenkiinnon kohteiden historia on hyvin mielenkiintoista. Sisäinen aktivistini voisi kytkeä mun äänen pois aina silloin, kun suusta hyppii sammakoita. Hirveän vaivan olet nähnyt ja omasta mielestäni melko turhaan kaiken. Sä laitoit jossain kohtaa, että mä olen joskus arvoituksellinen. Mä onnistin TAAS nuukahtamaan keskeneräisen tekstin ääreen.

Homoseksuaaliseen amatöörien alastonkuvat uskovaisten deitti

: Homoseksuaaliseen amatöörien alastonkuvat uskovaisten deitti

HEGREART SHEMALE HOMOSEKSUAALISEEN BIG Gay tissi hieronta kuumaa kalua
Homoseksuaaliseen amatöörien alastonkuvat uskovaisten deitti Ilmaiset gay kotivideot rintojen väliin paneminen
SUOMALAISET SEKSISIVUT G PISTEEN STIMULOINTI GAY Tuhmat gay tarinat strapon

Monesti olen ulkona ollessani miettinyt syöväni kotiin päästyäni jäätelöä, mutta kotona se ei olekaan maistunut. Kyllähän mä edelleen herkkuja syön, mutta outoja muutoksia on tapahtunut. Aamulla herätessä oli ihan järjetön Ihanan Naiśen ikävä. Ihan sydän läpätti rinnassa. Se olis aivan varmasti näkynyt EKG: Miksei siis haleja ja suukkojakin mahtuis, privanakin. Mutta sanotaanhan sitä myös, ettei makeaa mahan täydeltä ja ettei auta itku markkinoilla.

Vähän jännittää, että kuinka yöunien kanssa käy jos tämmöstä kierrosta pukkaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kirjottelen huomenna lisää PPS. Mitäköhän sääntöjen vastaista mun viestissä oli? Mä yritän tänään tehdä hommia ihan hirveästi. Älä siis ihmettele, kun ketjusta ei löydy tuoretta lepertelyä tai liirumlaarumia.

Mulla on pieni epäilys siitä, miksi sun viestisi poistettiin. Mutten nyt lähde siitä tässä enempää juttelemaan. Joskus mä muistan nähneeni täällä, ainakin joidenkin palstojen kohdilla myös valvojan "nimen".

Onkohan siitä kohtaa pystynyt laittamaan palautetta? No nyt ei ainakaan pysty, kun ei tietoja näy. Tai ainakaan mä en näe. Koska sun viestisi poistettiin ja mulla on aika huono muisti, niin enhän mä pysty sulle nyt kysymyksiisi vastailemaan. Muistan kyllä, että kyselit jotain mutten mitä. Ulkona liikkumisella kävely on muhun yleensä piristävä vaikutus. Samoin sillä ohjatulla ryhmäharrasteella, jolla joka viikko pl. Mun viesteistä on tähän mennessä poistettu yksi tai kaksi.

Saas nähdä tuleeko tästä toinen tai kolmas. Mäkään en itse asiassa edes pian viestin lähettämisen jälkeen enää muistanut, mitä olin viestiin kirjoittanut.

Siksi en kauheasti voinut miettiä, mistä se poisto johtui. Mulle tuli mieleen kaksi asiaa. Ensinnäkin kun mä kirjoitin, että haluaisin viedä Ihanan Naisen rekiajelulle, jolloin me istuttaisiin ihan vierekkäin vällyn alla ja suukoteltaisiin toisiamme.

Sitä hyppäsin kyselemään, ootko koskaan käynyt huskysafarilla ja totesin, että haluaisin mennä huskysafarillekin Ihanan Naisen kanssa. Sitten kuvailin, kuinka siinä ahkiossa istuttaisiin lähikontaktissa, missä olisi ihanaa. Mietin siis, olisiko tuon ahkiossa istumisen kuvailu voinut olla sensuurin syy. Ensimmäinen ja vahvin epäilyni kohdistui kertomukseen, jossa kuvailin sitä tilannetta, kun istuin norsun harteilla.

Se norsun iho on kyllä jänskä. Mun viestejä on poistettu paljon enemmän kuin sun viestejä. Sisäinen aktivistini voisi kytkeä mun äänen pois aina silloin, kun suusta hyppii sammakoita.

En muuten muistanut, että oli kyseessä avo eikä avio. Heti kun sen korjasit, niin kyllähän mä nyt muistan asian aivan kirkkaasti. Nyt on jotenkin tyhmä tai tylsä olo. Olen ollut kumman nuhainen tänäänkin. Nenä vuotaa ja kurkussa on limaa, mutta ei ole muuten yhtään kipeä olo. Saattaahan tämä jotain pienenpientä nuhaa olla eikä allergiaa kuten aiemmin arvelin. Tai no olen mä ehkä ollut vähän väsähtänyt.

Niinkuin ne kummat iltaunetkin silloin yhtenä päivänä. Ja iltaisin olen nukahtanut tavallista aiemmin ja aamuisin ollut kumman väsynyt. Tänään oli muuten siinä mielessä ihan hirveä päivä, että mun aivoilta lähti ihan mopo käsistä. Mun päästä tulvi aivan mielettömästi ideoita muutaman tunnin ajan. Mulle aina välillä tulee sellaisia kohtauksia.

Keksin ja löysin netistä tajuttoman monta asiaa, joista haluaisin aloittaa uudet projektit nyt-heti-tänään. Oli hyväntekeväisyyttä ja vaikka mitä. Lopulta suunnittelin kahta projektia pidemmälle. Surffasin jo nettikaupoissa ja läheltä piti, etten klikkaillut ostoskoriini kaikenmoista projektissa tarvittavaa roinaa. Kyllä oli kuule niin flow että pääni päällä varmaan pyöri näkyvä propelli. Onneksi sain pidettyä pari taukoa, joista ensimmäisellä kutistin projektejani 50 prosentilla ja jälkimmäisellä siirsin koko projektit "jos joskus on aikaa ja silloin vielä kiinnostaa"-ideakansioon.

Niitä ideoita on ropissut siihen listalle myöhemminkin ja kerran siivoilin sieltä kahteen kertaan ideoita pois. Ideoita on yli , mutta alle Joskus aiemmin mä en kirjannut ideoitani ylös. Joskus pulputin niitä suustani ulos. Mun silloinen miesystävä sanoi, että mä suollan suustani rahanarvoista tavaraa.

Ammatillisissa asioissa kyllä onkin joskus niin, että ideat saattavat olla rahan arvoisia. Idea-automaattina mulle on kyllä jo hyvin kauan sitten muodostunut selkeä käsitys siitä, että ideoinnin jälkeen se työ vasta alkaa. Jos mä toteuttaisin kaikki mun ideat, mä tarvitsisin sata klooni-Höpsööntynyttä, joilla olisi kaikilla vuotta elinaikaa.

Kuules muruseni, mä vetelin jo sikeitä siinä vaiheessa, kun sä kehoitit tai käskit mua laskemaan lampaita. Mulla oli heti herätessä jännä olotila. Hormonihommia eli ei niistä sen enempää, koska muuten iskee valvonta, ylläpito ja sensuuri. Mun on paljon helpompi keksiä asioita, joissa olen huono. Mä en ole kovin hyvä missään.

Joissain asioissa kai keskinkertainen. Koska mun ajatus tahtoo nyt karata, niin lopetan tällä kertaa tähän ja lähden aamuhommiin. Mun kännykkä ehdotteli mulle äsken tämmöstä biisiä.

En tiedä millä perusteella. Laitan sen silti sullekin tässä, kun ihan nätiltä se kuulosti https: Mulla soi taustalla toi sun linkittämä biisi ja söpöhän se on. Laulajalla on kaunis ääni. No, nyt jo vaihtui seuraavaan biisiin, jonka nimikin osuu meille ihan kohdilleen: Samoin ihmisaivojen kyky prosessoida monimutkaista musikaalista materiaalia jaksaa ällistyttää mua. Vielä kun pohtii, että se - kuitenkin tosi monimutkainen matsku esim.

Puhumattakaan siitä, että ennen ensimmäisiä oopperoita ja sinfonioita on täytynyt keksiä soittimet, niiden soittaminen sekä nuottikirjoitus. Ihmiskunnan keksintöjen ja mielenkiinnon kohteiden historia on hyvin mielenkiintoista. Heräilin yöllä monta kertaa.

Mulla on toisessa kyljessä ärtsy kipu. Pahaa selkäkipua kokeneena on sanottava, että eihän tää ole kuin pikkuinen lihasjumi. Se kuitenkin ikävästi ns. Täytyy myös käydä apteekissa, minkä olen unohtanut kahtena päivänä peräkkäin, vaikka olen kävellyt apteekin oven ohi ja laittanut kännykän muistuttamaan asiasta!!!

Nyt mun pää lyö pahasti tyhjää. Sitäkin tapahtuu aika useinkin itse asiassa. Mä olen harjoitellut uusia aivotyöskentelyn tapoja. Yksi harjoittelussani oleva juttu on taustamusiikin kanssa tai avulla työskenteleminen. Opiskeluaikoina käytin kyllä yhteen aikaan onnistuneesti Maija Vilkkumaan levyä Meikit, ketjut ja vyöt. Ne biisit yhdistyvätkin mulla aina X-oppiaineen esseiden kirjoittamiseen ja tulee mieleen vahva muistikuva siitä pienestä söpöstä opiskelijaboksista, jossa hikoilin koneen ääressä.

Hassua muuten ajatella, että vasta niin vähän aikaa sitten tietokoneen näytötkin olivat niin jättimäisiä möhkäleitä. Teknologia ja elektroniikka kehittyy kauheaa vauhtia, mutta kumpikin on tosi uusia ilmiöitä johonkin filosofiaan, kilpaurheiluun, demokratiaan ja vaikka lääketieteeseenkin verrattuna.

Sanojen merkityksien muutokset ovat myös kiinnostavia. Mä olen tällainen pohdiskelija. Toki myös sähkö kuuluu niihin. Erittäin monet keksinnöt kestävät käyttökelpoisina vain jonkinlaisen kaaren keksintöjen kehityskulussa. Esimerkiksi lääketieteessä on monia keksintöjä esim. Tänään olisi taas paljon touhuttavaa. Paljon pieniä hommia, jotka odottaa tekijäänsä. Suurin osa niistä hoidetaan tietokonetta näpyttelemällä. Oikeasti haluaisin mieluummin pussailla ja halailla.

Nujutella jonkun ihanan lämpimän ja pehmeän pötkylän kanssa sängyssä vähissä vaatteissa Ovatkohan lesbot enemmän tai pääosin suuntautuneet tyttöihin ja naisiin yleensäkin maailmassa. Suosivatko he tyttöjä esim. Äh, kysyn tätä lesboilta itseltään.

Kuule kultaseni, nyt mua uhkaa kiire. Pelkkiä heilutuksia tällä kertaa Höpsölästä! Täällä ei ole uusia viestejä sulta. Mä söin just herkullista kalaa. Ai kun oli hyvää. Ruotsalaistyyppistä kastiketta vetelin sen kanssa ja hieman potaattia.

Mä oon tainnut kertoa, että tykkään kalasta. Tykkään kyllä hyvästä lihastakin, enkä vieroksu kasvisruokaakaan. Mä luulen, että mulle maistuisivat myös sirkat, joiden tuotanto on nyt alkamassa Suomessa. Yhden heinäsirkan olen kerran popsinut, kun oli vedonlyöntitilanne päällä. Se oli kuivattu, en tiedä oliko sitä jollain lailla kypsennetty tai maustettu.

Tänään mulla oli se hieman jänskä juttu. Asiat lähtivät hieman etenemään huonosti ja sitten jouduin oikein pinteeseen. Selvisin siitä kuitenkin lopulta siviilirohkeuteni ja maalaisjärkeni avulla. Voi samperi, mikä asenne. Kerran muuten mulla oli sellainen tilanne, että pyörryin autokaistalle, jossa olin fillaroinut. Siis taju meni ja kaatusin fillarin kera.

Jotenkin siinä tokenin, mutta en päässyt jaloilleni. Siitä sitten ajoi ohi myöskin fillarilla yksi nuori mies, joka vaan katsoi mua pitkään. Hän kuitenkin palasi takaisin katsomaan mua, jolloin pyysin häntä taluttamaan pyöräni pois ajoradalta.

Hän katsoi mua pitkään ja sanoi sitten: Ihminen makaa autokaistalla ja huutaa apua. Toinen menee ohi ja palatessaankin vain toteaa, että en osaa suomea. Mä olisin varmaan yrittänyt kysyä aktiivisesti maassa makaajalta jotain. Kyllä se kaveri mua sitten auttoi ja kun tosi heikosti hoiperrellen ja pysäköidyistä autoista tukea ottaen siirryin ajoradalta jalkakäytävälle, niin hän vaikutti jo tosi huolestuneelta ja kysyi moneen kertaan, että selviänkö mä yksin.

Oon muuten monta kertaa antanut ensiapua ja soittanut hätänumeroon. Kerran tapahtui sellainenkin juttu, että ambulanssin lisäksi hätäkeskus lähetti paikalle Medihelin.

On se hyvä, että oon joskus ensiapua vähän opiskellut. Pitäisi kyllä kerrata nekin opit. Niin, se jänskä tilanne päättyi lopulta hyvin. Niin hyvin, että olen kotonakin moneen kertaan hipelöinyt uutta saalistani. Tyyppasin myös Länsimetroa, jonne kaikki pikkukersojen vanhemmat olivat ahtautuneet jälkikasvunsa kera.

Olo oli kuin jossain Lintsin possujunassa. Niin hirveästi siellä oli kersoja. Yhdet vaipatkin vaihdettiin lennossa siellä upouudella metroasemalla. Mutta siis en minä niitä vaihtanut. Nyt taidan taas lopetella. Missäköhän sä oot luurannut koko päivän? Varmaan kanssa oot ryntäillyt jossain jälkikasvusi kanssa. Sitten olen sen hylännyt ainakin toistaiseksi. Joitain tukiperheitå tiedän ja joskus aina olen tunnistavani heitä julkisilla paikoilla.

Tänäänkin näin yhden sellaisen porukan ja ne lapset olivat niin hauskoja, että mikäs heidän kanssaan joskus touhutessa olisi. Yksillä tutuilla oli sellainen tukilapsi, joka ei puhunut mitään, eikä perhe oikein saanut häneen kontaktia. Se oli jotenkin kovin surullinen ja kurja tilanne. Mun oli tarkoitus lopettaa viesti, mutta piti mun sentään heihei sanoa ja jokunen suukkokin laittaa. Mulla on ollut tänään aika levoton olo.

Jos nyt näkisin ihastukseni, olisi se mulle ehkä liikaa. En mä ahdistelemaan tai lähentelemään tietysti alkaisi mutta naaman puna olisi varmasti melkoinen ja olo hankalan tukala. Jaaha, nyt saattaisi ulkoilma tehdä terää.

Siellä olisikin juuri sopivan kostea ilma. Jos menisi joksikin aikaa seisoskelemaan tuonne vesisateeseen, niin ehkä tunteetkin viilenisi. Mulla on historia aika huonosti hallussa. En ollut siinä koulussakaan hyvä. Jossain vaiheessa tuli sitten opiskeltavaksi historia ja yhteiskuntaoppi. Niistä jälkimmäinen kiinnosti ja kiinnostaa mua kyllä.

Filosofiaa mä olen lukenut muutaman kurssin. Onko sulla lempi-filosofia tai kuuluisissa filosofeissa sellaista tyyppiä, jonka kanssa ajatukset osuisivat jossain kohtaa yksiin? Käytettiin silloin myös esim.

Ei kai tuo sääntö enää nykyaikana päde. Täällä ketjussa oli näköjään taas aamuyöstä käynyt vierailija. Mä todellakin olen ollut tänään liikenteessä jälkikasvuni kanssa. Mutten mä ryntäillyt tai luuraillut ole. Nyt mun pitää taas hommaa muuta! Ehkäpä sä arvelit, ettei tämä mun tilani aamuisen kaltainen enää iltapäivällä ole.

On muuten mukava juttu, että on saatu tähän ketjuun muutakin porukkaa meitin lisäksi. Arvaa minkä unohdin tänään? No sen hemmetin apteekissa käymisen TAAS. Tänään kuljin peräti viiden apteekin ohi. Miten tää on mahdollista?

Ja tietty muistin asian nyt vasta, kun lähimmät apteekit on menneet kiinni. Joo, aamulla jätin virtuaaliromantiikan pois, kun vähän silleen pyytelit. Iltapäivällä kuvittelin sun hormonien jo rauhoittuneen. Mä alan olemaan piakkoin raitilla nousukiidossa. Hetken päästä räkä poskella. Koska mun perjantait ei koskaan ole villejä, niin päätin turruttaa tunteeni näin lauantaina viiniä vetämällä.

Ei mulla mitään poskilla ollut. Enkä mä jaksanut edes kovin myöhään valvoa. Juuri ja juuri selvisin hereillä tämän päivän puolelle. Kuinka sun iltasi meni? Sammuitko sohvalle läppärisi ääreen?

Jos sammuit, niin millaiseen asentoon? Mä nukahdan useimmiten kylkiasentoon. Joskus myös selälteen mutten koskaan mahalteen. Mä olen miettinyt sitä sun jännää juttuasi. Sä laitoit jossain kohtaa, että mä olen joskus arvoituksellinen.

Mä olen nyt taas miettinyt myös tuota sun tilannettasi. Siis ihastustasi Ihanaan Naiseen. Sua on täällä useampikin tyyppi, mä mukaan lukien, koittanut saada rohkaistumaan.

Lesbo palstalla oli hyvä kirjoitus 10 sekuntia rohkeutta -ketjussa nimim. Auts, kun mulla olisi nyt kova halu rutistella suakin. Ja saattaisinpa poskillesi räjäyttää hurjan pusutulituksenkin, jos rutistus toteutuisi. Tänään on ollut vähän himokas olo, mutta en ole ollut huomaavinani sitä. No, eikö mitä joskus puolen päivän alkoi kuulua ihmeellistä meteliä. Mietin onko se lapsen ulvomista, kun ei ole seinänaapureissa lapsia.

Sitten tajusin, että naapurin täti se siellä taas voihkii, joskin kovaäänistä ulvontaa se kyllä oli. Mä istuin sohvallani ja välissä oli mun makuuhuonekin ja silti naapurin naisen ulvonta kuului hyvin selvästi. Ainakin se toi aihepiirin väkisin mieleen, vaikka olin sitä taka-alalle painanut. Eli pinnan alla kuohuu, voisi kai sanoa Eniten mua liikutti se, että kirjoittajalla on mahdollisuus tutustua ihastuksen kohteeseensa hitaasti ja rauhallisesti.

Sillä tavalla mäkin tahtoisin Ihanaan Naiseen tutustua. Toki mietin kuinka se on käytännössä mahdollista varsinkin jos kummallakin sattuu olemaan fyysisiäkin himoja. Olisi kauhean outoa esimerkiksi tapailla toista vaikka kahvittelun yms. Jos on yhteinen työpaikka, harrastus tai jokin muu arkisesti yhdistävä juttu, niin silloinhan se voi onnistua.

Kyllä siinä täytyisi olla sitä psyykkistä juttua riittävästi mukana. Ihanan Naisen suhteen yksi mun isoista ongelmista on just tuo, että en tunne häntä yksityiselämän osalta lainkaan.

Hän ei tuo sellaisia asioita esiin tapaamisissa, eikä esimerkiksi hänen Fb-profiili paljasta oikein mitään. Hänen luonne on tietenkin vähän tullut tutuksi ja ulkonäkö myös. Samoin hän puhuessaan tietenkin paljastaa joitakin asioita itsestään vahingossakin. Väittäisin myös, että Ihana Nainen on hyvinkin voimakkaasti oikea terveysintoilija.

Mulla on sellainen fiilis, että hän lukisi kirjoja jonkin verran ja uskon telkkarin katselun myös kuuluvan hänen elämään. Nämä kaikki asiat ovat tulleet mieleeni käytyjen keskustelujen kautta. Mulla on myös vahva käsitys siitä, mistä päin Suomea hänen sukujuurensa ovat.

Mutta tuossa alkaakin olla suurin osa asioista, mitä hänestä tiedän. Mä vaihtelen todella paljon asentoja nukkuessani. Siksi nukahdankin milloin mihinkäkin asentoon. Mulla on luottotyyny, joka pitäisi muuten taas uusia. Olen kuluttanut niitä jo monta. Se on fyssarin mulle suosittelema tyyny ja selvitin hiljattain, että se on tarkoitettu nimenomaan "usein asentoaan vaihtavalle nukkujalle".

Mun selkäjumi on hieman hellittänyt eli en muista sen takia heräilleeni yön aikana, vaikka se nyt hereillä ollessa hieman häiritsee. Se mun jännä juttu liittyi näihin pikkubisneksiin, joita mä harrastan. Sain hankittua yhden jutun, jota kovasti kuvan perusteella himoitsin. En ollut ekana listalla, joten ajattelin jo jutun mennen ohi suuni.

Muutamien onnellisten sattumien ja hyvän tuurin vuoksi kävi kuitenkin niin, että sain tavaran eilen haltuuni ja se olikin ihanampi kuin olin kuvitellut. Vastaavaa ei ole enää myynnissäkään ja tämä oli tosi hyväkuntoinen. Myös ostotilanne oli kiva. On tosi kiva tavata kivoja ihmisiä, joiden käsitys kierrättävästä kaupankäynnistä osuu yhteen mun ajatusten kanssa. Niin, siis sitä tavaraa eilen sitten useampaan kertaan hiplailin ja ihailin.

Kyseiseen tavaraan liittyy myös näkökulma, jonka pitäisi kannustaa mua eteenpäin muutamien tavoitteideni kanssa. Tuntuu välillä aika raskaalta puurtaa eteenpäin urakoideni kanssa. Onneksi mulla on aika kivoja vertaisrthmiä, joista saan monesti tsemppiä. Useammassa ryhmässä on kyllä sellainen tilanne, että mä kuulun ryhmän "hikareihin", jotka ovat ahkerimpia ja edistyvät eniten.

Joskus on vaan kauhean hankala olla noin rationaalinen varsinkin kun ryhmän päivitykset ja grafiikka huutaa punaisena, että mä olen edennyt viikosta toiseen eniten. Onneksi yhdessä ryhmässä on just aktivoitunut sellainen superhiku nuori nainen, jolla on yksi lapsikin ja silti hänellä on kova touhu päällä ja joka ikinen päivä syntyy tulosta.

Ihan kadehdittavaa hommaa sellainen, tosin hän on mua 2 vuotta edellä ajallisesti. Se on jännää, kun niihin ryhmiin kuuluu sohvaperunoita ja oman elämänsä velttoilijoita sorry nyt vaan kurja termi ja sitten toiset on töissä käyviä yksinhuoltajia, jotka tekee paria vapaa-ajan projektia aktiivisesti JA esimerkiksi treenaa maratonille samaan aikaan.

Toki ymmärrän ihmisten elämäntilanteiden olevan hyvin erilaisia. Olen vaan miettinyt kovasti myös esim. Onko se jotain minkä kanssa tai ilman synnytään vai voiko sitä kehittää itsessään? Mitäs sä sanoisit tähän? Kannattaisikohan sun Höpsööntynyt opetella itsekin kyselemään että mitä muille ihmisille kuuluu?

Älä nyt pahastu mutta sinusta saa vähän sellaisen käsityksen että pidät kaikkia muita ihmisiä sun apupoikina ja -tyttöinä, joiden pitäisi juosta sun ajatusten mukaan? Taidat olla ainoa lapsi? Jaksaisitko mitenkään perustella näkemystäsi, jotta voisin paremmin pohtia sen osuvuutta omaan tilanteeseeni?

Kenen kuulumisia mun kannattaisi kysellä? Mistä jutusta erityisesti sulle on tullut käsitys, että muiden ihmisten pitäisi juosta mun ajatusten mukaan? Jotenkin aika inhorealistisen överiksi olette vetäneet nämä kirjoittelut.. Tarinan loogisuuskaan ei kovin ole kasassa pysynyt tai kirjoittaja on jo unohtanut itse omat sepustuksensa.

Oliko edes tarkoituskaan se? Suurin osa teksteistä lienee naisen sanavalikoimaa, mutta taitaa joukossa,harvemmin toki, olla mieskin. Ihanalle Nauselle kuitenkin paljon lämpimiä pusuja, haleja ja jaksamista! Joo, Varjo-Höpsööntynyt tässä edellä taas kirjoitteli, mutta tällä kertaa hän toikin asian itse esiin rivien väleissä.

Joku se jaksaa sinnikkäästi väittää. Mä en jaksa niin sinnikkäästi asiaa enää korjailla. Harmi kun nää viikonloput on niin lyhkäsiä. En millään ehtinyt tehdä kaikkea, mitä olin suunnitellut. Ehkä ens viikonloppuna sitten.

Mä olen käyttänyt tuota metodia eräässä toisenlaisessa asiassa ja ihan hyvällä menestyksellä. Mutta ei mulla ole käynyt mielessä, että se tuollain kierroksia rajoittaa. Erityisesti mun tapauksessani, kun en oikeastaan voi edes edetä. Siinä mielessä se on helpottavaa, kun ei tartte jännittää. Tai miettiä, että kertoisiko tunteistaan.

Silloin kun olin tosi palavasti työpaikkaihastunut, niin mulle tuli paljon syyllisyyden tunteita. Kuten olen jo kertonut, niin ihastukseni oli siis hyvin läheinen työkamu. Meillä oli ja on edelleen vaikkei työkamuja enää olla tosi hyvät ja lämpimät välit.

Silloin kun mä olin häneen ihastunut, niin mulla oli hankalaa, koska olisin halunnut olla rehellinen ja avoin myös tunteistani häntä kohtaan. Koskaan en kuitenkaan tunteistani kertonut. Kerroinkos mä muuten sulle jo sen, että ei ole kovinkaan pitkä aika siitä, kun tätä entistä ihastustani treffasin? Koitan saada valmiiksi vielä yhden tärkeähkön homman. Toivottelen siis jo nyt hyvät yöt. Ainakin ne meni yhtä lukuunottamatta , mitkä olivat poistetulla viestilläsi.

Täällä sitä taas istuskellaan sohvan nurkassa. Sain juuri äsken iloisen perheuutisen. Tätähän olen jo sinullekin uumoillut muutamia kertoja näissä meidän keskusteluissa. Vaikka olinkin järkyttynyt uutisesta, joka oli ajankohdaltaankin kohtalokas, ampaisin kaapilleni, johon olen kasannut poistettavaa tavaraa.

Sen tyhjentyminen olikin hiipunut, kun kaveripiirin lisääntymisvauhti on jo hieman hidastunut. Jostain syystä minua ei kyllä nyt huvita neuloa mitään. En ehdi, ei huvita, muita projekteja on niin paljon. Onneksi vauvan villavaatteet eivät ole minun puikkojen kilkattamisesta kiinni. En nyt kerro asiasta ihan tarkkaan, koska en halua paljastaa täällä liikaa.

Tuon idean sain pari päivää sitten, kun yksi tuttu laittoi mulle vinkkiä. Eli siis mä en itse saanut varsinaisesti mitään ideaan vaan vinkin. Mutta sen sijaan tänään mä olen ihan oikeasti saanut pari pähkähullua ideaa. Yhden toteutan ehkä tammikuussa. Ainakin haluaisin hirveästi, eikä se vaatisi paljon mitään. Lisäilin muuten eilen Ihana Nainen -idealistalle reilu 10 uutta ideaa. Ideoita on nyt tarkalleen Siinä täytyis viettää treffi poikineen ja paljon aikaa yhdessä.

Oon muuten kanssa tänään ja jo eilen päivitellyt, miten lyhyitä nää viikonloput on. En mä tiedä auttaako ignooraaminen himojen taltuttamiseen. Jotenkin tuntuu, että ne jää päälle jumittamaan. Mulla on kyllä muutamia ikäviäkin kokemuksia siihen liittyen, enkä tarkoita tuollaisia tilanteita, joissa on jättänyt tunteensa paljastamatta niinkuin sulla. En tiedä, kuinka hyvin olen itse osannut toimia vastaavissa tilanteissa. Kerran teininä mulle kävi hassusti, kun olin yhdellä leirillä.

Siellä leirillä oli erilaisia paperihommia niin että kaikille kertyi kasa paperia. Siellä oli myös tilanteita, joissa jaettiin papereita ja välillä kirjoiteltiin myös kirjeitä toisille. No, kun pääsin kotiin, löysin paperikasastani kirjeen, jota en ollut ollenkaan lukenut. Jotenkin se oli mennyt täysin ohi silmieni. Se olikin sitten rakkauskirje yhdeltä pojalta, johon en kyllä ollut yhtään ihastunut. En siis voinut vastata pojalle tuoreeltaan, koska löysin kirjeen vasta ehkä parin viikon päästä.

Me ei oltu samassa koulussa tai muutenkaan nähty usein, joten se asia sitten vain jäi. Joskus kyllä tunsin siitäkin syyllisyyttä, etten esim. Erilaiset kirjehommat ovat vähän riskialttiita, mutta niitä harrastettiin meillä päin paljon. Mun ajatukset nyt pomppii, mutta olen kuullut tänä syksynä aika monta erouutista ja lisäksi saanut tietää joidenkin parien suhteen olevan kriisissä. Tänään taidan olla aika pessimistinen kaikenlaisten suhdejuttujen suhteen.

Musta tuntuu, että suurin osa maailman parisuhteista on onnettomia tavalla A tai tavalla B. A-suhteissa on väkivaltaa, päihteitä, pettämistä tai hyväksikäyttöä, joiden vastapainoksi saattaa sitten olla ainakin jonkin verran rakkautta. B-suhteista puuttuu A-tyypin ongelmat ainakin suuressa määrin, mutta B-suhteista puuttuu myös se rakkaus. Mikäköhän on se prosenttimäärä, minkä verran maailmassa on tasapainoisia JA rakkaudellisia parisuhteita enkä edes tarkoita mitään unelmaliittoa?

Päivällä kyllä olin jopa hyvin hilpeällä tuulella. Muuten mua alkoi ihan älyttömästi ärsyttää, kun tuli mieleen yksi tilanne, jossa viitattiin siihen miten tietyn ikäisen ja tietynlaisen koulutuksen suorittaneen ihmisen tulisi käyttäytyä.

Onko jossain todellakin julkiset kirjalliset käyttäytymisnormit? Tämä on jännä aihe, sillä nämähän on myös kulttuurisidonnaisia asioita.

Jos yöllä ufot tulee ja kidnappaat sut sijoittaen sut uuteen ympäristöön vaikka gambialaiseen slummiin, niin et sä siellä yksinkertaisesti voi käyttäytyä niinkuin ikäisesi suomalaisnainen. Ääh, no kylsä nää jutut tiedät. Siis äsken mä kirjoitin tuon alun "olis jännä" ja sit mä unohdin, mitä piti kirjoittaa. Just noin kun sulle oli käynyt. Mulle on itse asiassa ehkä jossain mielessä joskus käynytkin noin Listaa tähän kaikki tutkintosi ja arvosanasi sekä paikka ja aika - poliittinen suuntautuminen oikea vs.

Harrastatko seksiä ja kuinka usein? Masturboitko ja kuinka usein? Karvaton vai karvallinen alapää? Ketä ajattelet kun saat orgasmin? Tarkka kellon aika ja paikka?

Kirjoita tähän tarkka klo aika kun poistut kotoasi? Teetkö ensin ja sitten mietit? Jos on, niin listaa tähän ne nimet. Mitä uskontokuntaa edustat jos edustat? Toteutuuko mielestäsi tasa-arvo työmarkkinoilla?

Naisten asema hengellisissä yhteisöissä? Mielipiteesi homoseksuaalien ihmisoikeuksista ja tasa-arvoisesta avioliitosta?

Minkä näköisiä mielestäsi ovat homonaiset? Onko mielestäsi ok vainota jotain yksittäistä ihmistä ja kirjoitella nettiin toisen ihmisen asioita? Koulukiusaaminen on siis sinusta hyväksyttävää? Onko pakkonaittaminen ja pakkoparittaminen sinusta ok jos se tapahtuu valtion toimesta? Suostuisitko sinä siihen, että valtio pakkonaittaisi sinulle jonkun ihmisen, josta itse et pitäisi ollenkaan?

Onko sinulla kostonhimoisia suunnitelmia johonkin tiettyyn ihmiseen? Lempikohteesi ja jos niin miksi? Vastaapa nyt näihin kysymyksiin rehellisesti ja omilla tiedoillasi? Ei, ei, älä vastaa kysymyksiin myiden ihmisten tiedoilla tai niillä tiedoilla, joita arvelet stalkkaamisesi kohteen edustavan luulo ei ole tiedon väärti. Saadaan sitten hyödynnettyä tietojasi ja kenties myytyä niitä eteenpäin.

Muistathan olla todella rehellinen! En millään viitsinyt tarkastaa tekstiä ennen lähettämistä. Luulen, että saat kuitenkin selvää!

Ai niin, vielä jokunen tärkeä kysymys; - minkälainen on ihannenaisesi ulkonäkö, luonne, koulutus, ammatti, kansalaisuus? Jos niin miksi, miten ja ketä kohtaan? Miten se ilmenee käytännössä? Tein tässä välillä jo vaikka mitä. Olin kuitenkin kirjoittamassa, että ne mun ihastukset, joita olen sitten joskus jossain muussa yhteydessä tavannut, ovat olleet aika naiiveja. Siis entisiä ihastusteni kohteita olen tavannut myöhemmin ja ihastumiseni ovat olleet naiiveja.

Mulla oli muuten teininä sellainen taipumus, että ihastuin usein sellaiseen poikaan, jota en tuntenut. Siis vaikka mun omaan kaveripiiriin kuului niin tyttöjä kuin poikia, niin en koskaan ihastunut omaan kaveriini siis poikaan.

Mulla ei ole pienintäkään muistikuvaa, että olisin koskaan tuntenut ketään tyttöä kohtaan mitään ihastuksen tunteita. Mun suhteet toisiin tyttöihin kyllä olikin jollain lailla Mä vietin aikaa paljonkin toisten tyttöjen kanssa, mutta jotenkin vissiin koin olevani ulkopuolinen aina.

Tai en ihan aina, mutta yleensä. Ei mua syrjitty tai kiusattu, mutta koin olevani erilainen. En osaa tätä selittää, mutta poikien kanssa mulle ei vastaavaa fiilistä tullut. Poikien kanssa oli paljon rennompaa ja selkeämpää.

Mä luulen, että mä olen jotenkin edelleen varautunut naisten kanssa. Viimeiset parikymmentä vuotta, tai itse asiassa pidempäänkin, mun parhaat ystävää ovat olleet miespuolisia. Se alkoi jo varmaan jostain 14 vuoden iästä, kun aloin luomaan läheisiä ystäväsuhteita poikiin. Varhaislapsuudessahan mun parhaat kaverit oli myös poikia, mutta koulun alettua mua kiusattiin siitä ja vaihdoin äkkiä tyttöjen porukoihin, joissa pärjäsin vissiin aika huonosti useamman vuoden ajan.

Vasta vuotiaana muistan, että se alkoi sujua paremmin ja noin 12 vuoden ikäisenä pärjäsin jo hyvin. Siinä murrosiän kynnyksellä eli suurinpiirtein vuotiaana mä myös omasta mielestäni siis nyt aikuisena ajatellen loin jonkinlaisen roolin itselleni eli aloin käyttäytyä sillä tavalla porukan sääntöjen mukaan.

Sitä ennen olin ollut boheemi villikko. Mullehan olisi siis jo erittäin uusi ja kummallinen juttu, jos mun bestis olisi nainen. En kyllä tiedä, onko se koskaan edes mahdollista, sillä mun bestiksen paikka on pitkään ollut varattu eräälle miespuoliselle henkilölle.

Mutta sanotaan näin, että jos mun parhaiden ystävien kvartettiin tulisi nainen, niin sekin olisi jo mulle uusi tilanne. Saati jos mun täytyisi halata tai pussata naista!!! Tilanne on kummallinen, sillä sellaisesta romantiikasta samaan aikaan haaveilen ja samaan aikaan sitä ihmettelen. Lesbojen palstalla on moneenkin kertaan joku todennut, että jos voisikin seurustella bissen kanssa niin ei ainakaan voisi seurustella suuntautumisensa kanssa kipuilevan bissen kanssa tai olla bissen ensimmäinen nainen.

Mun täytynee tästä jo lopetellakin. Sä tuhiset jo pedilläs ja Ihana Nainenkin varmaan sahaa hirsiä siellä missä onkaan. Ai niin tuli noottia kysymysten ohittamisesta. Nyt en edes muista, mitä sä tarkalleen kysyit. Kysyitkö, kuka filosofi olisin? Tuo on vaikea kysymys jo lähtökohtaisesti. Voidaanko esimerkiksi Jeesus laskea filosofeihin?

No, nyt saivartelen, myönnän. En myöskään valitettavasti tunne kovinkaan hyvin aasilaisia filosofeja, vaikka niitä ajattelutapoja olenkin lukenut jonkin verran. Aasialaisista filosofioista mun on aina iskenyt selvästi voimakkaimin taolaisuus.

Aasiassa on myös paljon sellaista filosofiaa ja uskonnollisuutta, jota mun on hyvin hankala ymmärtää. Myönnän kyllä, että Aasia maanosana kiehtoo mua paljonkin. Mulla on aika paljon aasialaisia tuttujakin. Ne on hyvin jänskiä kulttuureita kyllä. Aasia on muuten myös sellainen maanosa, johon voisin kuvitella muuttavani, joskaan en ihan joka paikkaan tietenkään. Siis voisin kuvitella lähteväni ulkomaille vuodeksi tai muutamiksi, mutta en mä lopullisesta muutosta haaveile.

En myöskään kuumista paikoista. Mutta siis se filosofi. Monet filosofithan on niin hirveän erilaisia keskenään. Sokrates on aina viehättänyt mua kauheasti ja hän on myös vaikuttanut mun ajatteluun. Platon jotenkin ärsytti mua luolavertauksineen.

Aristoteles on aina tuntunut monella tavalla läheisimmältä noista Antiikin tyypeistä, joita tiedän. Myöhemmin on ollut ihan toisenlaisia filosofeja. Valistusfilosofit luettiin lukiossa aika tarkkaan. Mä tykkäsin jotenkin hirveästi valistusajasta, mutta en silti samaistunut Voltaireen, Montesquieu'hön tai Rousseau'hen. Ohitit juuri tekemäni kysymyspatteriston Jatkan vielä filosofeista vaikka sen verran, että Foucault taitaa olla homoseksuaalien lempparifilosofi, eikä varmaan suotta.

Kantin mä siivuutan kokonaan ja hyppään meidän omaan ihmepoikaan Pekka Himaseen. Ai hitsi, poistuin välillä tästä selainikkunasta ja unohdin koko keskeneräisen viestini.

Kyllä mä varmaan joudun sanomaan, et Aristoteles. Nyt mun jo olis pitänyt olla nukkumassa jonniin aikaa. Aamusuukot ja onnenpotku alkavaan viikkoon!

Miten tuo kirjoituksesi liittyy biseksuaalisuuteen, lesbouteen tai ylipäätänsä samaa sukupuolta oleviin ihastuksiin? Et muuten Höpsööntynyt vastannut kysymyksiini.

Koska et vastannut kysymyksiini niin minäkään en vastaa sinun kysymyksiisi. Oudosti näytät kyttäävän palstaa keskellä yötäkin. Onko sinulla siis joku ongelma? Kannattaisiko hakea apua pakkomielteeseesi? Taas mulla on tietenkin vähän kiireitä, mutta halusin tulla laittamaan sulle pikkutervehdyksen. Muistelen nimittäin että sulla oli siihen jotain sanottavaa. Arvaa kuka soitti mulle tänään? Hänen äänensä kuulosti niiiin söpöltä. Hän vaikutti olevan hyvällä tuulella.

Mä olen ollut kipeänä liekö syynä tuo sun "onnen"potkusi No, en mä niin kipeä ole ollut, että olisin töistä pois ollu tai voimat ois ihan veks, mutta jouduin ottamaan särkylääkettä ja oon yrittänyt nyt tässä illalla lepäillä. Eikä musta ainakaan vielä ihan hetkeen sellaista tule.

Jos musta joskus tulee isotäti tai mummi, niin musta ei todennäköisesti tule kutovaa sellaista. No nyt ei ainakaan tule. Pitää joskus miettiä ihan ajan kanssa. Ei mulla, jos totta puhutaan tuo filosofiakaan kovin hallussa ole. Yhdessä vaiheessa, silloin kun filosofiaa opiskelin, mun lempparityyppi oli Descartes. Sitten mä lopetin liiallisen ajattelun ja tätä nykyä mun lemppari on Sartre.

Mulla on ollut myös jonkin verran samansuuntaisia ajatuksia Simone de Beauvoirin kanssa. Mä suunnittelin ulkovalojen laittoa jo pari viikkoa sitten mutta toteutus on vielä vaiheessa.

Siellä ei valoja näkynyt. Eli joko mimmi istui pimeässä tai sitten ei ollut töissä. Nyt mun tarttee varmaan lopetella. Positiivisen palautteen antaminen tai paremminkin sen vähyys on aika-ajoin noussut otsikoihin niin kyllä sä kokonaisuutena vedät hyvin molemmat roolit ja sut kattava yleistieto näyttää olevan hanskassa. Olet kuitenkin valinnut kovin erilaisissa elämäntilanteissa olevat naishenkilöt, niin miksi olet päätynyt tähän ratkaisuun? Taustallahan on aina jokin syy mikä motivoi ja erityisesti innokkuuteesi peilaten Mitä taas positiivisuuteen tulee niin kannattaa mielummin ne positiiviset kehut säästää niihin asioihin missä ne ovat kohdallaan ts.

Jenkkityyppinen yli-imelyys ei istu millään suomalaiseen kulttuuriin ja luonteeseen. Niin kuin haukkumisessa ja kiroilussa niin myös kehumisessa se kehuminen menettää tehonsa ennen pitkää jos kaiken aikaa kehuu mitä tahansa asiaa. Myöskin tiedoilla ja sivistyksellä leveily ei kuulu normaalin, vahvan ihmisen tapoihin, mutta tuossa nyt ilmiselvästi olikin tietojenkalastelusta kyse.

Niin läpinäkyvää nettivakoilua ja backround tsekkiä, ai että. Luulevat olevansa mukafiksuka kovinkin, mutta aukaisemalla suunsa sieltä tulee vaikka mitä hybridisammakkoa ja jostain aivan muusta maailmasta olevia utopistisia asioita.

Samoin psykologisessa kanssakäymisessä yms, näköjään muotia on olla mahdollisimman hömelö ja kääntää ylösalaisin kaikki jutut sekä leikkiä pelleä ja heikentää asiaa kuin asiaa. Höpöttämällä lahjasta yrität saada jonkinlaiseen ansaan ihmisen oletettaen, että tietenkin henkilö on hyvin naiivin perso tuntemattomien ihmisten lahjoille ja höpötyksille. Osa höpöttelee lahjoista kun on tarkoituksena vahingoittaa kohdehenkilöä.

Miksi, kun ei ole mitään syytä. Siinäpä se, mahdollisimman mukava ja viaton uhriksi niin itselle tulee helkutin hyvä olo, vai mitä? Ai niin, unohdin listalta vielä muutaman; naisviha ja homoseksuaaliviha. Anteeksi kun täällä ei ole ollut tuoretta tekstiä luettavaksi. Nyt on taas hommia tehtävänä.

Illalla on vielä kaikenlaista ja huomenna mun täytyisi heti aamulla olla pirteänä kepulaisen kansanedustajan kahveja juomassa. Enkä muuten ole kepulainen. Mua hymyilytti äsken aika lailla. Toivottavasti et kävellyt tällä kertaa ohi PPS. Edelleen mulla on sillä tavalla kiirus, että yritän pitää työtahtiani yllä edes jotenkuten hampaat irvessä.

Tahti ei ole mitenkään erityisen nopea, mutta kun ei yhtään kiinnostaisi nää jutut, niin se on tosi hyvä, että edes jotain etenemistä tapahtuu. Pää tuntuu jotenkin pehmeältä. Eilen oli muuten aika himoinen olo, mutta en ollut huomaavinaankaan sitä. Tänään sitten tuntui siltä, että en pysty tekemään mitään, ellen saa jotain helpotusta asiaan.

Nyt mulle mainostetaan Puustellin keittiöitä. Kohta on Black Friday. En tiedä aionko ostaa yhtään mitään. Olen kuitenkin katsonut mainoksia uteliaana, sillä täytyyhän minunkin aina välillä jotain ostaa. Olen toivonut, että BF-myyntiin tulisi enemmän aineettomia tuotteita. Jokunen kuntosali ja kylpylä mainostaa BF-alennuksia, mutta aika vähän aineettomia tuotteita on tarjolla. Toivottavasti se muuttuu jatkossa. Ironisesti Lapin yliopistossa tarkastetaan perjantaina väitöskirja ihmisten tavarasuhteesta.

Olenko muuten kertonut, että olen syyskuusta lähtien listannut kaikki kotiini tulevat tavarat ja kotoa lähtevät tavarat lukuuntottamatta ruokaa, juomaa, hygieniatuotteita yms. Se on hyvin mielenkiintoista! Tänään lähtee yli 10 tavaraa ja toivottavasti ei tule yhtään sisään. Tavoitteeni on, että joka kuukausi tavarat vähenevät.

Ihan helposti olen sen tänä syksynä saavuttanut, vaikka on täytynyt tehdä aika paljon hankintojakin. Mun elämä kun on pääosin aika tasasta.

Siinähän mä siis vain tiedustelin vaivihkaa sun mieltymyksiäs. Mulle kun ei ole niin väliä, kun olen tämmönen "kaksneuvonen" , joka voi olla yhtä hyvin ottavana kuin antavana osapuolena. Auton bongasin työpaikan parkkikselta eli töissä hän kyllä näyttäis olevan. Mä koitan miettiä kuumeisesti jotain työjuttua, minkä verukkeella voisin mennä häntä katsastamaan.

Mutten mä meinaa millään keksiä. Mua kyllä jännittää jo pelkkä ajatus siitä, että pääsisin lähietäisyydelle. Nappaan lääkettä ja lähen vaakaan. Mä teen näitä hommiani täällä vieläkin, vaikka väleissä googlailen kaikkea muutakin ja sellaista. Mä en jaksa välittää palautteista, joita saan. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, vai miten se meni. Kun sen muistin, muistin aiemmin nähneeni unta myös eräästä toisesta hyvin tuntemastani sinkkumiehestä. Suukkoja olisi kyllä ihana saada.

Suukkojen osalta voisin olla se vastaanottaja. Se saattaisi toki johtaa siihen, että muutamien vastaanotettujen suukkojen jälkeen olisinkin antaja. Vai mitkäs nimitykset silloin on käytössä, kun molemmat suukottelee? Ääh, mulla on taas vientiä. Täytyy juosta bisnesten perässä, roskiksella, varastossa jne. Käy sä kultaseni ja tuutimaan Eli koitan sivuuttaa nuo määrätyt kommentit ja olla niinkuin en huomaiskaan.

Ja sitten kai myös sitä, että onko susta kivempi saada vai antaa. Mutta juu, olen hellyydenkipeän lisäksi nyt siis myös levoton. Mä otin jo lääkettä ja nyt mulla on aika relax olo. Ja kutakuinkin kivuton myös. Mä pelkään, että tänä iltana ei tule uni.

Mä näet torkahdin iltapäivällä. Samoin kaikki muut voi ohittaa sun omituisen tunkeilevat yksityiselämää loukkaavat kirjoitukset, paskan jauhamiset, perättömät ennakko-oletukset sun muut kepillä jäätä-kokeilut ja toivottavasti ohittaakin. Ja vittuako se sulle kuuluu tippaakaan kuka vie ja kuka vikisee kenenkin elämässä ja missä tilanteessa jos ollenkaan.

Hyi vittu mikä stalkkeri ja psypaattinen nettikiusaaja. Siksi pitäisi olla itsestään selvää ettei kristillinen Raamatun sanan totuuteen perustuva deittipalvelu tai muunlainen foorumi kannata ja tue homoseksuaalisuutta.

Kyse ei ole siitä etteivätkö Raamattuun uskovat ihmiset rakastaisi homoja lähimmäisinään, vaan arvovalinnoista ja siitä etteivät he tue sellaisia arvoja, jotka ovat Raamatun sanan opetuksen mukaan Jumalan tahdon vastaisia. Jos tasavertaisuuden nimissä, jotkut kristityt vaatisivat Setaa tai muita seksuaalivähemmistöjä ottamaan ohjelmiinsa Raamatun sanan totuuden opetuksen, niin menisikö sellainen vaatimus läpi ja suvaitsisivatko Seta ja heidän kaltaisensa järjestöt tällaisia vaatimuksia.

On aivan varmaa ettei Setalla ja muilla sen kaltaisilla järjestöillä riittäisi suvaitsevaisuutta ja tasavertaisuutta tällaisille vaatimuksille.

On tietenkin selvää ettei Raamatullisessa uskossa olevat ihmiset tule esittämään tällaisia vaatimuksia, koska he eivät pyri pakottamaan väkisin muita ihmisiä toimimaan niin kuin he itse uskovat Raamattuun. Koska homoliikkeet eivät ole itse valmiita suvaitsemaan Raamatun sanaan totuuteen perustuvien arvojen noudattamista oman vakaumuksensa takia, niin heillä ei pitäisi olla kanttia vaatia Raamattuun uskovia ihmisiä noudattamaan omissa yhteisöissään netissä tai muuallakaan sellaisia arvoja, jotka ovat vastoin heidän Raamatullista vakaumustaan.

On selvää, että edellä olevien tosiasioiden valossa monet homojärjestöt ovat suvaitsemattomia, koska he pyrkivät pakottamaan ihmisiä toimimaan vastoin heidän vakaumustaan.

Todellinen suvaitsevaisuus ei pakota ketään, vaan antaa kaikille vapauden elää vapaasti oman vakaumuksensa mukaisesti. CBC News Media toi esille kuinka Spark kuuluu osana Minglen palveluun on systemaattisesti ja tahallisesti sekä mielivaltaisesti syrjinyt homoja ja lesboja Kaliforniassa kieltäen heiltä täydet ja tasa-arvoiset palvelut, etuisuudet ja etuoikeudet yhteydestä kaupalliseen deittipalveluun.

CBC News Media kertoi kuinka Wall Street Journal julkaisu tuo esille kuinka Kalifornian osavaltion lakien mukaan kaikkien kaupallisten yritysten tulee kohdella kaikkia ihmisiä lain tuomiovallan mukaisesti vapaina ja tasavertaisina riippumatta sukupuolesta, rodusta, uskonnosta, aviosäädystä ja sukupuolisesta suuntaisuudesta.

CBC News Media kirjoitti kuinka oikeuskanne Sparkia vastaan tapahtui siksi, koska Spark deittisivusto oli tarkoitettu kristityille, katolisille, mormoneille, seitsemännen päivän adventisteille, armeijan sinkuille ja mustien sinkuille, jossa oli vain kaksi vaihtoehtoa: Kalifornian korkeimman oikeuden päätöksen mukaan Sparkin on kahden vuoden sisällä muutettava palveluunsa deitit koskien LGBT ihmisiä.

Ei sellainen toiminta ole syrjintää, joka lähimmäisiä kunnioittaen vaalii tiettyjä arvoja ja elää vakaumuksen mukaan, jossa hän ei vahingoita väkivaltaisesti ja muutenkaan lähimmäisiään. Kuten sanoin jo edellä, niin mikään homoyhteisö ei hyväksyisi tasavertaisuuden, tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimissä sellaista toimintaa missä Raamatun sanan totuus olisi heidän arvojaan vastaan.

Kun on kyse esim. Todellinen suvaitsevaisuus antaisi jokaisen uskon vakaumuksen ja arvovalinnan elää omaa elämäänsä, jos se pyrkii kunnioittamaan muita, vaikka olisikin eri mieltä joistakin asioista. Jos esimerkiksi Perussuomalaiset alkaisivat vaatimaan tasa-arvon ja tasavertaisuuden nimissä, että Vihreän puolueen tulisi ottaa jäsenikseen Perussuomalaisia, joilla pitää olla oikeus ajaa Perussuomalaista politiikkaa Vihreiden puolueen sisällä, niin siihen ei suostuttaisi, eikä pakotettaisi lain avulla, koska on kyse arvovalinnoista ja vakaumuksesta.

Edellä oleva esimerkki kertoo sen, että kun on kyse arvovalinnoista ja vakaumuksesta ja sitä kautta erilaisista näkemyksistä ja toimintatavoista, niin se ei ole suvaitsemattomuutta, eikä toisia syrjivää. Raamatun sanan totuuden mukainen arvovalinta ja vakaumus on sama asia, sillä vaikka se ei ole kaikesta samaa mieltä, niin se ei pakota ketään olemaan samaa mieltä tai toimimaan samalla tavalla.

Kalifornian päätös pakottaa tietty ryhmä ihmisiä toimimaan heidän vakaumustaan vastaan osoittaa ja todistaa sen kuinka homojärjestöjen sisällä on suvaitsemattomia ihmisiä, jotka syrjivät muita pakottaen heitä luopumaan omista arvoistaan ja vakaumuksestaan.

Vaatimuksen taustat ja juuret sekä päämäärä. Minulla ei ole mitään homoja ja homojärjestöjä vastaan, koska toteutan Herran Jeesuksen käskyä lähimmäisen rakastamisesta. Raamatullinen lähimmäisen rakkaus rakastaa kaikkia ihmisiä, vaikka emme olekaan kaikista asioista samaa mieltä. Kun tutkimme homoliikkeen taustoja ja juuria sekä päämääriä, niin näemme sen ettei homoliike ole suvaitsevainen eri tavalla ajattelevia kohtaan, vaan päinvastoin pyrkii alistamaan kaikki alamaiseksi sen pyrkimyksille ja päämäärille.

Journalisti ja homoaktivisti Masha Gessen on sanonut, että avioliittoinstituutti pitäisi lakkauttaa ja homoavioliittojen puolesta taisteleminen sisältää yleisesti valheen siitä mitä homot tekevät homoliitolla kun he saavuttavat tämän päämäärän. Gessen sanoo homoaktivistien valehtelevan siitä ettei avioliitto tulisi muuttumaan, jos homoliitot hyväksyttäisiin. Gessen sanoo sen olevan valhe siksi, koska avioliittoinstituutti tulee muuttumaan ja sen pitäisi muuttua.

Käytännössä avioliitto heikentyisi, koska LGBT- liike ajaa kaikenlaisen seksuaalisen käyttäytymisen hyväksymistä, moniavioisuuden hyväksymistä, seksin suojaikärajaa pitää alentaa merkittävästi, eläimiin sekaantuminen pitäisi laillistaa.

LGBT agenda haluaisi lainsuojan kaikenlaiselle seksuaalisuudelle, joka poikkeaa normaalista seksuaalisuudesta. He haluaisivat määritellä parisuhteet, monisuhteet ja suhteet eläimiin tärkeiksi asioiksi, koska he sanovat ihmisellä olevan oikeus harjoittaa omia seksuaalisia halujaan.

LGBT agenda ja monet siinä mukana olevat sanovat etteivät he taistele sen puolesta, että he olisivat normaaleja, vaan erilaisia.

SEXWORK ESCORTS FREE HOMOSEKSUAALISEEN SEX WEBCAM