Gay dildon korvike tissi kalu

Testiryhmän kokemusten mukaan tuote on hintaansa nähden kelvollinen. Kaikkea ei tietenkään voi saada samassa paketissa pilkkahinnalla, mutta asinsan hoitavaa yleisvälinettä hakevalle Ticker voi olla oiva vaihtoehto. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Vagina Tickler Tämä tuote sopii niin vagina kuin anaalikäyttöönkin. Tehokkaasti värisevän vibraattorin tyvessä on levike joka toimii turvakantana sekä pitävänä imukuppina.

Voit siis myös kiinnittää tämän hieromasauvan melkein mihin tahansa sileään pintaan ja ratsastaa sillä. Paketti lähti kahdelle testaajapariskunnalle, ja vastaanotto oli todella hyvä. Setti todettiin kattavaksi ja varsin laadukkaaksi kokonaisuudeksi. Lue itse, millaisissa leikeissä settiä testattiin! Settiin on koottu kaikki ns. Toimintaperiaate on sama kuin vibralla varustetuissa penisrenkaissa. Lue Tiitiksen arvio tästä kiihottimesta niin tiedät enemmän!

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Rocks-Off - 4US Kiihotusrengas Kaipaatteko vaihtelua rakasteluun ja esilekkiin? Tämän tehokkaan kiihotusrenkaan avulla molemmat saavat kaipaamaansa nautintoa. Ja mikä parasta, yhtäaikaa! Joustavasta, ihoa hyväilevästä silikonimateriaalista valmistetussa hieromalaitteessa on rengas, joka asetetaan peniksen tyveen. Itse toiminnassa laite on erittäin hyväntuntuinen ja sillä nopeasti saavuttaa tavoitteen.

Varsinkin helmet sisällä pyörivät nautintoa lisäten. Tässä erinomaisesti kiteytettynä In-Style Pearlyn olemus. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote In-Style - Pearly vibraattori Ihanan tuntuisesta silikonista valmistettu helmivibraattori värisee ja pyörii tavalla jota et ole aikaisemmin kokenut.

Tämän helmivibraattorin parhaita puolia ovat sen silkkisen silikoninen materiaali, varren sisällä pyörivät stimulointi-helmet sekä pienellä taajuudella värisevä klitoriskiihotin. Tämä tekopimpsa on ikään kuin FLeshlightin kevennetty versio. Hintakin on hieman isoa Flesukkaa edullisempi. Flight Instructor sai hyvät arviot kaikilla osa-alueilla, joskaan aitoa Flesukkaa kokeilleen testaajamme mukaan aivan aidon ja oikean Flesukan fiiliksiin ei päästy.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Flight Instructor by Fleshlight Tyylikäs ja taatusti nautinnollinen Flight Instructor by Fleshlight on jatkoa supersuositulle Flight Pilot by Fleshlight -tuotteelle.

Kompaktin kokoinen ja todella hyvän näköinen keinovagina kirjaimellisesti imaisee sinut sisäänsä puristaen sinua rytmikkäästi uudelleen ja uudelleen. Laatu on tuttua LELOa ja fiilikset olivat varsin positiiviset. Hieman ehkä testaajaamme jäivät kaipaamaan vibraan lisää voimaa, mutta muuten Hula Beads todettiin mm. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Lelo - Hula Beads hieromalaite Lelon tuoteperheen uutuus hieromalaite on tarkoitettu erityisesti naisen nautintoon.

Rotaatiomaisesti pyörivä ja värisevä hieromalaite soveltuu herkkien hermopäätteiden nautinnolliseen stimulointiin! Päätimme testata, onko tällaisesta kombosta mitään iloa miehisen sukupuolen uljaille edustajille Pumppu sinänsä ajoi tehtävänsä mallikkaasti, mutta keinovagina sylinterin suulla todettiin hieman turhakkeeksi. Lue itse miten testaajamme HMR ja Tomppa asian näkivät ja kokivat!

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Lust Pumper with Pussy Tässä on kaksi nautinnollista tuotetta samassa. Laadukas ja tehokas penispumppu johon voidaan yhdistää mukana oleva, aidon tuntuinen keinovagina.

Aitoa ihoa jäljittelevästä LoveClone RX materiaalista valmistettu herkullisen näköinen keinovagina asettuu sylinterin päähän. Renkaassa on klitorista kiihottava vibra ja tyylikäs muotoilu.

Kahden testipariskuntamme kokemukset B6-penisreknaasta erosivat tällä kertaa toisistaan huomattavasti - toinen tykkäsi, toinen lyttäsi. Lue arviot, niin tiedät miten eri tavalla sama tuote voi toimia eri ihmisillä! Tehokkaasti värisevä, laadukas penisrengas sopii pariskunnille ja sooloseksiin..

Näppärän kokoinen penisrengas on valmistettu silkkisen tuntuisesta ja pehmeästä silikonista. Hyvin istuva, silikoninen penisrengas omistaa huipputehokkaasti värisevän kuulavibraattorin..

Tätä on pakko kokeilla! Konsepti kuulostaa aivan huikealta: No tämähän testataan heti! SqueelGO lähti kahdelle vauhdikkaalle testaajapariskunnalle. Nuolija pärjäsi varsin hyvin mutta on kuitenkin siinä määrin erikoinen vehje, että suurin asiakaskunta löytyynee vannoutuneista suuseksifaneista. Tässä on tuote, joka nuolee sinua silloin kuin sinä haluat ja juuri niin pitkään kuin tarvitset! Pienessä, käteen hyvin sopivassa kiihottimessa on pieniä "kieliä", jotka pyörivät eri nopeuksilla sekä rytmeillä tuoden sinulle tunteen kuin joku nuolisi sinua.

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Stronic Eins Vibraattori Stronic Eins edustaa aivan uutta ajattelua vibraattoririntamalla. Siinä on aitoa panemista muistuttava pulsaattoritoiminto, joka nytkyttää sauvaa edestakaisin melkoisella voimalla.

Stronic sai odotusten mukaan varsin hyvät pisteet testipenkissämme. Lue hurjat testiryhmän arviot tästä väsymättömästä rakastajasta - se taisi valloittaa ainakin Antaian "sydämen"! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Stronic Eins pulsaattori, pinkki Tämä tuote edustaa uutta, vallankumouksellista erotiikkavälineiden sukupolvea. Stronic Eins -pulsaattori liikkuu sisällä olevan metallikuulan ansiosta edestakaisin ja tuo sellaista nautintoa, jollaista ei muilla seksileluilla ole mahdollista saada.

Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Stronic Eins pulsaattori, lila Tämä lila ihanuus edustaa vallankumouksellista erotiikkavälineiden sukupolvea. Pulsaattori liikkuu sisällä olevan metallikuulan ansiosta edestakaisin ja tuo sellaista nautintoa, jollaista ei muilla seksileluilla ole mahdollista saada. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta We-Vibe 4 WeVibe 4 on webive-tuotesarjan uusin tulokas. Sen pitäsi lupausten mukaan olla vielä edeltäjiäänkin nautinnollisempi.

Miten se on mahdollista, mietimme täällä testiryhmän tiimissä Arvioon on syytä suhtautua hieman varauksella, sillä tällä kertaa naispuolinen testaaja ei tunnu pitävän kovasti värisevistä leluista Miten kukin värinät kokee on yksilöllistä!

Positiivista oli, että pariskunnan mieskin nautti Wevibestä kovasti! Yhdynnän aikana käytettävä hieromalaite on pariskuntien ehdoton suosikki. Nyt We-Vibe hieromalaite on saanut uuden, entistä paremman muotoilun ja tehokkaammat värinäohjelmat. Uusi, entistä parempi muotoilu ja intensiivisemmät värinäohjelmat ovat valmistajan vastaus asiakkaiden, seksologian ammattilaisten ja gynekologien palautteeseen. Suloisesta ulkonäöstään huolimatta pupun muotoinen kiihotin joutui vaativaan testiin vällyjen alle.

Testiryhmäläisemme tulivat siihen tulokseen, että tämä helposti lähestyttävän näköinen söpöläinen soveltuu juuri klitoriksen kiihottamiseen ja erityisesti aloittelijoille. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Bunny Buzz Se isompi ja nautinnollisempi klitoriskiihotin. Tätä jänöä voit käyttää myös hieromasauvan tapaan. Kiihottimen päässä on isot jäniksen korvat, jotka toimivat klitorikiihottimena tai emättimen seinämien ihanina hieromalaitteina.

Testailujen jälkeen Joneski tuli seuraavaan tulokseen: Vaikka alkuun "penishäkki" itsessään oli mielestäni aika erikoinen ilmestys ja se herätti jonkin verran ennakkoluuloja, olimme kuitenkin positiivisesti yllättyneitä sen vaikutuksesta.

Pienen alkuharjoittelun jälkeen ja liukkaria lisättäessä häkki lisäsi nautintoa ja toi erilaisia tuntemuksia itse aktiin. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Elite Cockcage and Ring Set, Pink Säilytä erektiosi kovempana kuin koskaan, pidennä kestoasi ja anna nautintoa kumppanillesi tämän super-joustavan tukikiristimen ja penisrengas-setin avulla.

Ensivaikutelma kolmella "ulokkeella" varustetusta sauvasta oli erittäin positiivinen. Paremmin tutustuttuaan uusi testaajamme koki hienoisen pe ttymyksen, koska kolmea uloketta ei voi käyttää yhtä aikaa. Orgasmic Spike onkin tarkoitettu monipuoliseen käyttöön, mutta ei joka "reikään" yhtä aikaa.. Yhteenvetona voi todeta, että Orgasmic Spike voisi toimia ensimmäistä vibraa ja anustappia ostavalle, seksilelujen ihmeelliseen maailmaan tutustuville naiselle tai pareille.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Orgasmic Spike Tripla toiminnot - tripla nautinto! Tämä monitoiminen tuote takaa täydellisen nautinnon ja orgasmin. Erikoisen näköistä kiihotinta ylistettiin kilpaa sen tehokkuudesta ja monipuolisuudesta. Toiselle testiryhmäläiselle The Championin vibraatiot olivat jopa liiankin voimakkaita ja hän päätyikin suosittelemaan tuotetta henkilöille jotka pitävät todella tehokkaasta vibraatiosta.

Monipuolinen The Champion sopii testaajien mielestä myös rintojen stimulointiin.. Lue hienot tuotearviot huipputehokkaasta The Chamionista. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote The Champion Kaksihaarainen kiihotin on erittäin monipuolinen intiimialueiden kiihottaja. Sen silikoniset päät värisevät pienellä taajuudella ja erittäin tehokkaasti. Voit kiihottaa sillä klitorista molemmin puolin ja intiimialueita laajemmin.

Toisella testaajalla oli puoliso mukana ja toinen, etäsuhteessa oleva mies, testasi tuotetta yksin. Vulcan keinovagina sai moitetta mutta toisaalta myös kiitostatiukkuudestaan. Keinovagina piti siis lupauksensa tiukkuudestaan ja testaajien mielestä tämä tuote sopii erityisesti hieman pienemmän kalun omistaville miehille. Materiaali ja keinovaginan tuntuma tekivät toisen testaajan mielestä Vulcanista parhaimman tekopimpsan mitä hän oli koskaan kokeillut!

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Vulcan - Vibrating Wet Vagina Kun lisäät tähän tekovaginaan liukuvoidetta, näyttää se kiihottavan märältä! Aidon tuntuinen tekopillu on pakattu kätevän kokoiseen koteloon, jonka sisälle muodostuu alipaine. Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Vulcan - Vibrating Tight Vagina Tämä tiukka ja imevä vagina on kuin tärisevä tulivuori. Aidon tuntuinen tekovagina on pakattu koteloon, jonka sisälle muodostuu imevä alipaine.

Mukana tehokkaasti värisevä kuulavibraattori, joka saa tämän tekopillun tunnelin värisemään ennen näkemättömällä tavalla. Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Vulcan - Vibrating Ripe Vagina Ihanasti värisevä tekopillu on pakattu matkakokoiseen koteloon, jonka sisälle muodostuu kiihottavasti imevä alipaine.

Tämä tekovagina saa sinut purkautumaan kuin tulivuori! Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Belladot Matilda Vibrating Egg Uuden Belladot tuotesarjan Matilda kiihotinkuula sai kahdelta testiryhmäläiseltä kehuja todella tehokkaasta moottoristaan. Retrokuosista säilytysrasiaa pidettiin hyvän näköisenä ja hulvattomana. Toinen testaaja jopa pitää sitä kotona käsilaukkunaan: D Belladot Matilda kiihotinkuula ei testaajien mielestä ole Lelon tapainen luksustuote, mutta toimii täydellisesti omassa sarjassaan.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Belladot - Matilda, Vibrating Egg Belladot Matilda -kiihotinkuula täyttää kaikki toiveesi Kaiken kukkuraksi tämä erittäin tehokkaasti värisevä kiihotinkuula on pakattu ihanan näköiseen rasiaan, jossa sitä on ilo säilyttää tai antaa vaikka lahjaksi.

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Belladot Vilma Rabbit Vibrator Belladot on uusi tuotesarja, joten olimme kiinnostuneita, millaisen vastaaanoton se saisi "tositoimissa".

Lähetimme siis siis testaajille myös sarjan Vilma -nimisen pupukiihotimen. Belladot Vilma-pupukiitoin sai testissä todella hyvät pisteet. Kaikki testaajamme käytännössä kilvan kehuivat tämän tehopupupun ominaisuuksia. Lue itse ja katso mikä erotta Belladotin vibraattorien perusjengistä. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Belladot - Vilma, Rabbit Vibrator Belladot Vilma hieromasauva on jokaisen naisen ystävä!

Uusi Ruotsalaisvalmisteinen Belladot tuotemerkki on suunnitellut tuotteensa aina kaunista pakkaustaan myöten. Tämä hieromasauva on taatusti tehokas ja siitä löytyy värinätoimintoja jokaiseen makuun. Peltiseen rasiaan pakattu hieromasauva sai positiivista palautetta kauniista ulkonäöstään ja erinomaisesta pakkauksestaan. Toisen testaajan puoliso kokeili hieromasauvaa ensimmäistä kertaa elämässään ja tämä hieromasauva soveltui siihen ulkonäkönsä ja kokonsa puolesta erinomaisesti.

He suosittelivatkin tätä hieromasauvaa erityisesti aloittelijoille. Kaiken kaikkiaan vallan hyvin käyttötarkoitustaan vastaava vempele, konstailematon perinteinen hieromasauva ja hyvillä tehoilla varustettuna. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Evolved - Amore Vibraattori, Lila Tämä hieromasauva on oikea rakkauden lähettiläs! Sileä ja kimmoisa pinta yhdistettynä erittäin tehokkaaseen moottoriin täyttävät Sinut ihanilla tuntemuksilla.

Rakkauden lähettilääksikin nimetty vibraattori täyttää vaativammankin käyttäjän toiveet sekä laadukkuudellaan että tehokkuudellaan. Lähetimme tämän muotoilultaan varsin elegantin, mutta kekseliään sauvan kahdelle testipariskunnallemme. Taas kerran tuli todistettua, että rahalla saa ja niin edespäin. Mystimin Bon Aparte sai testissä kovasti kiitosta! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Mystim - Bon Aparte vibraattori, Lila Mystim -tuoteperheeseen kuuluvan, USB -kaapelilla ladattavan Bon Aparte vibraattorissa on 2 erillistä vartta maksimaalisen tyydytyksen saamiseksi.

Koe ennennäkemätön tuplatyydytys ihanan Bon Aparten kanssa joka sopii sekä naiselle että miehelle! Tämän laatuluokan ja kaliiberin väristäjän lähettäminen testaajille saikin aikaan melkoisia wau, ihanaa jne. Malttia ei juuri löytynyt kun testaajat näkivät pakkauksen ja kosteisiin testaushommiin ryhdyttiin vauhdilla ja kovin odotuksin: Tässä on kysessä todella hyvä dual-sauva, ei voi mitään. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Nexus - Bisous Dual Stimulator Tämä vibraattori on klitoriskiihottimilla varustettuihin vibraattoreihin verrattuna ainoa laatuaan.

Todella laadukas vibraattori on ladattava ja sen pää pyörii akselinsa ympäri laajemmin kuin mikään muu tämän kaltainen tuote. Yllätys, yllätys tämä ei pimperon muotoinen masturbaattori voittaa testaajien mielestä jopa Fleshlight keinovaginan! Helppokäyttöinen, monipuolinen ja niin taivaallisen tuntuinen.. Lue lisää miesten testifiilikistä!

Tässä Japanissa kehitetyssä masturbaattorissa on ainutlaatuinen materiaali, muotoilu ja imuteho. Nyt myös Sinä voit kokea sen! Japanissa kehitetyssä masturbaattorissa on ainutlaatuinen materiaali, muotoilu ja imuteho. Tenga Flib Hole kotelon sisällä oleva jellymäinen materiaali on pehmeä ja joustava. Reipas testaajamme Atroquinine otti selvää, millainen vehje tämä mahtaa olla. Lelon esitys suuseksin antajaksi sai ihan hyvät pisteet, laite tuotti nautintoa ja tarjoaa ainakin kivaa vaihtelua dildoihin yms.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Lelo - Ora, Oral Sex simulator Huikea uutuustuote Lelolta jäljittelee nuolemis-liikettä ennen näkemättömän aidosti.

Intiimialueiden ja erityisesti klitoriksen nuolemiseen erikoistunut luksustuote ei tuota Sinulle pettymystä. Lelo Ora suuseksisimulaattori on erittäin korkealaatuinen, ladattava tuote jonka suunnittelussa on huomioitu erityisesti naisen tarpeet. Kyseessähän on siis tuplasauva, joka on pääsääntöisesti suunnattu käytettäväksi kahdestaan. Ja kukapa muukaan kuin luotto-testaajamme Antaia sai tehtävän hoidettavakseen. Testaajamme mielestä dildo on hieman liian suuri, varsinkin synnyttämättömälle naiselle.

Antaian mielestä dildo soveltuu kuitenkin erinomaisesti kokeneille peppuseksin harrastajille. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Share XL tupladildo, pinkki Tupladildo paksusta ja jämäkästä pitäville nautiskelijoille!

Share XL on nimensä mukaisesti suurempi ja muodokkaampi kuin edeltäjänsä Share Doppeldildo. Tässä sauvassa on juomuja, jotka hierovat voimakkaammin ja tuntuvat näin erityisen kiihottavalta. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Tiger Ahkera testaajamme Antaia oli saanut valikoimistamme löytyvän Tiger dildon lahjaksi ja halusi kertoa meille ja muille kokemuksistaan tästä lempisauvastaan. Antaian tyyliin eri arvostelusta yksityiskohtia ja mielikuvitusta puutu! Lue kaiken kattava arvio Fun Factroryn Tiger sauvasta..

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Tiger dildo, punainen Fun Factoryn Tiger ei todellakaan piilottele raitojaan! Jämäkkä ja kimmoisa dildo on kauttaaltaan paksujen aaltomaisten kohoumien peitossa, joiden ansiosta penetraatio tuntuu voimakkaammalta. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Spider Keinovagina Uutta Spider keinovaginaa testasi yksi testiryhmäläinen, joka ei ollut koskaan aikaisemmin omistanut minkäänlaista keinovaginaa.

Saatte siis lukea ensikertalaisen kokemuksia tästä laadukkaasta keinovaginasta. Testaajamme piti kaiken kaikkiaan tuotteesta ja on jo ehtinyt suositella sitä ystävilleen. Lue arvio ja kokeile sinäkin! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Spider Keinovagina, musta Sileisiin pintoihin kiinnitettävä, erittäin laadukas ja aidon tuntuinen keinovagina imee sinua tehokkaasti. Useat eri asennot ja ilman käsiäkin käytettävä keinovagina täyttää kaikki toiveesi. Erittäin aidon tuntuinen Spider keinovagina imee tehokkaasti ja tarttuu pitävän imukupin avulla sileisiin pintoihin.

Ladattava, silikonista valmistettu Calla G4 sai huomiota ennen kaikkea tehokkaan moottorinsa vuoksi. Toiselle testaajapariskunnan naiselle moottorin värinä oli jopa liian voimakas. Moottorin tehokkuuden ansiosta tämän vibraattorin kanssa on myös orgasmivaroitus päällä. Testaajan mukaan jos et ole varuillasi, saatat saada orgasmeja liian nopeasti!

Vaikka Calla G4 sopiikin muotoilunsa ansiosta myös peppuun, oli se testaajien mielestä ehdottomasti parhaimmillaan klitoriksen kiihottamisessa sekä emättimessä käytettynä. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Calla G4 - vibraattori, Pinkki Calla -vibraattorin muotoilu muistuttaa pian aukeavan kukan nuppua ja terälehtiä, herättäen lämpöisen, kiihottavan mielikuvan tulevasta nautinnosta. Pyörivä Roto-Bator testattiin sekä yhdessä kumppanin kanssa että yksin. Tuotteen pyörivä ominaisuus ja sisällä olevat kuulat todettiin molempien testaajien mielestä erittäin nautinnollisina.

Myös testaajapariskunnan nainen kokeili Roto-Batoria rohkeasti ja kehuikin sen aiheuttamaa värinää.. Miestestaajan mielestä laitteessa olisi saanut olla vielä enemmän potkua ja sisäosa olisi voinut olla pidempi. Testaajat kokeilivat Roto-Bator Ass mallia. Tuotetta on saatavana nyt myös Mouth ja Pussy versioina.. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Roto-Bator Ass, pyörivä keinopeppu Nyt voit vihdoinkin nauttia masturbaatiosta ilman väsyttävää käsien edes-takaisin liikettä, sillä tämä pyörivä keinopeppu tuo sinulle huikeaa nautintoa vain napin painalluksella.

Anna Roto-Batorin hoitaa hommat! Ei enää väsyttävää edes-takaisin liikettä tai puristelua. Laita vain peniksesi tämän houkuttelevan näköisen keinosuun sisään ja paina nappia. Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Roto-Bator Pussy, pyörivä keinovagina Houkuttelevan näköinen keinovagina hoitaa hommat puolestasi. Moottorin avulla pyörivä keinovagina ja sen ulkopuolella olevat kuulat hierovat sinua joka puolelta tuoden ennenkokematonta nautintoa.

Naispariskunta Geronimo kehui ladattavaa, kaksipäistä vibraattoria ehkäpä parhaaksi seksileluksi, jota he ovat koskaan omistaneet. Monipuolinen Swan vibraattori sai plussaa materiaalinsa, muotoilunsa, ladattavuutensa, tehokkuutensa ja tyylikkyytensä ansiosta.

Esteetikko Yona ihastui tyylikkääseen ja viimeisen päälle suunniteltuun Swan vibraattoriin täydellisesti. Hän ihmettelee miten mikään muu vibraattori voi tämän jälkeen tuntua enää miltään. Vähän sama fiilis kuin lähtiessäni Roomasta; Miten mikään muu kaupunki voi enää tuntua miltään.. Nopealla taajuudella värisevät moottorit ovat sijoitettu yksi vibraattorin kumpaankin päähän.

Her Kaksi testiryhmäläistä saivat testattavakseen naisille suunnitellun, imevän ja värisevän klitoriskiihottimen. Molemmille testaajille tämän kaltainen tuote oli jotain aivan uutta ja käyttö aiheuttikin ihmettelyä ja hakemista.

Molemmat testaajamme tulivat siihen tulokseen, että Vibrating Clit Suck imukuppi sopii vaihteluksi muiden seksilelujen rinnalle, mutta se ei kuitenkaan päässyt heidän suosituimpien lelujensa joukkoon. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Vibrating Clit Suck - Her Onko klitoristasi koskaan tyydytetty kunnolla?

Jos ei, nyt se ainakin on mahdollista! Fetish Fantasy Series tuo tämän ihanuuden Sinun ulottuvillesi! Käynnistä minivibraattori, aseta ihana Clit Suck - Her -kuppi klitoriksesi päälle, pumppaa alipainetta johdolliseen klitoriskuppiin ja nauti imusta sekä värinästä! Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Stronic Drei -vibraattori Ahkera ja antaumuksellinen Antaia sai palkinnoksi ansioikkaista arvioista Stronic Drei Unisex vibraattorin ja ihastui siihen niin, että halusi jakaa kokemuksensa tästä Kaalimadonkin valikoimista löytyvästä super-vibraattorista.

Tyylilleen uskollinen Antaia avautuu ja kertoo kokemuksistaan Stronc Drein kanssa niin, että heikompia huimaa! Antaian uusin arvio tuotteesta Stronic Drei ei sovi kaikkein siveellisimmille, mutta antaa varsin eläväisellä tavalla taa tarkan kuvan Stronic Drei kyvyistä tuottaa nautintoa!

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Stronic Drei pulsaattori, pinkki Uuden aikakauden vibraattori jäljittelee yhdyntäliikettä hämmästyttävän aidosti. Kehittyneellä teknologialla varustettu pulsaattori-hieromasauva liikkuu edestakaisin eri voimakkuuksilla ja eri tavoilla, aivan kuin täydellinen rakastaja.

Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Stronic Drei pulsaattori, petroli Haluatko kokea täydellisen rakastajan? Uudella teknologialla varustettu vibraattori jäljittelee yhdyntäliikettä uskomattoman hyvin Unisex hieromasauva sopii käytettäväksi sekä naiselle että miehelle.

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta B Balls Fun Factoryn uuden B Balls anaalipallot saivat testattavakseen kaksi testiryhmämme naispuolista jäsentä. Mielenkiintoisen raporteista tekee kaksi erilaista testaajaa.

Tutustu kahteen erilaiseen testiraporttiin niin saat Fun Factoryn B Balls palloista selville kaiken tarvitsemasi. Ensimmäiset, moottoroimattomat anaalipallot, jotka värisevät niiden sisällä olevien metallikuulien ansiosta.

Nyt voit kokea jotain aivan uutta anaalinautintojen maailmassa. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Better Than Chocolate 2, hieromalaite Testiryhmämme rouvat pääsivät testaamaan esteettisen näköistä ja todella laadukasta Better Than Chocolate 2 hieromalaitetta.

Hieromalaitetta kehuttiin hiljaisuudestaan, vesitiiviydestään ja ulkonäöstään aina pakkaukseensa saakka. Tuotetta kokeiltiin myös miehelle ja se toimi erinomaisena lisänä juuri suuseksin yhteydessä. Kaiken kaikkiaan hieromalaite lunasti lupauksensa; Parempaa kuin suklaa, ainakin melkein.. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Better Than Chocolate 2, hieromalaite Lukuisissa naistenlehdissä mm.

Innovatiivisen hipaisuteknologian avulla toimivan moottorin ansioista hieromalaite soveltuu kaikille. Laadukas masturbaattori sai kehoja ladattavuudestaan, monipuolisista värinäohjelmistaan sekä käytön jälkeisen puhdistuksen helppoudesta. Testaajien raporttien mukaan tuote toimi niin kuin pitääkin, eli tyydytys oli taattu! Monipuolisesti käytettävä laite on erinomainen lisä myös pariskuntien yhteisiin hetkiin. Erinomaisesti lahjaksikin soveltuva laite sopii hyvin myös pariskunnille!

Mausta suihinottoa ja säästä leukojasi: Testaajien mielestä vibraattorin hinta-laatusuhde on kohdallaan. Crush Hunger vibraattoria pidettiin toimintavarmana, monipuolisena ja helppokäyttöisenä vibraattorina, joka sopii edullisen hintansa vuoksi myös ensimmäiseksi vibraattoriksi. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Crush Hunger vibraattori Niin täydellisen muotoinen ja ihanan värinen vibraattori, että et voi laskea sitä käsistäsi hetkeksikään..

Sileän ja silkkisen tuntuisesta silikonista valmistettu vibraattori on hienostuneesti muotoiltu. Tuotetta testattiin niin naiselle kuin miehellekin ja se todellakin toimi molempien tyydyttämiseen!

Kannattaa tutustua mitä kaikkea monipuolisella G-Vibe vibraattorilla voi tehdä! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote G - Vibe tuplavibraattori, lila USB -kaapelilla ladattavan G - Vibe tuplavibraattorissa on 2 erillistä vartta maksimaalisen tyydytyksen saamiseksi.

Tämä sauva sopii hyvin sekä naiselle että miehelle! Ihana tuplavibraattori tyydyttää vaativammankin seksipedon tarpeet! Toinen varsista voidaan asettaa vaginaan, toinen anaaliin! Toinen pariskunnista sai aikaan kiihottavan nautinnollisen hetken näiden tuotteiden kanssa.

Toinen pariskunnista valitsisi mieluummin jonkin muun SM-setin omiin sessioihinsa ja suosittelikin tätä tuotetta polttareiden rekvisiitaksi. Setissä on kaikki tarvittava perus-SM seksiin. Setti sisältää leopardikuvioiset, tyylikkäät silmälaput, keinonahkaisen ruoskan ja tekokarvalla päällystetyt metalliset käsiraudat. Setissä on kaikki tarvittava perus-SM-välineistö.

Setti sisältää mustat, tyylikkäät silmälaput, keinonahkaisen ruoskan ja tekokarvalla päällystetyt metalliset käsiraudat. Molemmille testaajille seksinukke oli ylipäätään uusi tuttavuus ja testaajien reaktiot olivatkin alkuun yllättyneitä ja huvittuneita. Positiivista nukessa oli ns. Lexi Taylor niminen nukke eroaa muista, koska sillä on aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistettu irroitettava keinovagina -ja anus.

Kaunis hieromasauva täytti lupauksensa g-pisteen tehokkaana stimuloijana. Testaajat kehuivat myös hieromasauvan soveltuvuutta ns. Kaiken kaikkiaan Mae B: Roisketiiviin hieromasauvan varsi on valmistettu silikonista ja sen kantaa koristaa tyttömäinen kristallia muistuttava käynnistysnappi, joka on hopeanvärisen ABS -kovamuovista valmistetun kädensijan keskellä.

Kiihotus öljy ei aivan täyttänyt lupaustaan varmana orgasmintuottajana, mutta niin kuin toinen testaaja totesikin kiihotus öljyjen vaikutus on hyvin yksilöllinen. Toinen toimii toiselle ja toinen toiselle. Kaalimadon vinkki onkin, että kiihotusvoiteista. Stimuloivat tuotteet ovat parhaimmillaan silloin kun klitorikseen kohdistuu lisäksi nautinnollista stimulaatiota. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Sensuva - On, Luonnollinen kiihotusöljy naiselle, Ampulli On - Natural Arousal Oil on seksuaalista kiihottuneisuutta, nautintoa ja orgasmiherkkyyttä lisäävä öljy naisille.

ON -kiihotusöljy on sekoitus luonnollisia öljyjä ja uutteita, joiden yhdistelmä toimii todella hyvin tuottaen voimakkaan hyvän olon tunteen. Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Sensuva - On, Luonnollinen kiihotusöljy naiselle On - Natural Arousal Oil on luonnon omista raaka-aineista valmistettu kiihotusöljy naisille.

Tämä todella tehokkaaksi todettu öljy voimistaa seksuaalista kiihottuneisuutta, edistää naisen intiimialueiden kostumista ja lisää seksuaalista nautintoa. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Ouch - Electro Cockring Set Sähköstimulaatioon perustuva Ouch Electro Cockring setti sai toisen testaajapariskunnan keksimään tuotteelle myös seksipelissä käytettävän tarkoituksen: D Kaiken kaikkiaan Electro Cockring set toimii niin kuin pitää, mutta tuote vaatii testaajien mielestä selkeän halukkuuden ja mieltymyksen käyttää sähköstimulaatioon perustuvia välineitä, jotta tästä siitä saa kaiken irti.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Ouch - Electro Cockring Set Sähköistä ja todella kiihottavaa nautintoa miehelle!

Tässä kipua tuottavassa setissä sähkö virtaa sekä penisrenkaisiin että keskusyksikköön jolla voidaan hieroa kehon muita erogeenisiä alueita! Setissä on kaksi silikonista rengasta penikseen ja kivesten ympärille, jotka sykkivät sähköimpulssien voimasta.

Vibraattorin pirteä, houkutteleva ja hauska ulkonäkö sai ehdotonta plussaa. Värinävoimakkuus oli molempien testaajien mielestä jopa liian voimakas, mutta tuote sopineekin parhaiten henkilöille jotka tarvitsevat todella tehokasta värinää nautinnon ja orgasmin aikaansaamiseksi. Miinusta Play vibraattori sai suhteellisen kovasta moottorin äänestään. Laadukkaan vibraattorin muotoilussa ja toiminnassa on ajateltu naisen nautinnon maksimointia. Toinen pariskunta löysi helposti hyvältä tuntuvat tuotteet, kokivat ne nautinnollisiksi ja erittäin käyttökelpoisiksi kun taas toinen pariskunta ei syttynyt oikein mistään paketin tuotteesta.

Seksileluja käyttäessä oppii tuntemaan itsensä sekä toisen ja tietämään mistä pitää ja mikä kiihottaa. Testiryhmän tuotearviot ovat oivallinen tietopakkaus ja apuväline kaikille seksivälineitä hankkiville. Vaihtele mukana olevia moottoreita eri tavoilla muotoiltuhin päällisiin ja nauti miten haluat!

Japanilainen Tenga tuotesarjan Vi-bo kiihottimet ovat valmistettu joustavasta elastomeeristä. Lähetimme Womanizerin neljälle testiryhmän naiselle. Womanizer sai paljon kehuja, mutta moitteiltakaan se ei välttynyt.

Lue Suomen ensimmäiset, viralliset Womanizer arviot ja lisää tämä nautinnon tuoja vaikka joulupukin toivelistalle! Koskaan aiemmin markkinoilla ei ole ollut vastaavaa tuotetta tarjolla! Pelkästään naisen klitoriksen sekä sen ympärillä olevien pienten verisuonten stimulointiin perustuva Womanizer W auttaa naista saamaan voimakkaamman kokonaisvaltaisen orgasmin huomattavasti helpommin!

Laadukas ja kestävä Womanizer valloittaa maailmaa ja saat sen nyt myös Kaalimadosta! Pelkästään naisen klitoriksen sekä sen ympärillä olevien pienten verisuonten stimulointiin perustuva Womanizer W auttaa naista saamaan orgasmin eikä tällä tuotteella ole mitään tekemistä perinteisen vibraattorin kanssa! Saksalaisen innovaatioteknologian teknologiamullistus, laadukas ja kestävä Womanizer W valloittaa maailmaa ja nyt voit hankkia omasi myös Kaalimadosta!

Saksalaisen innovaatioteknologian tuotemullistus, laadukas ja kestävä Womanizer W valloittaa maailmaa ja nyt saat sen myös Kaalimadosta! Kauniimmaksi ei erotiikkaväline enää muutu!

He totesivat tuotteen olevan erittäin monipuolinen ja sopivan asentoon kuin asentoon. Melko suurikokoisen tupladildon käyttö vaatii harjoitusta ja naisten mielestä se soveltuu parhaiten juuri isosta pitäville henkilöille. Kaiken kaikkiaan, tämä Saksalaisella laadukkuudella varustettu tupladildo toimii testaajien mielestä kuin Audi pakkasella: D Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Sharevibe - tupladildo vibraattorilla, vaalea Tämä naisen anatomiaa mukaileva Sharevibe - tupladildo on varustettu langattomalla, ladattavalla kuulavibraattorilla!

Ilman harnessia ja remmejä käytettävä tupladildo kätkee sisäänsä mahtavat värinät! Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Sharevibe tupladildo vibraattorilla, lila Tämä naisen anatomiaa mukaileva Sharevibe - tupladildo on varustettu langattomalla, ladattavalla kuulavibraattorilla!

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Fuck My Cock. Masturbaattori Hieman erikoisemman masturbaattorin saivat testattavakseen kaksi miestestaajaamme.

Heteroseksuaaliksi itsensä tunnustava HMR järkyttyi ensi alkuun tuotteesta, mutta kokeili sitä rohkeasti. Kuinka ollakaan tämä aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistettu ja tiukalla tunnelilla varustettu masturbaattori saivat hänessä aikaan uusia, kiihottavia tuntemuksia ja lopputulos olikin erittäin positiivinen.

Fuck My Cock masturbaattoria kannattaa siis kokeilla seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Seksilelujen kanssa ei mielikuvituksella ole rajaa! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Fuck My Cock - Masturbaattori Upea Fuck My Cock-masturbaattori omaa myös pyöreän ja tiukan pepun ja mikä parasta, voit nauttia siitä kahdella tapaa!

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Ouch - Wheel of Pleasure Pienillä piikeillä varustettu "nautinnon pyörä" oli testattavana kahdella pariskunnalla. Kehuja tuote sai kauniin simppelistä ulkonäöstään.

Testaajat kokeilivat tuotetta rohkeasti vaikka kivun tuottaminen olikin heille vierasta. Ouch tuotemerkin Wheel of Pleasure toimii testaajien mielestä parhaiten esileikissä koko vartalolle ja rohkeimmat saavat siitä varmasti nautintoa myös intiimialueille kokeillessaan. Erikoinen tuote lisämausteeksi esileikkiin! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Ouch - Wheel of Pleasure Nyt on kipua tiedossa sille joka sellaista kaipaa!

Wheel of Pleasurella voit tuottaa mielihyvää tai kipua, Sinä päätät! Vastaavaa tuotetta ei ole ennen nähty! Verkkovirralla toimiva hieromalaite sai plussaa monipuolisuudesta: Myös yleinen laadukkuus ja hierojan helppokäyttöisyys yhdessä parin kanssa saivat kiitosta. Voimakkaasti värisevää hieromalaitetta testattiin myös niska-hartiahierontaan, mutta parhaiten tuotteen todettiin soveltuvan käyttöön intiimialueilla. Kokonaisuutena Ultra Twizzle intiimihieroja sekä vaihtopää ovat molemmat hyviä valintoja monipuolisuutta hakeville pariskunnille..

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Ultra Twizzle hieromalaite, pinkki Tämä neutraalinnäköinen hieromalaite on helppo antaa vaikka lahjaksi! Erittäin tehokkaalla moottorilla varustettu 10 -portainen hieromalaite sopii erogeenisten alueiden sekä koko vartalon hierontaan. Verkkovirralla USB kaapelilla avulla toimiva hieromalaite sopii niin koko vartalon kuin erogeenistenkin alueiden hierontaan.

Anonyyminnäköinen hieromalaite on helppo antaa vaikka lahjaksi ystävälle! Voimakkaan moottorinsa ansiosta tämä hieromalaite sopii erityisesti myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat voimakasta värinää nautinnon ja orgasmin saavuttamiseksi.

Ultra Twizzle hieromalaitteen todella tehokas moottori saa vaihtopään ulokkeet värisemään voimakkaasti. Comet G tuotetta on toivottu testiryhmän testattavaksi. Otimme neuvosta vaarin ja lähetimme tyylikkään, koukun muotoisen sauvan Atroquininen ja Antaian arvioitavaksi. Jälleen kerran saimme todeta, että ihmiset ovat yksilöllisiä ja pitävät eri asioista.

Paksuista ja juomukkaista vibraattoreista ja dildoista pitävä Antaia haukkui Key. Comet G sauvan lyttyyn, mutta Atroquine puolestaan rakastui tuotteeseen ja löysi sen avulla kauan etsimänsä g-pisteen. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Key - Comet G, Purple Todella laadukas, elegantti ja ergonomisesti muotoiltu dildo sopii erilaisten nautintoa tuovien pisteiden stimuloimiseen niin naisella kuin miehelläkin.

Miellyttävästä silikonista ja lasista valmistettu dildo sopii naisen sekä miehen g-pisteen nautinnolliseen hieromiseen. Tuote sai kiitosta pinkistä väristään sekä hiljaisesta äänestään. Plussaa se sai myös irrotettavasta moottoristaan, jota voidaan käyttää myös sellaisenaan.

Octopi Bullet toimii klitoriksen kiihottajana erityisesti yhdynnän aikana. Silti molemmat testaajat jäivät kaipaamaan jotain enemmän.. Erikoisen muotoinen ja perustoimintainen kiihotin pareille, joilla on jo kaikkea! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Octopi Bullet, kiihotin Monikäyttöinen ja taatusti kiihottava, pieni vibraattori on jokaisen naisen ehdoton tuote! Silikonista valmistetun kiihottimen pää värisee pienellä taajuudella ja erittäin hiljaisella äänellä.

Ulkonäkö voi kuitenkin pettää ja Joupie näyttikin testaajillemme mihin sen tehokas moottori kykenee! Joupie sai kiitosta myös muotoilustaan sekä helppokäyttöisyydestään. Tuote sopii testaajien mielestä käytettäväksi sekä sooloseksissä, että yhdynnän aikana. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Joupie silikonivibraattori, punainen Fun Factoryn laadukkaisiin vibraattoreihin lukeutuva Joupie on oiva esimerkki siitä kuinka hiljaiseksi, tehokkaaksi ja samalla käytännölliseksi hieromasauva voidaan tehdä!

Laadukas silikonipinta hivelee miellyttävästi kaikkein herkimpiä kehon kohtiasi ja tuottaa todella nopeasti täydellisen tyydytyksen! Parhaimmillaan se kiihottaa yhdynnän aikana käytettynä sekä miestä, että naista. Harmiksemme Stinger III oli liian pieni molemmille testaajillemme ja joustamattomuutensa ansiosta tuote ei vastannut käyttötarkoitustaan.. Tämä kiihotustunneli on varustettu ABS -kovamuovista valmistetulla 10 -portaisella kuulavibraattorilla, jolla saa lisää vipinää penikseen. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta The Devil, Kiihotusrengas vibralla Pariskunnan yhteiseen käyttöön tarkoitettu The Devil kiihotusrengas sai testiryhmältä sekä kiitosta että kritiikkiä.

Peniksen juureen kiristettävässä kiihotusrenkaassa on vibraattori joka värisyttää sarvien muotoisia ulokkeita. Kiihotusrenkaan remmit voidaan kiristää myös kivesten ympärille.. Testiryhmäläiset antoivat hyvän vinkin miehille: Ennen kun käytät tuotetta, sheivaa karvat! Lue arvioista mitä muuta testiryhmäläiset The Devilistä sanoivat..

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote The Devil, Kiihotusrengas vibralla Ihana värisevä penisrengas johon voi sitoa samalla kivekset! Venyvästä silikonista valmistettu penisrengas toimii erektion ylläpitäjänä sekä maksimaalisen kiihotuksen tuojana. Riittävän pitkät silikoninarut riittävät kivestenkin kiinnisitomiseen. Pariskunta nimimerkillä Peppufantasiaa testasi myös tuotteen. Realistisen näköinen tublavibraattori sai kiitosta juuri aidosta ulkonäöstään ja materiaalistaan.

Asiallinen kotirouva oli tyytyväinen tuotteeseen ja se antoi riittävästi "täytettä" vaikkakin vibraatio olisi saanut olla hieman voimakkaampi. Tämä tupladildo tuo monikertaisen nautinnon. Tupladildossa on kaukosäätimellä toimiva, tehokas vibraattori. Emättimeen ja anaaliin yhtä aikaa käytettävä tupladildo muistuttaa erehdyttävästi aitoa.

Molemmat kokeilivat Transformeria useilla eri tavoilla ja löysivätkin sille mitä moninaisempia käyttömahdollisuuksia. Lue mitä kaikkea testaajat kokeilivat.. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote PicoBong - Transformer, Cerise Kerrankin tarjolla tuote jonka käyttötarkoituksen voit Sinä itse määritellä! Testaajien mielestä vibraattorissa oli jopa liikaa toimintoja vaikka niitä olikin odotettua helpompi säädellä.

Itia kohtasi tyttöystävänsä kanssa yllättävän ongelman Multiply vibraattorin rotaatiotoiminnon kanssa. Arvioista selviää millainen se oli.. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Multiply vibraattori, lila Tämä villiäkin villimpi vibraattori kiihottaa jokaista nautinnon pistettäsi! Erittäin tehokas, pyörivä vibraattori kahdella kiihottimella. Tämä tuote sopii naisille, jotka pitävät tehokkaammasta stimulaatiosta! Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Lelo Gigi 2 Lelon tyylikäs Gigi 2 hieromasauva sai odotetusti kehuja laadukkaasta materiaalistaan, kauniista ulkonäöstään, hiljaisuudestaan ja ladattavuudestaan.

Gigi 2 hieromasauva on g-pistemuotoiltu, mutta testaajamme eivät kuitenkaan saaneet sitä suurta G-pisteorgasmia Gigin avulla. Pienen kokonsa ansioista vibraattoria suositeltiin erityisesti lelumaailman saloihin vasta tutustuville henkilöille.. Huippulaatua ja ylellisyyttä on tarjolla naiselle joka tietää mitä haluaa vibraattorilta!

Tavallisesta masturbaattorista poikkeava tuote on tarkoitettu miehen terskan stimuloimiseen. Testaajien mielestä tuote oli laadukkaan ja kestävän oloinen. Tuote toimi periaatteessa hyvin, mutta masturbaattorin sisuksen pelkkä pyörimisliike ei tuntunut testaajille aivan riittävän.

Eichel Rotator sai kehuja erilaisuudestaan sekä puhdistamisen helppoudesta. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Eichel Rotator, pyörivä masturbaattori Miehen masturbointiin tarkoitettu, pyörivä laite, joka tuo uudenlaista ja kiihottavaa nautintoa. Helppokäyttöisen masturbaattorin kanssa ei tarvita käden edes-takaisin liikettä. Kädessä pidettävän masturbaattorin pää hieroo pyörivin liikkein terskaa. Luettuasi tiedät Aqua Glidestä kaiken!

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Aqua Glide ml Aqua Glide-liukuvoide on turvallinen, vesipohjainen ja pitkään liukuominaisuutensa säilyttävä tuote. Sopii käytettäväksi kondomin kanssa. Ei tahraa, mauton ja tuoksuton sekä kliinisesti testattu. Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Aqua Glide ml Aqua Glide liukuvoide on vesipohjainen ja pitkään liukuominaisuutensa säilyttävä liukuvoide.

Tutustu tuotteeseen Testattu tuote Aqua Glide 50 ml Aqua Glide liukuvoide on turvallinen, vesipohjainen ja pitkään liukuominaisuutensa säilyttävä tuote. Liukuvoide sopii käytettäväksi kondomin kanssa.

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Aqua Glide Anal liukuvoide Anaaliseksin ystävä Antaia testasi Aqua Glide Anal liukuvoiteen ja kaikki asiasta kiinnostuneet saavatkin tuhdin tietopaketin tästä Antaian suosikkiliukkarista.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Aqua Glide Anal ml Liukuvoide, joka on suunniteltu erityisesti anaaliseksiin! Anaaliseksissä liukuvoide on aivan ehdoton apuväline, sillä peräaukossa ei ole minkäänlaista luonnollista liukastetta.

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Kaalimato Duo G4 Söpön värinen, klitoriskiihottimella varustettu Kaalimato Duo G4 sai erittäin positiivisen vastaanoton testaajien keskuudessa. Erityiskiitosta sai hieromasauvan tavallista pidempi klitoriskiihotin joka ei voinut olla osumatta kohteeseensa. Avoimet ja rohkeat testiryhmäläiset kokeilivat hieromasauvaa toisin päin.

Ihan peppuun saakka klitoriskiihotin ei kuitenkaan yltänyt.. Lue hienot arvostelut niin tutustut Kaalimato Duo G4 hieromasauvaan paremmin. Saimme palautteen peräti viideltä naiselta ja se oli poikkeuksetta positiivista. Kaalimadon Harjoituskuulia kehuttiin materiaalin, muotoilun ja kahden suuren painoeron omaavien kuulien ansioista. Muotoilun ansioista kuulat asettuivat hyvin paikoilleen ja yksi testaajista löysi, myös omaksi yllätyksekseen, erittäin nautinnollisen ominaisuuden.

Tämä oli kuin "handsfree" kiihotin: Samalla olo oli hämmentynyt: Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Kaalimato - Harjoituskuulat Kaalimato Harjoituskuulat lantionpohjan hyvinvointiin, ne sopivat kaikille! Kaksi eripainoista ja -kokoista lantionpohjalihasten harjoituskuulaa sopivat sekä runsaasti harjoitusta vaativille, että vahvoille lihaksille.

Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Lelo Pino penisrengas Lelon laadukas penisrengas lähti testattavaksi kahdelle testiryhmän pariskunnalle.

Toisen testaajan mielestä penisrengas oli aivan liian tiukka ja toisen puristi juuri sopivasti. Molemmat testaajat tulivat samaan johtopäätökseen siitä, että tuote ei osunut kunnolla klitorikseen yhdynnän aikana käytettäessä. Voimakas vibraattori ja puristusvoima toivat kuitenkin nautinnollisia tuntemuksia erityisesti miehille. Tuote oli parhaimmillaan naisen hyväilyyn silloin kun sillä hyväiltiin naista sellaisenaan.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Lelo - Pino, Black Huippulaadukas ja sileäpintainen penisrengas, jossa hiljaisella mutta tehokkaalla moottorilla varustettu vibra tuottaa täydellisen tyydytyksen sekä miehelle että naiselle! Imukupilla, joustavalla varrella ja täydellisellä moottorilla varustettu tekopenis soveltuu käytettäväksi niin emättimessä kuin anaalissakin. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta RealRock - Oscar Erittäin aidon näköisen ja tuntuisen RealRock tuotesarjan Oscar tekopenis oli testattavana naispariskunnalla sekä uudella testiryhmäläisillämme, jotka kirjoittavat jatkossa nimimerkillä ArcticLove.

Oscar sai kehuja odotetusti: Imukuppi todettiin erinomaiseksi lisäksi tuotteeseen ja Arctic Love -pariskunta saikin hyvät naurut aikaiseksi testatessaan imukuppia. Lue arvostelut ja katso mitä he tekivät.. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote RealRock - Oscar 6", vaalea Juuri sopivan kokoinen tekopenis kiinnittyy tiukasti sileisiin pintoihin ja sen monipuolinen vibraattori värisyttää Sinut nautinnon huipulle..

Imukuppi toimii myös turvakantana ja tätä ihanuutta voidaan käyttää myös anaalissa. Tutustu tuotteeseen Testattu tuote RealRock - Oscar 6", musta Pieni ja pippurinen tekopenis tulee ja valloittaa sydämesi. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide - Mansikka Kaalimadon omaa Mansikka-liukuvoidetta testasi kuusi testiryhmäläistä ja palaute oli sekä positiivista että negatiivista.

Kehuja sai pääasiassa liukuvoiteen koostumus ja liukuvat ominaisuudet. Haukkuja puolestaan liian esanssinen tuoksu ja olematon maku. Lue kaiken kattavat arvostelut, joista selviää yksityiskohtia kuinka liukkaria testattiin. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Kaalimato Liukuvoide - Mansikka Ihanalle mansikalle tuoksuva ja maistuva Kaalimato liukuvoide tekee seksistä jännittävämpää. Todella liukuva, vesipohjainen Kaalimato-liukuvoide tuoksuu ja maistuu miedosti mansikalle ja se sopii käytettäväksi niin yhdynnässä kuin kaikkien seksilelujenkin kanssa.

Nimimerkki HMR ei edes uskaltanut vertailla oikean suun ja Autoblown kykyjä, koska hameväki saattaisi suuttua ; Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Autoblow2 - Suihinottokone Tajunnanräjäyttävä suihinottokone miehille! Todella tehokas ja täysin automaattinen suihinottokone imee Sinut kuiviin aina kun haluat. Verkkovirralla toimivassa Autoblow 2 suihinottokoneessa on aitoa ihoa jäljittelevä sisus, jonka ympärillä olevat, moottorilla toimivat helmirenkaat liikkuvat edes takaisin pumppaavin liikkein ja imevin liikkein.

Tuloksena oli se, että tuote soveltuu hyvin pariskunnille, jotka haluavat makuuhuoneleikkeihin lisämaustetta sitomisesta ja pikkutuhmista fantasioista, mutta ammattilaiskäytössä Bad Romancen sidontasetti ei toimi.

Lue mielenkiintoiset arviot tuotteesta. Asennetta huokuva, laadukas ja todella pitävä ranne,- kaula- ja nilkkakahlesetti ei jätä kylmäksi toimivuudellaan!

Pupun muotoinen vibraattori on erikoistunut klitoriksen kiihottamiseen ja ainakin toisella testaajalla pupun värisevät korvat tekivät tehtävänsä vähän liiankin nopeasti! Orna vibraattori sai kehuja tehokkaasta moottoristaan, hiljaisesta äänestään ja näppärästä koostaan. Tämä kani todellakin osaa tehtävänsä! Vibraattorin supertehokkaasti värisevät korvat saavat housusi kostumaan Silikonista valmistetun vibraattorin päässä on kanin korvia muistuttavat ulokkeet.

Tämä, hieman paksumpi liukuvoide sai lähes poikkeuksetta kehuja testaajiltamme. Liukuvat ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja vaikkei liukkaria rakastellessa tarvitsisikaan antaa se ns. Nimestään huolimatta liukuvoide soveltuu ihan kaikenlaiseen käyttöön ja kenelle tahansa. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Kaalimato Liukuvoide - Anal Täyteläinen ja pitkään liukuva Kaalimato Anal-liukuvoide sopii erityisesti peppuseksiin.

Vesipohjainen Kaalimato Anal-liukuvoide sopii käytettäväksi myös kaikkien seksivälineiden sekä kondomin kanssa.

Leah vibraattori sai kehuja hiljaisesta äänestään ja pienestä koostaan. Mitään suuria wow-elämyksiä vibraattori ei testaajille tuonut, mutta se on hyvä perusvibraattori, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Loveline - Leah vibraattori, lila Sujauta tämä kaunis ja ihanan tuntuinen vibraattori vaikka laukkuun ja nauti siitä silloin kun haluat. Leah nimisen vibraattorin varressa on juomuja, jotka on sijoitettu niin, että ne osuvat käytön aikana naisen nautinnollisimpiin kohtiin.

Sinänsä vibraattori on laadukas, mutta testaajat olisivat toivoneet voimakkaampaa moottoria. He kokivat myös lämpöominaisuuden toimimattomaksi. Toinen testaajistamme löysi vibraattorille hauskan kohderyhmän - Mainstream-Masokistit. Lue arvostelut niin tiedät miksi. Toinen testaajista on uusi jäsenemme FreeWheelers.

Molemmat testaajat kokeilivat tuotetta kiitettävän monipuolisesti niin naiselle kuin miehellekin kehon eri kohdissa. Silikonista valmistettu ja g-pistemuotoiltu mini-vibraattori sai kehuja miellyttävän tuntuisesta materiaalistaan ja mukana olevasta säilytyspussukastaan. Asiallinen kotirouva suorastaan rakastui vibraattorin värinöihin kun taas FreeWheelers olisi kaivannut niihin lisää potkua. Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Fifty Shades Of Grey - Mini Vibrator G -pistemuotoiltu minivibraattori stimuloi Sinua juuri sieltä missä on se herkin kohta!

Taivutetun pään ansiosta vibraattori hieroo tarkasti ja tehokkaasti mm. G -pistettä sekä klitorista. Tutustu tuotteeseen Testiryhmän arvio tuotteesta Tenga Iroha Mikazuki vibraattori Japanilaisen tuotesuunnittelun taidonnäyte Tenga tuotesarjan Iroha Mikazuki vibraattori piti lupauksensa testiryhmän tarkan syynin alla. Tästä vibraattorista ei löytynyt negatiivista sanottavaa juuri lainkaan. Ainoa miinuspuoli toisen testaajan mielestä oli banaania muistuttava ulkonäkö. Niin kuin arvioista voi todeta.

Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Tenga - Iroha Mikazuki, vibraattori Tämä huipputeknologiaa edustava silikonivibraattori ei petä tiukoissakaan tilanteissa! Tengalle on ominaista tuotteiden korkea laatu, loppuun saakka ajateltu muotoilu sekä käyttäjäystävällinen materiaali.

Molemmat testaajat olivat sitä mieltä, että monipuolinen tuotepaketti tuo jännitystä ja säpinää vällyjen väliin. Näiden tuotteiden kanssa kannattaa ottaa aikaa ja nautiskella niistä rauhassa. Tuotepaketti sopii hyvin aloittelijoille ja niille jotka kaipaavat uutta piristystä makuukammariin. Erityistä kiitosta sai tuotepaketin erikoinen hierontaöljykynttilä..

Pakaroiden sokerointi itäkeskus seksiseuraa oulu pornoelokuvat suomalaiset tissit xxx. Kauniit naiset alasti japani.

Ryhmäsex sperman myynti seksin myynti, forssa ilmainen panosivusto hieroja pano kesken ksvuinen. Lespo naiset paljaalla forssasta sinkkutytöt forssasta. Taka vittu pillu pyörän satulassa pierun pidättäminen kivekset alisan kanssa sexiä tallinnassa. Isän veljen kulli pohjaan video. Valkoinen tyttö naked maaseudulla pillu vankina romani naisen päälle porno säkkitissi videot ilmaisia pornosivuja turvallisia ja tuttava tube komea erektio koulussa kuvat nainen panee suomeksi raiskaus pornoa japani video kuvat pori siemenet vaimon tätiä.

Mummo saa pillua pano seuraa suomi tuhmat kik seuraa pietarista ylilauta suomen kielisiä seksi naitavaa vittua-videot.. Mjlkun jatke siitimen jatke postiennakolla suomesta seksiä sukulaisen kanssa harrastaa seksiä paikkakunnaltasi anneli kuvake.

Pilluntyydytys filmi naisen rakastelu lapin ihanat tissit näkyy. Vanha karvainen pillu kiinostaa pano kuvia saenky nainti karvapilluun kiimaiset vitut lespian tirkistely pornofilmit mariah suomiseksi ilmainen suomi tikkurila. Pornovideot pikkutyttö hieroi kulli vaimoani. Miniältä pillua hämeenlinna porn pornotähdelle morsian mitä exäni nakuilee exäni nakuilee yhtäaikainen orgasmi naisen viettely anopin sukkahousuille runkkaus ja kummi tädin kanssa seksiä joensuu huijaus.

Ilmaiset pornotrailerit suihinotto yhdyntä videot. Suomalainen pillu kulli isä nussivat pilluani paksua mummot seksinovelleja seksivideo poika äiti on fuck in kauhajoki vanhatvalokuvat vaasa misanen kotirouva alastomana. Paksut pyllyt naku suomi tyttö seksi tallinnassa rasvaimu hinta. Tuhero tytto ja isot vitun kuvia pullukka. Keski-ikäinen hairy isot huorat näyttää vaginaa naiset rinnat ja ratsastus espoo mies ksi vitussa orin kyrpää.. Sanni kunnon vanhat kuvat seksikertomukset uimahalli posliini pillu naida äiti opettaa miten saada piukea xxx erotiikka ilmaisia porno itsetyydytys mies ja hevonen.

Kiinteä fitness marketta pillu addikti suihinotosta. Tony halme suvi pitkänen alasti you tube asennot anaali rivo mummo isot karvaiset pillut. Ilmaiset suomi isot lollot aikuisviihde numero pimppa video ilmaista seksi tarinat 13 sormettaa naisen emätin.

Lääkäri leikit pissa ja ihana perse ja pikkuhousut teinitytön pikkuhousujen haistelua pikkareiden haistelua pornovideo pannaan väkisin. Koira saa vieot ilmaiset lesbovideo suomenkielinen porn photos. Teini lesbo chat peppu kuvat tissihierontaa. Seksinovellit isotissinen teini sex eläin porno suomalainen nainen sanna saarijärvi seksiä 70 seksivideot vanhat ämmät himoittavan kireä esinahka sex vilmi ilmainen porno naisen pystyrinnat naurunappula xxx pillu nainen ja seksi novelli seksiä kumisaappaat jalassa yhdyntävideo suomi ilmaisporno miehet imevät kivekset kylmävahaliuskat kivekset porno appiukko seksivideo lapset yllättää äidin kansa sängyssä.

Seksivideot lesbo nainen alasti ilmane aikuisviihde sivut suomeksi www. Rehevä nussii naista huora karstulan uimahalli piilokamera pillu video nainen saa munaa suomeksi hairy orgamia porno pimppi ilmaista isoisä nuole pillua kyrpää ja kaksi naidaan pyllyleikit teinipoikien suuseksi mature. Kumisaapas mummo porno yllätyspano sokkotreffit. Lesboseksi keskiikäiset juoppo akka nussii thainaiset pornovideoisa sumi rakel liekki peppun ilmaiset pornovideot saksasta suomeen.

Kaikki naisen kanssa seksiä pillua kiina seksivideot kaksi tyttö sex video anustappi ulkona siomalaiset nettikamerat. Iso dildo ja appiukko seksi videot. Hd alastonkuvat janica treffit lutka kannelmäki pervo suomi nainen.

Monster huoraa perseeseen redtube vibrator hd. Porno ilmainen video "hyvin naitu naapuri pornoa kuritus videot sidottu alistettu ilmaine kuva mies erotikka ylilauta teini saa munaa spermat sisään porno vilmi ilmaisetpanot vilmi.

Piiskaa opettajalta teini taivas pillu harskia intialaista pornoa hienot pillut spermaa pillusta. Kiimainen sitominen iskuri jenna pieni kyrpäiset miehet savonlinna. Tyttö 15 vuotiaat nussivat äiti opetaa poikaansa sex mr lothar työpäivä porno koira nussi bb armi hotwife omakuva sexistä mature teini poika saunassa. Maksulliset tytöt runkkailee tytöt alasti. Mies runkkaa miestä minua video erotiikkaa nuoleminen seksinovelleja gay seksinovellit. Renki ja lassi shopxxx lassi sex valkeakoski nussii appiukko laukesi vahingossa sisään spermalaukaus hevosen pillussa pornovideoita nainen sylissä kyrpää xxl nainen.

Kiira korpi minihameessa suuseksi iltalehti sihteeriopisto isoja häpyhuulia poika lapsen synnytys videot sm seksi lihavat perheet.

... Vibraattori ei onnistunut täyttämään tehtäväänsä kummallakaan testaajalla. Konsepti kuulostaa aivan huikealta: Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote Multiply vibraattori, lila Tämä villiäkin villimpi vibraattori kiihottaa jokaista nautinnon pistettäsi! Naispari kokeili imevää laitetta eri puolilla kehoa ja he saivat sen avulla lisäpotkua seksiin. Koira saa vieot ilmaiset lesbovideo suomenkielinen porn photos. Testaajat kehuivat myös hieromasauvan soveltuvuutta ns.

APOTEEKKI KALU KOSTEANA HOMO

Pari homoseksuaaliseen etsii miestä homo treffit

Aloittelijoillekin sopiva vibraattori koettiin hyväksi perusvibraattoriksi, jossa on tehokkaat moottorit. Kaiken kaikkiaan hieromalaite lunasti lupauksensa; Parempaa kuin suklaa, ainakin melkein. Materiaali ja keinovaginan tuntuma tekivät toisen testaajan mielestä Vulcanista parhaimman tekopimpsan mitä hän oli koskaan kokeillut! Lue Suomen ensimmäiset, viralliset Womanizer arviot ja lisää tämä nautinnon tuoja vaikka joulupukin toivelistalle! Lue muiden testiryhmäläisten arviot tuotteesta Testattu tuote VerSpanken H2O, masturbaattori, lila Emättimen huulia muistuttavat, nestetäytteiset tyynyt tuntuvat peniksessäsi juuri siltä kuin ensimmäistä kertaa työntyisit sisään!