Alastonsuomi tunnukset rakastelu homoseksuaaliseen kuvat

Mutta aika on se mitä jokainen tarvitsee. Ehkä sinun täytyisi kokeilla yhteiseloa naisen kanssa. Sitten kun tiedät millaista on olla heterosuhteessa ja lesbosuhteessa niin jotkut ajatukset ehkä ovat selkeämmät kun sinulla on kokemusta. Ja ei jää myöhemmin harmittamaan sitten jos oletkin hetero ja joskus tulisi sellainen tunne kun et ollutkaan naisen kanssa.

Mutta on ikävää että kärsit nyt. Yritä välillä olla miettimättä asiaa. Jos pystyisit työntämään asian välillä sivuun ja keskittyä muuhun mitä sinulla on ja ehkä sitten se seksuaalisuuskin selviytyy. Yleensä asiat järjestyvät aina silloin kun ei välttämättä keskity niihin tai sitä vähiten odottaa.

Jos koko ajan hermot kireällä ja vatkaa niitä asioita niin eihän ne mitenkään voi selviytyä. Ne asiatkin tavallaan tarvitsevat omaa aikaansa kehittyäkseen. Ja se että jos joudutkin eroamaan poikaystävästäsi tulevaisuudessa niin se ei loppujen lopuksi ole välttämättä paha asia jos te molemmat pääsette jatkamaan elämäänne vaikka poikaystäväsi varmasti tulee kärsimään.

Mutta sitä enemmän hän kärsisi jos joskus tuntisi olevansa petetty ja koko suhde olisikin ollut valhetta ja jos se olisi kestänyt vuosia. Hyvää kevättä ja kesän alkua! Itse olen bi ja vieläpä ihan tasapainoinen sellainen. En todellakaan usko tuohon, että pitäisi olla joko homo tai hetero, tai että biseksuaalit on pohjimmiltaan vain homoutensa kieltäviä.

Heitäkin varmasti on, ja ihan hyvin sinäkin voit olla sellainen, mutta yhtä hyvin voit olla myös oikeasti biseksuaali. Ajattelin vain kirjoittaa tuon, jottet ahdistuisi tuosta edellisestä kommentista vielä lisää. Itselläni vasta 30 ikävuoden paikkeilla valkeni että olen osa-aika-bi.

Tila aktivoituu harvakseltaan, n kerran vuodessa ja on "päällä" pari kuukautta. Silloin on pakko saada olla naisen kanssa, lähellä. Nauttia pehmeästä vartalosta - ja jos tarkkoja ollaan, niin kyllähän nainen parhaiten tietää miten pitää nuolla toista naista ; Miehelleni asia on ok, hän on kannustanut omiin juttuihini kärkkymättä itse kolmanneksi pyöräksi tmv.

Eli summa summarum, kyllä itsensä voi jakaa useampaankin suuntaan, ei siitä hajalle mene. Suru pois ja anna tuulten viedä jos poikayst äväsikin asian hyväksyy: Mielenkiintoista, itsestäni olen havainnut juuri samaa. Pari vuotta päälle kolmekymmen vuotias mies ja viimeiset viisi-kuusi vuotta olen huomannut, että muutamia kertoja vuodessa tulee parin viikon tai reilun kuukauden jaksoja, jolloin vain miehet kiinnostavat, lähinnä fyysisesti.

Sinkkuna tuo on paljon voimakkaampaa, jos on tunteita naista kohtaan niin koko asia on yleensä painunut unohduksiin.

Koska kuitenkin haluan lapsia ja perheen, en ole miesten kanssa mitään tehnyt, koska pelkään hieman, että siitä voisi nuo jaksot lisääntyä ja voimistua eikä sen jälkeen pitkä parisuhde naisen kanssa lapsien kera välttämättä olisi enää niin helppoa. Oman identiteetin etsiminen voi olla usei aika rankka asia. Tiedän sen omasta kokemuksestani. Välillä luulee löytäneensä sen oikean, mutta sitten kuvaan tulee toista sukupuolta oleva henkilö, joka sillä hetkellä tuntuu olevan juuri se oikea.

Havaitsin oman bi-suuntaukseni aivan kuin salamana kirkkaalta taivaalta. Tällä hetkellä nainen on minun juttuni, mutta en voi sille mitään, että kun näen kiinnostavan miehen, minusta, jokin minussa värähtää. Seksuaalisesti nautin ns tyttörakkaudesta eniten. Luulenkin, että nämä asiat seuraavat minua koko elämäni, ja olen oppinut tunnustamaan sen itselleni. Kun laitan meikkejä ja hiuksiani, en enää ajattele kumpaa sukupuolta haluan kiinnostaa. Tästä ei nyt varmaan jäänyt Sinulle hakemaasi neuvoa, mutta halusin kertoa tällä Sinulle sisko-kulta, ettet ole yksin ja paini ongelmiesi parissa.

Ihmetyttää aina nämä ainaiset pohdiskelut siitä, että mitä on kun on suhteessa ja silti värähtelee muiden suuntaan, milloin mitäkin sukupuolta kohtaan, ikäänkuin ns. Pohdintanne ei siis ole tästä maailmasta, vaan fantasialaaksosta, jossa kaikki on selkeää jne. Yleistähän se toki on, että paetaan fantasiamaailmoihin vapaamielisen seksin kautta, dominaleikkien, alastonsuomi. COM kaltaisten exhibionismin kautta ja sitten esitetään olevan "normaaleja", kun mukautuvat esittämään ulkoisesti oikeanlaista, koska pelkäävät näkyä koko ajan omina persoonallisuuksina.

Suhteissa luulisi pääpainon olevan sillä, miten ihmiset tuntevat keskenään värähtelyä, miten näkevät ympäröivän maailman, miten siihen suhtautuvat, pystyvätkö tukemaan toisia, usein ihmiset vain ottavat jonkun, huomatakseen kiristelevänsä hampaita koko ajan, jolloin ne ihmiset eivät sovi toisilleen, vievät toisen tilan, monihan helpottaa sitten oloaan syrjähypyillä, fantasioihin pakenevat, koska eivät uskallakaan elää niin täysvaltaisesti itseään kunnioittaen kun sisin vaatisi.

Kaikki eivät voi sopia toisilleen, ja jos eivät sovi, jää värähtelyt vähälle koska todellisuus syö ne, oli sitten kuinka tahansa kyvykäs seksiin, syrjähyppyfantasioihin tms. Nihkeyden aikakausi, homot puuhastelee dark rooleissa, naiset saa nartun maineen olemalla seksuaalinen ylipäätään, kuvastaa sitä alennustilaa mihin vajottu, hipit sentään aikanaan olivat avoimesti vapaamielisiä rakkauden nimissä toiset huomioonottaen ei vain omaa nautintoa hakien, nyt ihmiset pakenevat toiseen todellisuuteen "toteuttamaan" itseään.

Sitä tarkoittaa nihkeys, toisten käyttäminen välikappaleena, piilotteleminen ym. Värähtelyjä ei ole edes tarkoitus saattaa toteen, jos se ei tuota oikeasti mitään hyvää, jos ei joko osaa olla kuin hipit tai sitten muuttaa elämäänsä niin, että siinä olisi mielenkiintoa muutenkin kuin hetkellisten dark room juttujen kautta.

Sitten on ihmisiä, jotka luulee saavuttavansa jotain jos vain tulisi joku joka? Nauttivat elämästä ja silti kaivertaa kun pitäisi olla vielä jotain muuta, lyövät leimoja toisilleen ulkoisten tekijöiden mukaan, saavutusten mukaan, kuka YTM ylemmän tason mies , jolle kuitenkin kelpaa lähinnä bimbot kun kapasiteetti ei oikeasti riitä muuhun, ja hempukat ovat tyytyväisiä kun saavat mukautua tilanteeseen, talokin on riittävän iso.

Saduilla ihmiset pyrkivät tyynnyttämään uneen vaikka lääkebisnes senkun kasvaa. Ihmiset joilla on samat energiat, kapasiteetit henkilöinä, luottamus toisiin, tekevät elämään syventävää sisältöä, jos ne tekijät puuttuvat, miksi alentaa energiatasoaan tyytymällä muuhun?

Oma ahdistukseni ei liity bi-seksuaalisuuteen vaan seksuaalisuuteen kuitenkin ; Ymmärrän, että sitä tavallaan saattaa itse luoda itselleen tietyn kehikon minkä varassa elää.. Ennakkoluulojakin kenties aikaisempien kokemusten pohjalta. Joskus se saattaa olla itsellä vaikeampaa hyväksyä kuin mitä ympäristöllä..

Itselläni on tunteet mukana ja se aiheuttaa myös omat ongelmansa. Uskaltaako laittaa kokonaan itsensä loppujen lopuksi alttiiksi sellaiselle mistä ei tiedä mitä siellä oikeastaan onkaan takana? Tuttu on turvallista ja tuntematon pelottavaa, se on se inhimillinen reaktio: Vettä myllyyn tulee vielä siitä, että tiettyjä asioita ei kerrota, mitkä p i t ä i s i kuitenkin automaattisesti hyväksyä, mikä taas sotii hyvin vahvasti omia arvojani kohtaan eli ahdistuskierre on tukevasti valmis.

Olen joutunut elämän aikana suhteellisen paljon taistelemaan eli näin vanhemmiten sitä tahtoo, että asiat sujuvat tietyllä mallilla. Ilman turhan päiväistä veivaamista ja ohjaamista, jopa silkkaa manipulointia. Koska vain siten elämässä saa rauhan ja vain siten voi olla tilaa rakkaudelle, sille aidolle sellaiselle: Ahdistuskierre syö sisältä oikeasti, tiedän sen. Hiljalleen se valtaa alaa enemmän ja enemmän puhun nyt seksuaalisuudesta.

Varsinkin kun omassa tapauksessani näyttää siltä, ettei mistään saa mitään tukea, kukaan ei kuule eikä suostu ymmärtämään. Itse en aio arvoistani taas vastaavasti luopua eli pahimpina hetkinä olen valmis lyömään hanskat tiskiin koko seksuaalisuuden kanssa. Ehkäpä se ei ole lainkaan itseäni varten. Ajattelin ensin, että josko pelkkä vetäytyminen tietyistä kaveripiireistä auttaisi varsinkin kun olen kohdannut suoranaista vihaa itseäni kohtaan.

Kenties vihaa kateuden kautta, kuka sitä tietää..? Kuitenkin etäällä on helpompi olla, riitely ja mustamaalaaminen ja suoranainen vittuilu on mielestäni aivan täysin turhaa ajan hukkaa enkä jaksa sitä enää yhtään. Koska mikään ei riitä, ei auta puolustautuminen, ei auta neutraalisuus eli jäljelle jäi totaalinen vetäytyminen: Kaiken tämän keskellä tunnen välillä olevani kuin nurkkaan ajettu eläin.

Aikaisemmin olen ollut luova ihminen, ilmentänyt tiettyä seksuaalisuuttani monin eri tavoin elämän, ilon ja huumorin kautta. Nyt olen täysin lukossa.

Tiedän kyllä mistä se johtuu.. Kun yksi osa rakennelmasta sortuu toisen mennessä mukana niin se kaataa lopulta kaiken. Vaan pystyykö sitä rakentamaan uutta vanhan tilalle? Mitä jos jättää kaikki omat ajatukset sivuun ja lähtee luomaan uutta? Muuten kyllä vaan mille perustalle? Perusta missä ei kunnioiteta rehellisyyttä, avoimuutta, ylipäätänsä ihmistä, on hyvinhyvin hutera eikä siitä tai pitäisikö sanoa niistä pienistä hippusista näin ollen saa otetta vaikka mikä olisi.

Eli kylmä tosiasia on se, jotta itse henkilökohtaisesti hiljalleen tukehdun ja lakkaan olemasta siltä osin seksuaalisuuttani. Vaan sinun tapauksessasi kunnioitatko sinä itseäsi tarpeeksi paljon? Pystytkö jättämään omat ennakkoluulot ehkä jopa itseäsi kohtaan pois?

D Ehkä elämällä on jotain muuta parempaa annettavana toisella osa-alueella jos kerta tämä osasto tökkii ja lakkaa olemasta: Mietin jo hetken, että onpa hyvin perusteltuja viestejä, ihmiset ymmärtävät jälleen laaja katsoisesti asioita, mutta tämä olikin v ajanjaksolta, tuntuu kuin tuollaiset laajemmat näkemykset haluttaisiin painaa taka-alalle ja vain puhua yksioikoisemmin sekä kahtiajaon että vastakkainasettelun merkeissä.

Itse asia on varmasti monisyinen, monet sekoittuvat juurikin sen takia, että oma persoonallisuus haluaa ilmentää itseään toisin kuin oletukset ovat siitä, mitä on olla nainen,mies ,lesbo tai bi, suoraan sillä ole tekemistä sen kanssa kenen kanssa haluaa seksuaalisuuttaan ilmentää. Ja sitähän parhaimmissa tapauksissa ilmennetään sellaisen ihmisen kanssa, jossa on hyvä olla, ja väitän kuten ylläoleva sillä ei ole suoraan tekemistä sen kanssa, miten yksinkertaistaa elämänsä seksitavan ja oletusten kanssa.

Oli mielenkiintoista lukea tekstiäsi, aivan kuin itse olisin sen kirjoittanut: Jokainen varmasti kokee nämä asiat todella eritavalla, mutta ymmärrän kuitenkin hyvin että ihminen voi olla välillä hyvinkin sekaisin seksuaalisuutensa kanssa.. Silloin kun olin suhteessa miehen kanssa, minulle oli helpompaa ajatella että olen bi. Tunnen vetoa myös naisiin ja se tuntui hyvältä.

Nyt kun elän vakavassa suhteessa naisen kanssa, minua on alkanut ahdistaa.. Silti nautin suhteestani naisen kanssa, enkä kaipaa miestä tällä hetkellä seksuaalisesti enkä romanttisesti. Ehkä tämä on osittain omien tunteidensa, itsensä kieltämistä.. Koen kuitenkin hyväksyväni muut ihmiset ilamn kyseenalaistamista, itseäni vain en. Mutta masentuneena ei kukaan jaksa pitkään..

Koitetaan jaksaa ja yritetään hyväksyä itsemme sellaisina kuin olemme! Tiedän miltä sinusta tuntuu. Minä olen seurustellut kohta vuoden poikaystäväni kanssa, ja haluan kovasti myös jatkaa suhdetta. Ajoittain vain alkaa ahdistaa, kun tekee mieli naista niin saatanasti, enkä kuitenkaan koskaan voisi pettää poikaystävääni.

Hän ei hyväksyisi sitä että tekisin naisen kanssa jotain, ja ymmärrän sen kyllä. Hän tietää minun olevan bi, ja hyväksyy sen, mutta hän ei ymmärrä minua näissä ajoittain tulevissa "haluaisin naista" jutuissa. Se ahdistaa, ja kun koko ajan ajattelee vain naisia, tulee sellainen olo että "mitä jos olenkin lesbo".

Tiedän miltä sinusta tuntuu, et ole yksin: Niin, kai tässä on loppujen lopuksi kyse nimenomaan itsensä kokonaisvaltaisesta hyväksymisestä no matter what, vaikka ei kyllä tosiaankaan oo aina helppoa tässä hyvin heteronormatiivisessa maailmassa jossa elämme. Uskon, et mun kohdalla tämä ns.

Mutta nämä tuntemukset ovat nimenomaan ajatuksia omasta itsestäni ja minuudestani, muut kyllä hyväksyn enemmän kuin avoimin mielin, mutta miksi sitten omalla kohdalla on niin vaikeaa olla suvaitsevainen?

Siitä mitä ekan vastauksen kirjoittaja sanoi, et ei loppujen lopuksi voi olla biseksuaali, niin minä kyllä huolimatta kaikesta ahdistuksestani väitän vastaan. Biseksuaalisuus on mun mielestä sen vuoksi just niin hämmentävää ja pelottavaakin, kun ei tiiä tarkalleen mitä on, yhtenä hetkenä tuntee vetoa mieheen, toisena naiseen ja se kyllä hämmentää, kun "normaalimaailmassa" pitäis olla jompaa kumpaa.. Mutta itsehän sitä loppujen lopuksi paineet kasaa. Yksi ystäväni kysyi että miksi minun muka pitää määritellä itseni joksikin.

Halusin kertoa, että tekstisi oli kuin mun itseni kirjoittama, täällä siis yksi samojen asioiden kanssa painiskeleva. Vuosia vuosien perään olen pohtinut enemmän tai vähemmän näitä asioita, enkä ole päässyt mihinkään lopputulokseen, olen nyt vuotias. Olen ollut "vastaanotolla" vasta kerran, mutta jatko näyttää, auttaako ammattilaisen kanssa puhuminen tasapainon saavuttamiseen.

Oisko Sulla semmosta mahollisuutta? Omaa oloani helpottaa, kun lueskelen netissä kaikkea myös yleisesti seksuaalisuuteen liittyvää. Usein on tullut ilmi, että moni heteroksikin tunnustautuva kertoo kiihottuvansa enemmän alastoman naisen näkemisestä, kuin alastoman miehen. Monet haaveilee myös seksistä toisen naisen kanssa ja silti elää onnellisesti parisuhteessa miehen kanssa, voihan niitä mielihaluja olla toiseen mieheenkin, eihän niitä pidä toteuttaa tai mielestäni saakaan, jos suhteessa elää.

Kai se seksuaalisuus on melko monimuotoista ja tosiaan henkilökohtaista,jokaisella on täysin omanlaisensa seksuaalisuus. Toivon Sulle oikein hyvää jatkoa, toivottavasti sun ahdistus vähenee ja pääsisit sinuiksi ittes kanssa!

Olen itse 20vuotias nainen ja elänyt onnellisessa parisuhteessa 3vuotta, tekstisi on kuten moni muukin aikaisemmin sanonut aivan kuin itse kirjoittamani, olisi tosi mukava meilata ja vaihtaa ajatuksia--näin päästä ajoittaisista ahdistuksista, pystyisitkö laittamaan tänne osoitettasi? Kuitenki seksuaaliset fantasiani ovat aina olleet suurimmaksi osaksi anaaliseksistä naisen kanssa. Nyt olen harrastanut noin ainakin yli 10 kertaa seksiä erään työn kanssa jota jollain tavalla rakastan varmasti, en vain voi olla varma rakkaudestani.

Ongelmani on se että muutaman kerran on käynyt niin etten ole kyennyt harrastamaan seksiä hänen kanssaan erektioni takia. Koko ajan vain mietin johtuuko se vain hermoilusta, vai olenko homo, vai johtuuko se vain siitä että koen terveyteni aika huonoksi. Monesti tuntuu siltä ettei ole seksuaalisia haluja ollenkaan, monesti pelko kaikesta tästä valtaa sydämen, luulin jo päässeeni hirveän pelkoni ja ahdistukseni ylitse kun harrastimme seksiä onnistuneesti, niin että kumpikin laukesi, mutta ei se tunne vaan lähde pois Mua tosin myös homoporno kiihottaa heteropornoon nähden enemmän mutta in real life en ole ihastunut poikiin enkä pysty ajattelemaan heidän kanssa sekstaamisesta.

Olen vain ollut naisten kanssa tähän asti ja myös ihan pari päivää sitten irtosuhteessa naisen kanssa. Itse seksi oli mukavaa mutta kun pari ei ollu niin kokeneen tuntuinen niin jotenkin erektio lopahti, niin ei koskaan ole käynyt ennen. Tosin homopornoa en ajattele kun olen naisen kanssa yhtään. Pitäisiko sitten vaan kokeilla kundin kanssa, en tiedä eikä sitten tosipaikan tullen kiinnostakaan.. Edelliset oli huolissaan erektion lopahtamisesta mutta sitä nyt sattuu kaikille.

Mutta seksuaalisesti olen taas kiinnostunut miehistä. Ja nyt yläasteella en ole kokenut oikeastaan minkäänlaista rakastumisen fiilistä. Ainakin se, että vaikka tiesin etten ole täysin hetero jo pienestä pitäen, niin tiedostin ja tunnustin tavallaan sen vasta aivan vähäsen aikaa" Älä sitten petä miestäsi.

Luuletko että oikea lesbo hyväksyisi että pettäisit häntä aina kun sinulla tekee mieli miestä. Jos sinulla on romattinen suhde miehen kanssa olet hetero. Lesbolle romanttinen suhde miehen kanssa on mahdoton ajatus. Viime vuosina Pride-marsseja on kokonaan kielletty ainakin Venäjällä , Unkarissa , Liettuassa ja Latviassa. Väkivaltaisia hyökkäyksiä kulkueita vastaan on tehty ainakin Virossa , Kroatiassa ja Unkarissa.

Suomessa seksuaalivähemmistöjen puolustajien oikeuksia rajoitettiin vielä kymmenisen vuotta sitten lailla. Homoseksuaalisten tekojen laillistamisen yhteydessä vuonna lakiin säädettiin niin sanottu kehotuskielto, eli kiellettiin homoseksuaalisiin tekoihin kehottaminen.

Pykälä kumottiin vasta vuonna Kehotuskiellon perusteella ei niinkään annettu tuomiota, mutta sillä oli selkeä pelotevaikutus.

Yleisardio jätti kiellon vuoksi lähettämättä ja luvuilla homoseksuaalisuutta myönteisesti kuvaavia ohjelmia. Lisäksi poliisi takavarikoi kiellon perusteella mielenosoituskylttejä, ja mielenosoittajia joutui poliisitutkintaan ja syytetyiksikin. Tervemenoa Pride-kulkueeseen puolustamaan sananvapautta ja siihen kuuluvaa kokoontumisvapautta kaikilta perusteettomilta väkivaltaisilta hyökkäyksiltä, syyllistyivätpä niihin sitten valtio pakkokeinoja ja rangaistuksia tai yksittäiset kansalaiset kuten kaasuisku!

Piraattipuolueen nuorisojärjestö Piraattinuoret osallistuu myös kulkueeseen. Senaatintorilla voi hyvissä ajoin ennen klo Olemme saaneet haltuumme Opetus- ja kulttuuriministeriön alaisessa tekijänoikeustoimikunnassa pyöritellyn muistion, joka paljastaa järkyttävän luonnoksen tekijänoikeuslain muutokseksi. Asiakirjaa ei ole tiettävästi virallisesti julkaistu aiemmin, mutta se löytyy nyt Piraattipuolueen sivuilta: Lakimuutoksen jälkeen teleyritykset voitaisiin uhkasakolla pakottaa estämään pääsy tekijänoikeusrikkomuksiin liittyville verkkosivustoille.

Tekijänoikeustoimikunnan piirissä havitellaan siis merkittävän uuden sensuurijärjestelmän pystyttämistä Suomeen. Nyt sieltä on pyöräytetty käytännössä valmis lakiehdotus, jota epäilemättä aiotaan viedä lähiaikoina eteenpäin. Muutama päivä sitten musiikkiteollisuus yllätti vaatimalla Elisaa sensuroimaan The Pirate Bayn jo olemassaoleviin pykäliin perustuen.

Tällaisten sensuurijärjestelmien rakentelu on todellinen uhka sananvapaudelle ja viestinnän välittäjien neutraliteetille. Teleyritysten on noustava vastustamaan näitä suunnitelmia. Mielenkiintoisen lisäjuonteen asiaan tuo se, että EU-tuomioistuin antoi hiljattain alustavan päätöksen, jossa teleyrityksille asetettavat velvollisuudet suodattaa verkkoliikennettä todetaan EU-lainsäädännön ja ihmisoikeuksien vastaisiksi.

Muutamia vuosia sitten suomalaisen nettisensuurijärjestelmän kritiikkinä esitettiin sensuurin hivuttavaa etenemistä kohti uusia muotoja. Harva uskoi, että järjestelmää käytettäisiin vertaisverkkosivustojen sensurointiin. Nyt on kuitenkin käynyt varsin selväksi, että verkkosensuurin tielle ollaan menossa pysyvästi. Odotamme mielenkiinnolla tekijänoikeustoimikunnan ja opetus- ja kulttuuriministeriön kommentteja. Effi ry vaatii muistion virallista julkaisua. Varapuheenjohtaja Ahto Apajalahti ja puheenjohtaja Pasi Palmulehto Piraattipuolueen vaalivalvojaisissa Helsingissä Helsingin vaalivalvojaisiin Villa Hakaan oli kokoontunut satapäinen joukko.

Vaalivalvojaisia pidettiin myös esimerkiksi Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Piraattipuolue nousi ensimmäisissä vaaleissaan suurimmaksi eduskunnan ulkopuoliseksi puolueeksi. Tulosta korostaa se, että piraateilla oli ehdokkaita vain Uudenmaan vaalipiirissä ehdolla ollut puheenjohtaja Pasi Palmulehto oli eduskunnan ulkopuolisten puolueiden ääniharava 1 äänellä! Suurinta kannatus oli Helsingin ja Pirkanmaan vaalipiireissä: Ainoa tietoyhteiskunta-asioihin näkyvästi perehtynyt kansanedustaja Jyrki Kasvi putosi eduskunnasta, mihin Piraattipuolueen mukanaolo vaaleissa on varmasti yksi merkittävä syy.

On kuitenkin muistettava, ettei Kasvi olisi yksin kyennyt pelastamaan Suomea yksityisyyden ja sananvapauden rajoituksilta tai huonolta tietoyhteiskuntapolitiikalta. Näiden asioiden esilletuomiseen ja ajamiseen olisi joka tapauksessa tarvittu uusia keinoja.

Kunnallisvaaleja ajatellen tulokset näyttävät jo nyt varsin lupaavilta. Ainakin Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä saadaan lokakuussa lähes varmasti ainakin yksi kaupunginvaltuutettu.

Muissakin suurissa kaupungeissa kannatuksen nostaminen kunnallisvaaleissa sille tasolle, että valtuustopaikkoja saadaan, on aivan realistista. Pikkupaikkakunnilla saattaa myös hyvinkin tulla iloisia yllätyksiä, jos paikallisesti tunnettuja ehdokkaita löytyy. Vihreiden ja perussuomalaisten kasvukehityksestä on pääteltävissä, että Suomessa tie eduskuntaan käy kunnallispolitiikan kautta. Vuoden kunnallisvaaleista tulee piraattien läpimurtovaalit. Mitä suurempi menestys niissä tulee, sitä helpompaa on päästä läpi seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Pian onkin aika aloittaa kunnallisvaaleihin valmistautuminen kehittämällä organisaatiota ja nostamalla esille sellaisia valovoimaisia piraatteja, jotka lähtevät kunnallisvaalitaistoon tosissaan. Ehdokkaiden rekrytointia tarvitaan runsaasti, sillä ehdokasmäärä tulee saada erityisesti keskeisissä kaupungeissa kymmeniin, jopa yli sataan kussakin. Samalla tulee pohdittavaksi myös kysymys Piraattipuolueen puolueohjelman laajentamisesta, josta Kaj Sotala kirjoitti jo keskustelunavauksen.

Presidentinvaali pidetään alkuvuodesta Siihen Piraattipuolue ei voi suoraan asettaa ehdokasta, koska kansanedustajapaikkoja ei tullut. Presidentinvaaliin voidaan asettaa ehdokas keräämällä 20 nimeä valitsijamiesyhdistykselle. Lähiviikkoina mietitään, lähteekö joku tähän yritykseen, ja alkaako puolue tukea sellaista.

On mukava ajatella, että Piraattipuolue alkoi muutama vuosi sitten pienen, tuntemattoman ja kokemattoman porukan puuhastelusta, ja nyt meillä on jo niin paljon äänestäjiä, etteivät he mahtuisi Hartwall-areenalle.

Sydämelliset kiitokset kaikille piraatteja äänestäneille! Piraattipuolueen vaalitulos Helsingin Sanomien tulospalvelussa Vaalitulokset oikeusministeriön tulospalvelussa Vaalitulokset Ylen tulospalvelussa. Äänimäärät muutettu lopullisesti vahvistetun vaalituloksen mukaisiksi.

Piraattipuolue saattaa vaaleissa kahmaista jopa viitisen prosenttia nuorten aikuisten äänistä. Piraattipuolue saattaa saada ensiäänestäjistä merkittävän kannattajakunnan, joka vakiintuu äänestämään piraatteja. Koulujen varjovaaleissa merkillepantavaa oli, että piraateille löytyi melko tasaista kannatusta kaikista vaalipiireistä, joissa piraateilla on ehdokkaita.

Tässä on vielä huomionarvoista se, että Piraattipuolue ei saanut juuri lainkaan kutsuja niihin satoihin vaalipaneeleihin, joita varjovaalikouluissa järjestettiin. Jos olisimme päässeet esittäytymään eduskuntapuolueiden tapaan, kannatus olisi varmaankin ollut vielä suurempaa. Kysely ei ole aivan mitätön, sillä vastaajia on useita tuhansia. Koululaisvaalien kanssa samoja paikkamääriä lupailevat myös leikkimielisemmät kannatusmittaukset. Samaa paikkamäärää lupaili jopa veteraanipoliitikko Pekka Vennamon tikanheittotulos!

Sen sijaan Opiskelija-allianssin ammattikoululaisilla tekemän kyselyn tulos jäi piraattien osalta hämäräksi. Tutkimuksessa on eritelty jopa RKP: Todennäköisesti suurin osa tästä kannatuksesta kuuluu piraateille.

Eduskunnan ulkopuolisena puolueena Piraattipuolueelle on herkkua päästä edes joihinkin gallup-laskelmiin mukaan. Piraattipuolue on viime viikkoina ollut selkeästi näkyvin eduskunnan ulkopuolinen puolue, joten tuo kasvu voi olla hyvinkin piraateille tulevia ääniä.

Lisäksi yllättävä kasvuilmiö voi yllättää myös gallupien tekijät. Kaiken kaikkiaan pinnan alla tuntuu kuplivan. Ne kyselyt, joissa piraatit ovat olleet mukana, tuntuvat ennustavan puolueelle valoisaa tulevaisuutta. Enää ei tarvitse arvuutella kuin muutama päivä. Sunnuntai-iltana todellinen tulos selviää. Äänestää voi enää varsinaisena vaalipäivänä Piraattipuolue on paitsi selkeästi suosituin eduskunnan ulkopuolinen puolue nuorten aikuisten keskuudessa, myös kilpailee suosiosta useiden perinteisten eduskuntapuolueiden kanssa ja monessa kohtaa ohittaakin monien suosion.

Tämä tulos osoittaa, että monien vanhojen puolueiden kannattaisi ottaa Piraattipuolueen ajamat asiat vakavasti, jos haluavat jatkossakin saada nuoria äänestäjiä. Piraattipuolueen tulevaisuus näyttää valoisalta, toisin kuin esimerkiksi SDP: Esimerkki Piraattipuolueen suosiosta nuorten keskuudessa saatiin myös Jämsän lukiossa järjestetyissä varjovaaleissa, joissa Piraattipuolue oli puolueista suosituin. Ääniharava oli keski-suomalainen piraattiehdokas Dorrit Näsi.

Mikään eduskuntapuolueista ei ole vielä selkeästi profiloitunut sananvapautta ja yksityisyyttä puolustavaksi ja avointa tietoyhteiskuntaa ajavaksi puolueeksi. Vihreät tosin on menossa vähän sinne päin tuoreessa tietoyhteiskuntaohjelmassaan , joka on yksityisyyden suojan ja sananvapauden osalta varsin myönteistä luettavaa.

Valitettavasti ohjelman toteuttamista rasittaa puolueen kulttuuri- ja kukkahattusiiven suuri vaikutus. Vihreät on toki sentään edellä keskustaa, jonka vuoteen ulottuvasta suuresta tavoiteohjelmasta ei löydy tietoyhteiskunta-asioita lainkaan. Ei sen puoleen, ei sieltä kyllä löydä kaiken diibadaaban seasta oikein mitään selkeitä tavoitteitakaan.

Piraattipuolue on edelleen ainoa puolue, joka selkeästi kannattaa yhteiskuntaa, jossa tieto liikkuu vapaasti tekijänoikeuksien, patenttien ja yrityssalaisuuksien turhia estelemättä, jossa sananvapautta ja yksityisyyden suojaa kunnioitetaan, ja jossa päätöksenteon suljetut ovet avataan.

Meiltä löytyy myös paljon kaikin puolin vapaamielisiä ehdokkaita. Näin saatiin kannatuslukemat, jotka ovat verrannollisia tavanomaisten puoluegallupien tulosten kanssa. Effin uusimman lehdistötiedotteen mukaan Saksa on luopumassa paljon parjatusta nettisensuurista, koska — kuten järjestelmää käyttöönottaessa kriitikot jo sanoivat — se on osoittautunut tehottamaksi. Sensuurijärjestelmästä luopumisen jälkeen hallitus aikoo keskittää voimavaransa lapsipornon saamiseksi pois netistä ongelman maton alle lakaisemisen sijaan.

.

KALU GAY VALUI MIES HALUAA MIESTÄ

SEKSISEURAA HOMO VAASA NAISELLE ORGASMI