Alapään sheivaus mies ottaa homo suihin

Itsehän omia munia ei pysty haistelemaan, mutta minä pyydän aina kaveria haistamaan onko puhtaat kun lähden naisiin ;. Nyt sinkkunakin olen sen tehnyt, eikä ole ketään ainakaan häirinnyt täysin sheivattu mies. Partahöylällä Eri kun naamaan. Jotain siihen jätän päälle, mut muuten vetäsen nyyteistä varteen asti sileeks. Reisist pahimmat rehotukset poijes ja siihen rajaus. Ei oo pelkoo et saisin imetettyy melaani minkeillä harva se päivä jos en trimmailis. Kaikkia mietityttävän asian nostamisesta etusivulle.

No, en mä ihmettele miksei suostuneet, oisin kussu housuun, jos joku ois tollasta edes ehdottanut pokalla. Ai saakeli, että naurattaa. Kohtuudella lyhemmäksi, kokonaan paljas on aika kuvottava ja vaikea ajaa. Sähkökone kamman ohjaamana antaa hyvän tuloksen. Ja vartta voi hiukan sheivata höylällä. Naisilla on aika paljon vielä koskematonta tuheroa, melko vastenmielistä ettei edes sen vertaa katsota miltä intiimialue näyttää. Pissan polttamat karvat pois, en edes kehtaisi niitä itse näyttää: O Tämä siis ongelma naisilla, eli meikäläisillä.

Housuusko sä kuseksit, vai etkö osaa pyykiä ja pestä sitä värkkiäs kun sulta kusenpolttamia karvojakin löytyy? Miehellä karvainen massu ja rinta.

No täällähän minä sellainen nallekarho olen Taidat ollakin"kamrat" heinämiehiä, kun karvasikin ovat siististi karholla!! Pallikin poikki vaan kokonaan, tai pähkinät torikivetykseen! Olen EHKÄ vanhanaikainen joo Karvat on alunpitäen luonto järjestänyt tietyille alueille juuri siksi, että ei olisi iho vasten ihoa kainalot vaan karvat olisivat välissä, jotta hiki yms. Karvat eivät todellakaan aiheuta hajuja tai hikoilemista vaan päinvastoin. Jos karvoituksessa haisee hiki käytät deodoranttia etkä pese karvoitustasi oikein.

Deodorantin käyttö aiheuttaa ihoon tulehduksia yms. Muutama viikko ilman deodoranttia ja jokapäiväinen vesipesu ilman saippuaa tervehdyttää kainaloiden ihon ja kainalot eivät enää haise.

Mikäli haluat tuoksuja itseesi, älä käytä deodoranttia vaan hajuvesiä tai partavesiä eri paikoissa ihoa joka päivä. Intiimialueilta karvojen poisto on mukavuuskysymys enemmän kuin hygieniakysymys. Pitkät karvat voivat olla epämiellyttäviä seksikumppaneita.

Hei koska olet selvästikin fysiologian asiantuntija, niin kertoisitko että miksi luonto on järjestänyt meille nielurisat, häntäluun sekä umpisuolen? Älä hyvä mies aja karvojasi siis sheivaa. Karvainen mies on erittäin seksy. Itte ajelen jos naapuri ei kerkiä karvat harvakseltaan pois sitten että jää vähän niin ku f14 kuvio ja lopuksi värjää karamellivärillä tai ainakin sulatetulla merkkarilla pinkiksi tai ainakin mustaski.

Veijon koira lutkuttaa hyvin ku laittaa oikean väriaineahjuna. Eile n kävein kulkusillaan torniossa joen rannassa ilman rajoja. Ajelen kaiken posliiniksi, poikaystäväni tykkää paljaasta miehen pinnasta, kuten itsekin pidän. Karvaiset ja etenkin lihavat karvaiset miehet on niin ällöjä. Jätä kiveksiin karvat, muualta poslari, uutta muotia.

Tässä kuussa jätetään viikset kasvamaan Miten naamakarvat estää eturauhassyöpää? Olisit muotoillut mieluummin viikset palleihisi ; T. Hyvä että hoksasit mitä tarkoitin. Ei silti tartte olla epäkohtelias. Movemberin voi todellakin toteuttaa mihin vaan. Selkäkarvat saa lähteä kuukauden välein.

Ne ovat jotenkin kuvottavimmat, varsinkin alaselkäkarvat. Samoin lähtee alapäästä kasseista kaikki karvat pois. Kumpu jää jotakuinkin luonnontilaan, mitä nyt pari kertaa vuodessa vedän siitäkin kaiken pois, lopun vuodesta saa kasvaa ja viikottain siistin.

Samoin käsi ja jalkakarvat lähtee kaikki pois siinä touko-kesäkuun vaihteessa. Sopivasti niin että shortsikaudella kuitenkin on jaloissa ja käsissä karvoja. Mutten kuitenkaan näytä miltään apinalta. Kyllähän miehellä pitää käsissä ja jaloissa karvoja olla. Itselläni tuo karvankasvu sen verran runsasta että usein lyhentelen käsi ja jalkakarvojakin kesäkaudella.

Pallit oon joskus ajellu kokonaan karvattomiks. On muuten jännä tunne pöksyissä, kun alkaa karvat palleihin kasvamaan takaisin Vai on tämmöist uolet nykymiehillä- Juupa juu. Naisillahan nuo huolet ovat olleet jo vaikka miten kauan: Naisilla tuo karvarumba on jatkunut vaikka miten kauan, joten on oikeus ja kohtuus että miehet ovat alkaneet tehdä samaa.

Voi jessus mikä ongelma sinulla onkaan ,,hah hah. Joku sano et uimahalleis ei näe miheiä poslareina. Kyllä mä ooon nähny useitaki äysin poslariena. Ittelläni muna ja pallit ajettu ja yläosa siistittylyhyeksi. Öööööö, en kylläkään ole koskaan munassa nähnyt karvoja: Siis, vieläkö on miehiä jotka ei sheivaa?

Tietysti jos ei seksiä harrasta, varsinkaan suu sellaita, niin mikäs siinä Ne on tedellakin miehii, jotka ei sheivaa. Parran saatan ajaa mutta muualta ei tule mieleenkään karvojaan leikata. Aikuisessa ihmisessä sukupuoleen katsomatta on ja kuuluu olla karvoja.

Omasta mielestä aikuinen mies näyttää lähinnä naurettavalta ajellun alapään kanssa. Toki jos karvaa on niin paljon ettei vehkeet sieltä seasta edes näy, niin pieni siistiminen voi olla paikallaan.

Karvat eivät siellä haarovälissä turhaan ole, ja hygienialässyttäjät yleensä unohtavat sen faktan, että ajeltu alapää on alttiimpi kaikenmaailman tulehduksille. Toisin sanoen, karvainen haarus ei ole epähygieenisempi kuin poslari, pikemminkin päinvastoin. Jos haiset, niin peseydy - mieluusti mahdollisimman luonnollisilla tuotteilla, esim. Myös liiallinen pesu voi aiheuttaa tulehduksia, joista hajuongelmia saattaa seurata, tämäkin on erittäin hyvä pitää mielessä!

Jokainen saa tehdä haarovälilleen toki mitä lystää, mutta itse en alapäätäni toisen vuoksi ajele, enkä ala toiselta ajelua vaatia: Jos ei kelpaa, niin ei sitten. Ja ei, en ole lihava enkä edes ruma, lesbo, "femakko", en haise enkä ole muutenkaan "miehekäs" nainen. Jos ei ajele alapäätä toisen vuoksi hänen niin pyytäessä, niin sitten täytyy myös hyväksyä se että et myöskään hänen kanssaan tule enempää aikaa viettämään.

Toisen karvoja ei ole pakko sietää, mutta ei tietysti ole myöskään pakko poistaa karvoja toisen takia. Pitää vain löytää sellainen kumppani, jonka kanssa makuasiat tuossa asiassa käyvät yhteen. Ei ihmistä voi pakottaa muuttumaan, mutta aika omituiselta tuntuisi jos suhteen jatko olisi kiinni jostain alapääkarvoista!

Toki jos on kyse jostain panosuhteesta, niin ehkä asialla on sitten enemmän painoarvoa, kirjaimellisesti. Varmaankin tuo on aika paljon siitä kiinni että nauttiiko pari suuseksistä.

Mikäli kumpikin pitää suuseksistä, niin on luonnollista huomaivaisuutta toista kohtaan siistiä alapäänsä. Tykkään antaa suuseksiä, mut jos miehellä ois hurja karvotus, niin ei kyllä samalla lailla innostais. Ei ei ei posliinia, kummallakaan. Tulee vastenmielisesti mieleen "ei aikuisten" paikat. Kyllä nää kullisheivaajat joutas jorpakkoon.

Etsinää naiset kunnon luomu-ukko, niin näette, millaisia oikeat miehet on. Voi v näitä himpuleita Siinä on jo ihan tarpeeksi että leikkelee iteltä hiukset välillä semmosix lyhyiks sekä ajaa parran kynsisaksilla, käsihöylällä ja sähköPilipsillä. Ei jaksa alkaa mitään muuta säätämään. Luonto on mielestäni asettanut karvat ihan sopivasti oikeisiin paikkoihin.

En osaisi sommitella niitä paremmin. Se karvaharjanne joka kulkee keskellä mahaa vähän navan alapuolelta palleaan asti, toisiinaan toki piikkisesti ja inhottavasti tuntuu, mutta on ainoa josta on tuntoaistillisesti haittaa. Muita karvoja, siis säärten, reisten, kainaloie, rintakehän ja persekehän karvotusta ei koskaan muista ees aatella saati inhota.

Mutta yhtä kaikki, vaikka karvotus välttämättä kivalle tunnu niin kyllä se näyttää ihan sopusointuselta ja luonnolliselta. Silmälle siitä ei minusta siis ole haittaa. Ei ole, jos rupeat seurustelemaan. Jos kumppani pitää karvojasi vastenmielisinä ja haluaa että poistat ne, niin sittenhän ne on melko pakko poistaa tai etsiä uusi kumppani joka sietää karvasikin.

Niin ne miehetkin toimivat nykyisin usein naisten kanssa. Karvat pois tai nainen vaihtoon. Miksi teitä pitäisi kohdella eri tavalla? Minusta häpykumpukarvojen nyppiminen sormin on paljon hellempää ku jollain koneella työskentely. Muutaman kerran oon sen tehnyt. Jotenkin vaar hermostuneena sitä herkästi alkaa nyppiä karvoja ja sitten jonku päivän päästä huomaa että tuntuu han posliinilta.

Kestäähän niien takasinkasvu toki mutta haittakse? Ei tämmöstä 30 vuotiasta, naimattomana henkisesti ja fyysisesti ja oman käen varassa tähän asti elänyttä paljoa naisen karvat huolettas, jos vaan joskus sais Mä oon jo pidemmän aikaa ajellut kaikki muut karvat pois, ainoastaan selässä ja persposkissa on kunnon ryijyt.

Minkä luoja luo, antaa kasvaa! Minä kudon palmikolle saunaan mennessä, ettei pala kiukaaseen ja uimaan mennessä letitän melan haarojen välistä takaliston taa ni on kätevästi kaikki hallussa. Mikä tätä nykynuorisoa riivaa?

Karvojenkin kanssa on ongelmia? Ollaan hukassa, sanon minä!!! Tottakai miesten pitää sheivata alapäänsä. Heistä valtaosalla on pokkaa vaatia sitä naisilta, joten miksi heitä itseään pitäisi sietää karvaisina?

Sitä samaa heille mitä meiltä tilaavat. Ja näyttäähän se muna ja kassit kivemmilta ilman pöheikköä siinä tiellä. Minä ajan kaikki muut pois paitsi perskarvojen annan kasvaa. Korostaa kivasti karvaista peppuaukkoa, kun karvoja ei ole muualla. Ooh, onko monikin homopoika jo porannut sua karvapeppuun?

Tämänkin keskustelun aloitus on tyypillinen ylläpidon provo. Pallikarvat ajan kokonaan pois höylällä. Kainalo- ja häpykarvat lyhyehköksi trimmerillä. Selkä- ja rintakarvoja en mistään hinnasta ajele. Kyllä pääkaupunkiseudun uimahallissa nähdyn perusteella pallikarvojen ajelu on yleistä. Täysin lumuna pörröttävää pöheikköä, josta erottuu lähinnä epämääräinen esinahka, näyttäisi olevan yleensä lihavilla ja näppyläpeppuisilla vanhoilla miehillä.

Niinpä, karvattomuus on nykyaikaa ja tällä hetkellä ihanne. Niin miehillä kuin naisillakin. Olisikin epäreilua jos naisilta karvattomuutta edellyttävät miehet tallustelisivat itse vain tyynesti menemään karvaturripalleina.

Ken haluaa posliinia, sheivatkoon omatkin munansa. Olinpa metrossa menossa centrumiin,minulla on tyttökavereiden mielestä ihanat rintakarvat kenen kanssa olen saanut olla ilman paitaa. Mutta t-paitani oli hiukan auki syksyllä kun viereeni istui metrossa yksi "pörröpää"hän sanoi onpas sulla paskanen rinta kun minulla tummat tuuheat rintakarvat näkyivät.

Enpäs voinut kekkelperinä muuta sanoa kuin että,minun rintakarvani on siistimmät kuin sinun persekarvat!! Kassit ja kainalot karvattomina.

Alakerta muuten siistityllä karvoituksella. Ei miellyttävä tunne, kun on vuosia paneskellut, poslari-poikien kanssa. Ja olihan se aika ikävä ottaa poskeen, jouhet tukkii nielun.

Mä oon jo pidemmän aikaa miettiny jos kävisi parturissa, mutta en millään keksi syytä miksi kävisin. Minkä takia te käytte parturissa? Tulisiko teidän mielestä munkin käydä parturissa muodin vuoksi? Ei siis sen vuoksi että haluaisin matkia teitä tai haluaisin miellyttää muita ihmisiä, mutta ihan muuten vain kyselen.

Ai veisit sun munat partusiin ja pyytäisit leikkaamaan munakarvoja vai? Heh heh, haluaisin olla kärpäsenä katossa näkemässä sen parturin ilmeen: Jos erikoista suukäsittelyä halajaa saa kyllä olla täysin karvaton. Suihinottaessa ei niinkään haittaa koska en saa juureen asti: Valtaosa miehistä vaatii nykyisin, että naisen pitää olla alapäästä sheivattu.

Jos joku tulee vaatimaan minulta itse karvaturrimunana, että voi voi kun olet karvainen, sheivaapas nyt posliini tai kiitorata, niin edellytän kyllä että myös mies sheivaa omat munansa paljaiksi ja pitää ne sellaisina. Muuten ei tule kauppoja. Ja näyttää se munakin kivemmalta kun se näkyy kunnolla eikä vain kurkista ujosti jostain puskasta.

Minä ajan itseni posliiniksi. Alkoi siitä, kun eräs nainen sanoi, että on parempi ottaa suihin, ja kokonaan kun ei ole palleissa karvoja, eikä kullin juuressa, ja suurin osa naisisa, joita olen kohdannut pitävät suuresti, ettei ole karvoja munissa. Kainalokarvat ovat naisille myrkkyä. Muuten olen kyllä karvainen jaloista hiuksiin. Pääasia lienee, että mies ja nainen pesevät vähintään alapäänsä, niin on maukasta nuolla ja naisen hyvä ottaa suihinkin, eli nautintoa vaan kaikille Sulla on siis semmosia ihkuja laikkuja pitkin karvasta kroppaa.

Ei pitäs pokka, ei mitenkään sun kanssas, eikä kenenkään muunkaan hippulin, joka tätä itsensä pälkyttämistä harrastaa. Ja ei kukaan karvaista rölliä mielellään halua nuolla, joten kehoitan ajelemaan väliajoin jota et varmaan ole tehnyt "laikku vaaran" vuoksi.

Tuo sun kommenttisi vaan ei käy yks yhteen kokemuksien kans, jää sinä vain apinoiden kanssa treffailemaan jos ei paljaspinta kiinnosta. Ja eikö se ole vain mukava kuulla, että ajatellaan naistenkin mukavuutta? Puhutko muuten kaikkien naisten puolesta vai mitä tarkoitit hippulilla? Toinen sana taas oli "pälkyttäminen"? Jos tarkoitit lauseeseen sisällyttää nuo sanat noilla merkityksillä, niin on kyllä aika hullunkurista tekstiä. Tuli varmaan painetta housuistas kun pääsit oikeen pätemään herra minipippeli.

Sheivasit samalla aivotkin menemään? Muijaas sääli, jos sellaista on ikinä ollutkaan. Tossa alempana on 25 senttinen kertonutkin loput. Mene Igori enemmän itään päin, kommentissasi ei ollut mitään kysymykseen liittyvää vastausta, vain pelkkiä olettamuksia ja suuria puheita. Älä ota vodkaa liikaa sitten. Itse karvaisempana miehenä en kyllä leikkaa sileäksi. Järjetöntä ja kun on rautalankakarvoitus, ärsyyntyy iho seivailuista ihan varmasti. Lyhentämään ja siistimään joutuu pakosta, sillä jo vaatetus aiheuttaa pitkiksi venähtäneissä karvoissa tarttumisia ja se sattuu muuten ihan kivasti.

Eli sopivassa mitassa karvojen pitämistä. Monella naisellakin on alapäässä "rautalankakarvoitus" ja iho ärtyy kaikisat karvanpoistoista. Mutta kun se pitää nykyisin tehdä ja karvaisuudesta tulee moitetta, niin minkäs teet. Älä siis valita, naisille tämä on ollut arkipäivää jo kauan. Reilua että miehetkin joutuvat vähitellen sopeutumaan omalta osaltaan samaan trendiin. Kyllä minulla ainakin erottuu tappi karvojenkin seasta, en tarvi ylimääräistä ajelua poslariksi, siistiä kyllä tarvii.

Poslariksi ajaa ne, joiden tappi ei muuten erotu! Niin ollaahan me täällä suoli24ssa. Vain kainolo- ja rintakarvat ajan. Intiimialueen ympäriltä otan vaan saksilla lyhyemmäks. Värkin ajelen kokonaan, jos ajelen ja pyrin semmoseen siistiin rajaan, ettei näytä liian karulta: Ehkäpä ulkonainen tapa onkin peittää sisäistä pelkuruutta. Kainalokarvoja ja munakarvoja vähän trimmailen. Muuten annan kaikkien rehottaa vapaasti. Sinkkuelämää kun vietän, niin jotkut satunnaiset yhdenyön hoidot kuittailee mulle selkäkarvoista.

Selkäkarvoille kun ei sinkkumies mahda yksin mitään. Kyllä mä niitä höyläisin, jos käsi taipuisi, mutta kun ei taivu. Vahaus ja sokerointi ovat niin kivuliaita toimenpiteitä, että ei kiitos. Antaa kasvaa ja akkojen motkottaa. Kuinkas teidän muiden miesten emännät? Saako selkäkarvat rehottaa vapaasti? Mä en henkilökohtaisesti suostu ajamaan selkäkarvoja. Ne on musta jees. No en ajattele mitään kummempaa. Ihan on oma asiansa.

No en mä nyt varsinaisesti pahana pitäis vaikka olishan se kieltämättä kyllä ehkä vähän outoa jos ei miehellä jaloissakaan olis karvoja. Saattas lähinnä vaa itteäni alkaa hävettää ku en ite tosiaankaa jaksa noin hyvää huolta sheivauksesta pitää: Kyllä sulle väkisin siitä joku mielipide tulee, ja sitä tässä kysyinkin. Jakaa näemmä mielipiteet melko vahvasti, itse kyllä siistin karvoitukseni melko perusteellisesti koska itse en pidä yhtään karvoista missään.

Säärikarvatkin yleensä, joskus vaan ehtivät venähtää kun on melko työläs homma niitä ajella partahöylällä, kun muut sutasee kohtuullisen nopeasti. Lisää mielipiteitä vaan, niin saadaan joku otanta isommasta määrästä, että kuinka moni tykkää ja kuinka moni ei: Mun puolesta munakarvat ehdottomasti joko saa pitää naturelleina TAI pitää huolta ettei hirveesti kasvais sänkeä D: Nimimerkillä seksin aikana sänkimunakarvat tuntuu aika ikäviltä. Muuten karvat miehellä ei haittaa.

Olin ihan kauhuissani kun tutustuin mieheeni ja tajusin että se ajaa ihan kaikki karvat pois: Nyt oon kyllä ihan tottunut ja sekin alkanut vähän hillitä tota hommaa, antaa nykyään sääri- ja reisikarvojen kasvaa mutta kai se vielä muut ajelee pois.

Aika hataralla pohjalla on miehekkyys, jos se häviää karvojen sheivaamisella: En mä nyt sanois että miehisyys karvojen mukana katoaa, mutta en mä kyllä karvatonta miestä halua. Kyllä nyt ainaki jalat ja rinta pitää säästää, naamaa ja alapäätä saa siistiä ihan miten tykkää. Ei saa kaikkia pois ottaa: No kyllähän miehellä pitää säärikarvat olla. Sitten taas jotkut selkäkarvat ja hirveä eturyijy on ällöjä ja saa todellakin sheivata. Naamaan semmonen mikä siihen sopii, ei nyt kuitenkaan mikään vitullinen parta.

Munakarvat voi olla luonnollisetkin tai vähän siistityt, kunhan ne on puhtaat. Sänki ei oo kiva. Kainaloihinkaan ei tarvitse koskea, paitsi jos ne on ihan kamalan pitkät niin lyhentää saa: Muna-, pylly-, rinta- ja kainalokarvat saa ajella iha vapaasti, hyvä niin, mut ois se kyl kieltämättä outoa jos joku mies sheivailis jalka- ja käsikarvojaa: Ei mua kenenkään perskarvat haittaa: D eikä kyllä muutkaan karvat.

Ei ole minun asiani. Mielestäni kaikki saavat tehdä keholleen ihan mitä lystää, enkä tajua demin ongelmaa karvojen tai karvattomuuden kanssa.

...

Alapään sheivaus mies ottaa homo suihin

Aika hataralla pohjalla on miehekkyys, jos se häviää karvojen sheivaamisella: Karvat on alunpitäen luonto järjestänyt tietyille alueille juuri siksi, että ei olisi iho vasten ihoa kainalot vaan karvat olisivat välissä, jotta hiki yms. Tuulettuminen lisää siis happea paikassa ja happi on bakteereille myrkyllistä koska se kuivattaa ympäröivää ilmaa. En sheivaile niihin mitään kuvioita tai muotoja vaan harvan taajaan vain poistan ne trimmerillä. Selkäkarvat saa lähteä kuukauden välein. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Suosittelisitteko tämän tyyppiselle karvoitukselle vahausta vai sokerointia? Ja tehdäänkö Tampereella missään naisten selkäkarvojen vahauksia tms? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Muoti ja kauneus Ihokarvat miehen intiimialueen karvoitus miehen intiimialueen karvoitus sampo18 Olen jo pidemmän aikaa ajatellu siistiä alapää karvojani, mutta ei ole mitään käsitystä millaseks sen tekisin: Twins kasvojen karvojen poistolaite Hei Onko joku kokeillut twins in uusi naisten kasvokarvojen poistolaite.

Miksihän tähänkin va 2. Jos kainalokarvoja ei aja niin kainalot haisevat, sama pätee myös intiimikarvoihin. En sheivaile niihin mitään kuvioita tai muotoja vaan harvan taajaan vain poistan ne trimmerillä. Ei mitään sen kummempaa. Suosittelen vettä ja saippuaa hajuongelmiin. Paikat eivät haise sen takia, että siellä on karvoja vaan pesun puutteen takia. Eiks edes enää isi ja äiti opeta elämän perusasioita, saati koulu?? Miksihän tähänkin va Riippumatta siitä miten ja kuinpa usein peseutyy, facta on että karvaiset kainalot haisevat aina pahemmille mitä ajellut kainalot.

Sama pätee myös alapäähän. Jos et usko niin kokeile!!! Voit käydä tarkistamassa asian ihan keneltä tahansa bakteerien asiantuntijalta. Karvaiset kainalot, karvaiset alapäät kaikki tuulettuvat huomattavasti paremmin kuin ajellut. Tuulettuminen lisää siis happea paikassa ja happi on bakteereille myrkyllistä koska se kuivattaa ympäröivää ilmaa.

Ei kuivassa paikassa elä mitään. Asiaa on tutkittu edes ja takas ja aina on saatu sellaiset tulokset että ajeltu alapää, tai kainalot, sisältävät, ei ainoastaan enemmän, vaan huomattavasti enemmän bakteereja kuin karvaiset. Ja ne bakteerit siellä aiheuttavat sen hajun. Jos sinulla on ollut hajuongelmia karvaisissa kainaloissa tai alapäässä, se on pesun puutetta, ei muuta! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä suosittelisin miehille vain ja ainoastaan kainaloiden ajamista, eritisesti jos kärsitte voimakkaasta hienhajusta.

Muut karvat jättäkää rauhaan, ne tekee teistä vain miehekkäitä. Mutta jos on avioliitossa ja yhen kans koko ajan, eikä toinenkaa petä niin ei tarvi olla huolissaan sp-taueista eikä tärvätä aikaa niien ettimiseen. Siinä siis meni sekin ainoa karvattomuuden hyöty. Nainen sanoo viisaita, mutta ihmiset antaa miinusta-- nainen No, huh huh Oletko koskaan kuullut, että alapäätä ei pestä saippualla???

Ihan pelkkä puhdas vesi riittää. Saippua aiheuttaa kutina ja valkovuotoa etc. Kyl mää aineskin ajelen kaikki pois joka päivä. Se näyttäskin niin kivalta ja aineskin must tuntuu, et tytötkin tykkä. Pitää kuiteski olla hyvin sileä, sil muuten tökkii, eik kaikki tytöt tykkää siit ku yrittää istuttaa lisää karvoi pillun ympäril. Sit mää värjää varpaan kynnekkin, ku se näyttää nii kivalt ja o hauskaa uimahallis ku homovihaajat lähtee lauteilt yököttäen, ku ne näkee ne varpaan kynnet.

Kyl mää muuten oon ihan hetero ja ihan hyvin oon tyttöjä saanu vaik oonkin ajellu kaikki karvat pois, että sillee!!! Ai, no nyt tiedän että miksi mun munasta tulee jotain valkoista sen päätteeksi kun runkkaan oikein himona. Lopetan saippualla pesemisen, niin se häviää. Munassani ei tosin ole ollut kutinaa, mutta sitä valkovuotoa on oikein paljon ja joskus sitä löytyy aamulla kalsareistakin.

Ajatko pääsi kaljuksi ettei se haisisi? Ihan mielenkiinnosta vain kysyn. Käytkö itse kerran tunnissa pesulla, ettet haisisi? Hajut minimissä kun ajelee, silti puhdas olen ja siisti. Miehellä ainakin hiki valui sitten vain norona paidoille, jos kainaloista ajoi karvat pois.

Mielummin se hiki siellä kainalokarvoissa. Karvoilla tai ilman Silti kainalot haisivat deodorantista huolimatta. Nyt kun olen ajellut karvat pois, ole ei ole nihkeä ja hajukin pysyy paremmin poissa. Nainen , sinulla ei taida kovin paljon olla kokemusta miehenä olemisesta?

Se yks tyttö Ei se kyl pesusta aina johdu: Se haju sitten johtuu siitä, kun kainalos on niit karvatynkien takii bakteereja jotka tekee sen hien sit haisevaks. Pesusta se on kii Haju tulee muusta syystä, kuin karvoituksesta. Mutenhan hiuksetkin haisisi pahalle. Vai oikein bakteerien asiantuntijan juttusille pitäis lähteä. Karvoissa on paljon pinta-alaa.

Bakteerit voivat elää karvoissa. Jos poistat karvat niin ei ole bakteereilla niin paljon elinpaikkoja. Poistamalla karvat poistat myös samalla valtaosan bakteereista. Poistamalla kainalokarvat, poistat haisevat kainalokarvat. Kiroilu ja vetoaminen "bakteerien asiantuntijoihin" ei ole mikään argumentti. Hajuongelmat kainaloissa ainakin minulla aiheutuvat jonkun tietyn ja nimenomaisen bakteerin villiintymisestä. Ratkaisin asian käyttämällä Neo Amiseptia deodoranttina pari kertaa peräkkäin hajuhaitan ilmaannuttua.

Ensin suihkuun, normaali pesu ja kuivaus. Sitten käsiin desinfiointiainetta ja hierotaan kainalot karvoineen kosteiksi neoamiseptista ja annetaan niiden kuivua.

Samalla vaihdetaan aluspaita niin ettei vaatteisiin tarttuneet pöpöset siirry puhtaisiin kainaloihin. Haju poistui ja pysyy poissa kerrallaan jopa viikkoa ilman että olisin välissä käyttänyt kertaakaan mitään deodorantteja.

Tästä tiedosta dödökauppiaat eivät pidä. Mulla ei ole tarvetta dödöjö ostella Desinfionitikäsittely on ainakin minun kainaloilleni paljon hellävaraisempaa kuin karvojen ajelu. Inhoan sängen aiheuttamaa pistelyä. Jos on ongelmia hajun kanssa niin kannattaa kokeilla, ei ole kallista tavaraa. Kai siellä jotain kutinaa kun kerta runkkailet. Olen hyvin karvainen kaveri. Niitä on joka puolella.

Käsivarsissa,jaloissa,rinnassa ja jopa selässä. Mitä mieltä olette arvon naiset tästä? Seurustelin kerran luonnostaan karvaisen miehen kanssa ja pidin hänen karvaisuuttaan positiivisena asiana. Oli mukava käpertyä nukkumaan karvaista rintakehää ja mahaa vasten: Olin kyllä pettynyt, kun hän rupesi ajelemaan maha- ja rintakarvojaan vähemmäksi ensin etelänmatkan takia ja sitten se jäi hänellä päälle: Kai mulla on sitten joku karvafiksaatio kun tykkään karvaisista miehistä.

Apinamies, se ON seksikästä! Kaikki ajellut muliapinat on teinipojan olosia. Tämä nainen tykkää alkukantaisemmasta. Onneksi oma on just sellanen. Munista muut karvat pois, paitti kiveksiini jätän selaisen sopivan maitohaivenen! Kainaloissa tykkään sitävastoin pitää oikein tuuheaa tunnelmaa, eli karvaa löytyy ja seksuaalisesti kiihoittavaa aromia! Jörn jörn jörn Se jörnii itteensä kainaloon: Ajan kainalokarvat ja munan karvat kaikki veks niin hyvin kun pystyn.

Tuli lukihärö ja luin, että salaman muotoinen kanki. Voisi olla vähän hankala jörniä sillä Että isot miehet ajelevat munaskuiden karvat. Reilu peli eiks je Täytyyhän miestenkin ajella ne vakuuttavuuden takia, jos kerran kehtaavat vaatia että naisten pitää sheivata. Joka mieshän sitä nykyisin jo melkein osaa vaatia. On siis vain kohtuullista, että miehetkin sheivaavat omat karvansa.

En minä ainakaan huoli sänkyyni sheivaamatonta miestä, jos tämä on ensin kehdannut vaatia että minun pitää olla sheivattu. Voisi olla hiukan outoa, jos mies kuvioilisi alapäätään yms tai ajelisi kaikki pois, mutta saahan niinkin tehdä. Itse tykkäisin jos mies siistisi alapäätä, esim lyhentelisi karvoitusta, ei tarvitse kaikkea poistaa.

Ja voiha sitä itsekin kokeilla niin että mikä tuntuu sopivalta itselle, esimerkiksi aluksi sheivailee vain vähän ja sitten enemmän jos siltä tuntuu. No joo moni asia tuntuu pentuna oudolta ja jännältä kun keho muuttuu ja tissit kasvaa etc. Tajuat sit joskus, etttei siin paljon kerkee trimmauksen muotoja miettimään.. Täystyöllistetty olet ku suojelet takaraivoas seinält ku eturaivost tulee tavaraa. Itse tykkään, kun mies ajelee karvoituksensa "kiitoradaksi", luonnostaan napaan jatkuvan karvaviivan mukaan.

Eli sivuilta ylimääräisiä pois. Aivan peniksen tyvestä voi jäättää hieman paksumman niin, että raita kapenee napaa kohti. Kainalokarvojen ajelu on miehelle erittäin hyvä valinta. Pesu tehoaa paremmin, deodorantti menee iholle, eikä jää karvoihin ja hikirauhaset toimivat verkkaammin kuin kamalan karvapöheikön alla. Seksikkäämpi näky on kainalo ilman karvoja kuin karvoilla. Paljaaksi vaan koko alapää on sitä sitten kiva lutkuttoo, sannoo savolaiset.

Muna on paljaana suusa mukavampi ja ei mee karvoja suuhun. Naisten karvanajelua en ymmärrä, kun se piirakka on todella rumannäköinen värkki. Mitäpä arvelet, kumpoo on mukavampi lutkuttoo, karvapiirakkoo vae posliinipiirakkoo? Ei niit karvoi tarvi kummankaan siit syödä? Ootta Savossa ymmärtäneet ton oraliseksin väärin, se ei korvaa snakaria enne yhteistä yötä. Hyvä vaan, että mieskin pitää huolta intiimialueen siististä ulkonäöstä!

Ei sen ihan poslari tarvii olla, mutta siisti. Parasta kun työkaverit, miespuoliset haukkuu kasaripirkkoa ja heillä itsellä järkky pöheikkö navasta polviin: D Aika viidakko etsiä sitä nakkia Joskaan en työkaverin nakkia etsis, mutta naurattaa kun ihan tosissaan arvostelevat. Se pitää varoa sitä, karvaviidakkoa raivatessa, ettei hakkaa nakkia poikki. Mielummin mies ihan sellaisena luomukarvaisena Yks mun naispuolinen kaveri kerto, että sen mielestä miehelle sopii parhaiten munakarvat ilman trimmausta.

Enkä kyllä muista uimahallissa nähneeni ketään miestä ajeltuna. Naisilllahan taas on muotia se, että ajaa kokonaan pois tai ainakin trimmaa. Toki seksitähdet molemmista sukupuolista on jo pidemmän aikaa ollu sheivattuja, mutta pornohan ei joka ikinen kerta anna oikeaa kuvaa tosielämästä.

Ilmanmuuta munakarvat kaikki pois!!! Minä ajan sellasella tukkatrimmerillä! Tarkkana saa olla, ettei tee haavoja ihoon. Terskaa pitää pitää toisellakädellä, ettei sohaise siihen haavaa. Sen parantamiseen sitten ehkä tarvii antibiootin? Mukavampihan niitä on imeskellä kun ei haise tunkkaselle hielle. Itsehän omia munia ei pysty haistelemaan, mutta minä pyydän aina kaveria haistamaan onko puhtaat kun lähden naisiin ;.

Nyt sinkkunakin olen sen tehnyt, eikä ole ketään ainakaan häirinnyt täysin sheivattu mies. Partahöylällä Eri kun naamaan. Jotain siihen jätän päälle, mut muuten vetäsen nyyteistä varteen asti sileeks.

Reisist pahimmat rehotukset poijes ja siihen rajaus. Ei oo pelkoo et saisin imetettyy melaani minkeillä harva se päivä jos en trimmailis. Kaikkia mietityttävän asian nostamisesta etusivulle. No, en mä ihmettele miksei suostuneet, oisin kussu housuun, jos joku ois tollasta edes ehdottanut pokalla. Ai saakeli, että naurattaa. Kohtuudella lyhemmäksi, kokonaan paljas on aika kuvottava ja vaikea ajaa. Sähkökone kamman ohjaamana antaa hyvän tuloksen.

Ja vartta voi hiukan sheivata höylällä. Naisilla on aika paljon vielä koskematonta tuheroa, melko vastenmielistä ettei edes sen vertaa katsota miltä intiimialue näyttää. Pissan polttamat karvat pois, en edes kehtaisi niitä itse näyttää: O Tämä siis ongelma naisilla, eli meikäläisillä. Housuusko sä kuseksit, vai etkö osaa pyykiä ja pestä sitä värkkiäs kun sulta kusenpolttamia karvojakin löytyy? Miehellä karvainen massu ja rinta.

No täällähän minä sellainen nallekarho olen Taidat ollakin"kamrat" heinämiehiä, kun karvasikin ovat siististi karholla!! Pallikin poikki vaan kokonaan, tai pähkinät torikivetykseen! Olen EHKÄ vanhanaikainen joo Karvat on alunpitäen luonto järjestänyt tietyille alueille juuri siksi, että ei olisi iho vasten ihoa kainalot vaan karvat olisivat välissä, jotta hiki yms. Karvat eivät todellakaan aiheuta hajuja tai hikoilemista vaan päinvastoin.

Jos karvoituksessa haisee hiki käytät deodoranttia etkä pese karvoitustasi oikein. Deodorantin käyttö aiheuttaa ihoon tulehduksia yms. Muutama viikko ilman deodoranttia ja jokapäiväinen vesipesu ilman saippuaa tervehdyttää kainaloiden ihon ja kainalot eivät enää haise. Mikäli haluat tuoksuja itseesi, älä käytä deodoranttia vaan hajuvesiä tai partavesiä eri paikoissa ihoa joka päivä. Intiimialueilta karvojen poisto on mukavuuskysymys enemmän kuin hygieniakysymys. Pitkät karvat voivat olla epämiellyttäviä seksikumppaneita.

Hei koska olet selvästikin fysiologian asiantuntija, niin kertoisitko että miksi luonto on järjestänyt meille nielurisat, häntäluun sekä umpisuolen? Älä hyvä mies aja karvojasi siis sheivaa. Karvainen mies on erittäin seksy. Itte ajelen jos naapuri ei kerkiä karvat harvakseltaan pois sitten että jää vähän niin ku f14 kuvio ja lopuksi värjää karamellivärillä tai ainakin sulatetulla merkkarilla pinkiksi tai ainakin mustaski.

Veijon koira lutkuttaa hyvin ku laittaa oikean väriaineahjuna. Eile n kävein kulkusillaan torniossa joen rannassa ilman rajoja. Ajelen kaiken posliiniksi, poikaystäväni tykkää paljaasta miehen pinnasta, kuten itsekin pidän.

Karvaiset ja etenkin lihavat karvaiset miehet on niin ällöjä. Jätä kiveksiin karvat, muualta poslari, uutta muotia. Tässä kuussa jätetään viikset kasvamaan Miten naamakarvat estää eturauhassyöpää? Olisit muotoillut mieluummin viikset palleihisi ; T.

Hyvä että hoksasit mitä tarkoitin. Ei silti tartte olla epäkohtelias. Movemberin voi todellakin toteuttaa mihin vaan. Selkäkarvat saa lähteä kuukauden välein. Ne ovat jotenkin kuvottavimmat, varsinkin alaselkäkarvat. Samoin lähtee alapäästä kasseista kaikki karvat pois. Kumpu jää jotakuinkin luonnontilaan, mitä nyt pari kertaa vuodessa vedän siitäkin kaiken pois, lopun vuodesta saa kasvaa ja viikottain siistin. Samoin käsi ja jalkakarvat lähtee kaikki pois siinä touko-kesäkuun vaihteessa.

Sopivasti niin että shortsikaudella kuitenkin on jaloissa ja käsissä karvoja. Mutten kuitenkaan näytä miltään apinalta. Kyllähän miehellä pitää käsissä ja jaloissa karvoja olla. Itselläni tuo karvankasvu sen verran runsasta että usein lyhentelen käsi ja jalkakarvojakin kesäkaudella. Pallit oon joskus ajellu kokonaan karvattomiks. On muuten jännä tunne pöksyissä, kun alkaa karvat palleihin kasvamaan takaisin Vai on tämmöist uolet nykymiehillä- Juupa juu.

Naisillahan nuo huolet ovat olleet jo vaikka miten kauan: Naisilla tuo karvarumba on jatkunut vaikka miten kauan, joten on oikeus ja kohtuus että miehet ovat alkaneet tehdä samaa. Olin ihan kauhuissani kun tutustuin mieheeni ja tajusin että se ajaa ihan kaikki karvat pois: Nyt oon kyllä ihan tottunut ja sekin alkanut vähän hillitä tota hommaa, antaa nykyään sääri- ja reisikarvojen kasvaa mutta kai se vielä muut ajelee pois.

Aika hataralla pohjalla on miehekkyys, jos se häviää karvojen sheivaamisella: En mä nyt sanois että miehisyys karvojen mukana katoaa, mutta en mä kyllä karvatonta miestä halua. Kyllä nyt ainaki jalat ja rinta pitää säästää, naamaa ja alapäätä saa siistiä ihan miten tykkää.

Ei saa kaikkia pois ottaa: No kyllähän miehellä pitää säärikarvat olla. Sitten taas jotkut selkäkarvat ja hirveä eturyijy on ällöjä ja saa todellakin sheivata. Naamaan semmonen mikä siihen sopii, ei nyt kuitenkaan mikään vitullinen parta. Munakarvat voi olla luonnollisetkin tai vähän siistityt, kunhan ne on puhtaat. Sänki ei oo kiva. Kainaloihinkaan ei tarvitse koskea, paitsi jos ne on ihan kamalan pitkät niin lyhentää saa: Muna-, pylly-, rinta- ja kainalokarvat saa ajella iha vapaasti, hyvä niin, mut ois se kyl kieltämättä outoa jos joku mies sheivailis jalka- ja käsikarvojaa: Ei mua kenenkään perskarvat haittaa: D eikä kyllä muutkaan karvat.

Ei ole minun asiani. Mielestäni kaikki saavat tehdä keholleen ihan mitä lystää, enkä tajua demin ongelmaa karvojen tai karvattomuuden kanssa.

No ei sillä mulle muuten väliä, mutta käsi- ja säärikarvat pitää olla. Tottumista se vaatis, koska oon tottunu miehiin jotka antaa karvojen kasvaa melko lailla joka paikassa. Ei se kuitenkaan haittais. Mutta mua häiritsis se jatkuva sänki! Ainaki mun poikaystävällä on niin runsas ja nopee karvankasvu että se ois ihan piikkisika jo muutaman tunnin päästä jos ajelis joka puolelta ittensä.

Ihan sama se mulle on. Jos olisin mies, sheivasin rintakarvat ja pallikarvat veke. Eikä mielellään mitään lemmentaljaa selkään kiitos, yhhh. Odotin että joku vetää homokortin esiin heti kun puhutaan säärikarvojen ajelusta, mutta positiivisesti yllätyin ettei. Miesten keskuudessa varsin yleistä, oli kyse sitten minkä tahansa muun kuin parran ajamisesta: D Mutta näköjään aika pitkälti mielipiteet jakautuu puolesta tai vastaan, mutta valtaosan mielipide on, että sopivasti sheivattu on paras, kun taas rehottavat puskat on epämiellyttäviä.

Alapään sheivaus mies ottaa homo suihin

: Alapään sheivaus mies ottaa homo suihin

GAY EROOTTINEN HIERONTA KYRPÄÄ ÄIDILLE Parhaat seksiasennot homoseksuaaliseen mies etsii seuraa
Ccdate suomi ei ilmaisjakelua gay tarra 991
HOMO SEKSISUHDE SEKSI KALU 224
Suomen homoseksuaaliseen seksi poika nai äitiä En osaisi sommitella niitä paremmin. Miksihän tähänkin va Niin miehillä kuin naisillakin. Haju tulee muusta syystä, kuin karvoituksesta. Enpäs voinut kekkelperinä muuta sanoa kuin että,minun rintakarvani on siistimmät kuin sinun persekarvat!! Aihe vapaa 'aloittaja "Rämemajava"